Vagnreparatör, järnväg

Sök bland 15 lediga jobb som Vagnreparatör, järnväg och börja ditt nya yrkesliv idag!

Reparatör till EuroMaint i Olskroken PSV

Om tjänsten Euromaint är Sveriges ledande leverantör av underhållstjänster för spårburna fordon. Vårt nätverk av verkstäder finns där du behöver dem, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi underhåller alla typer av spårburna fordon, från passagerarfordon som intercity- och regionaltåg, tunnelbanetåg och spårvagnar, till lok, vagnar och arbetsmaskiner. Euromaint har över 1 000 anställda och en omsättning på mer än 1,5 miljarder SEK. Sedan 2019 ägs Euromaint av CAF, en spansk leverantör av mobilitetslösningar. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Cleverex Bemanning men du kommer anställas direkt hos EuroMaint. Besök gärna EuroMaints hemsida www.EuroMaint.se för att få reda på mer om dem och deras arbete. Du erbjuds •En gedigen upplärning på plats och du får ett utvecklande jobb i ett stabilt företag där möjligheterna är stora om du önskar och har ambitionerna. •En arbetsmiljö bestående av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Arbetsuppgifter •Felsökning och reparation av såväl stora som små komponenter samt utföra kvalitetskontroller av det egna arbetet. •Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt med arbetsmoment som rör t ex mekanik, hydraulik/pneumatik och elektronik. Din profil I den här rollen lägger vi stor vikt vid din personlighet än dina erfarenheter och nuvarande kunskaper. Vi tror att du som söker har god förmåga att lära dig det som arbetet kräver, så länge du är driven, prestigelös och har ett intresse att lära dig nytt. Krav: • Att du kan tala, läsa och förstå svenska så du kan genomföra utbildningar och utföra arbetet på ett säkert sätt. • Trivas i en verkstadsmiljö • Driv, engagemang och vilja Det är ett stort plus men inte ett krav om du har erfarenhet från följande områden. • Fordonsmekaniker • Tågreparatör • Lastbilsmekaniker • Underhåll av maskiner eller lokaler • Hobbymekaniker • Eller annan relevant erfarenhet Övrigt Start: Enligt överenskommelse Plats: Göteborg, Olskroken Omfattning: Heltid, skift Vakanta platser: 3 Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja. Cleverex ombesörjer det. EuroMaint värdesätter och arbetar för en jämställd arbetsplats präglad av mångfald, då de idag är en mansdominerad arbetsplats välkomnas alla sökande som kan bidra till en positiv förändring. Intresserad? Skicka in din ansökan redan idag! För mer information kontakta [email protected]. Om oss På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt!

12 juli 2024
Sista ansökan:
8 augusti 2024
Reparatör till EuroMaint i Olskroken PSV

Om tjänsten Euromaint är Sveriges ledande leverantör av underhållstjänster för spårburna fordon. Vårt nätverk av verkstäder finns där du behöver dem, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi underhåller alla typer av spårburna fordon, från passagerarfordon som intercity- och regionaltåg, tunnelbanetåg och spårvagnar, till lok, vagnar och arbetsmaskiner. Euromaint har över 1 000 anställda och en omsättning på mer än 1,5 miljarder SEK. Sedan 2019 ägs Euromaint av CAF, en spansk leverantör av mobilitetslösningar. Initialt kommer du att vara konsult hos oss på Cleverex och arbeta via oss, ute hos EuroMaints team. Om samarbetet fungerar förväntas du gå över till EuroMaint på sikt. Besök gärna EuroMaints hemsida www.EuroMaint.se för att få reda på mer om dem och deras arbete. Du erbjuds •En gedigen upplärning på plats och du får ett utvecklande jobb i ett stabilt företag där möjligheterna är stora om du önskar och har ambitionerna. •En arbetsmiljö bestående av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Arbetsuppgifter •Felsökning och reparation av såväl stora som små komponenter samt utföra kvalitetskontroller av det egna arbetet. •Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt med arbetsmoment som rör t ex mekanik, hydraulik/pneumatik och elektronik. Din profil I den här rollen lägger vi stor vikt vid din personlighet än dina erfarenheter och nuvarande kunskaper. Vi tror att du som söker har god förmåga att lära dig det som arbetet kräver, så länge du är driven, prestigelös och har ett intresse att lära dig nytt. Krav: • Att du kan tala, läsa och förstå svenska så du kan genomföra utbildningar och utföra arbetet på ett säkert sätt. • Trivas i en verkstadsmiljö • Driv, engagemang och vilja Det är ett stort plus men inte ett krav om du har erfarenhet från följande områden. • Fordonsmekaniker • Tågreparatör • Lastbilsmekaniker • Underhåll av maskiner eller lokaler • Hobbymekaniker • Eller annan relevant erfarenhet Övrigt Start: Enligt överenskommelse Plats: Göteborg, Olskroken Omfattning: Heltid, skift Vakanta platser: 3 Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja. Cleverex ombesörjer det. EuroMaint värdesätter och arbetar för en jämställd arbetsplats präglad av mångfald, då de idag är en mansdominerad arbetsplats välkomnas alla sökande som kan bidra till en positiv förändring. Intresserad? Skicka in din ansökan redan idag! För mer information kontakta [email protected]. Om oss På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt!

