Skriv CV för ett Sommarjobb - tips - mallar - exempel

Här hittar du cv för sommarjobb samt annan nyttig information. Vi har skapat ett cv exempel du kan använda som inspiration. Vi visar lämpliga mallar och ger dig 5 nyttiga tips som hjälper dig när du söker lediga jobb.

Cv exempel för sommarjobb

Namnuppgifter

Liza Nilsson

Sommarjobbsgatan 35

1369 25 Uppsala

Exempel på introduktion

Superambitiös och entusiastisk student med en vägvinnande personlighet som älskar kundmöten och kundservice.

Arbetserfarenheter

  • Jag startade och drev en populär verksamhet inom barnpassning. På två veckor skaffade jag 10 nya kunder, dels genom mitt aktiva försäljningsarbete men också genom rekommendationer från nöjda kunder.
  • Jag är ordningsam och bra på att arbeta strukturerat. Under de senaste 15 matcherna i min förening har jag organiserat och samordnat försäljningen av mat och godis, och allting fungerar alltid felfritt när jag är ansvarig för kiosken.

Utbildning

Hälletrappans gymnasieskola 2021 – pågående

Ekonomisk linje

Fritidsaktiviteter

Aktiv medlem i förening IK där jag är med och anordnar tävlingar och klubbaktiviteter varje helg.

Cv mall för sommarjobb

För dig som söker sommarjobb har vår rekryteringsexpert skapat 5 tips som förhoppningsvis hjälper dig att skriva ett bättre sommarjobb-cv. Medlemmar kan testa en gratis mall och ladda ned som PDF.

Vill du spara tid och få ett snyggt cv på bara några minuter. Testa vårt cv online verktyg där du kan välja mellan 20 olika cv mallar och 20 personligt brev mallar.

Starta eget cv!

5 tips för ditt sommarjobb cv

  1. Använd alla olika erfarenheter du har samlat på dig. Som ungdom har du förmodligen inte hunnit skaffa relevanta erfarenheter. Därför bör du använda alla sorters erfarenheter som kan visa din karaktär och öka dina chanser att få sommarjobbet.
  2. Beskriv din utbildning. Om du saknar arbetserfarenheter kan du skriva mer utförligt om din utbildning och på så sätt visa att du är relevant för jobbet som du söker
  3. Sök sommarjobbet i god tid. Vänta inte med att söka sommarjobb. Ofta rekryteras anställda tidigt på året. Se till att vara ute i god tid.
  4. Fokusera på det som är viktigt. Undvik överflödig information. Inkludera endast relevant fakta.
  5. Visa gärna din personlighet. Ge exempel som visar dina positiva egenskaper. Ett bra sätt att fånga rekryterarens uppmärksamhet och kompensera för bristande erfarenhet är att visa personliga egenskaper som kan vara intressanta för en arbetsgivare.

Andra cv exempel

Vad är ett sommarjobb?

Sommarjobb är ett tillfälligt arbete som utförs under sommaren av ungdomar och yngre personer som arbetar när de själva har sommarlov.