Poolia Sverige AB jobb

Lediga jobb hos Poolia Sverige AB

Junior Mjukvarutestare till Axis Communications i Lund

Om tjänsten Vi söker nu en entusiastisk Junior Mjukvarutestare som kan bli en del av vår kunds dynamiska DevOps-team på Axis Communications i Lund. Som en del av deras kompetenta team kommer du att arbeta med att utveckla cloud backend-tjänster i en kreativ arbetsmiljö samt i ett företag med hög teknologisk profil och med innovation i framkant. Sök tjänsten idag, då vi arbetar med ett löpande urval. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag, där du inledningsvis blir anställd av Poolia, med stor möjlighet till anställning direkt hos Axis Communications med tiden. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Som testare är du spindeln i nätet och har en avgörande roll för att leverera kvalitet till Axis Communications kunder. Du är med i hela utvecklingsprocessen, från kravspecifikation till slutleverans. Du erbjuds arbete i utvecklingsteam med nära samarbete med utvecklare och jobbar tillsammans med både juniora och seniora testare. Som testare får du vara med och anpassa produkterna efter kundens behov genom att vara med och utveckla och driva testlösningar. Testningen sker manuellt och automatiskt med både scriptade och utforskande metoder. - Testning av cloud backend-tjänster - Samarbeta med utvecklare för att säkerställa mjukvarukvalitet - Delta i CI/CD pipelines, testning och automation - Arbeta med Linux och våra kamera-integrerade system Vem är du? - Stort intresse av mjukvarusystem och programmering - Vilja att lära sig cloud infrastruktur och backendutveckling i Github+AWS miljö - Grundläggande Linux-kunskaper - Modig och social team-spelare med eget driv - Relevant utbildning inom data, antingen Bachelor eller Master-ingenjör från högskola eller universitet Om verksamheten - Ett dynamiskt arbetsklimat med möjlighet att växa och utvecklas - Möjlighet att arbeta med spännande och innovativa projekt - Ett dedikerat team som värdesätter samarbete och kunskapsdelning - Om du har ett passionerat intresse för mjukvarusystem och är redo att ta nästa steg i din karriär, är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

23 april 2024
Sista ansökan:
7 maj 2024
Key Account Manager Norden

Har du en passion för försäljning och ledarskap? Vi söker för Olofsfors räkning en driven och engagerad Key Account Manager som kommer att ha ansvar för att leda och utveckla försäljningsaktiviteter i Norden för Olofsfors AB inom Affärsområde Stål med varumärkena SharqEdges och Bruxite. Du kommer att vara en nyckelspelare i organisationen, med fokus på att utveckla långsiktiga relationer med kunder och att maximera försäljningspotentialen på den svenska marknaden och dess omgivningar. Dina arbetsuppgifter i huvudsak • Möjlighet att ta ett eget kundansvar och fungera som mentor och ledare för ditt säljteam • Du kommer vara operativt involverad i försäljningsprocessen samtidigt som du driver strategisk utveckling. • Du är support till våra medarbetare i Finland och Norge • Resor i tjänsten, såväl inrikes som utrikes, är en del av vardagen • Du rapporterar direkt till Marknadsdirektören Affärsområde Stål Vem är du? Vi söker en lovande individ som har potential att växa in i rollen som Key Account Manager Norden. Du bör vara energisk, engagerad och redo att ta dig an utmaningar. Med en mjuk och diplomatisk personlighet kommer du att vara en förebild inom organisationen och en skicklig relationsbyggare gentemot våra kunder. Vi ser att du har erfarenhet av B2B-försäljning och du är trygg i säljrollen. Har du dessutom erfarenhet av maskin och entreprenad, gruvsektorn eller erfarenhet från export så ser vi det som meriterande. Du har starka kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska och har du ytterligare språkkompetens är det en fördel. Om verksamheten Varför Olofsfors? Vi är marknadsledande i branschen och en global aktör i tillväxt. Olofsfors är ett stort företag men med en tajt organisation där man jobbar nära varandra med korta beslutsvägar. Vi har hög trivselfaktor och värdesätter individens styrkor och förmågor. Här finns möjligheten att vara delaktig i praktiska moment och vara med och påverka. Med en närvaro på marknader med stor tillväxtpotential och en ny organisation på horisonten 2026, är detta den perfekta tidpunkten att gå med i Olofsfors och ta din karriär till nästa nivå! Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se. Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

23 april 2024
Sista ansökan:
4 juni 2024
Konsultuppdrag som Registrator myndighet i Örebro.

