Maskinoperatör, kött

Sök bland 28 lediga jobb som Maskinoperatör, kött och börja ditt nya yrkesliv idag!

Maskinoperatör till livsmedelsproduktion i Falkenberg

VÅRT ERBJUDANDE På Job&Talent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder. Spännande möjlighet att bli en del av vårt kunds team som maskinoperatör i Falkenberg. Ta chansen att arbeta i en fin livsmedelsproduktion där ditt ansvar blir att operera och övervaka produktionslinjer. Ansök idag och visa upp dina färdigheter inom maskinhantering och problemlösning. Om jobbet Som maskinoperatör kommer du att vara ansvarig för att övervaka och sköta maskinerna enligt instruktioner. Du kommer att utföra kvalitetskontroller och se till att produktionen följer säkerhetsföreskrifterna. I ditt ansvar ingår också att rapportera eventuella avvikelser och bidra till att maskinerna är i gott skick genom regelbunden underhåll. Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga teammedlemmar för att säkerställa effektiv produktion och leverans av produkter. Arbetet är förlagt på 2-skift. Är du rätt person för jobbet? Vi ser gärna att du har: - Erfarenhet av arbete som maskinoperatör - Erfarenhet av arbete inom livsmedelsproduktion - Truckkort A1-4, B1-4 - Bra svenska - God problemlösningsförmåga - Flexibel och kan arbeta både självständigt och i team Om oss Vår kund är ett framstående nationellt företag med en imponerande historia och en stark närvaro på marknaden. Med fokus på professionalism och innovation har de etablerat sig som en pålitlig aktör. Med sina höga standarder och engagerade team strävar de alltid efter att leverera kvalitetstjänster till sina kunder. Kort om uppdraget Uppdragslängd: 6 månaders provanställning Placeringsort: Falkenberg Tillsättning: enligt överenskommelse OM OSS Job&Talent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Job&Talent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad. ANSÖKAN Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan!

1 mars 2024
Sista ansökan:
3 juli 2024
Produktionsmedarbetare inom livsmedelsindustri i Falkenberg

VÅRT ERBJUDANDE Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder. ARBETSBESKRIVNING För dig som är intresserad av att arbeta med renseri är det viktigaste att du klarar av att utföra de arbetsuppgifter som krävs. Är du känslig för hantering av kött är det här jobbet inte för dig. Arbetet utförs i en industriell miljö, vid en löpande linje och vissa moment är repetitiva. Det är viktigt att du som person jobbar i ett högt tempo för att produktionen ska nå upp till sina mål. Under din arbetsdag kommer dina arbetsuppgifter att variera och du kommer att arbeta med bl.a. - Stå vid band och sortera - Rensning - Paketering DINA KVALIFIKATIONER - Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift - Är en lagspelare som fungerar bra ihop med dina kollegor MERITERANDE - Truckkort B1+B3 - Arbetat inom livsmedelsindustri tidigare DIN PROFIL För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du: - Arbetar snabbt och effektivt - Hög närvaro och hög arbetsmoral - Flexibel - Strukturerad och noggrann OM OSS På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon. ANSÖKAN Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan!

1 mars 2024
Sista ansökan:
18 augusti 2024
Livsmedelsoperatörer inför sommaren 2024!

Vi söker livsmedelsoperatörer till vår produktion i Västerås! Vill du arbeta i en lärorik och spännande miljö med varierande vardag både gällande tempo och arbetsuppgifter? Gillar du utmaningar och vill vara en del av ett målinriktat och engagerat team? Då är det här tjänsten för dig! Om tjänsten/Arbetsuppgifter Som livsmedelsoperatör bidrar du till att skapa matglädje och en enklare vardag för våra konsumenter. Du ingår i ett team med drivna kollegor på någon av våra produktionslinjer där du i huvudsak arbetar med paketering av kött men även andra livsmedelsprodukter. Arbetet innefattar in- och utvägning av råvara, montering och demontering av maskinutrustning samt kvalitetskontroll av färdiga produkter. Vid anställning får du en genomgång av hela produktionsprocessen med hjälp av ditt team och dina kollegor. Det krävs alltså inga förkunskaper mer än stort engagemang och intresse! För att trivas i rollen tror vi att du är noggrann och ansvarstagande samt har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Du har lätt för att samarbeta och tycker om att arbeta i högt tempo. Arbetet sker i vår produktionsanläggning i en kyld miljö. Hög närvaro, arbetsmoral och struktur är bitar du värdesätter högt. Varaktighet/Arbetstid/Lön Allmän visstidsanställning Sysselsättningsgrad: 100% Arbetstider: Dagtid och/eller kvällstid söndag-fredag Skiftarbete kan förekomma Fast månadslön

