First chef to successful restaurant in Dalarna
M Dryck & Konsult AB
Kockar och kallskänkor

Are you a chef and love cooking? We value locally produced ingredients and strive to offer the best of local cuisine. By collaborating with local producers and suppliers, we build long-term relationships and ensure that every ingredient on the plate is of the highest quality. Your role extends beyond cooking. You will be part of a tight team where collaboration and creativity are the keys to our success. We encourage ideas and innovation to constantly renew and improve our menu. THIS IS YOU We are convinced that the best food is created by passionate people. In other words, you like to cook, like to create new relationships with local producers and suppliers. You have a genuine interest in food & cooking with Swedish, locally produced and sustainable ingredients. You want to work in a creative environment where you can influence large parts of the menu You like to develop and develop Are a team player THIS IS WHAT YOU GET We offer a stimulating work environment where each individual can flourish and develop. You have an area manager as a springboard for your own personal development to create an understanding of the kitchen, kitchen economics and menu planning. In addition to that, a bunch of happy chefs around Sweden who meet regularly and share knowledge and experience. This with the aim of helping you reach your full potential both in gastronomy, as a leader and manager. THE ROLE 100% (6 months trial period applies) ADDITION - As soon as possible - Collective agreements are available at the workplace via HRF - Individual salary setting based on knowledge and experience. Other benefits - Health care allowance - Shoe allowance - Transition period with accommodation is available if needed In the kitchen we communicate in Swedish and English. Label the application "1e chef Mora" DO YOU HAVE QUESTIONS ABOUT THE JOB AND THE PROCESS? Magnus Olsson [email protected] ABOUT US We help hotels and restaurants develop forward. This with the help of our strong network and modern leadership. We put people at the center and take advantage of their differences and abilities to build strong teams.

70 dagar sedan
Sista ansökan:
4 oktober 2025
SÄSONGSJOBBA SOM KOCK I SKÄRGÅRDEN
M Dryck & Konsult AB
Kockar och kallskänkor

Vill du jobba med nordisk matlagning på hög nivå, lokala och hållbara råvaror och med ett gott gäng som ständigt ska framåt?  Vårt mål är att vara Sveriges bästa arbetsgivare får människor trivs och vi skapar förutsättningar framåt. Det tillsammans med våra samarbetspartners. Bakom dig har du ett starkt nätverk med olika kunskaper och erfarenheter nära tillhands för att utveckling. Vi tror att du är nyexminerad eller jobbat något år i branschen och vill framåt. Det viktiga är att du vill laga mat, är initiativtagande och har en go attityd. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, ansvarar att prepp, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Har en vilja att lära dig mer - Vara behjälplig hos dina kollegor - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön  - Försäkringar betalda - OB - Boende finns vid behov TJÄNSTEN 85-100% Start mellan 1 april - 15 april VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected]  OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra samarbetspartners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom hotell och restaurangbranschen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

73 dagar sedan
Sista ansökan:
1 oktober 2025
Isaberg Höganloft letar efter en kock för den svenska husmanskosten
M Dryck & Konsult AB
Kockar och kallskänkor

