Hotell, restaurang, storhushåll

Sök lediga jobb inom Hotell, restaurang, storhushåll

Sushi cock

Är du passionerad för sushi och har en skicklig hand när det kommer till att skapa delikata rätter? Då kan detta vara din drömposition! Vi söker en erfaren och kreativ sushi-kock för att berika vår restaurang med enastående smaker och presentationer. Om företaget: Vi är en välrenommerad restaurang som fokuserar på att leverera högkvalitativa matupplevelser till våra gäster. Vi strävar efter att erbjuda en varierad meny med färska och noggrant utvalda ingredienser. Arbetsuppgifter: Förbereda och tillaga en mängd olika sushi-rätter enligt våra recept och standarder. Ansvara för att upprätthålla en ren och organiserad arbetsplats. Samarbeta med övriga medarbetare för att säkerställa en smidig drift och enastående kundservice. Hålla sig uppdaterad om nya trender och tekniker inom sushi-konsten. Kvalifikationer: Erfarenhet av att arbeta som sushi-kock, med gedigen kunskap om japansk matlagning och råvaror. Färdigheter i att rulla och skära sushi på ett konsekvent och precist sätt. Förmåga att arbeta effektivt under tryck och leverera högkvalitativa resultat även under stressiga situationer. En passion för att utforska och experimentera med nya smakkombinationer och presentationer. Anställningsvillkor: Plats: Centralplan 5 Anställningsform: Heltid Lön: Konkurrenskraftig och beroende på erfarenhet Tillträde: 2024.01.08 Ansökan: Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som sushi-kock och tror att du är den perfekta kandidaten för denna position, skicka in din ansökan inklusive ditt CV och en kort motivering till [email protected]. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig till vårt team av matentusiaster!

21 februari 2024
Sista ansökan:
22 mars 2024
SPECIAL KOCK

Vi söker en kock som kan laga kinesisk/ indisk, husmanskost men även andra maträtter som tex. från västasien. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära matlagning, inklusive andra uppgifter som t.ex. att planera och utveckla nya menyer, beställning av varor, m.m. Du bör vara arbetsvillig, positiv, stresstålig. Dessutom måste du kunna ta eget ansvar och initiativ för att hantera plötsliga utmaningar som kan uppstå. Passion för matlagning särskild i asiatiska kök är viktigt men även fantasifull inom matlagning. Du bör ha lätt att kommunicera med dina medarbetare. 7-10 år erfarenhet inom restaurang kök är en krav.

21 februari 2024
Sista ansökan:
31 mars 2024
Bartender

Söker en bartender med erfarenhet till restaurangen som ska öppnas i centrala Eskilstuna precis vid vattnet.

21 februari 2024
Sista ansökan:
22 mars 2024
Sushikock

Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket. Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse Du brinner för att sätta gästen i centrum Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas Du kan ta eget ansvar Du kan hantera stress Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer. Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen. Sedvanliga arbetsuppgifter: Tillagning av sushi och vissa asiatiska rätter Renhållning, städning och diskhantering

21 februari 2024
Sista ansökan:
9 augusti 2024
Kock sökes

Dung Hoang AB driver restauranger med inriktning på asiatiska maträtter. Vi har en restaurang i Tingsryd och en i Ronneby. Vi har meny, buffé och take-away. Nu är vi i behov av att utöka personalstyrkan med ytterligare en duktig kock. Du ska vara van vid det asiatiska köket, kunna göra sushi och vara stresstålig. I första hand ska du vara placerad i Tingsryd men ev kan det även bli tjänstgöring i Ronneby. Ett plus om du talar vietnamesiska då ägarfamiljen är från Vietnam. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

21 februari 2024
Sista ansökan:
22 mars 2024
Restaurang

Vi är ett av Gotlands mest besökta turistmål med ca 100 000 besökare per år. På området finns Grottan, Bruket café & butik, restaurang Lummelunda Grill, en geologisk naturstig, Herrgårdsbyggnad med brukspark samt naturstrand. Vi söker dig som vill jobba som servitör/servitris på Lummelunda Grill. Arbetet är mestadels på dagtid och vissa kvällar. Sedvanliga uppgifter. Grillmeny med lokalt kött och härliga tillbehör. Restaurangen ligger i en lada med anor från 1800-talet i natursköna Lummelunds Bruk, 13 km norr om Visby.

21 februari 2024
Sista ansökan:
22 mars 2024
Kock/kallskänka

Vi är ett av Gotlands mest besökta turistmål med ca 100 000 besökare per år. På området finns Grottan, Bruket café & butik, restaurang Lummelunda Grill, en geologisk naturstig, Herrgårdsbyggnad med brukspark samt naturstrand. Vi söker dig som vill jobba som kock/kallskänka på Lummelunda Grill. Arbetet är mestadels på dagtid och vissa kvällar. Sedvanliga uppgifter. Grillmeny med lokalt kött och härliga tillbehör. Restaurangen ligger i en lada med anor från 1800-talet i natursköna Lummelunds Bruk, 13 km norr om Visby.