10 juli 2024
Sista ansökan:
30 augusti 2024
Reparatör till EuroMaint i Olskroken X2000

Om tjänsten Euromaint är Sveriges ledande leverantör av underhållstjänster för spårburna fordon. Vårt nätverk av verkstäder finns där du behöver dem, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi underhåller alla typer av spårburna fordon, från passagerarfordon som intercity- och regionaltåg, tunnelbanetåg och spårvagnar, till lok, vagnar och arbetsmaskiner. Euromaint har över 1 000 anställda och en omsättning på mer än 1,5 miljarder SEK. Sedan 2019 ägs Euromaint av CAF, en spansk leverantör av mobilitetslösningar. Initialt kommer du att vara konsult hos oss på Cleverex och arbeta via oss, ute hos EuroMaints team. Om samarbetet fungerar förväntas du gå över till EuroMaint på sikt. Besök gärna EuroMaints hemsida www.EuroMaint.se för att få reda på mer om dem och deras arbete. Du erbjuds •En gedigen upplärning på plats och du får ett utvecklande jobb i ett stabilt företag där möjligheterna är stora om du önskar och har ambitionerna. •En arbetsmiljö bestående av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Arbetsuppgifter •Felsökning och reparation av såväl stora som små komponenter samt utföra kvalitetskontroller av det egna arbetet. •Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt med arbetsmoment som rör t ex mekanik, hydraulik/pneumatik och elektronik. Din profil I den här rollen lägger vi större vikt vid din personlighet än dina erfarenheter och nuvarande kunskaper. Vi tror att du som söker har god förmåga att lära dig det som arbetet kräver, så länge du är driven, prestigelös och har ett intresse att lära dig nytt. Krav: • Att du kan tala, läsa och förstå svenska så du kan genomföra utbildningar och utföra arbetet på ett säkert sätt. • Trivas i en verkstadsmiljö • Driv, engagemang och vilja Det är ett stort plus men inte ett krav om du har erfarenhet från följande områden. • Fordonsmekaniker • Tågreparatör • Lastbilsmekaniker • Underhåll av maskiner eller lokaler • Hobbymekaniker • Eller annan relevant erfarenhet Övrigt Start: Enligt överenskommelse Plats: Göteborg, Olskroken Omfattning: Heltid, skift Vakanta platser: 4 Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja. Cleverex ombesörjer det. EuroMaint värdesätter och arbetar för en jämställd arbetsplats präglad av mångfald, då de idag är en mansdominerad arbetsplats välkomnas alla sökande som kan bidra till en positiv förändring. Intresserad? Skicka in din ansökan redan idag! För mer information kontakta [email protected]. Om oss På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt!

10 juli 2024
Sista ansökan:
30 augusti 2024
Gruppledare till EuroMaint Örebro!