Vi letar Souschef till Sveriges mest framgångsrika aktivitetsanläggning! Är det du? Isaberg Höganloft är en restaurang med café och konferensverksamhet på Isaberg Mountain Resort i Hestra och ingår i familjeägda Palmgrengruppen som också driver Madame Brasserie & Café i Gummifabriken i Värnamo. Naturreservatet Isaberg ger en unik mötesplats med ett fantastiskt utbud av upplevelser året runt. Tillgången till skog, mark och vatten ger en av Sveriges mest framgångsrika aktivitetsanläggningar med mountainbike, höghöjdsbana, rodel och aktiviteter vid vatten under sommarhalvåret. Vintertid är Isaberg södra Sveriges största skidanläggning med 11 nedfarter i varierande svårighetsgrad. Kök och a la carte inspireras av svenska och italienska smaker med närproducerade råvaror och säsongsvarierad meny så långt det är möjligt. Verksamheten inkluderar frukost, café, lunch med fokus på husmanskost, konferens- och evenemangsverksamhet. Under sommarsäsongen ingår också Golfkrogen på Isabergs Golfklubb som en egen verksamhet. Isaberg Höganloft söker en 1:e kock som vill jobba i ett spännande och omväxlande kök. Vi söker dig som kan ta särskilt ansvar för vår husmanskost i produktion, effektivitet och ekonomi. Du är flexibel och kan ta plats i kall- såsom varmkök samt kvalitetssäkring i lucka vid leverans. Vi tror att du är en målinriktad person med stor yrkesstolthet, är lösningsorienterad och en god lagspelare som kan prioritera och leverera i varierande sysselsättning och ibland högt och intensivt arbetstempo. DET HÄR ÄR DU Vi tror att du är en målinriktad person med stor yrkesstolthet, är lösningsorienterad och en god lagspelare som kan prioritera och leverera i varierande sysselsättning och ibland högt och intensivt arbetstempo.  Du måste vara van vid ett högt arbetstempo och kunna prioritera och ta ett helhetsansvar.  Du som söker har relevant yrkesutbildning och minst 3 års yrkeserfarenhet.  Meriterande är varierande erfarenhet från olika verksamheter och/eller i ledande befattning. ANSTÄLLNING Tillsvidareanställning 80-100% efter provanställning. Kollektivavtal finns. B-körkort är fördel FRÅGOR KRING ROLLEN HR-ansvarig: [email protected] VD: [email protected] Intervjuer sker löpande

76 dagar sedan
Sista ansökan:
28 september 2025
Souschef med kärlek till svenska husmanskosten?
M Dryck & Konsult AB
Köksmästare och souschefer

Vi letar Souschef till Sveriges mest framgångsrika aktivitetsanläggning! Är det du? Isaberg Höganloft är en restaurang med café och konferensverksamhet på Isaberg Mountain Resort i Hestra och ingår i familjeägda Palmgrengruppen som också driver Madame Brasserie & Café i Gummifabriken i Värnamo. Naturreservatet Isaberg ger en unik mötesplats med ett fantastiskt utbud av upplevelser året runt. Tillgången till skog, mark och vatten ger en av Sveriges mest framgångsrika aktivitetsanläggningar med mountainbike, höghöjdsbana, rodel och aktiviteter vid vatten under sommarhalvåret. Vintertid är Isaberg södra Sveriges största skidanläggning med 11 nedfarter i varierande svårighetsgrad. Kök och a la carte inspireras av svenska och italienska smaker med närproducerade råvaror och säsongsvarierad meny så långt det är möjligt. Verksamheten inkluderar frukost, café, lunch med fokus på husmanskost, konferens- och evenemangsverksamhet. Under sommarsäsongen ingår också Golfkrogen på Isabergs Golfklubb som en egen verksamhet. Isaberg Höganloft söker en souschef som vill jobba i ett spännande och omväxlande kök. Som souschef är du ett stöd till köksmästaren i den dagliga driften. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ledarskapsförmåga att bygga framgångsrika team. DET HÄR ÄR DU Du är en stabil och trygg person med hög servicekänsla och god samarbetsförmåga som ställer höga krav på dig och din omgivning. För att trivas krävs att du har god struktur, ordningssinne och en stark vilja att utvecklas.   Du måste vara van vid ett högt arbetstempo och kunna prioritera och ta ett helhetsansvar.  Du som söker har relevant yrkesutbildning och minst 6 års yrkeserfarenhet.  Meriterande är goda kunskaper i svensk husmanskost, varierande erfarenhet från olika verksamheter och/eller i ledande befattning. ANSTÄLLNING Tillsvidareanställning 80-100% efter provanställning. Kollektivavtal finns. B-körkort är fördel FRÅGOR KRING ROLLEN HR-ansvarig: [email protected] VD: [email protected] Intervjuer sker löpande

76 dagar sedan
Sista ansökan:
28 september 2025
Köksmästare till 100% tjänst hos vår partner
M Dryck & Konsult AB
Köksmästare och souschefer

