Träarbetare/Snickare

Sök bland 125 lediga jobb som Träarbetare/Snickare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Snickare med ambition att bli arbetsledare

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi på Submit Bemanning och Rekrytering söker just nu för kunds räkning en snickare som tidigare varit eller har ambition att på sikt axla en arbetsledarroll. En av våra viktigaste kunder är nu ute efter att anställa en arbetande arbetsledare inom bygg. Tanken är att du vi söker ska börja som snickare för att på sikt gå vidare till en arbetsledande roll. Är du en organiserad och erfaren snickare med hög social kompetens och en förståelse för affären är det här jobbet för dig! Krav: Minst 7 års erfarenhet som snickare Flytande svenska i tal och skrift B-körkort Meriterande: Haft arbetsledande roll tidigare Drivit egen firma Tid: 7-16 Start: Omgående Lön: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm med omnejd Är du den vi söker? Skicka då in din ansökan redan idag! Har du frågor kring tjänsten kan du maila [email protected]

20 april 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Montörer ventilation Västerås

Montör Ventilation Plats: Västerås Om anställningenLön: Månadslön Omfattning: Heltid Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Provanställning/Tillsvidareanställning Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet: Ingen tidigare erfarenhet krävs Språk: Svenska Körkort: B-körkort Om jobbetSom ventilationsmontör hos Isolerab AB ingår du i ett härligt team av glada hantverkare som dagligen bidrar till att fler hem får ett optimalt inomhusklimat genom smart ventilationssystem. Du genomgår vår internutbildning och introduktionsplan där vi lär dig allt du behöver kunna för att bli en fullfjädrad ventilationsmontör. Vi ställer därför inga krav på liknande arbetslivserfarenhet eller utbildning (tidigare erfarenhet av bygg är dock meriterande och praktiskt lagd en förutsättning). Vi söker dig som är plikttrogen, noggrann, ambitiös och har viljan att utvecklas tillsammans med oss där positiv inställning och glädje är viktiga faktorer. Exempel på arbetsuppgifter: Håltagning (utvändigt/invändigt) Montera utdragbara ventilationsrör Montering aggregat Montering ventiler Inställningar aggregat Om Isolerab Isolerab firar 12 år i år och finns i Dalarna, Västmanland, Gästrikland, Uppsala och Stockholm. Isolerab säljer och utför isolerings -och ventilationstjänster till konsument. Vår värdegrund bygger på att ha hög kvalité i alla led och våra värdeord är Glädje, Kreativitet, Hållbarhet och kvalité. Vårt mål är att all personal skall må bra, ha roligt, känna sig behövda och utvecklas. Vi är idag 42st anställda och söker nu två st ventilationsmontörer i Västerås Ansökningar och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Tjänsten kommer att tillsättas snarast. Arbetsgivare Isolerab ABHuvudkontor Tyllsnäsvägen 4 784 61 Borlänge [email protected]

20 april 2024
Sista ansökan:
7 oktober 2024
Servicesnickare i Båstad med omnejd

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker Servicesnickare för att förstärka vårt team på FastBygg. Fastbygg arbetar med varierande projekt så som ny, om och tillbyggnationer för både privat personer, företag, kommun och statliga verksamheter. Det innebär att din arbetsdag kommer vara varierad och alltid erbjuda nya utmaningar. Vår personal är vår viktigaste tillgång och vårt ansikte utåt, vilket innebär att vi ställer höga krav på våra anställda. Din profil Tjänsten är tillsvidare med provanställning på 6 månader. Kraven Vi har är att sökande har kunskaper med hur och varför, vilket Vi ser vi som en självklarhet. Vi rekryterar bara proffs. Därtill… ·        Minst 5 års erfarenhet ·        Kan planera och är strukturerad ·        Har B-körkort ·        Förstår och behärskar svenska i tal och skrift För att trivas i denna tjänst är din arbetsplats är alltid ren och organiserad. Du har ett professionellt bemötande, positivitet och hög arbetsmoral och förstår att du är vårt ansikte ut mot våra kunder. Du förstår innebörden av ”work smarter not harder” och tänker alltid steget längre för att laget och slutkund alltid skall få det miljövänligaste, mest ekonomiska och byggtekniskt riktiga resultatet som möjligt. Om oss FastBygg har varit verksamma i över 30 år och tillhandahålla projektering-, bygg- och installationstjänster inom om-, till-, nybyggnation av bostäder, affärs, kontors och industribyggnader. Vi är i största delen verksamma i Nordvästra Skåne och södra Halland. Vi erbjuder ett utmanande arbetstempo, ständig problemlösning och möjlighet till ersättning utöver avtal där prestationen överstiger förväntningarna. Många är kallade men få utvalda. Tror du att du har vad som krävs och hade klarat att vara en del av ett komplett lag är du välkommen att skicka in din. Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