Om tjänsten Nu söker vi dig som är erfaren Registrator och som vill ta ett uppdrag hos vår kund som är en myndighet i Örebro. - Omfattning: Heltid 100% - Start: Omgående - Längd: 2024-12-30 Möjlighet till viss del distansarbete. Arbetstider 08.00 - 17.00 Dina arbetsuppgifter i huvudsak Du kommer ingå i en grupp med andra registratorer. I arbetet ingår att bedöma, registrera och hantera allmänna handlingar. Du ska också bistå med service och stöd till både verksamheten och allmänheten samt upprätthålla en effektiv och rättssäker diarieföring med god kvalitet. Som registrator förväntas du hantera myndighetens handlingar enligt gällande lagstiftning, förordningar och interna rutiner när det gäller registrering och utlämnande av allmänna handlingar. I detta uppdrag jobbar du med postöppning, hantering av e-post, diarieföring i Platina. Vem är du? För att vara aktuell för rollen behöver du uppfylla nedan kriterier: - lägst gymnasieutbildning - diplomerad registrator eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig - erfarenhet av att arbeta i ett digitalt dokument- och ärendehanteringssystem. - tidigare arbetat inom offentlig verksamhet och har god kunskap om de lagar och förordningar som styr dokumenthanteringen Meriterande om du har: - utbildning inom administration, offentlig förvaltning och/eller arkiv- och informationsvetenskap - erfarenhet av arbete med arkivarbete inom statlig verksamhet - erfarenhet av ärende- och dokumenthanteringssystemet Platina Om verksamheten Låter detta som ett uppdrag för dig? Då söker du via länken i annonsen. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen!

23 april 2024
Sista ansökan:
5 maj 2024
Administrativ assistent på uppdrag till vår kund i Lund!

Om tjänsten För vår kund i Lund söker vi nu en Administrativ Assistent för att stödja olika projekt. Som Administrativ Assistent spelar du en central roll i att säkerställa att administrativa uppgifter hanteras effektivt och smidigt, vilket möjliggör en sömlös genomförande av projekt och program. Dina arbetsuppgifter i huvudsak I rollen som Administrativ Assistent kommer du att arbeta nära PMO-administratören för att stötta genomförandet av NCSP-programmet. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att innefatta att hantera och organisera dokumentation, bistå vid mötesplanering och logistik, samt stödja vid konsultonboarding. Genom att säkerställa att administrativa processer följs och att resurser är tillgängliga kommer du att bidra till att projektet flyter smidigt och att målen uppnås inom angivna tidsramar. Vem är du? Vi tror att du är en lagspelare som är strukturerad och gillar ordning och reda. Din förmåga att arbeta noggrant och effektivt under tryck kommer att vara till stor nytta i denna roll. Vidare är du ödmjuk med en öppen inställning, redo att lära och växa i din roll som administrativ resurs. Krav på kompetens: För att vara framgångsrik i rollen som Administrativ Assistent bör du ha 2-3 års erfarenhet av administrativt arbete, med en förmåga att hantera olika uppgifter samtidigt. Du bör också besitta utmärkta kunskaper i MS Excel och MS Powerpoint, samt ha förmågan att kommunicera effektivt på engelska både skriftligt och muntligt. Din förmåga att arbeta väl i en mångkulturell miljö och din flexibilitet kommer att vara avgörande för att trivas och lyckas i denna roll. Startdatum: Snarast möjligt Varaktighet: 6 månader Plats: Lund, Sverige Genom att fylla rollen som Administrativ Assistent kommer du att vara en viktig del av teamet och bidra till att säkerställa framgången för projektet och organisationen som helhet.

23 april 2024
Sista ansökan:
2 maj 2024
Interim avdelningschef till vår kund i Lund!

