Kökschef
Göteborgsfamiljen AB
Köksmästare och souschefer

Mitt i Stora Hamnkanalen, ligger vår flytande uteservering Havsbaren Tyska Bron. Det givna stoppet efter jobbet för att ta ett svalkande glas vin och doppa fötterna i havet eller för att spendera en hel sommardag, från morgon till kväll. Din roll som kökschef på Havsbaren kommer bland annat innefatta arbetsuppgifter: Schemaläggning Rekrytering Personalansvar Beställningar, inventeringar mm Coacha din personal i matlagning Vem är du Du är en naturlig ledare som älskar att leda och inspirera dina kollegor. Du är organiserad och flexibel som person och får energi av att se dina medarbetare utvecklas. Kvalitet är viktigt för dig och du lägger stort fokus på att varje tallrik som lämnar köket lever upp till en hög standard samtidigt som du är väl medveten om kostnader och svinn för att vara så effektiv som möjligt. Med din passion för matlagning och öga för detaljer ser du till att leda och motivera dina medarbetare till att hela tiden utvecklas. Våra önskemål till dig Några års erfarenhet inom kök Utbildning är en stor fördel men enbart meriterande Förmåga att ta tuffa och snabba beslut Erfarenhet av säsongsarbete inom restaurang är meriterande Omfattning: Heltid Lön: Efter överenskommelse Säsong: April-september Sista ansökningsdag: Urval sker löpande Anställningsform: Särskild visstidsanställning (med goda chanser till förlängning/ fastanställning)

16 januari 2025
Sista ansökan:
5 juli 2025
Bartender till Cadierbaren på Grand Hôtel

Cadierbaren har sedan starten 2006 varit en självklar mötesplats för såväl Stockholmare som tillresta som eftersöker smakhantverk och service i högsta internationella klass. Nu söker vi efter en bartender som vill vara en del av vårt passionerade team. Cadierbaren är hjärtat av anrika Grand Hôtel Stockholm och har fått sitt namn efter hotellets grundare Régis Cadier som 1874 slog upp portarna mot Kungliga slottet och världen - sedan dess har vi varit hem för celebriteter, storslagna evenemang och helt vanliga livsnjutare året runt. Som bartender i Cadierbaren får du arbeta i en internationell och magnifik miljö. Vi söker en positiv, engagerad och strukturerad bartender med mångårig yrkesvana. Du är en kreativ person som känner dig trygg i yrket. Du vill lära ut såväl som att bli lärd eftersom du alltid är nyfiken på att bredda dina kunskaper i din yrkesroll. I vår ständiga strävan att utveckla och kvalitetssäkra Cadierbaren söker vi dig som vill och kan leverera en absolut femstjärnig service till våra gäster. Vi letar efter dig som är genuint intresserad av drycker i alla dess former samt med kunskaper för att guida våra gäster till en minnesvärd upplevelse. Det kommer stundtals att vara ett högt tempo, därför är det viktigt att du trivs i en sådan miljö och att du är naturligt lösningsorienterad. För rätt person kommer det att vara både utvecklande, givande och framför allt väldigt roligt. VEM ÄR DU? Som person är du positiv, strukturerad och passionerad. Du har minst två års kvalificerad yrkesvana av arbete som bartender. Vi ser gärna att du har internationell erfarenhet och erfarenhet från etablissemang med en väldigt hög standard och ett världsvant klientel. Du besitter en god kunskap vad gäller cocktails, både skapande av signaturer och inom klassiker. Du har dokumenterad utbildning inom yrket alternativt motsvarande dokumenterad erfarenhet. Du talar god svenska och engelska. Fler språk i denna internationella miljö är naturligtvis ett plus. VI ERBJUDER En spännande utmaning och stimulerande arbete i ett Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda. En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster. Lärorik miljö och snabb utvecklingskurva inom yrket. Tillsvidareanställning med sexmånaders provanställning med tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Lön efter överesnkommelse / erfarenhet Välkommen att skicka din ansökan och CV här genom vårt rekryteringsverktyg. Har du några frågor är du varmt välkommen att mejlaAnton Windmar, Bar manager Cadierbaren, [email protected]. Urval och intervjuer sker löpande. Du måste fyllt 18 år samt tala svenska och engelska. Fler språk i denna internationella miljö är meriterande.