28 februari 2024
Sista ansökan:
31 mars 2024
Vi söker produktionspersonal till vår kund Doggy i Vårgårda

Om företaget Doggy AB har både fabrik och huvudkontor i Vårgårda. Doggy är den största hund- och kattmatproducenten i Sverige och de har en mer än hundraårig tradition av djurmatstillverkning. Ett arv som de är stolta över och förvaltar, men också ständigt utvecklar och förbättrar. Doggy strävar efter att vara en fantastisk arbetsplats där medarbetare trivs och vill stanna på lång sikt. Arbete pågår kontinuerligt med mångfald, att förbättra arbetsmiljön, ledarskapet och de vill att var och en ska kunna utvecklas. Tjänstebeskrivning Som produktionsmedarbetare på Doggy kommer du bland annat att arbeta i produktionen som maskinskötare och kontrollera färdiga produkter. Doggy har tre olika avdelningar; våtfoder, torrfoder och pouch. Vi söker just nu en medarbetare till våtfoder på 2-skift. Truckkörning ingår i det dagliga arbetet. På vissa avdelningar innebär arbetet att man hanterar färska och frysta råvaror. Därför är det av stor vikt att alla följer de livsmedelskrav som finns i denna industrimiljö. Tjänsterna är på heltid med start omgående. Du kommer att ha din anställning på NearYou och arbeta på uppdrag hos Doggy. För rätt person finns stora möjligheter till anställning på Doggy. Kvalifikationer För att trivas i rollen krävs att du inte har ont av den arbetsmiljö som råder, gällande doft samt hantering av diverse råvaror till maten som tillverkas. Som person är du noggrann, fingerfärdig och har känsla för kvalité och slutprodukt. Att arbeta i ett dynamiskt tempo är någonting du trivs bra med. Krav för denna tjänst är körkort samt tillgång till egen bil. Meriterande är om du tidigare arbetat inom livsmedelsindustri och/eller som maskinoperatör samt innehar truckkort. I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vill du arbeta i en innovativ miljö där kvalitet och hållbarhet är självklarheter? Sök då tjänsten som produktionsmedarbetare genom att gå in på www.nearyou.se. Ansök redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Intervjuer sker löpande. Om NearYou Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

23 februari 2024
Sista ansökan:
10 mars 2024
Livsmedelsarbetare Falkenberg

Är du intresserad av att arbeta inom livsmedelsproduktion? Då kan vi ha en tjänst som kan vara perfekt för dig! Vad erbjuder rollen? Just nu söker vi nya medarbetare till våra samarbetsparters inom livsmedelsindustrin. Rollen som livsmedelsarbetare kan skilja sig mellan olika företag, men kan innefatta arbetsuppgifter såsom: - Maskinoperatör - Styckning - Truckkörning - Packning Det är önskvärt om man kan börja arbeta omgående, och att man kan arbeta 2-skift - men dagtid kan också förekomma. Arbetet är på 100% och arbetsplatserna ligger i Falkenberg med omnejd. Vem är du? Vi söker dig som är van vid att jobba fysiskt, tycker om känslan av att vara självgående och tar eget ansvar. Du ser dig själv som flexibel och strävar efter att uppnå de mål som är uppsatta. Utöver detta har du en god arbetsmoral, och goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Om du har en utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet inom industri är det mycket meriterande, men inget krav. Vi tror att man kan komma långt med vilja att lära sig, därför är personliga egenskaper det absolut viktigaste. För att vara aktuell för denna tjänst bör du ha: - Körkort och bil. - Truckkort A+B Urval och intervjuer sker löpande, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum - så skicka in din ansökan redan idag! Om Team Effektiv Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning. Varmt välkommen med din ansökan Låter tjänsten intressant? Varmt välkommen med din ansökan via effektiv.se. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Emelie Lindskog på [email protected] Sökord produktionsmedarbetare, falkenberg, maskinoperatör, jobb, jobbifalkenberg, livsmedel, produktion, tillverkning, styckare

