Kock, storhushåll
Sök bland 188 lediga jobb som Kock, storhushåll och börja ditt nya yrkesliv idag!
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad? Nu söker vi en köksmästare till vårat team på Södra Cell Mönsterås, va med och skapa mat i god kvalité & med kärlek. Vi lagar mat till södras anställda & för dem externa gästerna. Om rollen I rollen som köksmästare hos oss är du med i teamet & lagar upp lunch för våran personalmatsal samt för utskicken vi gör till syster-fabrikerna. Som köksmästare hos oss kommer du ta fram lunch menyer tillsammans med restaurangchefen, beställa varor vid behov, hjälpa till med inventering vid månadsslut. Vi söker någon som älskar att laga mat & att kvalité är viktigt. Vi ser gärna att man är bred i sin matlagning. Vi kör även ut cateringar & där vi just nu håller på att utveckla vårat system som vi jobbar med där dem anställda kan beställa i en app. Här hos oss är det viktigt att vi hjälper varandra. Här hos oss inkluderar vi alla i lunch menyn där alla kan vara med att bidra med ideér. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, med inledande provanställning. Arbetstiderna för tjänsten är Måndag - Fredag kl 07-16 (kan förekomma beställningar på helger vid vissa tillfällen). Vi erbjuder Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och utvecklingsmöjligheter – allt för att du ska engageras och växa med ISS på lång sikt. Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats. ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa Vem söker vi? • En glad, positiv kollega som älskar service & som har som mål att göra det bästa för gästen & dina kollegor. • En hotell & restaurang utbildning & minst tre års erfarenhet. • B körkort manuell är ett krav Din ansökan Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan, dock senast 2025-04-11. Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail. Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Bakgrundskontroller kommer att förekomma vid vidare process. Vid eventuella frågor om processen, vänligen kontakta Restaurangchef Susanne Leijon via [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan!
. Vi söker en självständig kock, gärna med lång erfarenhet av såväl krog, konferens... Har du dessutom jobbat i storkök, äldreboende? Ja, då ska du söka denna tjänsten. Det är viktigt att du känner dig trygg med att arbeta självständigt men samtidigt har en god samarbetsförmåga. Arbetstider är oftast 07.00-16.00, det kan variera ngt och det kan också bli någon helg då och då vid behov.. Vååra kunder finns runt om hela Stor-Stockholm-längs med pendeltåg/T-bana och busslinjer. Hos oss så lär du känna våra kunder, våra kunder lär känna dig. Många av våra kockar går på långvikariat, för att det passar just då. Andra kockar går runt till flera olika kunder och backar dem när deras egen personal är kort/långtidssjukskrivna, vanlig semmester, mammalediga eller annat. Du bygger på ditt egna nätverk. Som Bemanningskock hos oss, gäller det att vara flexibel och anpassningsbar,ha ett positivt tänk och vara lösningsorienterad. Det gäller att ha en ödmjuk approach till ditt arbete då arbetsuppgifter kan variera från tillagning av frukost, lunch, middag, mellanmål, hantering av disk, rengöring av kök och utrustning. Du får gärna tycka om att baka och sätta en deg .Med andra ord, vanliga arbetsuppgifter för en kock, men i olika kök. Du har: * Dokumenterad utbildning från restaurangskola, lägst gymnasienivå - storhushållsutbildning eller motsvarande * Kunskaper i livsmedelslagstiftning, HACCP och specialkost. * Du pratar och skriver svenska flytande. * Bra fysik, det är tunga lyft och stort kök * Giltigt utdrag ur polisens belastningsregister (det kan du fylla i här) men är en förutsättning för anställning. * Körkort är ett plus och bil kan du låna av oss. Är du intresserad av att söka tjänsten? Gör det genom att majla in till oss ditt CV ( eller skriv var du har jobbat som kock och hur länge) med ett personligt brev om dig själv. E-post till: [email protected] Vi berättar med om tjänsten vid en intevrjuv. Vi jobbar stenhårt på att DU ska trivas. Vi håller tät kontakt med alla medarbetare genom telefon, personalbrev och interna sidor på nätet. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om hur vi arbetar. Är du nyfiken och vill veta mer? Ring 08-578 578 00. Svarar vi inte? Lämna ett meddelande så ringer vi upp.Varmt välkommen med din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!! [email protected]
