Bohags- och flyttbilsförare

Sök bland 13 lediga jobb som Bohags- och flyttbilsförare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Bärhjälp, Flytta möbler

Vi är ett inredning/styling företag som behöver bärhjälp på timmar. Jobbet går att kombinera med studier eller annat jobb. Ej helg eller kvällar endast dagtid. Jobbet är tungt och kan ibland vara stressigt. Körkort är ett krav Välkommen att skicka in din ansökan till oss!

27 november 2023
Sista ansökan:
27 december 2023
Flyttbilschaufför C-kort

Om jobbet Vi behöver nu anställa erfaren och pålitlig flyttchaufför med C-kort. Om du är en driven och ansvarsfull individ med passion för service och flyttsektorn, då är du den person vi letar efter. Arbetsuppgifter: Ansvara för säker och effektiv transport av kundernas gods till och från olika platser Packa och lasta gods noggrant och säkert i flyttfordonet Lösa eventuella hinder och utmaningar som kan uppstå under transporten Assistera med att montera och demontera möbler vid behov Kvalifikationer: C-kort är ett krav Erfarenhet av flyttbranschen är önskvärt God fysisk kondition och styrka för att klara tunga lyft och transportarbete Utomordentlig körvana och kunskap om trafikregler God kommunikationsförmåga och kundserviceorientering Förmåga att arbeta effektivt både självständigt och som en del av ett team Tillförlitlig och punktlig med god tidshantering Vi erbjuder: En spännande och variationsrik arbetsmiljö Möjlighet till personlig och professionell utveckling inom företaget Konkurrenskraftig kollektivavtalsenlig lön och förmånliga arbetsvillkor Möjlighet att vara en del av ett team som strävar efter hög kvalitet och kundnöjdhet Vänligen skicka ditt CV och personliga brev till oss. OBS! Endast sökande med C-kort och relevant erfarenhet kommer att kontaktas för en intervju. Vi ser fram emot att höra från dig!

24 november 2023
Sista ansökan:
24 december 2023
Flyttpersonal & Flyttchaufförer

Vi på Flyttfabriken är ett glatt gäng som jobbar med flytt främst inom Stockholm. Vi har funnits på marknaden i över 10 år och har därmed lång och god erfarenhet. -Kan svenska eller engelska flytande -Serviceminded -Noggrann -Kvalitetsinriktad -Samarbetsförmögen -Punktlig & skötsam I takt med att vi växer behöver vi mer personal, både vanlig flyttpersonal samt även B & C-korts flyttchaufförer. Vi söker folk som; -Kan svenska eller engelska -Gärna har erfarenhet av flyttbranschen (inte Krav, men att föredra) -Är drivna och noggranna Vi som jobbar på Flyttfabriken lägger alltid fokus på kvalitet och service och om Du är likadan kommer du att erbjudas heltidsanställning och lön enligt kollektivavtal. Välkommen med din ansökan!

23 november 2023
Sista ansökan:
23 december 2023
Ledig tjänst: Erfaren Flyttkarl inom Bohagsflytt i Stockholm

Vi på Submit bemanning och rekrytering har nöjet att samarbeta med ett av de mest etablerade flyttbolagen i Stockholm. I och med vårt framgångsrika partnerskap letar vi nu efter en erfaren och pålitlig flyttkarl för bohagsflytt. Om du har tidigare erfarenhet inom området och är en skicklig förare med körkort B och vana vid att köra lätt lastbil, kan du vara den person vi letar efter! Krav: - Erfarenhet av bohagsflytt är ett måste. - Körkort B är obligatoriskt. - Erfarenhet av att köra lätt lastbil är starkt önskvärt. - God fysisk kondition och förmåga att hantera tunga lyft. - Teamspelare med förmåga att arbeta effektivt under tidspress. - Positiv attityd och serviceinriktad. Arbetsuppgifter: - Utföra säkra och effektiva bohagsflyttningar enligt kundens behov. - Ansvara för lastning och lossning av möbler och övrigt bohag. - Körning av lätt lastbil i enlighet med trafikregler och företagets riktlinjer. - Samarbeta med övriga teammedlemmar för att säkerställa smidiga flyttprocesser. Vi erbjuder: - En stimulerande och varierande arbetsmiljö. - Möjlighet att arbeta i ett dedikerat och erfaret team. - Utvecklingsmöjligheter inom företaget. Ansökan: Skicka din ansökan, inklusive CV och personligt brev, där du beskriver din erfarenhet inom bohagsflytt och varför du är lämplig för denna roll. Märk din ansökan med "Flyttkarl - Bohagsflytt". Vi samarbetar tillsammans med ett av Stockholms mest respekterade flyttbolag, och vi ser fram emot att välkomna en engagerad och erfaren flyttkarl till vårt team!