Är du köksmästare och letar efter en ny utmaning?  Gillar du matlagning, högt tryck och bra puls. Samtidigt som du är närvarande, kan leda andra människor framåt. Det på ett tydligt och inspirerande sätt. Du besitter en kunskap matlagningsmässigt på hög gastronomisk nivå. Du kommer att vara en viktig del hos en av våra samarbetspartner när det kommer till att utveckla verksamheten framåt, samtidigt som du skapar stamgäster på vägen. Är det du? Då ska du läsa vidare ROLLEN Som kökschef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team God råvarukännedom Inspirationskälla Kreativ Konceptuella färdigheter Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor DET HÄR FÅR DU - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb - Trygghet i din anställning - Friskvårdsbidrag - Ett hållbart schema - Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster - Pension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Gedigen kunskap - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson 0708-402940 [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit. Vissa ser oss som ett rekryteringsföretag, vi se ser oss som Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

77 dagar sedan
Sista ansökan:
27 september 2025
SÄSONGSJOBB PÅ FLERA STÄLLEN I SVERIGE
M Dryck & Konsult AB
Hovmästare och servitörer

Gillar du högt tempo, möta härliga gäster, vara i en sommarmiljö och skapa nya relationer för livet? Det här är en unik möjlighet för dig som har jobbat något eller några år och vill ta nästa steg i din restaurangkarriär. Det med att utveckla dig själv till en ansvarsroll. Du kommer jobba i en schysst miljö, ha kul och jobba där gästen står i fokus. Fokus ligger på dina personliga egenskaper, lyhördhet och att du har ambitioner framåt. Du gillar att träffa människor, har högt tempo i dig och skapa upplevelser. Om så är fallet. Då är vi en perfekt kombination. ROLLEN Att arbeta inom restaurang ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att servicen som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Försäljning - Gästservice - Har en god struktur - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Lön efter överrenskommelse - OB - Tjänstepension & försäkringar via Fora ROLLEN Heltid, deltid, säsongsanställning Tjänsten tillsätts omgående VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM OSS Progressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. Att jobba tillsammans med oss kommer du att få möjlighet att lära dig hur mycket som helst när det kommer till hotell och restaurang, jobba på härliga platser som är semestrar för andra och driva din personliga utveckling framåt. Här är möjligheterna oändliga.

77 dagar sedan
Sista ansökan:
27 september 2025
Matlagare 100% till framgångsrikt hotell.
M Dryck & Konsult AB
Kockar och kallskänkor

Vill du jobba med nordisk matlagning på hög nivå, lokala och hållbara råvaror och med ett gott gäng som ständigt ska framåt? Vårt mål är att vara Sveriges bästa arbetsgivare får människor trivs och vi skapar förutsättningar framåt. Det tillsammans med våra samarbetspartners. Bakom dig har du ett starkt nätverk med olika kunskaper och erfarenheter nära tillhands för att utveckling. Vi tror att du har jobbat något eller några år. Det viktiga är att du har ambitioner och rätt attityd framåt. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, ansvarar att prepp, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Ha en god struktur - Vara behjälplig hos dina kollegor - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön - Försäkringar betalda - OB - Boende finns vid behov TJÄNSTEN 85-100% Anställningen startas hos oss, och kan komma att övergå direkt hos kunden när tillfälle ges. VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra samarbetspartners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom hotell och restaurangbranschen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

78 dagar sedan
Sista ansökan:
26 september 2025
SÄSONGSKOCK STHLM SKÄRGÅRD. Är du i början på din kock karriär?
M Dryck & Konsult AB
Kockar och kallskänkor

Vill du jobba med nordisk matlagning på hög nivå, lokala och hållbara råvaror och med ett gott gäng som ständigt ska framåt? Vårt mål är att vara Sveriges bästa arbetsgivare får människor trivs och vi skapar förutsättningar framåt. Det tillsammans med våra samarbetspartners. Bakom dig har du ett starkt nätverk med olika kunskaper och erfarenheter nära tillhands för att utveckling. Vi tror att du är nyexminerad eller jobbat något år i branschen och vill framåt. Det viktiga är att du vill laga mat, är initiativtagande och har en go attityd. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, ansvarar att prepp, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Har en vilja att lära dig mer - Vara behjälplig hos dina kollegor - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön - Försäkringar betalda - OB - Boende finns vid behov TJÄNSTEN 85-100% Start mellan 1 - 15 juni VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra samarbetspartners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom hotell och restaurangbranschen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

