Tak- och tätskiktsmontör

Sök bland 24 lediga jobb som Tak- och tätskiktsmontör och börja ditt nya yrkesliv idag!

Takmontör/ Takläggare på heltid

Södertörn konsult & takarbete AB är ett litet familjeföretag med stor erfarenhet av tak. Vi utför mestadels större tätskiktsarbeten i egenskap av underentreprenörer. Vi arbetar på olika projekt i hela Storstockholm men har vårt kontor och lager i centrala Huddinge. Nu behöver vi utöka personalen med två takläggare för att utföra ett större projekt i Stockholmsområdet (Bromma). Arbetet är fysiskt tungt så du behöver vara fullt friskt och stark samt ha en positiv inställning. Erfarenhet av takläggning/takmontering, särskilt papptak, är ett krav. Minst 1-2 års erfarenhet, gärna längre. Vi har inte möjlighet att lära upp någon från grunden. Av säkerhetsskäl behöver du kunna tillräckligt bra svenska för att förstå instruktioner och kommunicera på byggarbetsplatsen. Engelska kan också fungera. Det är meriterande om du har kunskaper i spanska, om du h ar det krävs inte svenska eller engelska. Meriterande att ha arbetat som takläggare på större byggprojekt. Körkort B är önskvärt men inget absolut krav. Certifikat i Heta arbeten är ett plus men inget krav. Timlön i enlighet med Byggnads kollektivavtal. Personer med längre erfarenhet kan diskutera lönenivån. Start omgående. Om vi är nöjda och trivs med varandra kan vi erbjuda tillsvidareanställning efter 3-4 månader. Minst en referens (som avser arbete inom takläggning) ska lämnas med ansökan. Ansökan tas emot via e-post till: [email protected]

18 april 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Takläggare

TAK 2.0 är ett litet företag där alla i teamet är kollegor och vänner. Hos oss är det viktigt att prata och ha kul tillsammans samtidigt som man tar ansvar och utför sina arbetsdagar till stor utsträckning självständigt. För att trivas hos oss ska man vilja vara med att driva företaget framåt, detta ser vi som en del av förmånen att arbeta i vårat team. VEM SÖKER VI? Dig som är glad och social som kan arbeta i team och självständigt. Vi söker dig som vill vara en del av ett växande företag, du vill påverka och bidra aktivt till företagets framtid. Du använder logik och resonemang för att identifiera styrkorna och svagheterna hos alternativa lösningar, slutsatser eller förhållningssätt till problem. I samspel med andra kan du reflektera över dina egna handlingar i förhållande till andras handlingar och ta till dig av feedback. Du är social och kan hitta din plats i gruppen. Du är ödmjuk och visar förståelse för andra människor. Du kan ta emot och utföra instruktioner enligt beskrivning. Du kan bedöma och överväga kostnaderna och fördelarna med potentiella åtgärder för att välja den mest lämpliga. Du använder matematik för att lösa problem. Du kan bedöma prestanda hos dig själv eller andra individer för förbättringar eller vidta korrigerande åtgärder. Du kan förstå skrivna meningar och stycken i arbetsrelaterade dokument. Du kan prata med kunder, kollegor och beställare och kan förmedla information effektivt. Du kan hantera din egen och andras tid. Du kan planera din egna dag baserat på arbetsorder Kravprofil: Du ska kunna arbetstermerna relaterade till byggyrket och takarbeten (minst 2-3 års erfarenhet) Du har erfarenhet av att arbeta på tak (minst 4 års erfarenhet) Kan arbeta med plåt, papp och tegel/betong tak. Kan utföra arbeten med taksäkerhet Kan utföra taktvätt på alla olika taktyper Du kan utföra mindre tak service åtgärder (minst 1,5 års erfarenhet) Du har kunskap och förståelse om hur & vad som gör ett tak tätt, oavsett tak typ. Du har kunskap om bygg-AMA (minst 2 års erfarenhet av fältarbete) Du kan hantera kundrelationer, vara säljande och förtroendeingivande. Detta inkluderar bedömning av kundens behov, uppfyllande av kundens förväntningar för tjänsten och utvärdering av kund nöjdhet. God fysik för att kunna utföra byggarbete, förhindra skador och för att hålla hela arbetslivet. Känner du att du skulle passa in i vårt team? Tveka inte att skicka in en ansökan!