19 april 2024
Sista ansökan:
19 maj 2024
Servicesnickare i Båstad med omnejd

Servicesnickare Vi söker Servicesnickare för att förstärka vårt team på FastBygg. Fastbygg arbetar med varierande projekt så som ny, om och tillbyggnationer för både privat personer, företag, kommun och statliga verksamheter. Det innebär att din arbetsdag kommer vara varierad och alltid erbjuda nya utmaningar. Vår personal är vår viktigaste tillgång och vårt ansikte utåt, vilket innebär att vi ställer höga krav på våra anställda. Din profil Tjänsten är tillsvidare med provanställning på 6 månader. Kraven Vi har är att sökande har kunskaper med hur och varför, vilket Vi ser vi som en självklarhet. Vi rekryterar bara proffs. Därtill… · Minst 5 års erfarenhet · Kan planera och är strukturerad · Har B-körkort · Förstår och behärskar svenska i tal och skrift För att trivas i denna tjänst är din arbetsplats är alltid ren och organiserad. Du har ett professionellt bemötande, positivitet och hög arbetsmoral och förstår att du är vårt ansikte ut mot våra kunder. Du förstår innebörden av ”work smarter not harder” och tänker alltid steget längre för att laget och slutkund alltid skall få det miljövänligaste, mest ekonomiska och byggtekniskt riktiga resultatet som möjligt. Om oss FastBygg har varit verksamma i över 30 år och tillhandahålla projektering-, bygg- och installationstjänster inom om-, till-, nybyggnation av bostäder, affärs, kontors och industribyggnader. Vi är i största delen verksamma i Nordvästra Skåne och södra Halland. Vi erbjuder ett utmanande arbetstempo, ständig problemlösning och möjlighet till ersättning utöver avtal där prestationen överstiger förväntningarna. Många är kallade men få utvalda. Tror du att du har vad som krävs och hade klarat att vara en del av ett komplett lag är du välkommen att skicka din ansökan till [email protected]. Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

19 april 2024
Sista ansökan:
19 juni 2024
Nu söker vi 2 Byggservicesnickare i Mora

AB Mora Byggservice är ett modernt byggföretag som verkat i Ovansiljansområdet i över 40 år. Vi är en partner som hjälper dig som kund med hela ditt projekt, från bygglov till byggklart. Vi ser helt enkelt till att förverkliga dina drömmar. Följ med på vår fortsatta resa du med.   Nu söker vi hantverkare till vår byggservice i Mora.   Byggservice Som hantverkare inom vår byggservice-verksamhet så jobbar du med de flesta förekommande uppgifter, både mot privatpersoner och företag.   Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att arbeta med byggservicearbeten både åt företag och privatpersoner samt försäkringsärenden både vatten och brandskador.   Du kommer att arbeta självständigt i egna byggserviceprojekt med stöd av våra duktiga projektledare i teamet.   I rollen som hantverkare på Mora Byggservice är du även en viktig roll i vårt nätverk på orten.   Om dig Vi söker Dig med relevant utbildning och yrkeserfarenhet som med stort engagemang, sunda värderingar och med öppet och positivt förhållningssätt i relationerna till såväl kunder, medarbetare och leverantörer och vill vara en viktig del av ett spännande företags framtid. Yrkesbevis och B-körkort är ett krav. Kunskaper inom Meps 2-systemet, tidigare erfarenhet från vattenskador och ett gott kontaktnät i området är meriterande när du söker till vår byggserviceverksamhet.     Språk Krav: Svenska, Flytande Meriterande: Teckenspråk   Körkort Krav: B Meriterande: Utökad B (B96), BE   Arbetslivserfarenhet Hantverkare med yrkesbevis då vi just nu inte kan ta emot fler lärlingar.    Anställningsvillkor Tillsvidareanställning med inledande provanställning.   Tillträde Tillträde sker enligt ök.   Övrigt: Urval sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.   Vi undanber oss all kontakt från säljare av platsannonser och rekryteringsföretag. AB Mora Byggservice är ett modernt byggföretag som verkat i Ovansiljansområdet i över 40 år. Vi är en partner som hjälper dig som kund med hela ditt projekt, från bygglov till byggklart. Vi ser helt enkelt till att förverkliga dina drömmar. Kunskap, kreativitet och lyhördhet är ledord som vi alltid jobbar efter. Det är vårt sätt att bygga ett förtroende som gör att kunder återkommer gång på gång. En stor noggrannhet och att alltid lämna ifrån oss ett arbete i toppskick har också tagit oss dit vi är idag. Här är våra fantastiska medarbetare, kända för sitt brinnande engagemang, vår främsta resurs. AB Mora Byggservice är sedan 2018 ett dotterbolag till Skoglunds Bygg. Med en stark ägare i ryggen har vi möjlighet att ta oss an ännu större entreprenader. Du kan läsa mer om våra verksamheter på www.skoglunds.se eller www.morabyggservice.se Krav: Körkort: * B (Personbil)