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Nu finns det en intressant möjlighet för dig som vill leda ett team i trafiksäkerhetsklassat arbete! Lockas du av en nyckelroll i en platt och kundnära organisation? Söker du din nästa utmaning? Vi söker just nu en Gruppledare till vår hjulverkstad i Örebro. Som Gruppledare styr och följer du upp det dagliga arbetet i verkstaden, stödjer/utvecklar personalen samt säkerställer med teamet att leveranser sker enligt överenskommelse. Gruppledaren är en del av produktionsledningen. Om rollen Gruppledaren leder personalens (ca 10 personer) operativa arbete. Utförda arbetsmoment skall hållas inom tidsramen för de överenskomna referenstider som finns uppsatta för planerat underhåll. Gruppledaren säkerställer att prioriteringsordning SKLE (Säkerhet, kvalitet, leverans, ekonomi) följs. Ett nära samarbete krävs med produktionschef för förberedelser för kommande dygnsproduktion. Du kommer bl.a. att: Driva och handleda gruppens medarbetare så arbetet utförs i enlighet med beslutade rutiner och standarder samt rapporterar avvikelser. Återrapportera till produktionschef om planerat arbete inte kunnat utföras enligt plan. Verka för bra informationsutbyte inom laget, mellan funktioner, med produktionschef och övriga berörda parter. Verka för bra samarbete, social sammanhållning och utveckling av lagets medlemmar. Ansvara för daglig uppföljning av tidrapportering Rapportera kvalitetsavvikelser.   Utbildning/erfarenhet Gymnasieutbildning med inriktning inom industri, eller teknik, eller motsvarande kunskap från arbetslivet. Du har minst 3-4 års relevant yrkeslivserfarenhet. Du har även erfarenhet av att arbetsleda, bygga team, lean production och strukturerat förbättringsarbete.   Kompetenskrav Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja. Euromaint ombesörjer detta. Personen ska ha blivit godkänd vid en behörighetsutbildning eller befunnits ha kunskaper som motsvarar målen för den aktuella behörighetsutbildningen. Du har även kunskaper om rapportering av aktiviteter, tid och annan information samt uppföljning av nyckeltal. Du har en god kommunikationsförmåga.   Egenskaper Vi söker en engagerade och resultatorienterad person som kan motivera andra. Du har en god kommunikationsförmåga och en vilja att ständigt förbättra verksamheten.   Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.   Intresserad? Är du intresserad av att börja arbeta som gruppledare hos oss, ansök snarast! Urval och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden. Senast den 11 augusti behöver vi din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan! Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Om Euromaint Euromaint är Sveriges ledande leverantör av underhållstjänster för spårburna fordon. Vårt nätverk av verkstäder finns där du behöver dem, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi underhåller alla typer av spårburna fordon, från passagerarfordon som intercity- och regionaltåg, tunnelbanetåg och spårvagnar, till lok, vagnar och arbetsmaskiner. Euromaint har över 1 000 anställda och en omsättning på mer än 1,5 miljarder SEK. Sedan 2019 ägs Euromaint av CAF, en spansk leverantör av mobilitetslösningar.

9 juli 2024
Sista ansökan:
11 augusti 2024
Svarvare till MTR Nattskift

MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och tillsammans är vi över 400 tågtekniker, ingenjörer, rangerare, planerare och många fler som möjliggör människors vardag och äventyr. Vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanas fordon i sex depåer runt om i Storstockholm samt Mälartågs fordon i Eskilstuna. Vi är ett av sex bolag inom MTR Nordic AB och ihop med 3500 andra medarbetare får vi samhället att rulla varje dag. Läs mer på MTR Nordic.se ARBETSUPPGIFTER Just nu söker vi svarare som vill tillhöra vårat glada gäng i Gredbydepån men med placering i Tillberga utanför Västerås. • Förebyggande och avhjälpande svarvning på järnvägsfordon • Förebyggande och avhjälpande svarvning på lösa axlar • Förflytta järnvägsfordon till och från svarv med hjälp av rangerlok I arbetet ingår även hantering av dokumentation, att utföra vissa moment på fordon före och efter svarv samt planering och bokning av arbeten i svarvanläggningen. Arbetet ställer höga krav på att följa givna instruktioner och registrera det utförda arbetet. Svarven i fråga består av ett mindre team på två/tre personer. Det är därför viktigt att du är självgående i din roll samtidigt som du kan samarbeta i ett team. Arbetstiderna för denna roll är nattskift. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som sedan tidigare har: • Någon form av mekanisk & teknisk erfarenhet/intresse • Relevant utbildning • Erfarenhet av svarv är meriterande Fördel om du har: Erfarenhet av systemen Maximo och FORD. ÖVRIGT Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Varmt välkommen in med din ansökan!

