Ögonsjuksköterska/Oftalmologassistent

Sök bland 7 lediga jobb som Ögonsjuksköterska/Oftalmologassistent och börja ditt nya yrkesliv idag!

Ögonsjuksköterska

Om jobbet Vårda Ögon utför ögonkirurgi och ögonmottagning med 4 kliniker i Sverige. Vi har samarbetsavtal med olika regioner och utför både regionfinansierade och privata ögonbehandlingar. Vi har funnits sedan 1999 och är idag en av de största privata aktörerna inom ögon i landet. Nu behöver vi förstärkning och söker en ögonsjuksköterska till vår ögonklinik vid Stenpiren i Göteborg. Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna medarbetare som brinner för att på ett professionellt och säkert sätt förbättra livskvalitén för människor. För oss är kunden/patienten alltid i fokus. Vi söker dig som vill ha en bredare roll på en mindre ögonklinik med familjär känsla. Förutom att ansvara för det operativa arbetet på vår operationsavdelning och assistera vid linsbytes- och laseroperationer kommer du även att arbeta nära våra patienter vid mottagningsbesök, kundrådgivning och vissa administrativa arbetsuppgifter. Hos oss är gott samarbete avgörande och du bör ha lätt för att lära och att kommunicera, både med medarbetare och patienter. Att vara lyhörd och ha förmågan att se helhet och ligga steget före är av stor betydelse. Att kunna bidra till arbetsglädje och positiv energi inom arbetsgruppen är grundläggande och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänstegrad ca 80% men kan diskuteras. Välkommen med din ansökan!

21 februari 2024
Sista ansökan:
8 mars 2024
Sjuksköterska/ögonsjuksköterska

Om Aleris Ögon Umeå Aleris Ögon har öppnat upp en ny ögonklinik i Umeå. Vi söker nu sjuksköterska/ögonsjuksköterska som kan vara med och driva arbetet på vår ögonmottagning. Aleris drivs till största del på uppdrag av Regionerna. Vi välkomnar även försäkrings- och privatbetalande patienter. Vi har mottagningsverksamhet och genomför kataraktoperationer. Vår klinik är modernt utrustad både tekniskt och materialmässigt för undersökningar och behandlingar inom respektive specialitet. Du kommer att bli en betydelsefull del i vårt team. Kliniken är belägen med stans bästa läge i centrala Umeå. Vi som arbetar här brinner för relationer och älskar utmaningar – i alla dess former – vi är resultatdrivna men tummar aldrig på vår kvalitet. Är det dig vi söker? Spännande och varierande nyckelposition på vår ögonklinik där arbetsuppgifterna består i att förbereda inför läkarbesök, egen sköterskemottagning, förbereda inför kataraktoperation, instrumentera och assistera under kataraktoperationer. Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad, ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Som legitimerad sjuksköterska/ögonsjuksköterska är du van att arbeta självständigt och vill engagera dig i verksamhetens utveckling och med dina kollegor, verka för en modern och effektiv vård. Man arbetar i tätt samarbete med läkare och med övrig personal. Är du allmänsjuksköterska krävs tidigare erfarenhet från arbete på ögonmottagning. Detta innebär att rollen kräver hög grad av förmåga att arbeta självständigt och samtidigt förstå vikten av ett gott samarbete med hela klinikens team. Dagarna är både roliga och kreativa och fokus är alltid på patientens helhetsupplevelse. Om du dessutom är driven, social, gillar utmaningar och variation, så passar du som person enormt bra med oss. Du har goda kunskaper i det svenska språket och formulerar dig väl både i tal och skrift. Personlig lämplighet väger tungt i rekryteringen. Övrigt • Anställningsform: Tillsvidare med provtjänstgöring 6 månader • Tjänstgöringsgrad: Heltid/Deltid • Tillträde: Enligt överenskommelse • Individuell lönesättning • Kollektivavtal finns Ansökan och kontakt Vi på Aleris hoppas att du tycker det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mera om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdagen är 2024-05-31 Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Maria Brandt via e-post [email protected] eller 079-071 91 98. Aleris Ögon ser fram emot din ansökan!

