Lastmaskinförare

Sök bland 6 lediga jobb som Lastmaskinförare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Är du våran nya lastbilsförare?

Arbetsuppgifter På vår entreprenadavdelning utför vi arbeten som är kopplade till maskinentreprenad, dvs maskin-, gods- och materialtransporter. Även olika schakt-, mark- och anläggningsarbeten i Kiruna med omnejd, under hösten 2023 har vi även börjat med att köra bränsletransporter för LKAB. Vi behöver nu stärka upp med en lastbilsförare till vår bränsletransport. I detta uppdrag transporterar vi bränsle till LKABs områden i Kiruna, Svapparvaara och Malmberget. Bränslet kommer till oss via järnvägen en del av arbetsuppgifterna kommar att vara tömning av dessa vagnar. För att trivas i denna roll uppskattar du flexibla transportsträckor, arbetet kommer att vara både ovan och under jord.   Utbildning och kvalifikationer Kraven är giltigt CE - körkort,  YKB och ADR-intyg.   Vem är du som person?  Du är engagerad i det du gör, är flexibel och har lätt att anpassa dig till varierande omständigheter. Du har hög samarbetsförmåga och ett positivt bemötande. Du tar ansvar för de fordon som du kör och är noggrann för att undvika skador samt håller fordonet i ett bra skick. Vi arbetar för en säker arbetsplats och förutsätter att du arbetar med säkerhet i fokus.  Det är viktigt för oss att du vill bidra till den inkluderande och familjära kultur som vi på LTH har byggt upp där vi tillsammans jobbar för kundens och företagets bästa. Vi arbetar utifrån vår värdegrund som varje anställd är en del av:  KVALITET - Vi arbetar säkert, miljövänligt och kostnadseffektivt med kunden i fokus. Vi är stolta över våra prestationer och resultat. Vi levererar alltid det lilla extra.  KOMPETENS - Vi är trygga i våra arbetsuppgifter och vi delar med oss av erfarenhet och kunskap. Vi har rätt utbildning och behörighet. Vi utövar ett gott ledarskap och medarbetarskap där vi ger rätt förutsättningar för att ständigt förbättras.  ENGAGEMANG - Vi tar ett personligt ansvar genom en positiv attityd, intresse och delaktighet. Vi har en familjär anda där vi hjälps åt, bryr oss om varandra och jobbar för kundens och företagets bästa.  Omfattning och skift Varijerande arbetstider Tillträde enligt överenskommelse Vi erbjuder en trevlig arbetsplats, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och andra förmåner som till exempel förmånliga privatförsäkringar mm.

1 december 2023
Sista ansökan:
29 december 2023
Vi söker lastbilschaufförer till Sundsvall.

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss. Om tjänsten Vi söker lasbilschaufförer för deltidsarbete med C+E kort samt YKB. Dina arbetsuppgifter Arbtetet innebär att du hjälper till att köra extra när behov uppstår. Mängden arbete varierar. Vem är du? Erfaren lastbilschaufför med rätt behörighet som är självgående. Ansökan Välkommen in med din ansökan!

24 november 2023
Sista ansökan:
16 februari 2024
C-chaufför sökes till Jönköping

DSV – Global transport and logistics DSV is one of the very best performing companies in the transport and logistics industry. 60,000 employees in more than 90 countries work passionately to deliver great customer experiences and high-quality services – as part of the operation or in a variety of supporting roles. If you have drive and talent and enjoy responsibility, we’ll give you the support you need to explore your potential and forward your career. Read more at www.dsv.com Vad har du med dig?  * C-körkort * Du har YKB  * Du har ADR Grund  * Du har Digitalt Färdskrivarkort * Du har väldigt goda kunskaper i det svenska språket och grundläggande kunskaper i det Engelska språket är meriterande * Truckkort, CE-körkort,samt tidigare erfarenhet från branschen är meriterande såväl som geografisk kännedom och grundläggande fordonskännedom och fordonsvård. * Tidigare erfarenheter från distributionsyrket är meriterande  * Lasta och leverera styckegods  * Ansvarar för att åtagande i form utav utkörningen av gods sköts enligt rutiner samt ansvar över Lastbilen man kör på dagarna, följer policy, regler & lagar * Har du god teknik/datorvana är det meriterande  * Som person ser vi att du är ansvarsfull, samarbetsvillig och serviceminded. Vi ser även att du är flexibel, punktlig, alert plikttrogen och uppmärksam. Då du i många hänseenden kommer vara företagets ansikte utåt är det av stor vikt att du kan sätta såväl kundens som företagets bästa främst. Du bör dessutom ha ett ekonomiskt tänkande i din körning samt goda geografiska kunskaper. Vi erbjuder * En trygg, stabil och global arbetsgivare * Kollektivavtal och avtalsenliga löner * Arbetstid vardagar 07.00-16.00 eller varierande vid behov * En provanställning på 6 månader med goda chanser att gå över till en tillsvidareanställning

