Civilingenjör inom signalbehandling

För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/civilingenjor-inom-signalbehandling. Vi ser fram emot din ansökan!

19 juli 2024
Sista ansökan:
11 augusti 2024
Kreativ mjukvaruutvecklare

För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/kreativ-mjukvaruutvecklare. Vi ser fram emot din ansökan!

19 juli 2024
Sista ansökan:
11 augusti 2024
Study och Careers Advisor

För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/study-careers-advisor-3. Vi ser fram emot din ansökan!

19 juli 2024
Sista ansökan:
31 juli 2024
Intresseanmälan: Är du en forskare som vill jobba med framtidens...

För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/intresseanmalan-ar-du-en-forskare-som-vill-jobba-med-framtidens-teknik-for-sveriges-sakerhet-i-linkoping. Vi ser fram emot din ansökan!

19 juli 2024
Sista ansökan:
15 augusti 2024
Intresseanmälan: Är du en forskare som vill jobba med framtidens...

För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/intresseanmalan-ar-du-en-forskare-som-vill-jobba-med-framtidens-teknik-for-sveriges-sakerhet. Vi ser fram emot din ansökan!

19 juli 2024
Sista ansökan:
15 augusti 2024
Teknisk doktor inom signalbehandling

För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/teknisk-doktor-inom-signalbehandling. Vi ser fram emot din ansökan!

19 juli 2024
Sista ansökan:
11 augusti 2024
Experimentella forskare inom elektrooptik

För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/experimentella-forskare-inom-elektrooptik. Vi ser fram emot din ansökan!

19 juli 2024
Sista ansökan:
11 augusti 2024
Drifttekniker Linköping

Ta chansen att jobba som drift-/fastighetstekniker i ett internationellt företag med lokal förankring och familjär känsla! Här får du möjlighet att jobba med omväxlande arbetsuppgifter i en eller flera olika fasitgheter. CBRE´s uppdrag är att leverera service och underhåll av fastigheter och utveckla de fastighetsrelaterade tjänsterna, allt för att säkerställa att vår kund och dess medarbetare har en väl fungerande arbetsplats. Genom att arbeta med ständiga förbättringar, utvecklar vi metoder och processer för att alltid leverera med hög kvalitet. CBRE är ett värderingsstyrt företag som arbetar utifrån våra värdeord RISE (Respect, Integrity, Service och Excellence). Dessa värderingar har vi med i alla delar av vårt arbete och vi vill att det skall genomsyra allt vi gör liksom att du som medarbetare hos oss också känner igen dig i dessa och vill leva efter dem. Inom Business Unit Tech arbetar ca 200 medarbetare med teknisk fastighetsdrift och förvaltning. Genom kunskap, kreativitet och samarbete skapar vi bättre förutsättningar för klokare fastighetsdrift, där helheten står i fokus. Tjänsten innebär bland annat att: Ansvara, för och själv kunna utföra de flesta tekniska arbeten såsom förebyggande-, felavhjälpande- samt planerat underhåll Lämna förslag på förbättringar, förändringar, energibesparande åtgärder m.m. Sköta kontakt och återkoppling till beställare Samarbeta med övrig driftpersonal och specialister   Vem är du?  Du har: Minst 3 års erfarenhet av teknisk fastighetsdrift Utbildning inom fastighet eller motsvarande kompetens förvärvad genom flerårig erfarenhet Erfarenhet av självständigt arbete i olika typer av fastigheter Elkunskaper är meriterande Personliga egenskaper: Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad, att du ser till kundens bästa och du är bra på att hantera olika typer av människor och olika typer av situationer som kan uppstå i det dagliga arbetet. Det är också en fördel om du har förmåga att prioritera och planera ditt arbete samt att du gillar att dela med dig av din kunskap till andra i ditt team. Vi erbjuder en omväxlande tjänst med utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara med på den spännande tillväxtresa och förändringsprocess som företaget för närvarande genomgår. Du kommer att omfattas av vår tjänstepension, våra friskvårdsförmåner och vår Benify-portal mm. Tjänsten är på 100% och tillsvidare med provanställning. Känns denna roll intressant, ansöka redan idag! Vi arbetar löpande med vårt urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef: Jonathan Carling på tel: 01-346 006 52   Eftersom vi redan valt rekryteringskanaler för denna och övriga rekryteringar undanbeder vi kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.