Vi på Åre kommun skapar förutsättningar för att alla som bor eller vistas här kan förverkliga sina drömmar. I vår storslagna fjällmiljö samsas förväntansfulla skidåkare med jordnära livskonstnärer. Det finns plats för dig också. Våra medarbetare utför Sveriges viktigaste jobb varje dag. Oavsett var i kommunen vi arbetar, är vi alla gemensamt till för Åre kommuns medborgare. Vi är många olika yrkeskategorier som arbetar i kommunen på olika arbetsplatser. Allas insatser behövs för att leverera god service och fortsätta utveckla verksamheterna och hela kommunen. Vi arbetar med att skapa värde och livskvalitet för våra kommuninvånare, våra företagare och besökare. Hos oss gör du skillnad, varje dag! I Åre kommun arbetar vi utifrån värdegrunden att vi är professionella, respektfulla och lyhörda. Som medarbetare i Åre kommun får du ta del av flera förmåner utöver din lön, se länk under övrigt. Åre kommun är en samisk förvaltningskommun och vi välkomnar sökande som har språklig och kulturell kunskap i samiska. ARBETSUPPGIFTER Som kock ansvarar du för förberedelse, tillagning och servering av rätter med hög kvalité. Tillagning sker till största delen från grunden. Du får laga och servera mat med hög kvalité på råvaror. 50% av livsmedlen är KRAV, ekologiska, MSC-märkta, fairtrade eller närproducerade. Vi väljer alltid 100% svenskt kött och svenska köttprodukter. Det är ett storköks kök med en bemanning på 4 heltidsanställda. Det serveras ca 450 måltider till elever och pedagoger i matsalen varje dag även utskick. KVALIFIKATIONER Meriterande är: • Dokumenterad kockutbildning och utbildning i HACCP/egenkontroll. • Kunskap om allergi koster. • God datavana samt ska du behärska svenska i tal och skrift. • Meriterande är erfarenhet från offentliga måltider och arbete med kost dataprogrammet MASHIE eller motsvarande. Vi kommer även att lägga stor vikt i personliga egenskaper där vi söker dig som är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du är en nyfiken person som söker information och har lätt för att se förbättringsmöjligheter utifrån nya perspektiv. ÖVRIGT Tjänsten är vakant under förutsättning att ingen övertalighet, behov av omplacering eller företräde finns i kommunen. Provanställning kan komma att tillämpas. Mer information om Åre kommun finner du på www.are.se Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande Våra förmåner: https://are.se/foretag-och-jobb/jobba-pa-are-kommun/sa-ar-det-att-jobba-hos-oss/vara-formaner
Nu söker vi efter dig som vill göra en insats i våra förskole- och skol-kök vid ordinarie medarbetares frånvaro. Hos oss har alla betydelse! Tillsammans ansvarar vi för matens kvalitet och goda smaker samt att ge våra matgäster ett bra och välkomnande bemötande. Du behöver ha körkort och tillgång till bil eftersom vi har flera kök ute på landsbygden där det inte går tät kollektivtrafik. Välkommen att söka till oss med ett personligt brev, referenser samt cv och berätta varför just du vill jobba med oss samt ditt intresse för mat och service! Arbetsuppgifter I våra kök serverar vi frukost, lunch och mellanmål. I arbetet som kock/måltidspersonal ingår alla uppgifter i köket såsom matlagning, beställningar och varumottagning, disk samt städ i matsal.Du följer rutiner om egenkontroll samt övriga riktlinjer som gäller inom vår kostverksamhet. Här får du vara kreativ! Din arbetsglädje smittar av sig på våra förskolebarn och elever. Vi jobbar med frukt och grönt i säsong. Trivsel och matro är en viktig del i måltiden liksom