10 april 2024
Sista ansökan:
6 oktober 2024
Servicetekniker yttertak 🏡

Som servicetekniker hos oss:Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket.Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt.Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av allra högsta kvalitet. Vi söker dig som: Är en produktiv och erfaren arbetare inom tak branschen eller liknande. Är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann. Tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo. Gillar att arbeta med människor och ha god social kompetens. Är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Talar svenska eller engelska. Kan hantera administrativa uppgifter. Ansökan: Låter det här som en intressant utmaning för dig? I så fall skicka din ansökan idag! Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök snarast möjligt.

5 april 2024
Sista ansökan:
22 september 2024
Tak- och tätskiktsmontör med B-körkort

Flygheds Tak AB fortsätter att växa - nu söker vi en engagerad och kunnig tätskiktsmontör till vårt sammansvetsade team! Vi är en modern takfirma som utmanar branschen. Vi slarvar inte, vi kommer i tid och vi har alltid kunden i fokus. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, drivs av att utföra ett gott arbete och har erfarenhet av byggbranschen. Vi erbjuder våra medarbetare en trygg och inkluderande arbetsplats, med gott om utrymme att utvecklas. Välkommen med din ansökan! Flygheds Tak AB is looking for an experienced roofer to complete our team. We are a modern roofing company that challenge the industry. We keep an eye on the details, arrive on time and we always have the customer in focus. We are looking for someone with good collaboration skills, vocational pride, and experience in the construction business. We offer our employees a safe and inclusive workplace, with plenty of room to develop. Welcome with your application! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

5 april 2024
Sista ansökan:
5 maj 2024
Tätskiktsmontör

Hej vi söker nya medarbetare. önskvärt är yrkesbevis på tätskikt, heta arbete, körkort. men finns det dokumenterad erfarenhet som gör Er till fullgod tätskiktsmontör utan yrkesbevis ordnar vi det. vi är ett glatt gäng och behöver nu bli några till. vi arbetar i hela skåne men till största del från Ängelholm till Trelleborg. arbetsplatser är allt från privatpersoner till större byggen. vi har en fast grund timlön som är 214kr/tim på fullbetald montör, utöver det ackord/bonus på entreprenader. varje entreprenad avräknas separat för att se ackord utöver grundlön. varje arbetslag har en servicebil som man har verktygen i osv. vi ser fram emot Er ansökan.

28 mars 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Takläggare

Vi söker nu efter nya medarbetare att förstärka vårt team med. Vi ser helst att du har erfarenhet inom takarbete, såsom högtryckstvätt på tak, takmålning, takomläggning. Du skall ha B-körkort och prata svenska. Vi söker dig som: • inte är rädd för höjder och som har tidigare erfarenhet inom främst takarbete. • Är ansvarsfull, noggrann och flexibel då Stockholm och Mälardalen kommer att vara din arbetsplats. • Har erfarenhet av: - Högtryckstvätt på tak - Takplåtsmålning - Takläggning - B-körkort Vi vill gärna träffa dig som passar in på denna beskrivning för en längre intervju. Med Avsikt utför alla slags takarbeten på fastigheter, från industribyggnader till antikvarisk målning av kyrkor och k-märkta byggnader. Vi har en omfattande lista på referensobjekt och har byggt upp ett välrenommerat rykte sedan vår etablering 2006. Anställningsform: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Vi är medlemmar i Plåt & Ventföretagen och kollektivavtal därefter. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