15 februari 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Ögonsjuksköterska/sjuksköterska

Verksamhetsområde neuro Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss. Vår verksamhet Ögonmottagningen är en av sjukhusets största mottagningar med över 40 000 besökare per år. Vi söker en medarbetare som vill vara med och utveckla vår mottagningsverksamhet. Vi arbetar bekväm arbetstid, måndag till fredag. Ditt uppdrag Som medarbetare på ögonmottagningen kommer du att få ett omväxlande arbete med bland annat synfält, OCT, ögonbottenfotografering, förberedelser till olika läkarundersökningar och akutmottagning på dagtid. Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på kompetens hos dig som söker. Ett gott medarbetarskap är en självklarhet hos oss. Dina kvalifikationer Vi söker dig som är ögonsjuksköterska alternativt sjuksköterska med klinisk erfarenhet av att arbeta på ögonmottagning. Din kompetens Vi ser gärna att du har ett flexibelt förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och tycker att höga patientflöden är en spännande och rolig utmaning. Arbetet kräver att du har ett gott bemötande, är strukturerad och kan arbeta självständigt och tillsammans med andra i ett växlande tempo. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi erbjuder Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med placering på ögonmottagningen Akademiska sjukhuset, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Vi erbjuder även en individuellt anpassad inskolning. Som anställd sjuksköterska finns möjlighet att vidareutbilda sig till ögonsjuksköterska inom tjänsten. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/). Vill du veta mer? Tillförordnad avdelningschef Soudabeh Noroozi, 018-611 51 07 Facklig kontaktperson SACO nås via växeln, 018-611 00 00 Vill du jobba med oss? Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss! Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

13 februari 2024
Sista ansökan:
17 mars 2024
Operations-/ögonsjuksköterska sökes till Ögonkliniken Halmstad

Nu söker vi en operations-/ögonsjuksköterska till vår ögonklinik i Halmstad. Har du, precis som vi, patienten och ögat i fokus så välkommen till oss! Arbetsuppgifter Vår målsättning är att varje medarbetare hos oss ska ha intressanta och varierande arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter på vår operationsenhet är sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska. Du har ett nära samarbete med övriga teamet på operationssalen och ögonmottagningen. Arbetet som operationssjuksköterska med inriktning ögon hos oss på Ögonkliniken Halmstad är omväxlande och arbetstempot varierar. Mottagningsarbete kan eventuellt komma att ingå i uppdraget. Om arbetsplatsen Ögonkliniken Halland är organiserad inom område 2 och har tre utgångspunkter i Halland. Mottagningsverksamhet i Varberg och Kungsbacka samt mottagningsverksamhet och operationsverksamhet i Halmstad. På avdelning 82 i Halmstad finns 2 slutenvårdsplatser kopplade till ögonkliniken. På ögonkliniken arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, optiker, ortoptister samt sekreterare. Ögonkliniken har öppettider måndag - fredag. Vi erbjuder dig en arbetsplats med omväxlande arbetsuppgifter och lärande, tillsammans med kollegor som har hög kompetens och ögat i fokus. Du får jobba i en spännande miljö med trevliga kollegor i ett stort patientflöde. Här jobbar vi aktivt med förbättringsarbete och vi vill att du ska vara med och bidra. Det viktigaste för oss är patienten, hålla högsta patientsäkerhet samt att verka för ett gott och utvecklande arbetsklimat. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen inom ögonsjukvård alternativt operationssjukvård. Vi värdesätter att du som person kan arbeta både självständigt och i team. Du har förmåga att organisera ditt arbete och är lyhörd. Du är öppen för att lära dig nytt och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Arbetet kräver att du visar initiativförmåga och att du är van vid att jobba i ett högt tempo utan att tappa fokus och kan slutföra det du har påbörjat. Du har en vilja att bidra till verksamhetens helhet och uppskattar att vara delaktig i förändring. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.    Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag. Övrig information Förmåner För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. Läs gärna mer om vilka https://www.regionhalland.se/jobb-och-karriar/formaner/ vi kan erbjuda dig som anställd. Om Region Halland Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! https://www.regionhalland.se/om-region-halland/ Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund. Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