20 februari 2024
Sista ansökan:
10 mars 2024
Extrajobb som livsmedelsoperatör på HFG i Västerås!

Vill du ha ett extrajobb där du får vara en viktig del av livsmedelsbranschen? Motiveras du av samarbete och arbete i högt tempo? Vi på Manpower söker just nu passionerade och pålitliga individer som trivs i en dynamisk arbetsmiljö. Vi erbjuder en möjlighet att bli en del av HFGs dedikerade team och spela en central roll som Livsmedelsoperatör. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och HFG. Du kommer att bli anställd av Manpower men vara en del av bemanningspoolen hos HFG. Vad innebär det att jobba extra som livsmedelsoperatör på HFG? I ditt extrajobb som Livsmedelsoperatör kommer du att spela en central roll i produktionsprocessen på HFG. Dina ansvarsområden kommer att inkludera att genomföra noggranna kvalitetskontroller på våra livsmedelsprodukter och att operera olika maskiner för förpackning och bearbetning av livsmedel. Du kommer att arbeta i enlighet med våra produktionsplaner och säkerställa att produktionen bedrivs effektivt och med hög kvalitet. Det förväntas också att du aktivt bidrar till att upprätthålla hygien- och säkerhetsstandarder. Notera att du i rollen kommer att hantera rått kött. Är du rätt person för rollen som livsmedelsoperatör? För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du arbetar målinriktat för att nå resultat och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Det är viktigt att du vågar ta egna initiativ och att du har ett driv som tar dig framåt. Vidare är du noggrann i ditt arbete samt har en förmåga att ta hänsyn till både helheten och detaljerna. Du bör vara tillgänglig för minst 2 pass i veckan under kvällstid på vardagar. Vi på Manpower söker dig som * har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% * har B-körkort och tillgång till bil * har goda kunskaper i svenska i tal och skrift * har god fysik Det är meriterande om du har kunskaper i SAP och truckkort A och B. Vad kan Manpower erbjuda dig? Som konsult hos Manpower har du alla möjligheter att forma din framtid utifrån din kompetens, dina behov och dina önskemål. Vi samarbetar med många populära arbetsgivare och kan öppna dörrarna till nya, spännande uppdrag. Du får en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också. Ansök idag! Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta Talent Sourcing Specialist Hedda Seebass Svensson via e-post: [email protected]. Kort om uppdraget Placeringsort: Västerås Tillsättning: Omgående Arbetstider: Vardagar, kl 15:00-22:15 Om Manpower Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

15 februari 2024
Sista ansökan:
16 mars 2024
Maskinoperatörer - Livsmedel

Är du en glad och framåt person som vill jobba i produktion? Gillar du mat och föredrar ett fysiskt tungt arbete? Toppen, då vill vi komma i kontakt med dig! Vi söker nu flertalet personer som vill jobba hos våra samarbetspartners som arbetar med att producera livsmedel. Man kommer främst att arbeta med tillverkningen av livsmedelsprodukter, kontrollera kvalitén samt förbereda för utgående leverans. Du ingår i ett större team där man samarbetar på olika stationer. Då man arbetar med livsmedel är det en kylig miljö och det förekommer tunga lyft. Start: Omgående – ansök redan idag då urval sker löpande Ort: Göteborg Omfattning: Mån-fre, dagtid och skiftgång Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag. För rätt person kan det finnas chans till förläning hos LN Personal förutsatt att allt fungerar bra Din profil Krav: • Behärska svenska flytande i tal och skrift • Godkänd gymnasieutbildning Meriterande: • Arbetslivserfarenhet från livsmedelshantering • Truckkort Vi söker dig som är flexibel och som uppskattar varierande arbetsuppgifter. Du är noggrann, social och inte rädd för att ta för dig på din arbetsplats. Önskvärt är om du har erfarenhet från att ha arbetat med produktion sedan tidigare. För att kunna jobba med oss måste du ha fyllt 18 år. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser därför gärna sökande av båda kön. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna process. Om LN Personal AB LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

