Kock till Tärnaby skidhem vid Storumans folkhögskola

Hem/Kock, storhushåll/Kock till Tärnaby skidhem vid Storumans folkhögskola
Publicerad: 6 maj
Sista ansökan: 19 maj
heltid

Arbetsbeskrivning

Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Storumans folkhögskolan är en del av Västerbottens folkhögskola som är ett samarbete med Vindelns folkhögskola inom Region Västerbotten. Vi finns på sju orter; Storuman, Tärnaby, Örnsköldsvik, Åsele, Lycksele, Vindeln och Umeå.

Vår vision är att vara Sveriges mest välkomnande folkhögskola och för att nå dit arbetar vi aktivt med hörnstenarna tillit, inkludering, delaktighet och tillgänglighet. Vi erbjuder en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö. Vi ger människor möjlighet att påverka, forma och utveckla sina liv och hitta balansen mellan att vara någon och något. Vi står upp för demokrati och vi tror på tillit och samexistens.

Folkhögskolan innefattar många olika kompetenser och har en helhetssyn på människan. Vi arbetar aktivt med personlig utveckling och mental träning. Från och med höstterminen 2024 söker vi en kock som även har ansvar för lokalvård till Tärnaby skidhem. Vi erbjuder studier och alpin träning för lovande åkare som vill göra en elitsatsning. Skolan erbjuder tre utbildningar: Alpin allmän kurs, Alpin elit och Alpin tränare.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock med lokalvårdsuppdrag hos oss ger du viktig service och möjliggör insatser som påverkar många. Du är ansvarig för middagen till våra deltagare och lokalvården i skolans lokaler. I rollen ansvarar du för att säkerställa hög kvalitet på mat och god arbetsmiljö med fokus på loklavård både för våra studerande och övrig personal. Din arbetstid kommer ske mellan 09.00 18.00 med möjlighet att byta till förmiddagspass emellanåt.

Tärnaby skidhem är en del av en större utbildningsverksamhetsom har ett levande värdegrundsarbete vilket alla medarbetare förväntas bidra aktivt till

KVALIFIKATIONER
För det här jobbet bör du vara utbildad kock med erfarenhet av lokalvård. Du älskar att laga mat och har känsla för detaljer och service. Du ser till våra deltagares bästa, är kreativ, lösningsfokuserad, flexibel och positiv. Du vill vara med och utveckla och påverka din vardag och kan jobba självständigt.

Vi förväntar oss att du har ett genuint intresse för hälsosam matlagning och hållbarhetsfrågor eftersom folkhögskolans verksamhet genomsyras av en ambition om att bidra till ett hållbart samhälle och en god hälsa.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.