Lediga jobb i Aneby

Sök totalt 9 lediga jobb i Aneby

Sjuksköterska natt sökes till Aneby kommun!

Sjuksköterska sökes! Välkommen att arbeta i Aneby kommun som är beläget på Småländska Höglandet med knappt 7000 invånare. I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar. Vår ambition är att alltid vara lyhörda och på spaning mot framtiden. Vi strävar efter att forma en effektiv verksamhet i framkant. Vi behöver förstärkning i vårt team och söker en sjuksköterska som vill arbeta natt. Som sjuksköterska hos oss får du kollegor som tar ett stort dagligt ansvar för att vården fungerar. I den lilla kommunen har vi nära till varandra vilket underlättar kontakter och samverkan med andra professioner. Arbete i den lilla kommunen förutsätter också att alla stöttar varandra och som sjuksköterska kommer du vid behov behöva stötta vårdpersonal. Som nattsjuksköterska ingår du i team med omvårdnadspersonal och arbetar över hela kommunen, både i ordinärt och särskilt boende. Läs mer om varför du ska jobba i Aneby kommun, vår värdegrund och dina framtida kollegor på vår hemsida: https://aneby.se/sidor/kommun-och-politik/jobba-hos-oss.html ARBETSUPPGIFTER Vi utför insatser utifrån individens behov och patientens bästa. Vi ger avancerad vård i hemmet till de svårt sjuka, råd och stöd till övriga professioner runt patienten och samverkar med andra vårdgivare. Lockas du av flexibla arbetspass med stort eget ansvar, varierande uppdrag med patienten i fokus är du rätt person för tjänsten. Som tjänstgörande sjuksköterska på natten ingår du i team med omvårdnadspersonal på särskilt boende och i nattpatrull för att ge en trygg och säker vård till patienten. Du har en central roll där planering, uppföljning och handledning av personal är en del av dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har intresse för utvecklings och kvalitetsarbete och medverkar till en god arbetsmiljö. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning inom distrikt, äldre eller psykiatri. Tidigare erfarenhet av arbete inom hemsjukvård och äldreomsorg är meriterande. Vi söker dig som tillsammans med dina kollegor vill vara med och driva Aneby kommuns hemsjukvård framåt. Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. I ditt arbete kommer du att ha kontakt med olika samarbetspartners och det är därför viktigt att du har en förmåga att skapa goda relationer. I ditt bemötande med våra patienter är du inlyssnande och förtroendeingivande med utgångspunkt i en positiv människosyn. Som person är du positiv, lösningsorienterad, ansvarsfull och trygg. Du har vana att formulera dig väl i tal och skrift och anpassar innehållet till kanal och målgrupp. Körkort B krävs då tjänsten innehåller resor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan! ÖVRIGT Eventuell kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

14 maj 2024
Sista ansökan:
9 juni 2024
🎉Jobba som Festival Salesman!🎉 Tjäna 38 000kr/mån utan erfarenhetskrav!