Om tjänsten Vi söker för vår kund i Lund en interim avdelningschef. Dina arbetsuppgifter: Är du en erfaren chef och ledare som kan coacha andra chefer och har intresse för offentlig fastighetsförvaltning? Då kan du vara rätt person för oss! Du kommer att stödja och agera sparringpartner till avdelningens enhetschefer under övergången till en ny avdelningschef. Dessutom ansvarar du för att hålla ihop och dokumentera arbetet med implementeringen av den nya organisationen inom förvaltningsavdelningen. Vem är du: Som person är du strukturerad, samarbetsvillig och mycket självgående. Du är en skicklig kommunikatör som kan driva arbetet framåt på ett engagerande sätt och kan se lösningar i varje utmaning. Du har flerårig erfarenhet av chefs- och ledarskap, samt erfarenhet av fastighetsförvaltning i en större organisation. Startdatum: 2024-05-06 Slutdatum: 2024-09-30 Plats för genomförande: Lund, Sverige. Distansarbete: 15% Omfattning: 16 timmar per vecka.

23 april 2024
Sista ansökan:
2 maj 2024
Sommarjobba som Registrator hos myndighet i Uppsala.

Om tjänsten Nu söker vi dig som vill och kan jobba som Registrator i sommar. Omfattning: Heltid 100% Start: 2024-06-24 Längd: 2024-08-02 Du jobbar ute hos vår kund som är en myndighet i Uppsala. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Sedvanliga arbetsuppgifter för en Registrator i det offentliga. - Daglig postöppning, registrering, diarieföring och expediering - Aktläggning och arkivering av diarieförda handlingar och ärenden - Kontakter med anställda och allmänhet vid offentliggörande av handlingar i enlighet med - Offentlighetsprincipen - Framtagande av information om pågående och avslutade ärenden - Ta fram statistik över pågående och avslutade ärende Vem är du? För att vara aktuell för rollen så behöver du uppfylla nedan kriterier: - Registratorsutbildning på högskolenivå eller likvärdig utbildning. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt ett (1) års arbetslivserfarenhet som registrator - Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt - Kunskaper om dokument- och ärendehanteringssystem (exempelvis Public360, W3D3 eller Visual Arkiv m.fl.) - Kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och registratorsfunktion och ansvar - Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift Om verksamheten Du blir anställd av Dreamwork, men jobbar ute hos vår kund i Uppsala. Tycker du att detta låter som ett uppdrag för dig? Då söker du jobbet via länken i annonsen. Observera kort svarstid och att urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Välkommen!

23 april 2024
Sista ansökan:
28 april 2024
HR specialist på uppdrag till vår kund i Lund!

Om tjänsten Vi söker nu för vår kund i Lund en HR-specialist inom belöningssystem och förmåner för att ansluta till HR Service Center-teamet. Som en del av det välkunniga specialistteamet kommer du att arbeta i en samarbetsmiljö där dina huvudsakliga intressenter är ledningen och linjecheferna i Sverige och utomlands. Du kommer att verka i en global miljö och samarbeta över olika funktioner för att kontinuerligt erbjuda bästa möjliga service. Du kommer att bli anställd som konsult via Poolia under uppdraget eller eventuellt underkonsult. Dina arbetsuppgifter i huvudsak * Utföra belöningsoperationer relaterade till fördefinierade tjänster över utsedda flerländersgeografier (årlig belöningssykel, kompetensutveckling, årlig Mercer-rapportering, marknadsanalys etc.), inklusive förberedelse och utrullning av kompensationsberäknare för icke-posteringsfall och belöningsundantag som VPP offline-verktyg * Fungera som expert inom belöningsoperationer och Tier 2-agent för Client Experience Services * Stödja vid implementering/förändring av utformningen av kortvariga förmåner för anställda * Delta i implementeringen av globala policys på lokal nivå och globala projekt * Säkerställa att belöningsprocesser levereras korrekt och i rätt tid och säkerställa efterlevnad av lagkrav och företagspolicyer * Råda kunder (anställda, linjechefer) om återkommande, standardiserade belöningstjänster * Ge belöningsrådgivning till rekryterare vid befordringar, laterala förändringar och komplexa förändringar * Samarbeta med HRCS och/eller HRBPs om rapportering av kompensationsinformation och kortvariga förmåner till externa intressenter och affärer * Delta i Continuous Improvement-initiativ inom HR för att säkerställa att vi fortsätter att vara produktiva och leverera en förstklassig belöningservice till kundföretaget Vem är du? Du är en person med en passion för både siffror och människor. Med din nyfikna inställning ser du utmaningar som en källa till utveckling. Du har en vilja att lära dig nya saker och är medveten om den externa miljön, ivrig att jämföra underliggande trender. Att bygga och upprätthålla framgångsrika relationer med seniora intressenter kommer naturligt för dig. Du är en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra för att uppnå gemensamma mål. Dessutom är du affärsinriktad och besitter en problemlösningsinställning, alltid med den bästa lösningen för alla parter i åtanke. För att vara framgångsrik i denna position har du: * Ett par års erfarenhet från HR * Ett par års erfarenhet inom kompensation & förmåner * Hands-on erfarenhet av kompensation & förmåner * Erfarenhet av att arbeta i internationella miljöer * Bra Excel-färdigheter (presentationer, pivot-tabeller, xlookups etc.) och en datadriven inställning * Erfarenhet från liknande roller i större internationella organisationer anses vara meriterande * Erfarenhet av att arbeta med Mercer och/eller Willis Towers Watson anses vara meriterande Startdatum: Snarast möjligt Varaktighet: 6 månader Plats: Lund, Sverige, men du kommer att arbeta i en global miljö.