8 juli 2024
Sista ansökan:
28 juli 2024
Ta dina fordonskunskaper till nästa nivå hos EuroMaint!

Om tjänsten EuroMaint är Sveriges största bolag inom underhåll och service av tåg. De ser med glädje att tågtrafiken ökar och vill därmed växa med fler medarbetare! Varje tågresa är betydelsefull och med deras arbete bidrar de till att resenären får en säker och bekväm resa. Som reparatör kommer du att arbeta med underhåll och reparation av järnvägsfordon, främst X2000 - vagnarna. Du kommer att ha ansvar för att utföra service- och underhållsarbete, felsöka och åtgärda problem samt utföra reparationer och modifieringar på tåg och dess komponenter. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Cleverex Bemanning men du kommer anställas direkt hos EuroMaint. Besök gärna EuroMaints hemsida www.EuroMaint.se för att få reda på mer om dem och deras arbete. Du erbjuds • En stimulerande och utmanande arbetsmiljö där du får möjlighet att utveckla din tekniska kompetens och praktiska förmåga. • Ett trevligt och engagerat team att samarbeta med. • Möjligheter till vidareutbildning och kompetensutveckling. • Intern lagstadgad utbildning för våra fordon. Arbetsuppgifter Som vår nya reparatör kommer du att ansvara för allt från service och besiktning till att ge våra järnvägsfordon en välbehövlig makeover. Du kommer att vara del av teamet som säkerställer att tågen rullar smidigt genom felsökning och reparation av både stora och små komponenter. Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt med arbetsmoment som rör t ex mekanik, hydraulik/pneumatik och elektronik. Din profil Vi söker en engagerad och driven mekaniker med gedigen teknisk kunskap och praktisk erfarenhet. Tidigare arbete inom fordonsmekanik är en stark merit, men vi välkomnar även sökande med relevant bakgrund från andra mekaniska yrken. För att trivas i rollen och bli en del av vårt team behöver du: • Ha en positiv inställning, vara lösningsorienterad och ha en stark vilja att lära dig och utvecklas. • Ha goda språkkunskaper i svenska, både tal och skrift. Detta är nödvändigt för att kunna ta del av utbildningar, förstå dokumentation och utföra arbetet på ett säkert och effektivt sätt. • Besitta en solid teknisk kompetens och praktisk erfarenhet av mekaniskt arbete både genom tidigare anställningar eller som hobby. Tidigare arbete inom fordonsmekanik, industrimekanik, eller liknande yrken är en stark merit. • Ha god verktygsvana och vara bekant med olika mekaniska verktyg. • Ha en stark arbetsmoral och vara en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra. Övrigt Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm, Solna Omfattning: Heltid, nattskift Vakanta platser: 4 Anställningen inleds med en 6 månaders provanställning. Under processens gång kommer vi att begära in belastningsutdrag från polisen, då detta är ett krav från EuroMaint. Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning vilka inkluderar alkohol och drogtest innan eventuell anställning kan börja. EuroMaint ombesörjer det. EuroMaint värdesätter och arbetar för en jämställd arbetsplats präglad av mångfald, då de idag är en mansdominerad arbetsplats välkomnas alla sökande som kan bidra till en positiv förändring. Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex Bemanning och vi hänvisar alla frågor till [email protected]. Intresserad? Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Om oss På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt!

8 juli 2024
Sista ansökan:
29 augusti 2024
Ta dina fordonskunskaper till nästa nivå hos EuroMaint!