Lingon är ett bransch ledande företag inom Festival Sales. Vi finns där mycket folk finns. På sommaren innebär det att vi åker runt på olika Festivaler / Marknader och events runtom i Sverige och möter våra kunder i dom stunder där humöret är som bäst och köp glädjen är på topp. När du jobbar som Festival Salesman hos oss så går ditt jobb ut på att tillsammans med ett team på 3 till 10 person åka runt veckovis till olika städer och events runtom i Sverige och marknadsföra Lingons abonnemang till konsumenter. Företaget står för alla dina utgifter när du borta på jobb , som till exempel transport och boende i form av hotell. Det enda du behöver ta med dig är packning för 5 dagar i taget och ett stort leende på läpparna. Gruppen du kommer jobba med består utav att ett gäng unga personer i 18-30 års åldern som alla är bra kompisar /kollegor där det är lätt att komma in i gänget. Vi söker dig som är positiv , har en energisk personlighet och är en äventyrs person som tycker det är kul att resa runt och se nya platser. Vad vi erbjuder: Lönen landar på cirka 38 000kr/mån i snitt för första års Festival Salesman. Med stora möjligheter till att påverka sin lön i form av provisioner. Arbetstider Måndagar 12 -21 , Tisdag - Torsdag 10-19 och Fredag 08 - 16.00 Företaget står för dina resekostnader samt hotell när du är borta i jobbet. Arbetsplatsen är Festivaler / Marknader / Mässor / Events runtom i Sverige under sommaren Våra Krav : Du har en hel och ren klädsel Du Pratar flytande svenska utan hinder Är positiv och taggad Klarar av att jobba under press Vill resa och se Sverige Hur man söker: Vi har 1 ledig plats i vårt team nu och det är högt tryckt på ansökningarna, så om du känner dig träffad av annonsen så passa på att sök till ett utav Sveriges roligaste jobb. Ansök via mail våran mail [email protected] , vi vill att du skickar in CV + PB som bilagor. Men även en "Kort pitch" om varför du är unik och varför du tror att du är rätt person för den här typen av jobb.

9 maj 2024
Sista ansökan:
8 juni 2024
Behandlingspersonal

Vintergården är ett familjärt mindre HVB-hem med närhet till skogen och sjön Söljen. Målgruppen är flickor och pojkar i åldern 9-16 år med social problematik, normbrytande beteende, omsorgsbrist och med lite eller inget förtroende för vuxna. Då verksamheten växer och vi öppnar upp en helt ny fräsch och hemlik avdelning söker vi nya medarbetare. När du arbetar på Vintergården utgår du från de boendes individuella behov och ger dom stöd utifrån befintlig genomförandeplan. Arbetet innebär bland annat att du är med och stöttar på aktiviteter och utflykter. Du är med och skapar trevliga måltider, daglig omvårdnad, planering, dokumenterar, läxhjälp. Tillsammans hjälps vi åt att hålla vårt hem fint och trivsamt. Vi vill att du som söker är ansvarsfull, initiativrik och brinner för att etablera och bygga relationer. Du är bra på att motivera människor och lockas av möjligheten att hjälpa barnen på Vintergården att lyckas. Som medarbetare är det även viktigt att du kan bidra till att skapa ett lugn och trygghet. Du visar ungdomarna omtanke och respekt samt har ett lågaffektivt bemötande. Tillsammans gör vi skillnad. Arbetsmiljön på Vintergården präglas av ett öppet klimat med god stämning, bra sammanhållning och ett starkt och prestigelöst kollegialt stöd. Dina blivande kollegor är ett dynamiskt gäng med olika bakgrund, ålder, erfarenheter och hög ambitionsnivå. Humor, tillit och trygghet är viktiga delar hos oss för att skapa balans i vårt komplexa arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och på att du passar in i vårt arbetslag. Vi söker dig som har minst tvåårig eftergymnasial utbildning så som behandlingspedagog, socialpedagog eller annan utbildning arbetsgivaren finner relevant eller likvärdig. Har du erfarenhet av arbete med liknande målgrupp är det meriterande. Att du har B-körkort är ett krav. Tjänsten innebär varierande arbetstider, både dag, kväll, natt och helger. Vi genomför bakgrundskontroller i rekryteringsprocessen. Vid intervju kommer du behöva lämna utdrag från polisens misstankes- och brottsregister. Tjänsterna gäller både timanställningar och fasta tjänster Tillträde enligt överenskommelse.