12 februari 2024
Sista ansökan:
28 februari 2024
Är du sjuksköterska? Sök till oss på ögonmottagningen

Ögonkliniken Sörmland, Nyköping Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Region Sörmlands ögonklinik är en länsklinik och mottagningarna finns på sjukhus i Eskilstuna, Nyköping och i Katrineholm. Vi utför ca 60 000 besök per år och bedriver både operations- och mottagningsverksamhet inklusive jourverksamhet. Vi som arbetar här är läkare, sjuksköterskor med olika kompetenser (allmänsjuksköterska, ögonsjuksköterska, operationssjuksköterska), undersköterskor, ortoptist, magisteroptiker och administrativ personal, alla med olika kompetenser för att kunna ge våra patienter den bästa vården. Nu behöver vi fler sjuksköterskor till vårt team. Dina arbetsuppgifter Som sjuksköterska hos oss på ögonmottagningen får du ett varierande och omväxlande arbete. På operationsavdelningen finns möjligheten att assistera vid olika operationer och har ansvar för hantering av instrument, apparatur samt sterilitet. Vi har snabba flöden och ett stort antal patienter som kommer till oss vilket kräver stor flexibilitet från din sida. Arbetsuppgifterna på mottagningen består bland annat i att du förbereder patienter inför läkarbesök med olika undersökningar men du kan även ha egna självständiga mottagningar, till exempel fotografering av ögonbotten och synfältsundersökningar. Även rådgivning via TeleQ ingår som en av arbetsuppgifterna men detta blir aktuellt först efter att du fått lite erfarenhet av vår verksamhet. Din kompetens I din formella grundkompetens är du legitimerad sjuksköterska inom hälso- och sjukvård, gärna med några års erfarenhet. Du har god förmåga att samarbeta inom och mellan professioner och har en positiv inställning till ditt arbete.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.Om intresse finns till att fördjupa din kunskap och kompetens finns möjlighet för dig att senare vidareutbilda dig till ögonsjuksköterska. Anställningsform Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Information om tjänsten lämnas av Enhetschef Malin Dahlström, 076-793 24 23, [email protected] Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00. Kom och jobba hos oss på ögonkliniken! Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2024-02-28. Intervjuer kan komma att ske löpande. Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/) Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/) Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Du som har skyddade personuppgifter bör vara aktsam med vilken information som du delar i din ansökan. Ta kontakt med den kontaktperson som finns angiven i annonsen innan du skickar in din ansökan. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

5 februari 2024
Sista ansökan:
28 februari 2024
Utbildningstjänst specialistsjuksköterska ögonsjukvård/oftalmologi