21 februari 2024
Sista ansökan:
22 mars 2024
Skiftledare sökes till ChopChop Värmdö

VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR! ChopChop Värmdö söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen och uppleva charmen branschen har att erbjuda. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss. ChopChop har idag 41 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss. ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch. Vilka är ChopChop? ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Eskilstuna 2011, och sedan dess har vi öppnat många fler över hela Sverige. Vi erbjuder våra gäster ett bättre alternativ till dagens snabbmat längs vägarna, på ett snabbt och tillgängligt sätt. Vårt mål är att slå sönder bilden av traditionell snabbmat och omdefiniera hela upplevelsen för våra kunder. Detta uppnår vi genom att använda oss av råvaror av bästa kvalité och erbjuda våra gäster en lugn och trivsam miljö för ett besök utan stress. Beskrivning av arbetsuppgift. Då företaget expanderar behöver vi fler drivna människor och söker härmed potentiella skiftledare som älskar serviceyrket och kan erbjuda utmärkande service! Du bör vara en naturlig ledare med god kommunikationsförmåga! En taskig attityd smittar av sig, därav är din inställning avgörande både för dig och ditt team! Led teamet till att alltid prestera till 110%! Vi söker efter personer med rätt passion! Att arbeta som skiftledare på ChopChop innebär: att du ska säkerställa driften under ditt skift. att du ansvarar för arbetsflödet för både servering och kök. att du aktivt leder och motiverar dina kollegor! att du har öga för detaljer och är en problemlösare under ditt skift. att du ständigt arbetar med att uppnå restaurangens försäljningsmål under ditt skift. att du hjälper restaurangchefen med dom administrativa uppgifterna som blir delegerad till dig såsom beställningar, sjukanmälan, schema m.m. Vi söker dig som: Är positiv som person. Är en naturlig ledare. Är service-minded. Är villig att utvecklas och lära dig nya saker! Har minst 2 års erfarenhet inom servicebranschen Erfarenhet: 2 års erfarenhet inom servicebranschen är ett krav. Respektive restaurang har särskilda, vardagliga rutiner och regler som skall följas, men samtliga strävar efter samma målsättningar - att visa respekt gentemot varandra, arbeta som ett lag och hjälpas åt med de uppgifter som finns på arbetsplatsen. Tjänsten har en omfattning om 100%. Skicka din ansökan till [email protected] och märk den med Värmdö - Skiftledare När börjar tjänsterna? I Mars med utbildningen eller enligt överenskommelse. Tack för visad intresse

21 februari 2024
Sista ansökan:
22 mars 2024
Restaurang

Behöver kockar och bartender till en helt ny restaurang vid vattnet i Eskilstuna. Bra läge och en unik restaurang med fantastisk utsikt över vattnet mitt i centrala Eskilstuna. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

21 februari 2024
Sista ansökan:
22 mars 2024
Kock till föräldrakooperativet Lillstugan i Sävedalen

Om arbetsplatsen Välkommen till Lillstugan. Vi är ett föräldrakooperativ som ligger i hjärtat av Sävedalen. Förskolan har två avdelningar, Blomman för de yngre barnen och Fjärilen för de äldre barnen. På förskolan lägger vi grunden för ett livslångt lärande. Vår verksamhet ska vara rolig, trygg och lärorik för alla våra barn. Kocken på Lillstugan har en stor roll för barnen och personalen under hela dagen då köket ligger i mitten av huset och knyter ihop de två avdelningarna. Förskolans styrelse utgörs av föräldrar som har ett tätt samarbete med personal och rektor. Korta beslutsvägar ger förutsättningar till inflytande bland personalen, barnen och föräldrarna. Läs mer om Lillstugans verksamhet: www.lillstugan.se Arbetsuppgifter Är du en kreativ kock och vill ha ett roligt och omväxlande arbete med mycket frihet under ansvar? Är du kanske idag kock inom restaurangbranschen och vill ta steget till att få vara med och lära våra barn för framtiden om olika smaker, färger och konsistenser? På Lillstugan lagas frukost, lunch och mellanmål till våra 45 matgäster. Som kock på Lillstugan är dina arbetsuppgifter planering och tillagning av mat. Ditt huvudsakliga fokus ska vara att laga god och näringsriktig mat som våra barn tycker om. Vi önskar gärna att du vill arbeta med säsongsanpassade livsmedel och en varierad meny. Du kommer att ha ansvar för förskolans livsmedelsbudget samt beställa varor, planera menyer samt ansvara för kökets egenkontroll. I tjänsten ingår det ca. 3,5h städ per vecka. Känner du att du skulle vilja jobba med oss? Du kommer att arbeta själv i köket men samtidigt ingå i ett härligt team av kollegor som består av rektor, förskolelärare och barnskötare. Du kommer dagligen att ha kontakt med barn, personal och föräldrar så vi lägger extra stor vikt vid att du har ett gott bemötande samt kan väcka deras intresse för maten. Kvalifikationer Vi söker dig som har utbildning som kock (eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig). Det är även meriterande om du har ett stort intresse för service samt erfarenhet från arbete i restaurang. För att kunna administrera beställningar behöver du ha tillräckliga IT- kunskaper. Eftersom du dagligen möter våra gäster, har kontakt med föräldrar, leverantörer och andra samarbetspartner och administrerar beställningar behöver du ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Du har lätt för att arbeta tillsammans med andra. Genom intresse och förståelse för andras arbetsuppgifter bidrar du till en god arbetsmiljö. Du tar ansvar för ditt arbete i köket men är även en del i helheten på förskolan där vi alla ibland behöver vara behjälpliga vid behov. Anställningens omfattning Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning på maximalt 6 månader Omfattning: Heltid, dagtid mån-fre Tillträde: 24-04-01 eller enligt överenskommelse. Övrigt Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden har gått ut så vänta inte med din ansökan. Som anställd på Lillstugan erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag. Enligt våra riktlinjer ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs. Det beställer du på Polisens hemsida.

21 februari 2024
Sista ansökan:
10 mars 2024