5 maj 2024
Sista ansökan:
4 juni 2024
Distriktsansvarig säljare med ett stort arkitektintresse

Om HAGS HAGS är en global leverantör som erbjuder produkter inom lek, sport & fitness samt park & stadsmiljö. 1948 grundades HAGS i en liten industrilokal i Aneby med en vision om att göra världen till en bättre plats genom att tillföra lekprodukter för utomhusmiljöer – en vision som vi lever upp till än idag. Våra produkter utformas för människor i alla åldrar, med olika förutsättningar och av alla nationaliteter. Idag är vi en global leverantör av utomhusprodukter och hjärtat i verksamheten finns kvar där allt en gång började - i natursköna Aneby. Många års erfarenhet och samarbeten har gjort HAGS lekutrustning till storsäljare över hela världen. HAGS Aneby AB ingår i den amerikanska koncernen Play Power som omsätter ca 700 MUSD. HAGS Aneby har omkring 75 anställda och omsätter 500 MSEK. Då en av våra kollegor går vidare till nya utmaningar, söker vi efter en kollega till en nyskapad roll i Stockholmsregionen. Uppdraget innebär att vara kontaktperson till ett antal kunder inom regionen samtidigt som du har ett riktat uppdrag att bygga och skapa goda relationer med landskapsarkitekter inom regionen samt även Uppsala. Vi erbjuder dig en trivsam arbetsplats med möjlighet till yrkesmässig utveckling. HAGS kännetecknas av god gemenskap och en inkluderande och prestigelös kultur. Uppdraget Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning och haft ett nära samarbete med landskapsarkitekter samt har ett stort intresse för utvecklandet av utomhusmiljöer. Genom dina kunskaper om både försäljning och föreskrivande led, bidrar du till att vår övergripande försäljningsstrategi stärks ytterligare. Du stödjer vår försäljningsstrategi genom att framför allt bearbeta föreskrivande led, och tillsammans med en kollega, ansvara för den strategiska planeringen, utförandet och uppföljningen av det arbetet. Den andra delen av uppdraget handlar om att ansvara för kontakten med ett antal kundsegment inom Stockholmsregionen. Rollen innebär att driva och utveckla långsiktiga relationer med befintliga kunder, men också att identifiera och bearbeta nya möjligheter. Du kommer att dela Stockholmsdistriktet med en kollega som ansvarar för andra kundsegment inom distriktet, givetvis samarbetar ni och har löpande kontakt. Alla distriktsansvariga ingår i vårt försäljningsteam som träffas ett par gånger per år för att utbyta erfarenheter och lära av varandra. Du är en viktig länk i att ytterligare stärka HAGS position i Sverige. Du kommer att ha möjlighet att använda din kompetens till att utveckla HAGS inom flera olika områden, och dessutom kommer du att kunna påverka och utforma rollen efter dina önskemål och visioner. Våra kunder finns till stor del inom kommunens mark- och stadsbyggnadsförvaltningar men också inom bygg- och entreprenad, bostadsrätts- och samfällighetsföreningar samt arkitekter och designers. Du utgår från din hemort som med fördel ligger i stockholmsregionen. I uppdraget ingår även övrigt förekommande arbetsuppgifter som främjar HAGS utveckling. Vi söker dig För att lyckas i rollen behöver du ha ett intresse för HAGS produkter och tidigare erfarenhet och /eller utbildning inom försäljning och att samarbeta tillsammans med landskapsarkitekter. Du är positiv, lösningsorienterad och uppskattar att samarbeta tillsammans med andra men du är också van att självständigt planera, strukturera och prioritera ditt arbete. Du har en förmåga att tänka strategiskt och drivs av att arbeta med långsiktiga mål där mer kortsiktiga, kundanpassade aktiviteter och tillvägagångssätt är viktiga för att lyckas över tid. Du är driven, nyfiken och det är naturligt för dig att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter till andra. Utöver ovan, söker vi dig som har: • Tidigare erfarenhet av försäljning. • Tidigare erfarenhet av att arbeta med föreskrivande led. • Vana att föreläsa och hålla presentationer, både för mindre och större grupper. • Erfarenhet av professionellt användande av digitala och sociala kanaler. • Intresse och passion för design, inredning och trendspaning. • Tidigare erfarenhet av BIM är meriterande. • Goda språkkunskaper i svenska samt engelska, både i tal och skrift. • Goda kunskaper av Office 365 och övrig god systemvana. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi eftersträvar jämlikhet och mångfald och välkomnar alla sökande. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

