Publikvärd

Sök bland 3 lediga jobb som Publikvärd och börja ditt nya yrkesliv idag!

Extrapersonal till konstmässa

Market Art Fair söker extrapersonal till konstmässan den 15–19 maj. Mässan äger rum på Liljevalchs Konsthall och Spritmuseum, belägna på Djurgården. Är du intresserad av att jobba i konstvärlden och letar efter ett roligt extrajobb? Market Art Fair söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med evenemang, i reception eller i andra roller med mycket kundkontakt. Det är viktigt att du talar flytande svenska och engelska, och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från konstvärlden. Som person bör du vara initiativrik, effektiv och ha öga för detaljer. Du bör vara serviceinriktad och professionell i ditt bemötande, både gentemot biljettköpare och inbjudna VIP-gäster. Arbetsuppgifter inkluderar Hjälpa besökare och VIP-gäster med frågor vid entrédisken Sälja och scanna biljetter Bemanna garderoben Assistera mässledningen och utställarna med diverse uppgifter Vara behjälplig vid VIP-event med gästlistor, ta emot gäster Skicka ditt CV och personliga brev senast den 11 mars till Klara Rudebeck på [email protected]. Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Om du har erfarenhet av guidade visningar, fotografering, eller installation av konst, är det också relevanta punkter att inkludera i din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig och lära känna din kompetens och erfarenhet. Notera att uppgivna datum för arbetet på mässan är ungefärliga då det eventuellt kan tillkomma en arbetsdag. Om oss Market Art Fair är en av de framstående mässorna för samtidskonst i Norden. Årligen samlar vi gallerier, konstnärer, samlare, partners och konstälskare från världen över för att uppleva, samla och upptäcka konst, samt för att utbyta idéer och knyta värdefulla relationer. Evenemanget äger rum på Liljevalchs och Spritmuseum, belägna på Djurgården, vilket skapar en unik och inspirerande plattform för konstnärer och konstentusiaster. Vi ser fram emot att skapa ännu en minnesvärd och berikande konstupplevelse för våra besökare och deltagare.

26 februari 2024
Sista ansökan:
11 mars 2024
Säsongsarbete i ETC Solpark

ETC Solpark i Katrineholm söker säsongspersonal inför vår och sommar med start i april. Vill du möta våra besökare tillsammans med oss i växthus, bland konst, solceller och i serveringen? Maila din ansökan till oss genast! ETC gör solel och berättar om omställning. ETC driver företag som bygger för miljön och odlar på ett sätt som är hållbart och revolutionerande. Vi bjuder in till ETC Solpark för att visa och dela med oss av det vi kan. Alla som kommer till oss ska känna sig välkomna och få lära sig nytt. Vem söker vi? Vi söker dig som vill representera ETC i mötet med Solparkens besökare under vår- och sommarsäsong. Du är van att bemöta kunder på ett professionellt sätt, har god servicevana och behärskar både svenska och engelska flytande. Uppgifterna varierar och det är därför viktigt med flexibilitet och kreativitet.. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att guida och vara värd i och för parken, att sälja grönsaker och fika, viss städning och mycket roddande inför och under event. Vi ser så klart att du, precis som vi på ETC, värdesätter antirasism, jämställdhet och hållbarhet. Det är det vi berättar om och visar i ETC Solpark. Om tjänsten Arbetstider: varierande Omfattning: säsongsbaserad och enligt överenskommet schema Period: april till och med september Lön: Efter överenskommelse, vi har kollektivavtal Plats: ETC Solpark, Energikullen 1, Katrineholm För frågor om tjänsten: [email protected] Sista ansökningsdag: 15 mars 2024 Skicka din ansökan till [email protected] Läs mer om ETC Solpark och ETCs övriga verksamheter på www.etc.se Hoppas att vi ses i ETC Solpark!

21 februari 2024
Sista ansökan:
15 mars 2024
Museivärdar till sommarsäsongen på Västernorrlands museum

Västernorrlands museum har ett uppdrag att bevara, utveckla och tillgängliggöra länets kulturarv och kulturmiljöer. Museiverksamheten är omfattande och innefattar en bred museiupplevelse som levereras i digitala kanaler och i museets fysiska miljöer, samlingsförvaltning och kulturmiljövård. Museibyggnad och Murberget friluftsmuseum är placerade i Härnösand. Nu söker vi två museivärdar som vill arbeta hos oss i sommar! Arbetsuppgifter Västernorrlands museum Du kommer att hålla i pedagogiska aktiviteter för barn och unga. I arbetsuppgifterna ingår också att kunna visa museets utställningar för barn och familj, rondera i lokalerna och kunna hjälpa besökarna till rätta. Bemanning i museets reception, butik och handelsbod ingår också vissa dagar. Du kommer att ingå i ett mindre arbetslag med rullande schema. Alla i arbetslaget har ett gemensamt ansvar att sköta det dagliga arbetet på ett sådant sätt att besökarna känner sig väl mottagna och får en trevlig museiupplevelse. Krav Du har: utbildning inom pedagogik eller slöjd på eftergymnasial nivå eller motsvarande (t.ex. universitet, högskola, folkhögskola, yrkeshögskola) erfarenhet av publikt arbete och/eller erfarenhet av pedagogiska aktiviteter för barn och unga Meriterande Du har: akademisk utbildning inom något kulturhistoriskt ämne Personliga egenskaper Du trivs i en utåtriktad roll och tycker om att möta människor. Du kan förmedla upplevelser och kunskap till både barn som vuxna. Du har erfarenhet att tala inför grupp och att berätta och lära ut. Du har intresse och kunskap av kulturhistoria, liv och boendemiljö. Du har lätt för att tala på svenska och engelska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Västernorrlands Museum eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter. Övrig information Anställningsform: Säsongsanställning 2023-06-17 – 2023-08-19. Sysselsättningsgrad: Deltid, ca 70 %. Obligatoriska introduktionsdagar 230617-230618 Vi söker dig som kan arbeta hela perioden. Arbetstiden är dagtid enligt ett rullande schema, med tjänstgöring både vardagar och helger då verksamheten har öppet 7 dagar/vecka. Ansökan skickas med cv och personligt brev till [email protected] senast 2023-03-15. Märk ansökan med YLM-2024/49. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

19 februari 2024
Sista ansökan:
15 mars 2024