23 april 2024
Sista ansökan:
2 maj 2024
Redovisningschef till Husqvarna AB

Är du en inspirerande ledare med passion för redovisning och förbättringsprocesser? Vill du verka i en innovativ och internationell koncern i framkant? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Till Husqvarna AB söker vi en Redovisningschef med ansvar för att leda och utveckla ett team. Det är en mångfacetterad tjänst med såväl operativa som strategiska inslag med möjlighet att bli en central punkt i den svenska verksamhetens ekonomihantering. Tjänsten är en tillsvidareanställning och med placering på kontoret mitt i det imponerande fabriksområdet i centrala Huskvarna. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot att läsa just din ansökan redan idag! Om tjänsten I rollen som Redovisningschef väntar en unik möjlighet på Husqvarna AB med ansvar för den legala redovisningen hos regionens största moderbolag. Det innefattar en total omsättning som uppgår till drygt 20 miljarder. Tillsammans med ditt team bestående av sex medarbetare genomför ni ett kvalificerat redovisningsarbete med månads- och årsbokslut, budget samt efterföljande analys. Till avdelningens ansvarsområde hör därutöver årsredovisningar, skattefrågor och deklarationer. Du är en närvarande ledare som säkerställer att dina medarbetare har ett tydligt fokus och rätt förutsättningar för att lyckas. För dig är det en självklarhet att leda det övergripande arbetet såväl som att själv fördjupa dig i aktuell redovisning, parallellt som du har förmågan att ta strategisk höjd. Du arbetar processorienterat och en viktig del av ditt uppdrag är att bidra till förbättringsprojekt för att ständigt utveckla effektiva strukturer och arbetssätt. Vidare stödjer du affärsverksamheten med ekonomisk information och rapporterar kvalificerade analyser. Du har personalansvar, ingår i ledningsgruppen för Husqvarna Finance och rapporterar till Finance Director. Du välkomnas in i ett börsnoterat bolag med anrik historia och internationell anda. Det finns en stor kapacitet och höjd i verksamheten, samtidigt som du får möjlighet att på riktigt göra skillnad och har närhet till beslutsvägar. Du är, tillsammans med alla anställda, en viktig pionjär som bidrar till att forma fantastiska upplevelser genom banbrytande teknologier och innovativa produkter. Det upplevs därför direkt när du kliver in genom portarna till företaget att du hamnar i en idérik och kreativ atmosfär som ständigt ser nya möjligheter till förbättring. Du trivs som allra bäst i en händelserik och dynamisk miljö, där du får skapa resultat genom din ekonomiska kompetens, goda ledarskapsförmåga och utvecklingsorienterade arbetssätt. För dig med en hög ambitionsnivå finns det ett gediget kunskapsutbyte och olika nätverk internt, men också flera potentiella karriärvägar. Rekryteringsprocessen hanteras av Poolia. Vid frågor kontakta ansvarig Rekryteringskonsult på [email protected] alternativt 072 078 83 17. Vem är du? Vi söker dig med en akademisk utbildning inom ekonomi i kombination med relevant arbetslivserfarenhet. Du har en omfattande ledarskapsförmåga och vana av formellt personalansvar. För att lyckas i rollen har du goda kunskaper i boksluts- och rapporteringsarbete i större koncerner. Du har erfarenhet av att leda och aktivt delta i projekt. Vidare känner du dig trygg i internredovisning och vi ser det som en fördel om du har specialistkompetens inom relevanta områden så som externredovisning, IFRS-regelverk och bolagsskatt. Du är en van användare av Microsoft Excel och större affärs- och rapporteringssystem, varav vi ser tidigare kunskaper i SAP som meriterande. Då du verkar i en internationell koncern med många kontaktytor ställer det krav på att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Som person präglas du av ditt höga engagemang och positiva framåtanda. Du är en förtroendeingivande ledare som lyfter andra med stor lyhördhet för såväl gruppens som organisationens behov. Till dina kompetenser hör en stark analytisk förmåga genom att du kan identifiera och upprätta lösningar på avancerade frågeställningar. Du är även kommunikativ, pedagogisk och kan företräda avdelningen i komplexa ärenden gentemot verksamheten. Med sinne för detaljer har du öga för att uppmärksamma potentiella felkällor och använder ett strukturerat samt noggrant tillvägagångssätt. Du sätter tonen för ett gott samarbete och bidrar gärna med energi, hjälpsamhet och kunskap till dina kollegor. Om verksamheten Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2020 uppgick till över 5 miljarder USD och koncernen har cirka 14 000 medarbetare i 40 länder. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.husqvarnagroup.com/en.