13 februari 2024
Sista ansökan:
12 mars 2024
Maskinoperatörer - Livsmedel

Är du en glad och framåt person som vill jobba i produktion? Gillar du mat och föredrar ett fysiskt tungt arbete? Toppen, då vill vi komma i kontakt med dig! Vi söker nu flertalet personer som vill jobba hos våra samarbetspartners som arbetar med att producera livsmedel. Man kommer främst att arbeta med tillverkningen av livsmedelsprodukter, kontrollera kvalitén samt förbereda för utgående leverans. Du ingår i ett större team där man samarbetar på olika stationer. Då man arbetar med livsmedel är det en kylig miljö och det förekommer tunga lyft. Start: Omgående – ansök redan idag då urval sker löpande Ort: Göteborg Omfattning: Mån-fre, dagtid och skiftgång Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag. För rätt person kan det finnas chans till förläning hos LN Personal förutsatt att allt fungerar bra Din profil Krav: • Behärska svenska flytande i tal och skrift • Godkänd gymnasieutbildning Meriterande: • Arbetslivserfarenhet från livsmedelshantering • Truckkort Vi söker dig som är flexibel och som uppskattar varierande arbetsuppgifter. Du är noggrann, social och inte rädd för att ta för dig på din arbetsplats. Önskvärt är om du har erfarenhet från att ha arbetat med produktion sedan tidigare. För att kunna jobba med oss måste du ha fyllt 18 år. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser därför gärna sökande av båda kön. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna process. Om LN Personal AB LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

13 februari 2024
Sista ansökan:
12 mars 2024
Maskinoperatörer och Lagermedarbetare

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige. ORKLA FOODS NÄRKE SÖKER SOMMARVIKARIER! Vill du tillbringa sommaren med att bygga på ditt CV, träffa nya kollegor och utveckla dina kompetenser? Vi söker nu engagerade och drivna Livsmedelsoperatörer och Lagermedarbetare till båda våra fabriker i Kumla och Örebro under sommaren 2024. Just nu söker vi er som vill arbeta som maskinoperatörer eller lagermedarbetare under sommaren 2024. Hos oss jobbar du i team med stor vikt på samarbete för att säkerställa ett bra produktionsflöde eller lagerflöde. Inga förkunskaper krävs, (men har du erfarenhet så är det en bonus) -Så länge du är villig att lära, är engagerad, driven och en lagspelare med en positiv attityd så kommer du passa in i vårt gäng. Dessutom ser vi gärna att du är noggrann, lösningsorienterad och initiativtagande. Vidare får du gärna vara tekniskt intresserad och ha datavana. Du måste också ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal, skrift och förståelse, vara minst 18 år och ha arbetstillstånd att arbeta i Sverige. Ska du arbeta som lagermedarbetare hos oss så är det obligatoriskt med truckkort. Gärna truckvana. För övriga tjänster är det meriterande med truckkort, men inget krav. Arbetsuppgifter: I rollen som Livsmedelsoperatör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att: * Medverka till att produktion och rengöring utförs enligt gällande rutiner och regelverk. * Kontrollera kvalitet, märkning och processparametrar. * Hantera kemikalier och högtryckutrustning i samband med rengöring. * Medverka i arbetet inom hälsa, miljö och säkerhet. * Säkerställa att vi följer alla våra rutiner gällande livsmedelssäkerhet och hygien. I rollen som Lagermedarbetare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att: * Arbeta med inlastning och mottagning av produkter. *  Arbeta med utlastning och leveranser av produkter. * Lagerhålla produkter och material. * Plockning för hand samt ompallning av produkter. * Säkerställa att vi följer alla våra rutiner gällande livsmedelssäkerhet och hygien.                Din inställning och dina värderingar går hand i hand med våra;                                 Du är modig, inspirerande Och pålitlig!   Våra fabriker är 100% tobaksfria och drogfria och livsmedelssäkerhet och säkerhet är mycket viktigt för oss! Arbetet är förlagt på heltid och arbetstiderna är dagtid, 2-skift eller nattskift  med start 10 Juni till och med 11 Augusti. Du som söker behöver kunna arbeta hos oss under hela sommaren. Arbetsuppgifter och skiftformer kan komma att variera beroende på behov i verksamheten. Din ansökan: Ange i din ansökan i vilken fabrik du kan arbeta i och om du söker till livsmedelsoperatör eller lagermedarbetare samt vilken typ av truckkort du har samt praktisk erfarenhet av truckkörning om du har det. Vi behandlar ansökningar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdagen är 24-03-13. Du söker via vår hemsida www.orkla.se/karriar och går in på vår sommarjobbsannons och söker direkt.  Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mejl.  Har du frågor gällande rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Line Ellvåg, HRBP, [email protected] Varmt välkommen med din ansökan - Vi ser redan fram emot att höra från dig! Vad kan Orkla erbjuda dig? Orkla är ett unikt FMCG-bolag med ett starkt fäste i Norden och växer även mycket inom Europa och flera andra länder, bland annat Indien. Möjligheten att få jobba med starka lokala varumärken i ett växande internationellt bolag ger våra medarbetare möjligheten att göra skillnad och påverka vår utveckling.