Om tjänsten EuroMaint är Sveriges största bolag inom underhåll och service av tåg. De ser med glädje att tågtrafiken ökar och vill därmed växa med fler medarbetare! Varje tågresa är betydelsefull och med deras arbete bidrar de till att resenären får en säker och bekväm resa. Som reparatör kommer du att arbeta med underhåll och reparation av järnvägsfordon, främst X2000 - vagnarna. Du kommer att ha ansvar för att utföra service- och underhållsarbete, felsöka och åtgärda problem samt utföra reparationer och modifieringar på tåg och dess komponenter. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Cleverex Bemanning men du kommer anställas direkt hos EuroMaint. Besök gärna EuroMaints hemsida www.EuroMaint.se för att få reda på mer om dem och deras arbete. Du erbjuds • En stimulerande och utmanande arbetsmiljö där du får möjlighet att utveckla din tekniska kompetens och praktiska förmåga. • Ett trevligt och engagerat team att samarbeta med. • Möjligheter till vidareutbildning och kompetensutveckling. • Intern lagstadgad utbildning för våra fordon. Arbetsuppgifter Som vår nya reparatör kommer du att ansvara för allt från service och besiktning till att ge våra järnvägsfordon en välbehövlig makeover. Du kommer att vara del av teamet som säkerställer att tågen rullar smidigt genom felsökning och reparation av både stora och små komponenter. Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt med arbetsmoment som rör t ex mekanik, hydraulik/pneumatik och elektronik. Din profil Vi söker en engagerad och driven mekaniker med gedigen teknisk kunskap och praktisk erfarenhet. Tidigare arbete inom fordonsmekanik är en stark merit, men vi välkomnar även sökande med relevant bakgrund från andra mekaniska yrken. För att trivas i rollen och bli en del av vårt team behöver du: • Ha en positiv inställning, vara lösningsorienterad och ha en stark vilja att lära dig och utvecklas. • Ha goda språkkunskaper i svenska, både tal och skrift. Detta är nödvändigt för att kunna ta del av utbildningar, förstå dokumentation och utföra arbetet på ett säkert och effektivt sätt. • Besitta en solid teknisk kompetens och praktisk erfarenhet av mekaniskt arbete både genom tidigare anställningar eller som hobby. Tidigare arbete inom fordonsmekanik, industrimekanik, eller liknande yrken är en stark merit. • Ha god verktygsvana och vara bekant med olika mekaniska verktyg. • Ha en stark arbetsmoral och vara en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra. Övrigt Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm, Solna Omfattning: Heltid, nattskift Vakanta platser: 4 Anställningen inleds med en 6 månaders provanställning. Under processens gång kommer vi att begära in belastningsutdrag från polisen, då detta är ett krav från EuroMaint. Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning vilka inkluderar alkohol och drogtest innan eventuell anställning kan börja. EuroMaint ombesörjer det. EuroMaint värdesätter och arbetar för en jämställd arbetsplats präglad av mångfald, då de idag är en mansdominerad arbetsplats välkomnas alla sökande som kan bidra till en positiv förändring. Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex Bemanning och vi hänvisar alla frågor till [email protected]. Intresserad? Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Om oss På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt!

4 juli 2024
Sista ansökan:
29 augusti 2024
Ta dina fordonskunskaper till nästa nivå hos EuroMaint!