30 april 2024
Sista ansökan:
26 maj 2024
Apotekstekniker till Kronans Apotek i Aneby

Välkommen till vår värld! 👑 Vår vision är en värld som mår bra, och du kan hjälpa oss att göra den visionen verklig. Vi tror att meningsfulla arbetsuppgifter, starka teamrelationer och en generös dos skratt skapar en arbetsmiljö som inspirerar och stärker oss och alla våra kunder. Med fokus på både här och nu, samt på framtiden - bidrar vi tillsammans till en värld som mår bra! 🌍🧡🚀 Apotekstekniker till Kronans Apotek i Aneby Nu söker vi en positiv, engagerad och kundinriktad apotekstekniker till vårt apotek som ligger i centrala Aneby. I närområdet finns det ICA, Coop, Systembolaget, butiker, restauranger och caféer. Du kommer att vara vår expert på receptfria läkemedel och vårt egenvårdssortiment. Hos oss får du vara en del av ett härligt och familjärt team på tre farmaceuter, en tekniker och en apotekschef som kompletterar varandras personligheter och färdigheter. Vi är starka som team och har alla som intresse att tillsammans driva apoteket framåt. Som det enda apoteket på orten är vårt största fokus, och viktigaste mål, att alltid sätta kunden i första rummet. Vi har en hel del stamkunder och är genuint intresserade och engagerade i deras hälsa och välmående. Hos oss är det en självklarhet att vi stöttar varandra i arbetet och vi erbjuder kompetensutveckling på arbetstid. Har du ett intresse för egenvård och skyltning finns stora möjligheter till utveckling och ansvarstagande inom de områdena. Din roll som apotekstekniker på Kronansapotek Aneby Det dagliga arbetet är omväxlande och innefattar allt ifrån att erbjuda individanpassad rådgivning och försäljning av egenvårdsprodukter likväl det receptbelagda - med din receptbehörighet. I din roll ingår också följande arbetsuppgifter: - Påfyllning, skyltning och frontning av varor. - Beställning av varor och lagerhantering. - Utveckling av kampanjarbete och kvalité. - Skapa delaktighet inom apoteket och verka för en god gruppdynamik med teamet där ni tillsammans skapar kundupplevelser i världsklass. Våra öppettider är 9.30 - 18.00 på vardagar. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Hel-/ eller deltid kan diskuteras. Din profil Vi söker dig som är färdigutbildad apotekstekniker. Ditt viktigaste uppdrag som tekniker hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av receptfria läkemedel och egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, kvalitet och utveckling. I din roll arbetar du tillsammans med ett team som tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet! Din Apotekschef Ayoub berättar: "Vi på Kronansapotek Aneby är alla lika viktiga, var och en har sin roll. Vi kompletterar varandra som ett starkt team och kör tillsammans mot samma mål. I min roll som chef arbetar jag hårt för att säkerställa en hälsosam arbetsmiljö där alla medarbetare trivs och utvecklas. Att vara det enda apoteket i området gör att vi har många stamkunder. Därför är det viktigt att tänka på att våra klubbmedlemmar är våra lojala kunder och de förtjänar, liksom alla andra kunder, en kundupplevelse av hög kvalitet. Jag ser gärna att du är kundinriktad och har ett stort intresse för kundkontakt och egenvård." Din ansökan Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV eller din LinkedInprofil. Personligt brev? Det kan du skippa! Vi är intresserade av din kompetens, lära känna dig gör vi vid en eventuell intervju. I slutet av rekryteringsprocessen tillämpar vi en bakgrundskontroll på samtliga personer vi vill anställa, oavsett roll eller funktion. Då vi enbart tillämpar detta på slutkandidat informerar vi mer om det längre fram. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Ayoub Bellamine tel. 072-2653310 Varmt välkommen med din ansökan! Kärnan inom Kronans Apotek handlar om att vi ska må bra tillsammans. När vi har meningsfulla uppgifter, omfamnar varandras olikheter och delar många skrattar kan vi göra stor skillnad tillsammans. Strävan om att må bra är något vi delar med våra fackliga parter och tillsammans arbetar vi för en värld som mår bra. För att komma i kontakt med facklig representant Gunilla Andersson från Unionen, maila [email protected] och facklig representant Aisha Karimi från Sveriges Farmaceuter, maila [email protected]. Följ med på en unik förändringsresa med apoteksbranschens nya aktör som består av Apoteksgruppen och Kronans Apotek som tillsammans kommer fortsätta sin resa under varumärket Kronans Apotek. Tillsammans är vi Sveriges tredje största aktör med flest apotek runt om i hela landet samt en e-handel. Genom att behålla det bästa från båda företagen är vi starkare, smartare och en modig utmanare i branschen. Tycker du att detta låter lika spännande som vi gör? Härligt – häng med på resan!