28 mars 2024
Sista ansökan:
27 april 2024
Resande Solcellsmontör

Vill du också vara med i en framtidsbransch där du har en avgörande roll i vår växande verksamhet? Nu söker vi fler montörer inom solel. Om du trivs med att jobba med kroppen tillsammans med hjälpsamma kollegor, sök till oss idag! Vi behöver dig! Kort om EnergiEngagemangEnergiEngagemang är ett av Sveriges största och mest etablerade företag inom solenergibranschen. Vi har funnits sedan 2012. Sommaren 2021 valde Axsol att investera i EnergiEngagemang och gick in som majoritetsägare. Vi arbetar nästan uteslutande gentemot företag. Vi gör installationer både på tak och på mark, installerar energilager och bygger några av Sveriges största solparker. Vi arbetar som ett lag, där varje del av kedjan är lika viktig och där vi är stolta över vad vi åstadkommer tillsammans. Vi finns idag på orterna Strängnäs (HK), Stockholm, Kungälv, Uddevalla, Lund och Linköping och är idag ca 120 anställda. Om rollen Du kommer att ingå i ett team om tre. Teamledaren leder arbetet framåt. Tillsammans monterar ni solpaneler hos främst företag, lantbruk och BRF:er (bostadsrättsföreningar). Även installationer på mark förekommer. Ni arbetar utomhus året om. Arbete på annan ort inklusive övernattning förekommer. Teamet har stöd av vår Montagechef. Du erbjuds en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Arbetstider är måndag till fredag 7-16. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat: Montage av solpaneler enligt ritningar och bygghandlingar Takinmätningar DC kabeldragning Montera/demontera kollektiva fallskydd vid arbete på tak Kontrollmätning av installation Om digVi ser fram emot att träffa dig som är anpassningsbar i din vardag och känner en yrkesstolthet. Du är även nyfiken på att lära dig nya saker och tycker om att lösa problem tillsammans med dina kollegor! Säkerhet för dig och dina kollegor är extra viktigt. Du drivs av att göra ett noggrant utfört arbete med god standard och teknisk kvalitet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att kunna jobba som montör behöver du (skallkrav): B-körkort Kunna prata och skriva på svenska och engelska, för att förstå instruktioner och utbildningar Svenskt personnummer eller samordningsnummer Kunna arbeta på höga höjder, då de flesta installationer sker på tak Kunna och vilja arbeta med kroppen, då arbetet kan vara tungt Kunna resa till andra orter för att hjälpa till vid behov Erfarenhet från arbete på tak, byggnadsarbete eller elektriskt arbete Det är bra om du också har något av följande (ej krav): Erfarenhet av montering av solpaneler och/eller utbildning inom solpanelsmontage (starkt meriterande) Certifikat/utbildningar, exempelvis Byggarbetsmiljösamordnare (BAS P/U), Ställningsbyggnad 2-9 meter, Heta arbeten/Brandfarliga arbeten, Personligt fallskydd, Mobil arbetsplattform, Solcellsmontör Ytterligare körkort, såsom tungt släp (BE), truck (D) eller gaffeltruck Varför bör du söka den här rollen? Goda utvecklingsmöjligheter - företaget växer och det finns möjligheter att utvecklas vidare internt Kollektivavtal finns och du är givetvis försäkrad, får pensionsavsättning, arbetstidsförkortning, m.m. Du har förmåner såsom friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring Du får de utbildningar och den utrustning som du behöver för att utföra arbetet på ett säkert sätt Du arbetar tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor med hög kompetens inom sina respektive områden Du får möjlighet att bidra till en ljusare värld, i en snabbt växande bransch! Rekryteringsprocessen Telefon- eller teamsintervju med HR Intervju med Montagechef samt Regionansvarig montageledare Referenstagning Bakgrundskontroll görs på slutkandidat Tillträde snarast eller enligt överenskommelse med hänsyn till dina önskemål och uppsägningstid. Ansökan Ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval och intervjuer. Sök enkelt endast med ditt CV samt genom att svara på urvalsfrågor. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Montagechef Niclas Björk, [email protected] 073-061 57 91. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

28 mars 2024
Sista ansökan:
28 juli 2024
Takläggare Strängnäs

Vi söker takläggare! I takt med att vi expanderar söker vi fler erfarna takläggare till våra projekt med takpannor. Arbetsuppgifterna innehåller all slags takläggning, främst betong- och tegeltak. Enklare plåtarbeten kan förekomma. Våra uppdragsgivare är alltifrån privatpersoner, bostadsrättsföreningar, kommuner till stora som små fastighetsägare. Kvalité, service och social kompetens väger tungt hos oss och är viktigt då vi ofta möter våra kunder och leverantörer på plats. Vi söker dig som arbetar effektivt och levererar professionella resultat, givetvis är du en problemlösande lagspelare. Vi ser även att du kan ta egna initiativ, bidra med din sakkompetens samt arbeta självständigt när det behövs. Flexibla arbetsuppgifter kan förekomma. Eftersom du är en erfaren takläggare beskriver dina referenser dig som lyhörd, självgående och ansvarsfull. Yrkesbevis alternativt minst 3 års dokumenterad erfarenhet ser vi gärna att du har. Hos oss är B körkort ett minimikrav. BITAB erbjuder en trygg och stabil anställning med bra villkor och kollektivavtal. Omfattningen är heltid med 6 månaders provanställning. Arbetsområdet är i Strängnäs med omnejd. Vilka är då vi? BITAB koncernen är ett familjeföretag vilket bildades 1977, i över 40 år har vi samlat på oss erfarenheter och kunskap av att lägga om tak, byggnadsarbeten och mycket annat. För oss är erfarenhet, kvalité och service väldigt viktigt. Vi är ett företag med strax över 50 anställda som växer stadigt, en slimmad organisation med högt till tak. Under de senare åren har vi utökat ytterligare inom byggservice och elinstallationer. Idag kan vi med stolthet erbjuda våra kunder en trygg totalentreprenad med bra villkor. Vårt huvudkontor ligger på Dalsäng 2 i Strängnäs, vi har även kontor på Tegnérgatan 1 i Stockholm. Skicka din ansökan till [email protected] samt märk ansökan med: Takläggare Strängnäs Vi ser fram emot din ansökan!