23 april 2024
Sista ansökan:
19 maj 2024
Är du registrator och redo för ett spännande sommaruppdrag?

Nu söker vi en duktig registrator till en av våra kunder i centrala Uppsala. Uppdraget är på deltid (50%) och kommer pågå under sommarmånaderna juli och augusti. För detta uppdrag kommer du att bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter! Vi gör ett löpande urval för detta uppdrag. Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Om tjänsten Registratorns grunduppdrag är att värna offentlighetsprincipen - att tillvarata allmänhetens intressen och rätt till insyn genom att tillhandahålla och tillgängliggöra information och allmänna handlingar. Rent praktiskt innebär det att bevaka och tillse att verksamhetens allmänna handlingar diarieförs alternativt hålls ordnade och förvaras i enlighet med gällande lagstiftning. Dina arbetsuppgifter i huvudsak • Registratorn hanterar dagligen officiella fysiska post och e-post, och ser till att den information som inkommer eller uppstår inom organisationen behandlas på ett juridiskt korrekt sätt • Registratorn registrerar och diarieför i digitala ärendehanteringssystemet Public360, och kontrollerar att allmänna handlingar registreras korrekt i Public360 • Vidare ansvarar registratorn vid behov för utlämnande av allmänna handlingar, hanterar förfrågningar och samordnar ärenden • Arbetet innebär många kontaktytor såväl internt som externt. Det kan till exempel innebära att ha kontakt med allmänhet och media samt ge stöd till handläggare och chefer Vem är du? Vi söker dig som har en relevant högskoleexamen eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som registrator och har du vana av att arbeta som registrator vid en offentlig myndighet ser vi det som särskilt välkommet. Vidare har du kunskaper om lagar såsom GDPR, arkivlagen samt offentlighets- och sekretesslagen. Det är väldigt meriterande om du kan hantera ärende- och dokumenthanteringssystemet Public360. Som person är du strukturerad, noggrann och har god administrativ förmåga. Du är serviceinriktad, lösningsfokuserad, ansvarsfull och har förmåga att leverera i tid. Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift och är lyhörd samt prestigelös i din kommunikation. Om verksamheten Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se. Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

23 april 2024
Sista ansökan:
5 maj 2024
Svenska Närko rekryterar regional utesäljare