Om tjänsten EuroMaint är Sveriges största bolag inom underhåll och service av tåg. De ser med glädje att tågtrafiken ökar och vill därmed växa med fler medarbetare! Varje tågresa är betydelsefull och med deras arbete bidrar de till att resenären får en säker och bekväm resa. Som reparatör kommer du att arbeta med underhåll och reparation av järnvägsfordon, främst X2000 - vagnarna. Du kommer att ha ansvar för att utföra service- och underhållsarbete, felsöka och åtgärda problem samt utföra reparationer och modifieringar på tåg och dess komponenter. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Cleverex Bemanning men du kommer anställas direkt hos EuroMaint. Besök gärna EuroMaints hemsida www.EuroMaint.se för att få reda på mer om dem och deras arbete. Du erbjuds • En stimulerande och utmanande arbetsmiljö där du får möjlighet att utveckla din tekniska kompetens och praktiska förmåga. • Ett trevligt och engagerat team att samarbeta med. • Möjligheter till vidareutbildning och kompetensutveckling. • Intern lagstadgad utbildning för våra fordon. Arbetsuppgifter Som vår nya reparatör kommer du att ansvara för allt från service och besiktning till att ge våra järnvägsfordon en välbehövlig makeover. Du kommer att vara del av teamet som säkerställer att tågen rullar smidigt genom felsökning och reparation av både stora och små komponenter. Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt med arbetsmoment som rör t ex mekanik, hydraulik/pneumatik och elektronik. Din profil Vi söker en engagerad och driven mekaniker med gedigen teknisk kunskap och praktisk erfarenhet. Tidigare arbete inom fordonsmekanik är en stark merit, men vi välkomnar även sökande med relevant bakgrund från andra mekaniska yrken. För att trivas i rollen och bli en del av vårt team behöver du: • Ha en positiv inställning, vara lösningsorienterad och ha en stark vilja att lära dig och utvecklas. • Ha goda språkkunskaper i svenska, både tal och skrift. Detta är nödvändigt för att kunna ta del av utbildningar, förstå dokumentation och utföra arbetet på ett säkert och effektivt sätt. • Besitta en solid teknisk kompetens och praktisk erfarenhet av mekaniskt arbete både genom tidigare anställningar eller som hobby. Tidigare arbete inom fordonsmekanik, industrimekanik, eller liknande yrken är en stark merit. • Ha god verktygsvana och vara bekant med olika mekaniska verktyg. • Ha en stark arbetsmoral och vara en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra. Övrigt Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm, Solna Omfattning: Heltid, nattskift Vakanta platser: 4 Anställningen inleds med en 6 månaders provanställning. Under processens gång kommer vi att begära in belastningsutdrag från polisen, då detta är ett krav från EuroMaint. Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning vilka inkluderar alkohol och drogtest innan eventuell anställning kan börja. EuroMaint ombesörjer det. EuroMaint värdesätter och arbetar för en jämställd arbetsplats präglad av mångfald, då de idag är en mansdominerad arbetsplats välkomnas alla sökande som kan bidra till en positiv förändring. Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex Bemanning och vi hänvisar alla frågor till [email protected]. Intresserad? Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Om oss På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt!

3 juli 2024
Sista ansökan:
7 augusti 2024
Gruppledare till EuroMaint Örebro!

Nu finns det en intressant möjlighet för dig som vill leda ett team i trafiksäkerhetsklassat arbete! Lockas du av en nyckelroll i en platt och kundnära organisation? Söker du din nästa utmaning? Vi söker just nu en Gruppledare till vår hjulverkstad i Örebro. Som Gruppledare styr och följer du upp det dagliga arbetet i verkstaden, stödjer/utvecklar personalen samt säkerställer med teamet att leveranser sker enligt överenskommelse. Gruppledaren är en del av produktionsledningen. Om rollen Gruppledaren leder personalens (ca 10 personer) operativa arbete. Utförda arbetsmoment skall hållas inom tidsramen för de överenskomna referenstider som finns uppsatta för planerat underhåll. Gruppledaren säkerställer att prioriteringsordning SKLE (Säkerhet, kvalitet, leverans, ekonomi) följs. Ett nära samarbete krävs med produktionschef för förberedelser för kommande dygnsproduktion. Du kommer bl.a. att: Driva och handleda gruppens medarbetare så arbetet utförs i enlighet med beslutade rutiner och standarder samt rapporterar avvikelser. Återrapportera till produktionschef om planerat arbete inte kunnat utföras enligt plan. Verka för bra informationsutbyte inom laget, mellan funktioner, med produktionschef och övriga berörda parter. Verka för bra samarbete, social sammanhållning och utveckling av lagets medlemmar. Ansvara för daglig uppföljning av tidrapportering Rapportera kvalitetsavvikelser. Utbildning/erfarenhet Gymnasieutbildning med inriktning inom industri, eller teknik, eller motsvarande kunskap från arbetslivet. Du har minst 3-4 års relevant yrkeslivserfarenhet. Du har även erfarenhet av att arbetsleda, bygga team, lean production och strukturerat förbättringsarbete. Kompetenskrav Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja. Euromaint ombesörjer detta. Personen ska ha blivit godkänd vid en behörighetsutbildning eller befunnits ha kunskaper som motsvarar målen för den aktuella behörighetsutbildningen. Du har även kunskaper om rapportering av aktiviteter, tid och annan information samt uppföljning av nyckeltal. Du har en god kommunikationsförmåga. Egenskaper Vi söker en engagerade och resultatorienterad person som kan motivera andra. Du har en god kommunikationsförmåga och en vilja att ständigt förbättra verksamheten. Intresserad? Är du intresserad av att börja arbeta som gruppledare hos oss, ansök snarast! Urval och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden. Senast den 11 augusti behöver vi din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan! Om Euromaint Euromaint är Sveriges ledande leverantör av underhållstjänster för spårburna fordon. Vårt nätverk av verkstäder finns där du behöver dem, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi underhåller alla typer av spårburna fordon, från passagerarfordon som intercity- och regionaltåg, tunnelbanetåg och spårvagnar, till lok, vagnar och arbetsmaskiner. Euromaint har över 1 000 anställda och en omsättning på mer än 1,5 miljarder SEK. Sedan 2019 ägs Euromaint av CAF, en spansk leverantör av mobilitetslösningar.