28 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Noggrann CAM/CNC-operatör till AKM AB

Vi söker en noggrann och erfaren CAM-beredare/CNC-operatör. Dina arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består främst av svarvning och fräsning i CNC-styrda maskiner. Men även manuell svarvning, fräsning, slipning och andra vanliga verkstadsuppgifter förekommer. Då det mest är fåstyckstillverkning blir det mycket riggning och programmering. Styrsystem som används är, Heidenhain. CAM-beredning via Mastercam Arbetstid: Dagtid. Din bakgrund/Dina egenskaper: Du ska ha några års erfarenhet av skärande bearbetning. Du har erfarenhet av ISO-programmering, CAM-beredning (Mastercam eller liknande), och av allmänt verkstadsarbete. Som person är du en kvalitetsmedveten, noggrann, problemlösare som fungerar såväl ensam som i grupp. Du kommer att ingå i en liten grupp, där snabba ryck och kreativa lösningar är en del av vardagen. Du behärskar svenska i tal och skrift. Tjänsten börjar som en visstidsanställning som förväntas övergå i en tillsvidareanställning. Skicka ett mail med information om dig och gärna ett CV. Tillträde snarast. Sök direkt då vi behandlar alla ansökningar löpande!

22 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Sjuksköterska för vaccination - Aneby

Vi på Vaccinova söker nu engagerade och utåtriktade sjuksköterskor för arbete med vaccination på timmar till vår mottagning i Aneby. Tjänsten omfattar från 4 timmars arbete en dag i veckan på ett kontinuerligt schema. Vaccinova är en vaccinatör med stort fokus på trygghet och hälsa. Vi är specialister på apoteksvaccination och finns idag på över 150 platser i Sverige – både på våra egna vaccinationsmottagningar samt hos våra samarbetspartners; Kronans Apotek, Apoteksgruppen, DOZ Apotek och Apotek Hjärtat. Vi samarbetar även med bland annat ICA och Coop. Vi söker nu efter nästa medlem i vårt team! Arbetet hos oss är självständigt och innefattar bland annat: -Vaccination -Omsorgsrådgivning -Journalföring -Hantering av betalning -Enklare inventering För att trivas hos oss bör du vara självgående och utåtriktad samt bekväm med datorer.Arbete med vaccination sedan innan är meriterande men inget krav. Vi erbjuder alla nyanställda en utbildning inom vaccination samt i de system som används på arbetsplatsen. Tjänsten ämnas tillsättas så fort som möjligt.