Har du erfarenhet ifrån transportbranschen? Är du en serviceinriktad person med intresse för sälj och en can-do attityd? Då kan det vara tjänsten för dig! Svenska Närko befinner sig i en expansiv fas och söker en regional utesäljare för påbyggnader, släpvagnar och trailers. Hos Svenska Närko är det ett högt tempo men också högt i tak och här har varje medarbetares insats stor betydelse. Gänget på Svenska Närko uppskattar varandras kunskaper, ger stöd åt varandra och ser till att arbetsplatsen präglas av trivsel och gemenskap. Du blir anställd av Svenska Närko, med placering i Köping. Vi på Poolia har fått möjlighet att hjälpa till i rekryteringsprocessen och ser fram emot att läsa din ansökan. Urvalet sker löpande så ta chansen att bli Svenska Närkos nästa kollega redan idag. Om tjänsten Som regional utesäljare hos Svenska Närko får du en spännande roll med stort eget ansvar och befogenheter. Genom att aktivt leta efter nya affärsmöjligheter och vårda befintliga relationer skapar du långsiktiga samarbeten som bygger på förtroende och värdeskapande. Din uppgift är att i nära dialog förstå kundernas behov och erbjuda lösningar som överträffar deras förväntningar. Genom ditt arbete och samarbete med övriga kollegor säkerställer du att varje affär är en framgångsrik resa från början till slut. Du kommer att rapportera direkt till VD:n och ansvara för försäljningen av Närkos produkter inom ditt tilldelade geografiska område, vilket omfattar ”mellan Sverige”. Då det förekommer frekventa resor i tjänsten så ser vi ser gärna att du är bosatt i Mälardalen för att dels kunna utgå från verkstaden i Köping men även för närheten till kunderna. Ditt arbete kommer till stor del att utföras ute hos Närkos kunder, där du fungerar som företagets ansikte utåt gentemot både nya och befintliga kunder samt återförsäljare i din region. Dina arbetsuppgifter i huvudsak • Genomföra nykundsbearbetning genom att prospektera, boka möten, träffa potentiella kunder, vårda relationer och utveckla samarbeten • Ansvar för kalkylering och offertarbete • Affärsutförande inklusive leverans och efterkalkyl • Underhålla starka relationer med kunder och återförsäljare • Utforska och identifiera nya affärsmöjligheter inom din region • Presentera och sälja lösningar med en strategisk och konsultativ försäljningsstrategi • Samarbeta med koncernens avdelningar för produktion och leverans för att säkerställa att kundernas förväntningar inte bara möts utan överträffas Vem är du? För att trivas i rollen söker vi dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete inom transportbranschen eller likvärdig bransch såsom entreprenad-, skogs- eller jordbrukssektorn. Du har även tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning (B2B) med dokumenterat goda resultat. Vidare så ser vi att du har en god teknisk förståelse och är van att arbeta i affärssystem. I denna tjänst är det krav på B-körkort. C och CE-körkort är meriterande. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du förtroendeingivande och noggrann med en naturlig talang för att bygga och vårda långsiktiga relationer. Du trivs i en social miljö och har en stark förmåga att kommunicera effektivt och tydligt, vilket gör att du lätt kan förstå och anpassa dig till kundens behov. Dessutom är du strukturerad och organiserad, vilket gör att du effektivt kan hantera flera uppgifter samtidigt och uppnå önskade resultat. Med din uthållighet och tålamod är du inte rädd för utmaningar och konflikter, utan hanterar dem på ett professionellt och konstruktivt sätt för att säkerställa en positiv kundupplevelse och långsiktig affärsrelation. Det är meriterande om du har framgångsrik erfarenhet av, eller en tydlig vilja/förmåga att utvecklas till en gruppledare för försäljningsteamet, då Svenska Närko på sikt har möjlighet att erbjuda en sådan roll till rätt person. Om verksamheten Närko är en av Nordens ledande tillverkare av släpvagnar och påbyggnader. Produktionen och säljkontoren finns i Norden och våra produkter används på alla europeiska vägar. Vår stolthet ligger i produkter och eftermarknad av toppkvalitet, som medför både säkerhet på vägarna och pålitliga transporter. Sedan 1950-talet har vi erbjudit våra kunder ett brett sortiment av släpvagnar och påbyggnader. Vi söker ständigt efter nya, bättre lösningar för våra kunder och vill erbjuda dem mer än produkter och tjänster - nämligen en kompanjon. För att lyckas med detta finns våra sälj och eftermarknadsbolag i Finland, Sverige och Norge. Allt för att säkerställa en smidig kundbetjäning. I Närko koncernen ingår även Atrans AB. Atrans affärsinriktning är kundanpassade släpfordon och lastbilspåbyggnationer specialiserade för vägtransporter av skogsbaserade råvaror och produkter (flis, pellets, biobränsle, sågat virke, papper -och pappersmassa, styckegods m m).

23 april 2024
Sista ansökan:
12 maj 2024