16 januari 2025
Sista ansökan:
5 juli 2025
Assisterande köksmästare till vårat kallkök
AB Nya Grand Hotel
Köksmästare och souschefer

OM GRAND HÔTEL Vi på Grand Hôtel strävar alltid efter att utveckla och kvalitetssäkra våra mat och dryckesavdelningar och söker efter dig som har ett stort engagemang och passion för matlagning. Gemensamt för arbetet i samtliga av våra kök är att vi lägger stort fokus på kvalité och värderar hantverket i matlagning, i samtliga av våra kök vi gör i största möjliga mån allt från grunden själva. OM ROLLEN Just nu söker vi en assisterande köksmästare till kallköket som vill vara med och utveckla vårt klassiska kallkök, för rätt person kommer det på sikt även finnas goda möjligheter att utvecklas och ta övertjänsten som köksmästare för kallköket.Vi söker efter dig som är genuint intresserad av mat, känner dig bekväm och hemmastadd i ett kallkök samt drivs av att leda och utveckla ett team. I kallköket förbereds kalla förrätter, snittar och kanapéer för vår festvåning, samt Afternoon tea till Cadierbaren. Här görs även klassiska bufféer och frukostbuffé till Verandan. Som assisterande köksmästare för kallköket är dina huvudsakliga ansvarsområden: Vara huvudansvarig för produktionen inom kallskänken, personal, drift och service i köket när kallskänkschefen inte är på plats. Vara ställföreträdare för kallskänkschefen och säkerställa att köket drivs effektivt och följer våra högt ställda standarder. Samarbeta med och leda ett team bestående av 11 kallskänkor och kockar samt 2 souschefer. I det dagliga arbetet ingår även: Att organisera, fördela, leda och följa upp arbetet i kallskänken samt aktivt delta i den dagliga produktionen. Säkerställa att kökets högt satta standards efterföljs. Delta i menyplanering, menyuppläggning och visionsarbete för kökets framtida utveckling. Se till att beställningarna ligger inom fastställda ekonomiska ramar och överenskommelser. Regelbundet informera och kommunicera med kökets personal samt andra avdelningar på hotellet. Ansvara för att städrutiner, HACCP och övriga hygienföreskrifter följs. För rätt person kommer det att vara både utvecklande, givande och framför allt roligt. Då vårt kök består av många olika avdelningar finns goda möjligheter för dig att både utveckla och utvecklas. Arbetstiderna varierar men förläggs primärt till såväl dagtid men arbete på kvällar och helger förekommer även. VI SÖKER DIG SOM HAR: Minst 8 års erfarenhet arbeta i ett professionellt kök varav minst 3 år inom ett kallkök. Höga ambitioner och vill utvecklas inom avdelningen Förmåga att arbeta strukturerat och hålla hög kvalitet även under tidspress. Du har tidigare vana från att leda och motivera ett team samt känner dig bekväm i att ta beslut som rör det dagliga arbetet. God kommunikations- och samarbetsförmåga med andra avdelningar. Kännedom om HACCP och andra relevanta livsmedelslagar och regler. Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska. Dokumenterad utbildning inom yrket är meriterande. VI ERBJUDER: En spännande utmaning och stimulerande arbete i ett Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda. En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster Arbetsplatsen är placerad på hotellet där vi har högt i tak och en stor variation i arbetsuppgifter Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse. Anställningsförmåner och rabatter inom Grand Group. Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World. Som en del av rekryteringsprocessen utför vi bakgrundskontroller. Vi motser din ansökan senast den 31/3 - 2025 Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