13 november 2023
Sista ansökan:
30 april 2024
Flyttbilschaufför C-kort

Då vi växer i Göteborg behöver vi nu anställa två erfarna och pålitliga flyttchaufförer med C-kort. Om du är en driven och ansvarsfull individ med passion för service och flyttsektorn, då är du den person vi letar efter. Arbetsuppgifter: Ansvara för säker och effektiv transport av kundernas gods till och från olika platser Packa och lasta gods noggrant och säkert i flyttfordonet Lösa eventuella hinder och utmaningar som kan uppstå under transporten Assistera med att montera och demontera möbler vid behov Kvalifikationer: C-kort är ett krav Erfarenhet av flyttbranschen är önskvärt God fysisk kondition och styrka för att klara tunga lyft och transportarbete Utomordentlig körvana och kunskap om trafikregler God kommunikationsförmåga och kundserviceorientering Förmåga att arbeta effektivt både självständigt och som en del av ett team Tillförlitlig och punktlig med god tidshantering Vi erbjuder: En spännande och variationsrik arbetsmiljö Möjlighet till personlig och professionell utveckling inom företaget Konkurrenskraftig kollektivavtalsenlig lön och förmånliga arbetsvillkor Möjlighet att vara en del av ett team som strävar efter hög kvalitet och kundnöjdhet Vänligen skicka ditt CV och personliga brev till oss snarast. Vi anställer löpande så tjänsterna kan tillsättas fort. OBS! Endast sökande med C-kort och relevant erfarenhet kommer att kontaktas för en intervju. Vi ser fram emot att höra från dig!

3 november 2023
Sista ansökan:
3 december 2023
Vi söker fler timanställda servicemedarbetare!

Inför hösten behöver vi stärka vår bank med arbetsvillig och duktig extrapersonal, som vill utvecklas med oss och våra kunder. Det är aktuellt både för dig som är tillgänglig heltid/vill jobba så mycket som möjligt och dig som har annan sysselsättning och kan hoppa in enstaka dagar i veckan på specifika uppdrag. Allt vi gör, gör för vi för någon annan. Därför är service, kvalitet och trygghet våra viktigaste grundstenar. Du är med och utför kunduppdrag såsom bohagsflytt, inbärningar, flytt- och leveranstjänster. Vi har även monterings-, lager- och logistikuppdrag samt vi utför regelbundna leveranstjänster till datacenter i regionen.  Är du serviceinriktad och noggrann, vill utvecklas och prova på nya utmaningar, gillar att jobba med kroppen och med händerna och uppskattar stor variation i arbetet, då är vi verkligen intresserade att få kontakt med dig. Tycker du även om att samarbeta, att vara en del av en gemenskap och att ta ansvar kan ett arbete hos oss passa dig! Vi breddar vår verksamhet och behöver fylla på med timanställda nu när flera går tillbaka till studier. Arbetstider är dagtid måndag till fredag. Resor utanför Gävle kan förekomma. Du behöver inte ha någon specifik utbildning eller erfarenhet. Utbildning sker internt. Mycket goda kunskaper i svenska är dock en förutsättning. BE-körkort är mycket meriterande. Vi lägger mycket stor vikt vid din personlighet och hur du kan bidra till en bra laganda i arbetsteamen. Meriterande, men inget krav, är flera års arbetslivserfarenhet, gärna från serviceyrken, att du har B eller BE-körkort samt vissa kunskaper i engelska. Gärna tillgänglig på heltid, samt bostadsort Gävle/Sandviken. Vi är en mansdominerad arbetsplats och med många unga personer. Vi ser därför gärna även såväl kvinnliga sökande samt sökande i ålderskategorin över 25 år. Studenter, som är tillgängliga ett par dagar i veckan kl 7-16 är även välkomna att söka. Frågor besvaras via mail [email protected]. Se hur det ser ut hos oss! Vi finns på Google360. https://gefleflytt.view360.se/tour.html Vi intervjuar löpande, så skicka in din intresseanmälan omgående. Inget krav på detaljerad CV eller personligt brev, utan fyll i formuläret. Har du sökt till oss tidigare men inte blivit kontaktad, sök igen då vårt behov av extrapersonal varierar väldigt mycket. Det viktiga är dock att du är tillgänglig nu i maj och juni. Vi gör bakrundskontroll på alla personal, så var beredd på att visa upp ett aktuellt registerutdrag från Polisen.