att vi alltid strävar efter att ge en bra service och gott bemötande till alla våra matgäster.Vi förväntar oss att du har hög servicekänsla. I det dagliga arbetet har du dialog med såväl pedagoger som elever så ett gott bemötande är mycket betydelsefullt. Kvalifikationer • Du har utbildning och/eller erfarenhet av arbete inom köks- /restaurangverksamhet som motsvarar minst 3-årigt gymnasium inom restaurang. Du kommer att arbeta själv i köket de flesta gångerna • Du har goda kunskaper i svenska och lätt för att kommunicera och ta till dig information, både i tal och skrift • Brinna för god service • B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav • Stort intresse för trendig och näringsrik mat • Social med en ödmjuk personlighet • God datavana Tjänsten kräver ett utdrag från Polisens belastningsregister eftersom vi jobbar inom barn- och utbildningsförvaltningen. Övrigt I denna rekryteringsprocess ingår intervjuer och referenstagning där vi efterfrågar erfarenhet av önskade kvalifikationer. Vi kommer att arbeta löpandes med intervjuer inför tjänsterna. Till din intervju behöver du ha med dig pass/nationellt ID och eventuellt bevis på uppehållstillstånd om du har ett medborgarskap utanför EU/EES. Detta för att vi som arbetsgivare behöver säkerställa din identitet samt säkra att du har rätt att arbeta i Sverige. Till de tjänster där det finns krav på utbildning kommer du som går vidare i rekryteringsprocessen att få lämna in underlag som styrker din utbildning, t.ex. legitimation eller examensbevis. Du kan även bifoga dem direkt i din ansökan. Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
I Huddinge kommun arbetar vi för att skapa ett hållbart samhälle, där natur, teknik och god service samspelar. Huddinge är en stor Stockholmskommun med cirka 6 400 medarbetare och fler än 110 000 invånare. Hos oss känner du dig trygg, delaktig och stolt när vi med kraft gör skillnad, varje dag! Barn- och utbildningsförvaltningen jobbar på uppdrag av förskolenämnden och grundskolenämnden. Förvaltningen ansvarar för förskoleverksamhet, skolbarnomsorg, grundskola och anpassad grundskola. Vårt viktigaste uppdrag är att ge alla barn och elever i Huddinge möjlighet att utvecklas till sin fulla potential i en trygg utbildningsmiljö. Här spelar alla våra anställda en viktig roll i genomförandet. Är du en trygg och positiv kock som tycker om att bygga relationer med kollegor och barn? Då hoppas vi att du vill komma och arbeta tillsammans med oss! Om tjänsten Förskolan Sjöängen ingår i Trångsunds förskoleområde och har ett nära samarbete med de andra sju förskolorna i området. Du når oss enkelt genom buss och pendeltåg. Vi har tre avdelningar, Lövet, Kotten och Stubben, för barn i åldern 1- 5 år. Avdelningarna är indelade i så åldershomogena grupper som möjligt. På förskolan arbetar förskollärare och barnskötare. Vår vision är: "Förskolan är en plats där alla med sina olika förutsättningar ges möjlighet till lek och ett lustfyllt lärande." Som kock hos oss ingår det i dina arbetsuppgifter att: • laga frukost, lunch och mellanmål. • tillaga näringsriktiga, säkra och goda måltider med hög kvalité enligt Livsmedelsverkets riktlinjer för förskola. • ansvara för beställning av livsmedel från de grossister som kommunen har avtal med. Du ansvarar också för livsmedelshygien och egenkontroll. Det ingår även att baka bröd, laga specialkost samt att diska och städa köket. Du arbetar ensam i ditt kök och har fullt ansvar för alla delar som ingår. Du arbetar enligt kommunens och enhetens fastställda mål, styrdokument och policys, och upprätthåller din kunskap inom yrkesområdet genom att delta i de utbildningar i livsmedelshygien som kostenheten erbjuder efter överenskommelse med närmaste chef. Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med en sysselsättningsgrad på 75%. Vem är du? Vi söker dig som har ett stort intresse och mycket kunskap om att laga god och näringsriktig mat till barn och personal i förskolan. För att trivas i rollen hos oss ser vi att det är viktigt att du är en person som tycker om att ta ansvar, har teamkänsla och uppskattar ett gott samarbete. Du har: • Kockutbildning • Några års erfarenhet av att arbeta som kock • Kunskaper om egenkontroll och livsmedelshygien samt kökets utrustning • Goda datakunskaper för att hantera vårt systemstöd för beställningar samt övriga system • Svenska i tal och skrift på en nivå som krävs i tjänsten Vi ser det som meriterande om du har : • Goda kunskaper om mat till barn med livsmedelsallergier och erfarenhet av att tillaga säkra måltider • Erfarenhet av att arbeta som kock inom skola/förskola • Stort intresse för att utveckla måltidspedagogik och att arbeta klimatsmart • Ett genuint intresse för mat Som person är du positiv och har lätt för att samarbeta och möta dina matgäster och kollegor på ett trevligt samt korrekt sätt. Varför Huddinge? För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. https://www.huddinge.se/formaner (https://www.huddinge.se/formaner) Upplysningar Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Eva Erjén: [email protected] (mailto:[email protected]) Välkommen in med din ansökan!
Ljusnarsbergs kommun är den lilla kommunen i norra Örebro län där vi har en värdegrund med en övertygelse om att alla människor kan och vill göra ett gott arbete. Vi möter människor respektfullt och jämlikt och i alla möten visar vi empati och engagemang. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Ljusnarsbergs kommun med huvudorten Kopparberg ligger mitt i Bergslagen som under många hundra år utmärkt sig för gruvdrift och metallindustri. Kommunen har ett varierat näringsliv med mestadels små företag men också några större. Välkommen! Läs mer om Ljusnarsberg på www.ljusnarsberg.se . På en timme tar du dig enkelt med tåg till och från Örebro och på en halvtimme till och från Ludvika. Som medarbetare i Ljusnarsbergs kommun är du med och bygger ett välkomnande samhälle där olikheter respekteras och där det finns plats för stolthet, vilja och handlingskraft. Beskrivning Kostorganisationen är en del av Bildningsförvaltningen. Enheten ansvarar för måltidsverksamheten i kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Den huvudsakliga produktionen sker i produktions-/centralköket, även viss tillagning sker i förskolan och skolans kök. Arbetsuppgifter Som anställd inom kostverksamheten ingår i arbetsbeskrivningen tillagning och servering av frukost, lunch och kvällsmåltider, specialkoster, packa matlådor, ansvara för utskick av måltider och livsmedel till förskolans, skolans och äldreomsorgens enheter. Även inköp och planering hanteras samt andra vanligt förekommande uppgifter i ett professionellt kök. Huvudtemat i våra kök är hållbarhet och vi eftersträvar goda, näringsriktiga och klimatsmarta måltider. Antalet matgäster varierar beroende på enhet, och du kommer att arbeta självständigt såväl som i arbetslag. Att vara anställd inom kostenheten innebär att det kan bli tillfällen att få arbeta i kommunens tillagningskök på skola, äldreomsorg eller förskola. Oavsett placering kommer du som kock i vår verksamhet att bli en viktig del av ett team. Kvalifikationer Det här söker vi hos dig För att lyckas i rollen har du: • 3-årig restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig • erfarenhet av matproduktion i stor skala • kunskap om förekommande dietkoster och livsmedelslagstiftningen Det är meriterande om du har: • datorvana • kunskap om klimat och hållbarhet • erfarenhet av beställningar Som person kan du ta eget ansvar, är noggrann, flexibel och har god organisationsförmåga. Du är serviceinriktad och arbetar mycket bra med andra människor. Du bör även ha ett brinnande intresse för matlagning till barn. Det är önskvärt att du har körkort och tillgång till bil. Villkor Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Övrigt För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Nu söker vi dig som är en fysiskt stark och positiv lagspelare med tidigare erfarenhet av att