19 april 2024
Sista ansökan:
12 maj 2024
Snickare med formkunskap

Vi letar efter en erfaren snickare med formkunskaper och du ska kunna arbeta med avancerad formsättning. Som snickare kommer du att vara en nyckelperson i projektet och behöver därför ha gedigen erfarenhet och kunskap inom området. Krav: Gymnasial utbildning inom relevanta områden. Gedigen erfarenhet inom snickeri. Storform och stomme. Förmåga att arbeta efter ritning. God kommunikationsförmåga på svenska. Yrkesbevis eller motsvarande kvalifikationer. Meriterande: Heta arbeten. Mobila arbetsplattformar. Säkra lyft. Vi erbjuder: Vi kan erbjuda en marknadsmässig lön, trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.  Uppdragen kommer att fyllas så snart som möjligt, så vi uppmuntrar dig att inte vänta med att skicka in din ansökan. Du kan antingen ansöka genom denna annons eller skicka ditt CV och personliga brev till vår kontaktperson på [email protected] för ytterligare information om tjänsten. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

19 april 2024
Sista ansökan:
3 maj 2024
Finsnickare sökes till Haglunds Bygg

Nu söker vi självgående inredningssnickare!  Just nu söker vi drivna och självgående inredningssnickare/montörer till en av våra kunder i Stockholm. Som snickare kommer du vara ansiktet utåt för företaget, där du bland annat kommer vara med och bygga kontor, restauranger, caféer och butiker. Vi söker dig som är duktig på kundbemötande och alltid har ett leende på läpparna.  Arbetet innebär resor runtomkring i hela Sverige,  Arbetstiderna är förlagda mellan 06.45-16.00  För denna roll är dina personliga egenskaper det absolut viktigaste. Vi söker dig som är driven, nyfiken, lösningsfokuserad och villig att lära dig mer. Du har hög arbetsmoral, förhåller dig till dina arbetstider och jobbar bra i team.  Om du söker ett företag med en familjär kultur där du kommer ha varierande arbetsuppgifter samtidigt som du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter har du hittat helt rätt arbete!  Krav: Gymnasial utbildning Minst 3 års erfarenhet som finsnickare God Svenska i tal och skrift (då det används i det dagliga arbetet)  Yrkesbevis  Körkort  Meriterande: Erfarenhet av att snickra/bygga kontor, butiker, restauranger, caféer eller motsvarande    Vad kan vi erbjuda?  Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.  Urval och intervjuer sker löpande, så ansök redan idag!  Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

19 april 2024
Sista ansökan:
3 maj 2024
Gipsare till heltidstjänst

Nu söker vi erfarna gipsarbetare till byggande av innerväggar och det som hör till produktionens dagliga arbete. Vem är du? Vi söker dig som kan ta eget ansvar och arbeta gemensamt i grupp. Du ska vara självgående och noggrann samt arbeta strukturerat. Du behöver vara samarbetsvillig och ha ett gott humör. Krav: Några års erfarenhet Stort plus: Du har lift eller ställningskort/certifikat Du har fullgjort din safe construction utbildning Vi är kollektivavstalsanslutna.