För att lyckas med den långsiktiga kompetensförsörjningen inom hälso- och sjukvården vill vi erbjuda dig som är sjuksköterska möjligheten att vidareutbilda dig till specialistsjuksköterska – med bibehållen grundlön under hela utbildningstiden. Ta chansen och utbilda dig till specialistsjuksköterska inom ögonsjukvård! Vårt erbjudande Region Östergötland har verksamhet i hela Östergötland. För att fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning har du som är sjuksköterska nu möjlighet att söka utbildningstjänster hos oss inom bristområden av specialistkompetens. Det innebär att du studerar med bibehållen grundlön och sedan får en tillsvidaretjänst som specialist i regionen. Under studietiden har du en introduktionsplan och har regelbunden kontakt med chefen på din kommande arbetsplats. När du har fått din examen godkänd övergår utbildningstjänsten till en tillsvidareanställning som specialistsjuksköterska inom ögonsjukvård, där du får arbetsuppgifter av mer kvalificerad karaktär där specialistkompetensen bedöms vara nödvändig för en god och säker patientvård. Du får också ett lönepåslag om 4000 kronor efter utförd utbildning. https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/utbildning-och-praktik/sjukskoterska/bli-specialistsjukskoterska- möt https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/utbildning-och-praktik/sjukskoterska/bli-specialistsjukskoterska/johanna-pluggar-vidare-med-lonoch https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/utbildning-och-praktik/sjukskoterska/bli-specialistsjukskoterska/operation-en-lycktraff-for-patriksom berättar om sin resa. Läs också gärna om dina https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formanerhos oss. Inriktning Att arbeta som ögonsjuksköterska innebär att du genomför förberedande undersökningar inför läkarbesök och telefonrådgivning. Du kan också arbeta med att assistera vid olika sorters kirurgiska ingrepp som gråstarroperationer och polikliniska operationer. Som specialistsjuksköterska med inriktning mot ögonsjukvård – oftalmologisk vård – arbetar du både med egna mottagningar och i tvärprofessionella team. Du behöver kunna arbeta självständigt och vilja kombinera omvårdnad, medicin och teknik. Du förvaltar din specialistkunskap och bidrar till andras lärande samt utveckling av arbetssätt för patientens bästa.  För denna inriktning erbjuder Region Östergötland utbildningstjänst i Linköping och Norrköping. Om dig För att vara aktuell för utbildningstjänsten behöver du: • Vara legitimerad sjuksköterska • Blivit antagen till specialistutbildningen till hösten 2024 • Inte tidigare fått studielön/betald specialist-/vidareutbildning av Region Östergötland Vi ser gärna att du har arbetat flera år som sjuksköterska. Du behöver inte vara anställd i Region Östergötland när du söker en utbildningstjänst som sjuksköterska. Vi söker dig som arbetar bra med andra människor och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är kvalitetsmedveten och kan vara flexibel utifrån ändrade omständigheter. Du värnar din specialistkunskap, är en kunskapsresurs för andra och anpassar ditt sätt att förmedla kunskap efter mottagaren. Ansökan och anställning För att vara aktuell för en utbildningstjänst måste du också bli antagen till en specialistutbildning. Du ansvarar själv för att ansöka till utbildningen på www.antagning.se mellan 15:e februari och den 15:e mars. Du söker tjänsten nu och kompletterar sedan din ansökan i rekryteringssystemet med antagningsbevis när du fått det. Om villkoren för utbildningstjänst är uppfyllda sker ett första urval där de som bedöms som mest lämpade kommer att kallas till intervju och referenstagning genomförs. Besked om utbildningstjänst beviljas eller inte kommer att meddelas varje sökande senast slutet av juni. Varje introduktion är individuell och görs tillsammans med närmsta chef. Inför anställningen gör ni även en skriftlig överenskommelse om vad som gäller under din utbildningstid. Vid studiernas uppehåll under exempelvis sommaren tjänstgör du vid den enhet där din anställning för utbildningstjänst är förlagd, om inte annat har avtalats. Skicka in din ansökan till utbildningstjänsten här och kom ihåg att även söka utbildningen via antagning.se, senast den 15:e mars. Sök tjänsten https://regionostergotland.varbi.com/se/?jobtoken=12ddb62f0aea978a7b0d75449ff561e40454d1173! Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500. Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

17 januari 2024
Sista ansökan:
15 mars 2024
Utbildningstjänst specialistsjuksköterska ögonsjukvård/oftalmologi