leda personal i kök. Du är en flexibel, initiativrik och engagerad person med stor passion för matlagning. Vi ser gärna att du har en god kommunikationsförmåga och ett coachande ledarskap. Du har dokumenterad kunskap om livsmedelshygien och säkerhet och har en förmåga att arbeta på ett strukturerat och lösningsorienterat sätt även under stress. I dina arbetsuppgifter ingår att leda och fördela arbetet i den dagliga driften i samråd med Funktionschef. Coacha och motivera kökspersonalen och säkerställa att samtliga rutiner kring hygien och kvalitet följs. I samråd med Funktionschef kommer du även stötta vid inköp, varumottagning och lagerhållning. Dina arbetsuppgifter innefattar även att vara en del av det operativa arbetet i köket inklusive förberedning och tillagning. Arbetstiderna är fördelade i skift samt helger. Meriterande: * Kockutbildning eller annan relevant utbildning inom restaurang * B-körkort och bil
Är du intresserad av mat och matlagning men trött på att arbeta oregelbundna tider? Gillar du omväxling där den ena dagen inte är den andra lik? Då har vi det perfekta jobbet för dig! Vi söker just nu kökspersonal, kockar, köksansvariga och köksbiträden på tremånadersvikariat. Matvanor och förhållningssätt till mat grundläggs ofta i unga år. Bra och näringsriktig mat ger goda förutsättningar till utveckling och ett friskt och aktivt liv. Måltider av god kvalitet är viktigt för att öka barns och ungdomars förutsättningar till inlärning och att tillgodogöra sig den pedagogiska verksamheten. Vi som är anställda inom kost och lokalvård arbetar för att barn och elever ska erbjudas god och näringsriktig mat lagad med stort hjärta. Inom Falu kommun vill vi att alla ska kunna försörja sig på sin lön varför vi erbjuder heltidsanställning till alla. Det innebär att våra tjänster oftast består av inte enbart köksarbete utan även av lokalvård, då vi jobbar integrerat inom kök och lokalvård. Arbetsuppgifter Som anställd hos oss bemannar du kök i första hand, utifrån verksamhetens behov. Du utgår från din bostad, och får dina bokningar av våra bemanningsplanerare som fördelar arbetspassen. Arbetet bedrivs både i mottagnings- och tillagningskök och innefattar arbetsuppgifter såsom beredning av frukost och mellanmål, kall- och varmmatsmottagning, tillagning av lunch, städning, disk samt dokumentation av egenkontroll utifrån haccp. I möjligaste mån kommer du att vara placerad på enheter med längre behov, för att ersätta sjukdom eller planerade ledigheter. Vid behov kan dock flera olika placeringar vara aktuella under en och samma vecka. Även lokalvårdsuppdrag ingår i tjänsten. Rollen innebär oftast ensamarbete. En vikariatsanställning hos oss kan vara en ingångsport i vår verksamhet och kommer att ge dig stora kunskaper om vår organisation och det offentliga köket. Kvalifikationer För rollen krävs: - Utbildning inom storkök/restaurang eller yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig- Grundläggande IT-kunskaper krävs för att kunna hantera våra beställningssystem, e-post, smartphone och personalsystem samt kommunicera via mail med chef och kollegor- Eftersom en del av arbetet innebär att kunna arbeta efter en arbetsbeskrivning och att själv lämna skriftlig och eller muntlig dokumentation krävs goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift- B-Körkort Personliga egenskaper Du behöver vara flexibel, snabbt kunna byta fokus i vardagen, omprioritera vid behov, lösa de problem som uppstår och vara stresstålig. Vi ser också att du kan arbeta självständigt, driva uppdrag och ta ansvar på egen hand, likväl som du behöver kunna samarbeta med kollegor och andra du möter. Du behöver ha struktur i arbetet, värna om ordning och reda, samt dela Falu kommuns värdegrund:-Till nytta för Faluborna-Enkla att samarbeta med Meriterande kvalifikationer - Utbildning och erfarenhet från dietmatlagning (specialkost)- Utbildning och erfarenhet inom lokalvård- Yrkeserfarenhet inom storkök/restaurang Anställningsvillkor Tjänsten är ett, eventuellt fler vikariat på tre månader på heltid med möjlighet till lägre tjänstgöringsgrad inom ramen för heltidsavtalet. Tillträde efter överenskommelse. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag-fredag. Bifoga gärna utbildningsintyg i din ansökan då detta kommer efterfrågas om du blir aktuell för tjänsten. Alternativt lämnas intyg i samband med intervju. För att få anställning måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret vilket kommer efterfrågas om anställning blir aktuell. Beställ gärna detta i samband med ansökan så att det finns tillgängligt ifall du blir aktuell för tjänsten. Du beställer utdraget direkt från polisens hemsida. Övrigt När du skickar in din ansökan kommer du att få besvara urvalsfrågor som är ställda utifrån de krav som gäller för tjänsten. Dina svar är en viktig del av det första urvalet, så se till att svara utförligt och tydligt. I din ansökan ska du bifoga ditt CV, men du ska inte skicka in ett personligt brev – urvalsfrågorna ersätter detta. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR. Vid problem med att genomföra din ansökan är du välkommen att kontakta [email protected] (mailto:[email protected])
Vi söker dig som vill vara med och bidra till ett gott liv och ett bättre Östersund genom att erbjuda bästa möjliga måltider för våra gäster. Ditt nya jobb Måltidsservice är en sektor inom Östersunds kommun, Teknisk förvaltning. I sektorn ingår drygt 80 kök indelade i sju områden. Vi lagar frukost, lunch och mellanmål till förskolor och skolor, luncher till gymnasier och middag och lunch till personer som bor på särskilt boende. Nu söker vi en kock till en resurs-tjänst, vikariat 250901-260529 , 100% till område Förskolor Norra. Arbetstiden är förlagd dagtid. Vanliga arbetsuppgifter • Tillaga säker, näringsriktig och hållbar mat av hög kvalitet i enlighet med aktuella riktlinjer och kundens beställning • Ansvarar för att planera verksamheten i köket samt utföra de i kök förekommande arbetsuppgifter som krävs för att följa lagar, riktlinjer, policys och nå enhetens uppsatta mål • Beställa livsmedel och förbrukningsmaterial i enlighet med gällande avtal • Mottagning och kontering av fakturor enligt aktuell rutin • Erbjuda bra service och gott bemötande Din kompetens Krav • Kockutbildning och/eller arbetslivserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig • Arbetslivserfarenhet från tidigare arbete som kock inom offentligt kök är meriterande • God språklig förmåga i svenska • God datorvana Vi söker dig Vi sätter stort värde på din samarbetsförmåga och att du är servicemedveten, kvalitetsmedveten och har förmåga att skapa goda relationer. Viktig information Eftersom du kommer att arbeta med minderåriga behöver du kunna visa oss ett utdrag från belastningsregistret. Så går rekryteringen till Intervjuer kan ske löpande. Vi vill att du bifogar CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Det ber vi dig komplettera med om det blir aktuellt med en intervju. Östersunds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare. Vad erbjuder vi? Östersunds kommun erbjuder dig förmåner så som betald semester från första anställningsåret, semesterväxling, friskvårdsbidrag eller friskvårdstimme. Via vår förmånsportal får du ta del av oberoende pensionsrådgivning och en mängd rabatter och erbjudanden. Du kan dessutom få snabbt och professionellt stöd från olika specialister, som till exempel psykologer, jurister och ekonomer, genom tjänsten Personalstöd. Du kan läsa mer om våra förmåner på vår hemsida: https://www.ostersund.se/naringsliv-och-arbete/jobba-hos-oss/sa-har-jobbar-vi/lon-och-formaner.html Om Teknisk förvaltning Var med och bygg viktiga samhällsfunktioner både för våra medborgare men också för kommunens verksamheter. Vår verksamhet är väldigt bred. Vi jobbar med allt ifrån parkskötsel, sophantering, återvinning och underhåll av fastigheter till snöröjning, mark- och anläggningsjobb, vattenrening, tillagning av måltider, städ och renhållning.