18 april 2024
Sista ansökan:
19 maj 2024
snickare

Arbetet utförs på olika platser i Malmö område Du ska ha utbildning och/eller flerårig yrkeserfarenhet i liknande arbeten. Duska vara serviceinriktad, kvalitetsmedveten, pålitlig, flexibel, kunna arbeta både självständigt och i grupp. Du skall jobba med renovering, husbyggande och annat snickeriarbete både hos privatpersoner och företag. Vi söker dig som är duktig snickare! . Vi söker inga lärlingar för tillfället!

18 april 2024
Sista ansökan:
18 maj 2024
Bänksnickare till Hällingsjö hus i närheten av Göteborg och Kungsbacka

Om jobbet Vi söker nu efter en noggrann och engagerad bänksnickare till Hällingsjö Hus som trivs med att arbeta både tillsammans med kollegor och självständigt! Hällingsjö Hus huvudsakliga verksamhet är att producera och prefabricera villor, parhus och flerfamiljshus till projektutvecklingsbolag, byggbolag och privatkunder. Detta görs i egen regi eller i samarbete med större entreprenörer. Om jobbet Som bänksnickare kommer du att ingå i ett arbetslag omkring 6-8 personer. Du kommer att arbeta på en produktionsbänk i par där ni tillsammans kommer bygga prefabricerade väggelement från uppläggning av stomme, isolera samt montera fönster och panel till dess att väggen är klar. Ditt lag kommer även att arbeta med ständiga förbättringar i syfte att hela tiden leta möjligheter till att genomföra arbetet på ett säkrare, smartare och effektivare sätt. Vem är du? Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från liknande arbete och som är driven, engagerad, pålitlig och noggrann. Du har en positiv inställning och en god social förmåga. Rollen kräver att du är ansvarstagande och självgående, men du bör samtidigt trivas med att samarbeta eftersom du även kommer att arbeta i arbetslag. Vi kommer i denna rekrytering att lägga fokus på både din arbetslivserfarenhet och dina personliga egenskaper, vilket du bör kunna styrka med goda och relevanta referenser. Dina kvalifikationer Några års tidigare erfarenhet från träindustri eller byggerfarenhet. Du behärskar svenska alternativt engelska i tal och skrift. Om oss Vi bygger framtidens hus och är ständigt i framkant när det gäller teknik och design. Våra kunder värdesätter det hantverk vi levererar och har levererat i snart 30 år. Alla anställda utgår alltid från kundens behov och intresse och har ett genomgående ansvar från start till slut. Huvudverksamheten är byggnation till större grupphusområden med villor, parhus och flerfamiljshus samt även privatvillor, framför allt i västra Sverige. På senare år har vi samarbetat med större entreprenörer och projektutvecklingsbolag utvidgats. Hällingsjö Hus arbetar idag med några av de största bolagen i Sverige. Vårt kontor och vår husfabrik ligger i Hällingsjö, ungefär 30 minuter sydost om Göteborg. Vi arbetar utifrån ett aktivt miljöarbete samt nedanstående ledord. o Kvalitet: vi jobbar med noga utvalda material och utför jobben noggrant o Flexibilitet: vi är flexibla i produktion och chans att uppfylla diverse ”designkrav” som kunder ställer till oss. o Jordnära: vi är ödmjuka gentemot våra kunder och medarbetare o Hantverk: vi arbetar med känsla och yrkesstolthet. Välkommen med din ansökan! Snabbfakta Företag: Hällingsjö hus Tjänst: bänksnickare Placeringsort: Hällingsjö Omfattning: 100%, mån-tors: 6:30-16:00 och fre 6:30-13:00. Lön: enligt överenskommelse. Tillträde: enligt överenskommelse Sista ansökningsdag: 2024-05-01 Ansökan: Vi arbetar med löpande urval så ansök omgående! Denna rekrytering sker i samarbete med AdwiseHR dock är Rickard Eriksson ansvarig för rekryteringen, så önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med honom på 0735-406212. Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR. Ansökan sker endast via hemsidan adwisehr.se

18 april 2024
Sista ansökan:
1 maj 2024