12 februari 2024
Sista ansökan:
13 mars 2024
Livsmedelsoperatör till Västerås

Tjänstebeskrivning & erbjudande Är du noggrann, tycker du om att arbeta både självständigt och i team? Letar du efter ett arbete där du får möjlighet att komma till ett stabilt företag? Då kan tjänsten som livsmedelsoperatör till vår samarbetspartner vara rätt tjänst för dig! ERBJUDANDE OCH ARBETSUPPGIFTER PerformIQ söker för kunds räkning en livsmedelsoperatör till Västerås. I rollen kommer du att arbeta med att stå i produktion av livsmedel där det kan förekomma truckkörning, därför är truckkort meriterande.. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära manuell hantering och paketering av livsmedelsprodukter. Hanteringen av livsmedelsprodukter innebär att det ställs stora krav på hygien i lokalerna och att dom är tempererade i ett kylskåpskallt klimat. Personprofil För att du ska trivas med arbetet tror vi att du som person är noggrann, lyhörd och uthållig. Du ser inte att monotont arbete är något problem. Du motiveras av att nå de dagliga målen som finns i produktionen med högsta kvalité och noggrannhet samt har en god problemlösningsförmåga och ett effektivt arbetssätt. Vidare krävs att du är en prestigelös lagspelare som värdesätter kvalitet. För att lyckas i rollen som livsmedelsoperatör krävs vidare att du: • Uttrycker dig väl i svenska, både i tal och skrift • Är rökfri • Har god fysik • Har tidigare erfarenhet av arbete som operatör (meriterande inom livsmedelsbranschen) • Har en god samarbetsförmåga • Meriterande med truckkort och god truckvana Vi ser att du som söker är punktlig med att hålla tider och att du är en person som har en god vilja av att lära. Vidare ser vi att du är flexibel i ditt arbete och inte har några problem att hugga i där det behövs. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som livsmedelsoperatör. Övrigt Start: Omgående Omfattning: Heltid Arbetstid: Dagtid alternativt kväll Plats: Västerås Om PerformIQ PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Helena Bergström via [email protected]. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Notera att vi inte kan hantera ansökningar som skickas på mejl, vänligen ansök direkt i annonsen. Välkommen med din ansökan!

12 februari 2024
Sista ansökan:
11 mars 2024