2 oktober 2023
Sista ansökan:
1 februari 2024
Tunghantering inom Flytt

Flytteliten Från olika flyttfirmor i Stockholm, gick vi ihop 2016 för att göra det vi älskar mest och har därmed skapat ett team inom alla moment av tunga lyft & tungtransporter. Vi ser till att jobbet blir gjort med säkerhet som första prio. Vi är flexibla i vårt arbetssätt och hjälper kunder med både planerade och mer akuta jobb. Vi är ett glatt gäng med familjär ton där vi tar hand om varandra. Vi på Flytteliten behöver bli fler som jobbar som tungarbetare, vi söker både fast o extra personal. I dagsläget är vi 12 personer i företaget både kontorspersonal och tungarbetare. Vi välkomnar både manliga och kvinnliga sökanden. Du kommer att ingå i ett team med fler andra personer, man åker ut till jobben i bilar som är fullt utrustade för tunga lyft. Först på plast kommer en arbetsledare vara för att göra en riskbedömning och se till att rätt utrustning är på plats. Som nyanställd kommer du att få lära dig yrket ute på fältet med dina kollegor samt få göra alla kurser som är nödvändiga för att kunna jobba säkert med tunga lyft. Som Tungarbetare kommer du bland annat: - Rigga utrustningen inför lyft - Utföra de planerade jobben enligt tidsplan - Packa i och ur bilen - Vara ansiktet utåt mot våra kunder Dina ansvarsområden är att vara på plats i tid, tänka säkerhet först, utföra arbetet och bemöta våra kunder på ett trevligt sätt. Önskad profil: - B körkort - C körkort (lastbil) - Fullt frisk - Svenska och Engelska i tal o skrift Du som jobbar hos oss är punktlig och ordningsam eftersom vi respekterar våra kunder. Serviceminded och omtänksam eftersom vi tar hand om varandra och våra kunder. Fullt frisk och villig att kroppsarbeta, vi har nolltolerans mot alkohol och doger på arbetsplatsen. Du vill ha ett arbete som erbjuder variation, fysisk aktivitet och interaktion med kunder och andra anställda. Meriterande om du har : - Truck kort - Erfarenhet av tungarbete sedan tidigare - Kran - safe construction - säkra lyft Övrigt: Start: Så snart som möjligt. Arbetstider: 7-16. Möjlighet till helg- och kvällsarbete finns Placering: Kontoret är beläget i Botkyrka och jobben finns i hela StorStockholm Anställningsform: Timanställning , kollektivavtal finns med Transport BA. Ansökan: Skriv vart ansökan skickas Rekryteringen görs i samarbete med Tillväxt Botkyrka. Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.

1 september 2023
Sista ansökan:
18 februari 2024
Tunghantering inom Flytt

Flytteliten Från olika flyttfirmor i Stockholm, gick vi ihop 2016 för att göra det vi älskar mest och har därmed skapat ett team inom alla moment av tunga lyft & tungtransporter. Vi ser till att jobbet blir gjort med säkerhet som första prio. Vi är flexibla i vårt arbetssätt och hjälper kunder med både planerade och mer akuta jobb. Vi är ett glatt gäng med familjär ton där vi tar hand om varandra. Vi på Flytteliten behöver bli fler som jobbar som tungarbetare, vi söker både fast o extra personal. I dagsläget är vi 12 personer i företaget både kontorspersonal och tungarbetare. Vi välkomnar både manliga och kvinnliga sökanden. Du kommer att ingå i ett team med fler andra personer, man åker ut till jobben i bilar som är fullt utrustade för tunga lyft. Först på plast kommer en arbetsledare vara för att göra en riskbedömning och se till att rätt utrustning är på plats. Som nyanställd kommer du att få lära dig yrket ute på fältet med dina kollegor samt få göra alla kurser som är nödvändiga för att kunna jobba säkert med tunga lyft. Som Tungarbetare kommer du bland annat: - Rigga utrustningen inför lyft - Utföra de planerade jobben enligt tidsplan - Packa i och ur bilen - Vara ansiktet utåt mot våra kunder Dina ansvarsområden är att vara på plats i tid, tänka säkerhet först, utföra arbetet och bemöta våra kunder på ett trevligt sätt. Önskad profil: - B körkort - C körkort (lastbil) - Fullt frisk - Svenska och Engelska i tal o skrift Du som jobbar hos oss är punktlig och ordningsam eftersom vi respekterar våra kunder. Serviceminded och omtänksam eftersom vi tar hand om varandra och våra kunder. Fullt frisk och villig att kroppsarbeta, vi har nolltolerans mot alkohol och doger på arbetsplatsen. Du vill ha ett arbete som erbjuder variation, fysisk aktivitet och interaktion med kunder och andra anställda. Meriterande om du har : - Truck kort - Erfarenhet av tungarbete sedan tidigare - Kran - safe construction - säkra lyft Övrigt: Start: Så snart som möjligt. Arbetstider: 7-16. Möjlighet till helg- och kvällsarbete finns Placering: Kontoret är beläget i Botkyrka och jobben finns i hela StorStockholm Anställningsform: Timanställning , kollektivavtal finns med Transport BA. Ansökan: Skriv vart ansökan skickas Rekryteringen görs i samarbete med Tillväxt Botkyrka. Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.