78 dagar sedan
Sista ansökan:
26 september 2025
Engagerat kundserviceproffs inom energibranschen
M Dryck & Konsult AB
Kundtjänstpersonal

Har du energibranschen i ryggsäcken och administrativa färdigheter, kundfokus och högt engagemang? Samtidigt som du vill vara en viktig funktion på ett kommersiellt företag som har hög tillväxttakt. Vi på Progressio letar för vår samarbetspartner Eneas Services AB efter en strukturerad och effektiv kollega som har administrativa färdigheter, ett öga för detaljer och gillar att utveckla processen. Är det du? Då ska du läsa vidare. ROLLEN Arbetet inom kundservice är du säljavdelningens högra hand när det kommer till energibranschen. Du hjälper säljarna med avtalsgranskning och hantering av kundavtal, samt tar över den dagliga dialogen med leverantörer och företagskunder vi mail och telefon. Du är digitalt kunnig och har lätt att navigera i vårt backloggsystem. Samtidigt som du är van vid att säkerställa leverans på ett smidigt och enkelt sätt. Att hantera kunder och dess frågor gör du på ett professionellt och pålitligt sätt. Viktig aspekt är att ligga steget före och behålla nuvarande kunder där stor vikt ligger i winback & turns. DET HÄR ÄR DU - Har en bakgrund inom energibranschen - Du har en stor drivkraft samt egen motivation - Du är proaktiv och lösningsorienterad - Du har en exceptionellt öga för kundservice - Du är flexibel mellan arbetsuppgifter och har god prioriteringsförmåga - Är en teamplayer VI ERBJUDER - En dynamisk arbetsmiljö med fantastiska kollegor - Möjlighet att växa och utvecklas inom företaget - Möjlighet till remotejobb - En arbetsplats där dina idéer och initiativ värdesätts OM ARBETSGIVAREN VENI Energy Group, Eneas’ moderbolag, grundades 1995 och har tagit positionen som Nordens ledande aktör inom samköps- och energitjänster. Vi skapar värde för över 50 000 företag och hanterar kraftinköp för 12 TWh per år. Koncernen består idag av över 500 anställda och har kontor i: Norge: Drammen och Trondheim. Sverige: Göteborg och Östersund. Finland: Hämeenlinna och Tampere. Tyskland: Biblis. Spanien: Malaga. VENI Energy Group är en koncern med fokus på hållbarhet, mångfald, god lönsamhet, snabb tillväxt och höga ambitioner för vidare utveckling. Vi arbetar genom våra kärnvärden: kundfokus, engagemang och pålitlighet. Eneas Services AB, en del av VENI Energy Group, har sitt kontor i Mölndal, Sverige. Här arbetar mer än 15 anställda med fokus på kunskapsdelning och trivsel. VID FRÅGOR KRING TJÄNSTEN Magnus Olsson [email protected] TJÄNSTEN 100% tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning Lön efter överrenskommelse Övriga förmåner med friskvård, pension osv. Tillträde: 1 februari Lön 30-35 000 kr/månad

78 dagar sedan
Sista ansökan:
26 september 2025
Souschef anställning omgående
M Dryck & Konsult AB
Köksmästare och souschefer

Är du souschef och letar efter en ny utmaning? Gillar du matlagning, högt tryck och bra puls. Samtidigt som du är närvarande, kan leda andra människor framåt. Det på ett tydligt och inspirerande sätt. Du besitter en kunskap matlagningsmässigt på hög gastronomisk nivå. Du kommer att vara en viktig del hos en av våra samarbetspartner när det kommer till att utveckla verksamheten framåt, samtidigt som du skapar stamgäster på vägen. Är det du? Då ska du läsa vidare ROLLEN Som souschef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team God råvarukännedom Inspirationskälla Kreativ Konceptuella färdigheter Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor DET HÄR FÅR DU - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb - Trygghet i din anställning - Friskvårdsbidrag - Ett hållbart schema - Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster - Pension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Gedigen kunskap - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson 0708-402940 [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit. Vissa ser oss som ett rekryteringsföretag, vi se ser oss som Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

83 dagar sedan
Sista ansökan:
21 september 2025