16 januari 2025
Sista ansökan:
5 juli 2025
O´learys Karlstad söker bartender

Inledning Är du vår nya bartenderkollega? Vill du bli en viktig del av vårt team och skapa fantastiska gästupplevelser? Är du driven, serviceminded och trivs i högt tempo? Då är denna tjänst för dig! Arbetsuppgifter Som bartender hos oss på O’Learys Karlstad kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att servera våra gäster i baren. Du ansvarar för att ge gästerna en bra upplevelse genom trevligt bemötande och hundraprocentig service. Det ingår även att motta leveranser, säkerställa baren inför öppning, hålla rent och snyggt samt alltid följa alkohollagens regler. Hos oss kommer du jobba som en del i teamet och samarbeta med både serveringspersonal och övriga kollegor. Tillsammans ansvarar ni för att skapa en trivsam och rolig miljö. Vi söker dig som Är flexibel, serviceminded och har god förmåga att kunna hantera stress och ställa om i omväxlande situationer. Du är noggrann och tycker att detaljer är viktiga för att det ska bli hög kvalitet. Du är effektiv, lyhörd och uppmärksam mot vad som händer runtomkring dig. En viktig lagspelare som kan bidra till ett starkt team och god atmosfär i vår restaurang. Du behöver vara 18 år eller äldre och tidigare erfarenhet inom bar/service krävs. Om OLearys O'Learys Karlstadär mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats med aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan. Utöver vårt stora aktivitetsutbud med allt för både stora och små, erbjuder vi även live evenemang och konserter med några av Sveriges största DJ's, band och artister. Vi ser fram emot din ansökan! START: Omgående OMFATTNING: 50%, lön enligt överenskommelse ARBETSTIDER: Kvällar och helger.

16 januari 2025
Sista ansökan:
5 juli 2025
Extra personal till kafét
Skeppshandelns Stenugnsbageri AB
Hovmästare och servitörer

Vi behöver förstärkning till köket! Vi behöver extrapersonal som kan hoppa in vid behov och även på schema kvällar och helger. Längre anställning under sommaren. Vi lägger stor vikt på personligheten, viljan och engagemanget. Det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta, lätt för att lära dig och har en hög ambitionsnivå att lära dig nya saker. Du behöver vara stresstålig, pålitlig och ha hög arbetsmoral! Vi anställer fortlöpande, så tveka inte att höra av dig!

9 januari 2025
Sista ansökan:
7 juli 2025
Extra personal kök
Skeppshandelns Stenugnsbageri AB
Restaurang- och köksbiträden m.fl.

Vi behöver förstärkning till köket! Vi behöver extrapersonal som kan hoppa in vid behov och även på schema kvällar och helger. Längre anställning under sommaren. Vi lägger stor vikt på personligheten, viljan och engagemanget. Det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta, lätt för att lära dig och har en hög ambitionsnivå att lära dig nya saker. Du behöver vara stresstålig, pålitlig och ha hög arbetsmoral! Vi anställer fortlöpande, så tveka inte att höra av dig!

9 januari 2025
Sista ansökan:
7 juli 2025
Kallskänka, kock, köksbiträde, cafépersonal
Skeppshandelns Stenugnsbageri AB
Kockar och kallskänkor

Vi behöver förstärkning till caféet/restaurangen! Vi lägger stor vikt på personligheten, viljan och engagemanget. Det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta, lätt för att lära dig och har en hög ambitionsnivå att lära dig nya saker. Du behöver vara stresstålig, pålitlig, ha hög arbetsmoral och älska att träffa våra gäster! Jobbet infattar mestadels i köket men också en hel del i caféet. Du kommer bli upplärd på plats inom alla områden. Så tveka inte att höra av dig även om du inte är utbilda eller har mycket erfarenhet. Är du bara service minded så kommer du långt. Arbetstider ligger förlagda tisdag till lördag. Vi anställer fortlöpande, så snart vi hittat rätt plockar vi ner annonsen.

9 januari 2025
Sista ansökan:
7 juli 2025