För att lyckas med den långsiktiga kompetensförsörjningen inom hälso- och sjukvården vill vi erbjuda dig som är sjuksköterska möjligheten att vidareutbilda dig till specialistsjuksköterska – med bibehållen grundlön under hela utbildningstiden. Ta chansen och utbilda dig till specialistsjuksköterska inom ögonsjukvård! Vårt erbjudande Region Östergötland har verksamhet i hela Östergötland. För att fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning har du som är sjuksköterska nu möjlighet att söka utbildningstjänster hos oss inom bristområden av specialistkompetens. Det innebär att du studerar med bibehållen grundlön och sedan får en tillsvidaretjänst som specialist i regionen. Under studietiden har du en introduktionsplan och har regelbunden kontakt med chefen på din kommande arbetsplats. När du har fått din examen godkänd övergår utbildningstjänsten till en tillsvidareanställning som specialistsjuksköterska inom ögonsjukvård, där du får arbetsuppgifter av mer kvalificerad karaktär där specialistkompetensen bedöms vara nödvändig för en god och säker patientvård. Du får också ett lönepåslag om 4000 kronor efter utförd utbildning. https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/utbildning-och-praktik/sjukskoterska/bli-specialistsjukskoterska- möt https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/utbildning-och-praktik/sjukskoterska/bli-specialistsjukskoterska/johanna-pluggar-vidare-med-lonoch https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/utbildning-och-praktik/sjukskoterska/bli-specialistsjukskoterska/operation-en-lycktraff-for-patriksom berättar om sin resa. Läs också gärna om dina https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formanerhos oss. Inriktning Att arbeta som ögonsjuksköterska innebär att du genomför förberedande undersökningar inför läkarbesök och telefonrådgivning. Du kan också arbeta med att assistera vid olika sorters kirurgiska ingrepp som gråstarroperationer och polikliniska operationer. Som specialistsjuksköterska med inriktning mot ögonsjukvård – oftalmologisk vård – arbetar du både med egna mottagningar och i tvärprofessionella team. Du behöver kunna arbeta självständigt och vilja kombinera omvårdnad, medicin och teknik. Du förvaltar din specialistkunskap och bidrar till andras lärande samt utveckling av arbetssätt för patientens bästa.  För denna inriktning erbjuder Region Östergötland utbildningstjänst i Linköping och Norrköping. Om dig För att vara aktuell för utbildningstjänsten behöver du: • Vara legitimerad sjuksköterska • Blivit antagen till specialistutbildningen till hösten 2024 • Inte tidigare fått studielön/betald specialist-/vidareutbildning av Region Östergötland Vi ser gärna att du har arbetat flera år som sjuksköterska. Du behöver inte vara anställd i Region Östergötland när du söker en utbildningstjänst som sjuksköterska. Vi söker dig som arbetar bra med andra människor och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är kvalitetsmedveten och kan vara flexibel utifrån ändrade omständigheter. Du värnar din specialistkunskap, är en kunskapsresurs för andra och anpassar ditt sätt att förmedla kunskap efter mottagaren. Ansökan och anställning För att vara aktuell för en utbildningstjänst måste du också bli antagen till en specialistutbildning. Du ansvarar själv för att ansöka till utbildningen på www.antagning.se mellan 15:e februari och den 15:e mars. Du söker tjänsten nu och kompletterar sedan din ansökan i rekryteringssystemet med antagningsbevis när du fått det. Om villkoren för utbildningstjänst är uppfyllda sker ett första urval där de som bedöms som mest lämpade kommer att kallas till intervju och referenstagning genomförs. Besked om utbildningstjänst beviljas eller inte kommer att meddelas varje sökande senast slutet av juni. Varje introduktion är individuell och görs tillsammans med närmsta chef. Inför anställningen gör ni även en skriftlig överenskommelse om vad som gäller under din utbildningstid. Vid studiernas uppehåll under exempelvis sommaren tjänstgör du vid den enhet där din anställning för utbildningstjänst är förlagd, om inte annat har avtalats. Skicka in din ansökan till utbildningstjänsten här och kom ihåg att även söka utbildningen via antagning.se, senast den 15:e mars. Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500. Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

17 januari 2024
Sista ansökan:
15 mars 2024