Om företaget Rekryteringen sker i samarbete mellan Trakt Forest Hotel och NearYou. Urvalsprocessen hanteras av NearYou, och du skickar din ansökan direkt via oss. Trakt Forest Hotel erbjuder en unik upplevelse där naturen står i centrum. Gästerna bor i arkitektritade skogssviter och njuter av mat lagad med lokala råvaror i vår restaurang Traktköket. Restaurangen är hjärtat i vår upplevelse – här skapar vi minnesvärda måltider med råvaror från traktens skogar, sjöar och gårdar. Vi välkomnar både hotellgäster och konferensgrupper, och erbjuder naturnära aktiviteter året runt. Nu söker vi en kock till Trakt Forest Hotel – en chans att arbeta på en unik plats mitt i skogen! Tjänstebeskrivning Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i kök – gärna utbildad kock, men det viktigaste är att du har ett starkt matintresse och vilja att bidra. Vill du arbeta med lokala råvaror, naturnära upplevelser och vara en del av ett hållbart matkoncept i hjärtat av den småländska skogen? Då kan du vara den vi söker! Som kock hos oss kommer du att arbeta i ett team som lagar mat på hög nivå, där kvalitet, kreativitet och hållbarhet står i fokus. Du kommer att vara delaktig i hela processen – från förberedning av råvaror till matlagning, disk och andra uppgifter som ingår i det dagliga köksarbetet. Tjänsten omfattar cirka 75–80 % och innebär varierande arbetsuppgifter där du vid behov också kommer att arbeta i servisen. Arbetstiden kan variera något från månad till månad, men vi arbetar med bemanningsplanering över sex månader för att skapa struktur och framförhållning. Tjänsten startar omkring den 15 september 2025, eller enligt överenskommelse. Kvalifikationer Vi söker dig som: *Har utbildning som kock eller dokumenterad erfarenhet av att laga mat i restaurangmiljö *Vill vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med ett engagerat team *Är flexibel och kan arbeta både i köket och i servisen vid behov *Har ett helhetstänk och är beredd att vid behov ta ansvar även för andra arbetsuppgifter som kan förekomma i en verksamhet *Utföra administrativa arbetsuppgifter när det behövs *Är tillgänglig för arbete på kvällar, helger och andra obekväma tider *Har lätt för att samarbeta, är prestigelös och trivs med att arbeta i ett mindre team *Trivs i en familjär miljö där vi alla hjälps åt – personlig lämplighet är avgörande *Värdesätter service och kvalitet, och ser betydelsen av att ge varje gäst en riktigt bra upplevelse. *Har förmåga att planera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. *Är positiv, samarbetsvillig och trygg i att ta egna initiativ. Meriterande: *Erfarenhet av restaurangdrift *Kunskaper inom dryck och dryckesrekommendationer Vi ser fram emot att få veta mer om dig! Ansök så snart som möjligt, då vi intervjuar löpande och tillsätter tjänsten när vi hittar rätt kandidat. Låter detta intressant? Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Om NearYou Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.
Välj ett jobb för att visa detaljer
Visar 1 till 10 av 188 jobb