23 november 2023
Sista ansökan:
23 december 2023
Maskinförare

Tekniska förvaltningen ansvarar för kommunalteknisk verksamhet i samverkanskommunerna Mariestad, Töreboda och Gullspång. Vi har hand om driften av kommunernas fastigheter, lokalvård och är kommunernas samordnande och verkställande organ i fråga om byggnadsverksamhet avseende nybyggnad samt om - och tillbyggnader. Tekniska förvaltningen har även hand om kommunernas vatten- och avloppsreningsverk, gator, vägar, parker, allmänna platser samt trafikfrågor. Hos oss på Produktionsavdelningen blir du en av nyckelpersonerna för utvecklingen av Mariestad, Töreboda och Gullspång mot framtiden. Vi arbetar tätt med övriga avdelningar inom den tekniska förvaltningen och våra ledord är tillsammans skapar vi varandras framgång Med flera stora verksamhetsetableringar, E20s utbyggnad och en ökande befolkningsmängd ställs höga krav på samhällsplaneringen. Vi ser ett behov av att stärka vår organisation för att möta dessa utmaningar. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en maskinförare till vår traktor för att stärka upp produktionsavdelning i Mariestad. Anställningen är med placering i Mariestad och MTG som arbetsområde. Som maskinförare inom vår organisation ingår du i ett team som arbetar med investeringsprojekt och förnyelse av ledningsnät och gator. Din huvudsakliga arbetsuppgift är sköta logistiken i gatu- och VA- samt drift-projekt. Schemalagd beredskap kan även ingå där andra uppdrag, som gränsar till ditt yrkesområde, förekommer som tex snöröjning, gatustädning eller vattenläckor. KVALIFIKATIONER Bygg- och anläggningsteknisk utbildning, eller erfarenheter arbetsgivaren finner likvärdig. Som person visar du stort engagemang och har lätt att samarbeta med andra likväl som att arbeta ensam. Du är självgående och tar ansvar för att dina arbetsuppgifter utförs på ett professionellt sätt. B-körkort är ett krav C-körkort är meriterande Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. ÖVRIGT Mariestad är framtidskommunen med tydlig riktning, vi ska växa! Här finns jobb, grön omställning, god kommunal service och framtidstro. Detta genomsyrar hela vår verksamhet. Vi står i startgroparna för en mycket spännande resa med planerade storsatsningar inom flera områden. Etableringarna kommer att innebära stora möjligheter för platsen och organisationen att växa och utvecklas. Vill du vara med och skapa drömlägen tillsammans? Bli en del av vårt lag när vi formar framtidens Mariestad! Vi hanterar endast ansökningar digitalt. Ansökningar som inkommer via e-post eller pappersformat kommer inte att hanteras. Vid ett anställningserbjudande ber vi dig att visa ett utdrag från polisens belastningsregister. Varmt välkommen med din ansökan! Undrar du vad som finns att göra och se när du inte jobbar hos oss? Gå in på www.livetiskaraborg.se och upptäck alla Skaraborgs möjligheter! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

20 november 2023
Sista ansökan:
18 december 2023
Gruvarbetare / Maskinoperatör

OM FÖRETAGET Tapojärvi har årtionden av erfarenhet av gruvtjänster såväl under jord som i dagbrott. Vi arbetar som en fast del av produktionen i flera gruvor. Vi har ca. 800 anställda och vårt huvudkontor ligger i Torneå, Finland. OM TJÄNSTEN Vi söker nu gruvarbetare / maskinoperatör till vår verksamhet i Pajala Kaunisvaara gruvan för produktionsorganisation för olika arbetsuppgifter (grävmaskin över 100 ton, grävmaskin under 100 ton, hjullastare över 100 ton, hjullastare under 100 ton, skrotning, skjuthantering, vägunderhåll, bränsletransport, gruvans vattenhantering, krossning). VI ERBJUDER Utöver intressanta arbetsuppgifter erbjuder vi dig en konkurrenskraftig lön och mångsidiga utbildningsmöjligheter. Vi erbjuder också en säker arbetsplats och bra personalförmåner. KVALIFIKATIONER OCH UTBILDNING Vi söker dig som har en bred kompetens och kan arbeta såväl självständigt som i grupp, där egen initiativförmåga samt personligt ansvar för kvalitet och prestation är av största vikt. Lämplig yrkeserfarenhet Förarbevis på respektive maskiner Har aktiv och resultatskapande inställning och attityd Körkort lägst klass B och C där det behövs är ett krav. Behärskar svenska eller engelska Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31.12.2023 via www.tapojarvi.com/arbetsplatser Endast ansökan till vår rekryteringsportal gäller för antagning. Vi kommer att påbörja intervjuer redan under ansökningstiden och rekryterar så snart lämpliga personer har hittats För mer information om tjänsten kontakta [email protected]

15 november 2023
Sista ansökan:
31 december 2023
Lastmaskinförare

TIDEMA AB är en växande entreprenör och en del av ett växande Norrland. Vi tillhanda håller tjänster inom såväl mark och anläggning, transport, renhållning, bemanning samt utemiljö. Visionen är vår ledstjärna, hur vi vill vara – inåt och utåt. TIDEMA ska vara hållbart; ekonomiskt, socialt och miljömässigt. På så vis frodas företaget, medarbetarna, kunderna, leverantörerna och omvärlden. Att spegla vår tid och hjälpa till att gå mot framtiden är den utmaning vi vill arbeta med! Vi är det mest attraktiva entreprenadföretaget – för våra medarbetare, kunder, leverantörer och samhället vi verkar i. Vi ska vara förstahandsvalet för våra kunder och blivande medarbetare. På så vis har vi förutsättningar för att vara socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbara på lång sikt. Nu söker vi fler lastmaskinförare för snöröjning i vinter. Skottning och sandning av olika områden i och utanför Skellefteå står på schemat.  Vi söker dig som är van att köra och skotta med lastmaskin. Du är noggrann, effektiv och flexibel samt har god samarbetsförmåga. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

4 oktober 2023
Sista ansökan:
3 december 2023