25 augusti 2023
Sista ansökan:
11 februari 2024
Tunghantering inom Flytt

Flytteliten Från olika flyttfirmor i Stockholm, gick vi ihop 2016 för att göra det vi älskar mest och har därmed skapat ett team inom alla moment av tunga lyft & tungtransporter. Vi ser till att jobbet blir gjort med säkerhet som första prio. Vi är flexibla i vårt arbetssätt och hjälper kunder med både planerade och mer akuta jobb. Vi är ett glatt gäng med familjär ton där vi tar hand om varandra. Vi på Flytteliten behöver bli fler som jobbar som tungarbetare, vi söker både fast o extra personal. I dagsläget är vi 12 personer i företaget både kontorspersonal och tungarbetare. Vi välkomnar både manliga och kvinnliga sökanden. Du kommer att ingå i ett team med fler andra personer, man åker ut till jobben i bilar som är fullt utrustade för tunga lyft. Först på plast kommer en arbetsledare vara för att göra en riskbedömning och se till att rätt utrustning är på plats. Som nyanställd kommer du att få lära dig yrket ute på fältet med dina kollegor samt få göra alla kurser som är nödvändiga för att kunna jobba säkert med tunga lyft. Som Tungarbetare kommer du bland annat: - Rigga utrustningen inför lyft - Utföra de planerade jobben enligt tidsplan - Packa i och ur bilen - Vara ansiktet utåt mot våra kunder Dina ansvarsområden är att vara på plats i tid, tänka säkerhet först, utföra arbetet och bemöta våra kunder på ett trevligt sätt. Önskad profil: - B körkort - C körkort (lastbil) - Fullt frisk - Svenska och Engelska i tal o skrift Du som jobbar hos oss är punktlig och ordningsam eftersom vi respekterar våra kunder. Serviceminded och omtänksam eftersom vi tar hand om varandra och våra kunder. Fullt frisk och villig att kroppsarbeta, vi har nolltolerans mot alkohol och doger på arbetsplatsen. Du vill ha ett arbete som erbjuder variation, fysisk aktivitet och interaktion med kunder och andra anställda. Meriterande om du har : - Truck kort - Erfarenhet av tungarbete sedan tidigare - Kran - safe construction - säkra lyft Övrigt: Start: Så snart som möjligt. Arbetstider: 7-16. Möjlighet till helg- och kvällsarbete finns Placering: Kontoret är beläget i Botkyrka och jobben finns i hela StorStockholm Anställningsform: Timanställning , kollektivavtal finns med Transport BA. Ansökan: Skriv vart ansökan skickas Rekryteringen görs i samarbete med Tillväxt Botkyrka. Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.

11 augusti 2023
Sista ansökan:
28 januari 2024
Express arbetare

Alla typer av miljöer, då det är nya uppdrag varje dag. Nya adresser, nya kunder samt nya orter. Olika typer av lastbilar. Mycket bärande i trappor upp och ner hela dagarna. Således inget för den svage, kräver styrka samt hög kondition. Inget för mammas pojkar. Vi jobbar uteslutande med bra hjälp medel. Stora krav på flexibilitet. Om dig Krav på svenska både i tal samt skrift. Bör ha bra fysisk samt uthållighet. Van vid högt tempo och hög arbetsbelastning. Måste vara flexibel när det gäller arbetstider är inget vanligt jobb 0700-1600. Arbete på helger förekommer också. Vi slutar när uppdraget är klart. Vi jobbar i huvudsak med Sverige som våran marknad.Utdrag ur belastnings registret krävs. Körkort minst b-kort gäller. Uppfyller ni inte dessa krav slösa då inte på våran tid och skicka in ansökningar. Allt inom flytt branschen förekommande uppgifter. Körning, packning, lastning, lossning, bärning samt demontering/montering.

28 juli 2023
Sista ansökan:
20 december 2023