24 juni 2024
Sista ansökan:
11 augusti 2024
Reparatör till EuroMaint i Olskroken PSV

Om tjänsten Euromaint är Sveriges ledande leverantör av underhållstjänster för spårburna fordon. Vårt nätverk av verkstäder finns där du behöver dem, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi underhåller alla typer av spårburna fordon, från passagerarfordon som intercity- och regionaltåg, tunnelbanetåg och spårvagnar, till lok, vagnar och arbetsmaskiner. Euromaint har över 1 000 anställda och en omsättning på mer än 1,5 miljarder SEK. Sedan 2019 ägs Euromaint av CAF, en spansk leverantör av mobilitetslösningar. Initialt kommer du att vara konsult hos oss på Cleverex och arbeta via oss, ute hos EuroMaints team. Om samarbetet fungerar förväntas du gå över till EuroMaint på sikt. Besök gärna EuroMaints hemsida www.EuroMaint.se för att få reda på mer om dem och deras arbete. Du erbjuds •En gedigen upplärning på plats och du får ett utvecklande jobb i ett stabilt företag där möjligheterna är stora om du önskar och har ambitionerna. •En arbetsmiljö bestående av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Arbetsuppgifter •Felsökning och reparation av såväl stora som små komponenter samt utföra kvalitetskontroller av det egna arbetet. •Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt med arbetsmoment som rör t ex mekanik, hydraulik/pneumatik och elektronik. Din profil I den här rollen lägger vi stor vikt vid din personlighet än dina erfarenheter och nuvarande kunskaper. Vi tror att du som söker har god förmåga att lära dig det som arbetet kräver, så länge du är driven, prestigelös och har ett intresse att lära dig nytt. Krav: • Att du kan tala, läsa och förstå svenska så du kan genomföra utbildningar och utföra arbetet på ett säkert sätt. • Trivas i en verkstadsmiljö • Driv, engagemang och vilja Det är ett stort plus men inte ett krav om du har erfarenhet från följande områden. • Fordonsmekaniker • Tågreparatör • Lastbilsmekaniker • Underhåll av maskiner eller lokaler • Hobbymekaniker • Eller annan relevant erfarenhet Övrigt Start: Enligt överenskommelse Plats: Göteborg, Olskroken Omfattning: Heltid, skift Vakanta platser: 3 Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja. Cleverex ombesörjer det. EuroMaint värdesätter och arbetar för en jämställd arbetsplats präglad av mångfald, då de idag är en mansdominerad arbetsplats välkomnas alla sökande som kan bidra till en positiv förändring. Intresserad? Skicka in din ansökan redan idag! För mer information kontakta [email protected]. Om oss På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt!

20 juni 2024
Sista ansökan:
22 juli 2024