Betonghåltagare

Sök bland 4 lediga jobb som Betonghåltagare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Vi söker Håltagare till Umeå

Vi söker Håltagare till Sveriges största rivningskoncern Nu erbjuder vi ett roligt uppdrag för dig som vill vara en del i en verksamhet med fokus på arbetsmiljö och utveckling. Som håltagare hos oss arbetar du tillsammans med dina kollegor på olika projekt i och omkring Umeå, din placeringsort kommer att vara Umeå. Du samarbetar med våra rivare och sanerare för att leverera helhetslösningar till våra kunder. Dina främsta arbetsuppgifter är: Håltagning (borrning) Sågning (ex. golvsågning, väggsågning, vajersågning) Demontering och städning Skötsel av maskiner och verktyg För att trivas i rollen och hos oss på Lotus tror vi att du är en lösningsorienterad och ansvarstagande lagspelare som tycker om att samarbeta med andra och har goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med håltagning, det är dock inget krav och för rätt person kan vi erbjuda dessa utbildningar. Vad erbjuder vi dig mer än ett roligt och varierande arbete? Lotuskoncernen är Sveriges främsta aktör inom rivning, transport och anläggning. Vi är över 400 anställda i Norden och vår verksamhet sker i huvudsak på olika platser i Sverige och Finland. Hos oss får du ett roligt arbete med stor frihet och möjlighet till utveckling i en organisation med ambition att vara en hållbar arbetsplats i framkant. Att vara en föregångare för att minska branschens miljöpåverkan är en roll vi med stolthet tar på oss. Hos oss blir du en viktig lagspelare och nyckelperson i vår ambition att fortsätta leverera tjänster av högsta kvalitet. Som medarbetare hos oss får du ta del av våra förmåner och arbetssätt, bland annat i form av: Individuell utvecklingsresa Inflytande över din arbetssituation Gedigna hälsoundersökningar Hälsofrämjande aktiviteter och roligheter För att läsa mer om oss som arbetsgivare och möta våra medarbetare, kolla in vår karriärsida på www.lotusab.se/karriar Ansökan Vi tar emot din ansökan i form av ditt uppdaterade CV och personligt brev via mail till [email protected] eller ring rekryteringsansvarig Josefin Wikström på 070-603 58 63.

7 november 2023
Sista ansökan:
7 december 2023
Håltagare till Tumba Riv & Sanering

Tumba Riv & Sanering är ett stabilt och tryggt familjebolag verksamma inom rivning, Sanering & Håltagning. Vi arbetar runt om i stor- Stockholmsområdet och är UE till större byggbolag som gör ROT- arbeten och stambyten. Våra kunder väljer oss för att vi är pålitliga och utför arbetet med högsta kvalité och renlighet och detta har vi byggt upp ett gott ryckte bland byggarna i Stockholm. Företaget har funnits i 15 år och har mycket erfaren personal, vi är stolta över att vi har väldigt låg personalomsättning och att folk vill stanna hos oss och utvecklas i branschen. Just nu har vi mycket jobb och söker därför fler håltagare som vill bli en del av vårt arbetslag. Som Håltagare kommer du bland annat: - Åka runt och göra enstaka jobb på byggarbetsplatser runt om i Stockholm - Göra hål i byggen för att bl.a ledningar och rör ska kunna föras igenom - Du arbetar med ett gäng olika verktyg bl.a borr-rigg och olika specialsågar Du ansvarar för att det alltid ar rent och snyggt när du lämnar arbetsplatsen. Detta är väldigt viktigt för oss. Krav: - 2 års arbetslivserfarenhet av en liknande tjänst - Goda referenser från tidigare arbetsgivare - skriv dina referenser i - Svenska språket tal & förståelse Meriterande - B- körkort Vi söker dig som: Ordningsam & pålitlig - Vi ser alltid till att det är ordning och reda på våra arbetsplatser, allt ska vara helt & rent Övrigt: Start: Omgående Arbetstider: 7- 16 Placering: På arbetsplats runt om i Stockholmsområdet Anställningsform: Heltid, tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Förmåner: Lönen sätt enligt Byggavtalet Ansökan: Skicka din ansökan här! (https://jobb.tillvaxtbotkyrka.se/jobs/3332002-haltagare-till-tumba-riv-sanering/d044a43b-2508-41aa-b0af-e4a3cc69161c) Rekryteringen görs i samarbete med Tillväxt Botkyrka. Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.

7 november 2023
Sista ansökan:
25 april 2024
Håltagare

Omfattning: Heltid Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Antal jobb: 3 Om jobbet Som håltagare hos oss på Varg riv & Sanering AB kommer du arbeta på olika projekt, allt ifrån större entreprenader till mindre jobb. Kvalifikationer och erfarenhet Nu söker vi dig som är en allsidig håltagare med tidigare erfarenhet inom sågning och borrning. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha god vana och några års erfarenhet. Det är meriterande, dock inget krav, om du kan hantera digitala hjälpmedel samt besitter följande kvalifikationer: - B-körkort - God fysik Personliga egenskaper För att du ska passa in i vårt gäng på Varg riv & sanering ser vi gärna att du är social, målinriktad och har förmågan att se möjligheter i stället för problem. Du ska vara engagerad i ditt arbete och ta ansvar över dit egna arbete och företagets resurser. Då vi har många projekt i gång samtidigt så gäller det att du är flexibel och har lätt för att ändra om i din dagliga planering. Du ska kunna arbeta självständigt och inte vara rädd för att ta egna initiativ. Arbetsområde: Göteborg (västra götalands län) Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

27 oktober 2023
Sista ansökan:
30 november 2023
Betonghåltagare

M.Karlsson Bygg i Tyringe AB växer och har behov av att förstärka sin organisation med en betonghåltagare. I rollen som betonghåltagare kommer du att vara delaktig i att planera, leda samt utföra håltagning för de projekt MKB ansvarar för. M Karlsson Bygg i Tyringe AB ligger i Hässleholm, Skåne, och arbetet utgår ofta från firman. Vi är idag totalt 22 st anställda inom bygg, måleri och håltagning som är verksamma i stora delar av Skåne. Framöver ansvarar du för egna projekt vilket blanda annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, planering. Du ansvarar för den dagliga produktionen i ditt projekt, vilket innebär att du ska kunna svara för tekniska lösningar för projektet. Du som håltagare hos oss har en viktig roll med att skapa ett gott samarbete med kund, vara effektiv samt upprätthålla kvalitet i arbetena. Vi söker dig som är handlingskraftig och lösningsorienterad och har bra erfarenheter av arbetsuppgifterna med betongsågning och borrning. Helst med utbildning inom byggteknik. God kunskap i ritningsläsning samt det svenska språket är ett krav. B-körkort krävs.

16 oktober 2023
Sista ansökan:
31 december 2023