22 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Driven säljare inom solcellsbranschen sökes - Aneby kommun

Allt fler vill leva mer klimatvänligt och intresset för att investera i solenergi växer i Sverige. Det gör att vi på Solsystem Sverige nu söker fler säljare (som egen-företagare) till vårt team! Driver du, eller är du redo att starta, ett eget bolag inom försäljning? Brinner du för försäljning, är du intresserad av ny teknik och föredrar att arbeta självständigt mot högt uppsatta mål? Då ska du läsa vidare! Denna annons avser 1 st säljare för följande distrikt: Aneby kommun. Lönen är 100% provisionsbaserad. ”Du gör det du är bäst på – försäljning.” Solsystem finns i dag i stora delar av södra Sverige och hjälper både privatpersoner och företag att investera i solenergi. Oavsett om det handlar om villor, gårdar, sommarstugor eller större projekt jobbar vi efter samma modell: att erbjuda kundanpassade lösningar där vi tar ansvar för allt från uppstart till målgång. Du gör det du är bäst på – försäljning! För att skapa en så sanningsenlig offert som möjligt sköter du även en enklare uppmätning av kundens tak som sker vid första kundbesöket. Det är denna uppmätning som ligger som grund för din offertpresentation. Vid en order laddar du upp ordern i vårt projektsystem inkl. alla väsentliga data. Monteringen och installationen av solcellsanläggningen sköter Solsystem centralt men du som säljare förväntas finnas vid kundens sida genom hela processen. Som säljare hos oss är du egen företagare samtidigt som du representerar Solsystem, med stöd och support från Solsystems ledning. Försäljning kräver förberedelse och din uppgift är att attrahera nya kunder och bearbeta inkommande förfrågningar. Du arbetar mot en provisionsbaserad lön och representerar ett eget distrikt där du finner kunder, utför hembesök, skapar intresse för att sedan leda affären i mål. Du har också möjlighet att tillsammans med våra andra säljare från omkringliggande distrikt delta på mässor och hålla informationsmöten om solenergi. Vem är du? Vi söker dig som driver, eller är redo att starta, ett eget bolag inom försäljning, som är mål- och resultatinriktad och som alltid strävar efter att utvecklas i din roll som säljare. Du trivs med att arbeta självständigt mot högt uppsatta mål och har ett intresse för miljö och ny teknik. Tidigare erfarenhet som utesäljare är meriterande. Har du drivit, eller driver, ett eget företag är detta också meriterande. Krav: · Obehindrad svenska i tal och skrift · Innehar B-körkort · God datorvana Det finns en enorm nyfikenhet på klimatsmarta alternativ och solenergi har en oerhört stark utvecklingskurva. Vill du bli en del av vår framgångsresa? Skicka ditt CV och personliga brev (gärna med ett foto på dig själv!) till oss så hör vi av oss!

7 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Personlig assistent Sunhultsbrunn

Om jobbet AB OmsorgsCompagniet i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg , Malmö, Örebro och Vindeln. OmsorgsCompagniet i Norden består av personlig assistans, avlösning, ledsagning, boendestöd och stödboende, . Vi söker en personlig assistent till vår kund i Sunhultsbrunn. Kunden bor i en villa tillsammans med make. Du har troligen erfarenhet av yrket eller av annat yrke inom vård och omsorg. Du är lugn, trevlig och har hjärtat på det rätta stället. Du ska kunna arbeta självständigt, och ta egna initiativ. Du är trygg och är pålitlig. Arbetet innefattar att hjälpa kunden med olika hushållssysslor, ex städning, matlagning. Man hjälper till med matning mm, samt all omvårdnad. Kunden har hund så man bör inte vara rädd för hundar. För att du ska kunna ge den bästa assistansen till vår kund så tror vi att du brinner för att hjälpa andra, gör ditt yttersta för att kunden ska få den hjälp hon behöver i vardagen. Arbetstiderna är, morgon och kväll uppdelade till morgon och kvällspass Vi tror även att du är: - Noggrann - Tålmodig - Initiativtagare - Lyhörd OmsorgsCompagniet värnar om både kunder och personalens trygghet och har därför som rutin att alltid begära ett utdrag ur belastningsregistret på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

31 januari 2024
Sista ansökan:
19 juli 2024