19 juli 2024
Sista ansökan:
31 augusti 2024
Drifttekniker Linköping

Ta chansen att jobba som serviceelktriker men även jobba med drift och underhåll av fastigheter i ett internationellt företag med lokal förankring och familjär känsla! Här får du möjlighet att jobba med omväxlande arbetsuppgifter i en eller flera olika fasitgheter. CBRE´s uppdrag är att leverera service och underhåll av fastigheter och utveckla de fastighetsrelaterade tjänsterna, allt för att säkerställa att vår kund och dess medarbetare har en väl fungerande arbetsplats. Genom att arbeta med ständiga förbättringar, utvecklar vi metoder och processer för att alltid leverera med hög kvalitet. CBRE är ett värderingsstyrt företag som arbetar utifrån våra värdeord RISE (Respect, Integrity, Service och Excellence). Dessa värderingar har vi med i alla delar av vårt arbete och vi vill att det skall genomsyra allt vi gör liksom att du som medarbetare hos oss också känner igen dig i dessa och vill leva efter dem. Inom Business Unit Tech arbetar ca 200 medarbetare med teknisk fastighetsdrift och förvaltning. Genom kunskap, kreativitet och samarbete skapar vi bättre förutsättningar för klokare fastighetsdrift, där helheten står i fokus. Tjänsten innebär bland annat att: Arbeta med att utföra elektriska nyinstallationer, ombyggnationer och underhållsarbeten Arbeta med att utföra elektriska felsökningar och reparationer Du kommer även jobba med drift och underhåll av fastighet Arbeta med förebyggande och felavhjälpande underhåll Säkerställa att vi lever upp till gällande myndighetskrav för elektriska anläggningar elektriska anordningar och vid elektriska arbeten Sköta kontakt och återkoppling till beställare Samarbeta med övrig driftpersonal och specialister  Vem är du?  Du har: Minst 3 erfarenhet av el-service Genomförd el-utbildning Förståelse för styr och regler Erfarenhet av självständigt arbete i olika typer av fastigheter B-körkort Personliga egenskaper: Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad, att du ser till kundens bästa och du är bra på att hantera olika typer av människor och olika typer av situationer som kan uppstå i det dagliga arbetet. Det är också en fördel om du har förmåga att prioritera och planera ditt arbete samt att du gillar att dela med dig av din kunskap till andra i ditt team. Vi erbjuder en omväxlande tjänst med utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara med på den spännande tillväxtresa och förändringsprocess som företaget för närvarande genomgår. Du kommer att omfattas av vår tjänstepension, våra friskvårdsförmåner och vår Benify-portal mm. Tjänsten är på 100% och tillsvidare med provanställning. Känns denna roll intressant, ansöka redan idag! Vi arbetar löpande med vårt urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef: Jonathan Carling på tel: 01-346 006 52   Eftersom vi redan valt rekryteringskanaler för denna och övriga rekryteringar undanbeder vi kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.

19 juli 2024
Sista ansökan:
31 augusti 2024
AnnSam söker 👩‍⚕️Sjuksköterskor👨🏼‍⚕️ Uppdrag i Linköping!

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999, söker nu Allmän- och Specialistsjuksköterskor för olika uppdrag i Linköping!   Perioden: Tidsperioden varierar beroende på uppdrag. Berätta för oss när du kan jobba! Arbetstid: Enligt senare schema Erfarenhet: Specialistsjuksköterska eller  som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll.   Ev. övrigt: Hör av dig så berättar vi mer. Ref.nr:  Olika inriktningar - urval sker löpande Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam: Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder. Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra. Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag. Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.   AnnSam erbjuder sina konsulter: - Tydlig och ärlig information. - Personlig kontakt och service. - Konkurrenskraftiga löner. - Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag. - Tjänstepensions lösning. - Möjlighet till löneväxling. - Semesterersättning. - Sjuklön. - Reseersättning vid arbete på annan ort. - Försäkring under ditt arbete. - Inskolning så att du kan känna dig trygg. - Boende i samband med uppdraget. - Arbeta som underkonsult via eget bolag. För att bli anställd hos oss så behöver du:   - Godkänd svensk Sjuksköterskeleg. - Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.   - Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.   - Vana av att arbeta med databaserade journalsystem. - B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag. - Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!   Om AnnSam AB:   AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.   För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.   Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.       AnnSam har avtal med häften av Sveriges kommuner och även regionernas nationella avtal vilket ger bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!   Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!     Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!   www.annsam.se   [email protected] Tel: 016-55 12  450

19 juli 2024
Sista ansökan:
11 augusti 2024