26 mars 2024
Sista ansökan:
25 april 2024
Tätskiktsmontör till Eskilstuna och Strängnäs

Vi söker tätskiktsmontörer! BITAB är ett familjeföretag som grundades 1977. I över 40 år har vi samlat på oss erfarenhet av att lägga om tak, byggnadsarbeten och mycket annat. Med erfarenhet, kvalité och service har vi utökat företaget med allt inom tak och bygg. Idag kan vi med stolthet erbjuda våra kunder en trygg totalentreprenad med bra villkor. Huvudkontoret ligger på Dalsäng 2 i Strängnäs, vi har även mindre kontor i Eskilstuna och Solna. I takt med att vi expanderar söker vi fler erfarna tätskiktsmontörer. Arbetsuppgifterna är varierande och består bland annat av att servicearbeten, mindre och större entreprenader och servicearbeten. Våra uppdragsgivare är alltifrån privatpersoner, bostadsrättsföreningar, kommuner till stora som små fastighetsägare. Kvalité, service och social kompetens väger tungt hos oss och är extra viktigt då vi ofta möter våra kunder och leverantörer på plats. Givetvis ser vi att du är en problemlösande lagspelare och är en person som tycker om att ta ansvar. Vi ser även att du kan ta egna initiativ, bidra med din sakkompetens och arbeta självständigt när det behövs. Det är fördelaktigt om du är boende i Mälardalen. Beredskap och andra flexibla arbetsuppgifter förekommer. Arbetsområdet är främst i Eskilstuna och Strängnäs men arbete kan förekomma även på andra orter. Hos oss är B körkort ett minimikrav. BITAB erbjuder en trygg och stabil anställning med bra villkor. Vi har kollektivavtal samt tjänstepension. Omfattningen är heltid med 6 månaders provanställning. Skicka in ditt cv till: [email protected] eller ring kontoret för mer info på 0152-30277

26 mars 2024
Sista ansökan:
25 april 2024
Takläggare/Takmontör till Annelunds Tak AB

Gillar du att höga höjder, fysiskt arbete, vill har ett arbete där du ser tydliga resultat och jobba i ett företag med ett härligt, positivt gäng? Då ska du arbeta med oss på Annelunds Tak AB. Det händer mycket inom vårt område och tillväxtpotentialen är enorm. Nu behöver vi dig i Annelund. Som takläggare arbetar du med takläggning av framförallt papp och duk samt service på tak. Du arbetar i team och har nära och kontinuerlig kontakt med vår projektledare. Vi har god sammanhållning och trivs ihop. Det här är ett arbete för dig som gillar att samarbeta med kunder och kollegor. Du är uppe och rör dig på tak hela dagarna varför både god fysik är en förutsättning. Visst vill du bli en del av oss och Soltechkoncernen? Skicka in din ansökan idag. Vi söker dig som har erfarenhet av takläggning. Som person är du noggrann och har ambitionen att alltid göra ett så bra jobb som möjligt. Vi ser till personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.  Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Samtal och mail från externa rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes. Välkommen med din ansökan! Annelunds Tak är ett takbolag med fokus på låglutande tak. Vi finns i Ljung i Herrljunga kommun men utför takarbeten i större delen av Sverige. Vi har i företaget en lång samlad yrkeserfarenhet och bred kompetens. Merparten av våra montörer innehar kompetensbevis för tätskiktsmontörer. Vi erbjuder omläggning, reparation och nyproduktion av papptak och tak med PVC-duk på de flesta typer av fastigheter som bland annat villor, industrifastigheter, hyreshus och skolor. Sedan 2021 är vi en del i Soltechkoncernen och erbjuder även solenergilösningar.

25 mars 2024
Sista ansökan:
23 april 2024