Traktormekaniker

Sök bland 9 lediga jobb som Traktormekaniker och börja ditt nya yrkesliv idag!

Servicetekniker Axima AB -Veddige

Är du mekaniskt och tekniskt lagd och vill jobba för ett expansivt företag? Sök tjänsten hos Axima i Veddige nu!  Om företaget Aximakoncernen är ett maskinhandelsföretag verksamt på 21 platser i följande län; Västra Götaland, Värmland, norra Halland, Jönköping, Östergötland, Södermanland, Örebro och Kalmar län. Aximas affärsidé är att förse lantbrukare och entreprenörer med rationella maskinlösningar samt tillhandahålla professionell service. Genom engagemang, kunskap och service skapar vi konkurrenskraftiga mervärden för våra kunder. Din framtid Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att diagnostisera och reparera traktorer och lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med diagnos och service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service. Din profil Du måste ha ett brinnande intresse för att meka och laga maskiner i av olika slag. Meriterande om man har mekat med lantbruksmaskiner såsom traktorer, vagnar mm. Vi tror att du har jobbat med diagnos och service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service Du ska kunna hantera högt tempo, vara självgående, noggrann, ordningsam, en lagspelare, flexibel och ha stort kundfokus Meriterande är goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift Felsökning/reparation av mekanik, el och hydraulik. Dator är ett verktyg som du kommer att använda dagligen till bl.a. felsökning. Baskunskaper i att hantera en dator är därför nödvändigt. B-körkort är ett krav Har du erfarenhet av Case IH, JCB, Amazone och Pöttinger är det meriterande men inget krav. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket frihet under ansvar och en vidareutbildning både internt och hos våra leverantörer. Stor vikt läggs vid grundläggande intresse och drivkraft, har du relevant bakgrund men saknar viss erfarenhet kan tjänsten vara rätt för dig ändå då Axima satsar långsiktighet för rätt person. Vill du vara med i ett marknadsledande TEAM är Axima rätt plats för dig, sök jobbet redan idag! Villkor Denna tjänst är en bemanning med start omgående. Efter 6 månaders provanställning övergår anställningen till en direktrekrytering. Heltid Månadslön Ort – Veddige Axima har ett samarbete med Kraftsam Rekrytering och Bemanning, så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du söker tjänsten med CV och personligt brev där du kort förklarar varför du passar för tjänsten. För frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Patricia Contreras på [email protected] Välkommen med din ansökan!

21 november 2023
Sista ansökan:
8 december 2023
Mekaniker Lantbruksmaskiner

Om företaget Knickarps Bil&Traktor AB är ett växande företag som utvecklas tillsammans med våra medarbetare och kunder. Vårt motto är långsiktighet, service och ansvarstagande. Vi erbjuder dig en tjänst i ett härligt gäng med god gemenskap. I vår verksamhet finns trevliga kollegor och chans att utvecklas. Vi strävar efter att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Vi är övertygade om att kunniga och engagerade medarbetare är en av de viktigaste framgångsfaktorerna. Om jobbet Vi söker teknisk mekaniker som är driven, självgående, noggrann och omtänksam till vår verkstad, med känsla för maskiner, ett brett tekniskt kunnande och intresse. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av felsökning, service- och reparationsarbeten på våra kunders jordbruksmaskiner, samt även färdigställa nya maskiner och göra dem leveransklara, främst med mekanik, hydraulik, fordonselektronik och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i en verkstad Allmänt mekaniskt underhållsarbete ingår i befattningen. Vi arbetar nära tillsammans med kunderna, ibland sker arbetet ute hos kund. Arbetstiden är förlagd till dagtid, jour kan förekomma. Utbildning/Erfarenhet/Egenskaper Vi ser gärna att Du har gymnasieutbildning, gärna fordonsteknisk eller någon liknande utbildning, med inriktning tunga fordon/maskiner. Goda datorkunskaper är meriterande då datorn är ett viktigt redskap i vårt arbete vid tex felsökningar. Viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll är social förmåga, flexibilitet i arbetssätt och bemötande. B-körkort är ett krav. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Att Du har bra ordningssinne, kunna hantera många olika arbetsuppgifter under en dag. Att Du är stresstålighet, ibland måste man vara ute hos kund och allt hända som inte går att förutsäga där av måste du kunna vara flexibel i dina arbetstider när det krävs. Att Du behärskar svenska språket både i tal och skrift, då dokumentation, föreskrifter och information finns oftast endast på svenska. Om du kan engelska är detta meriterande. Rökfri, då det är en rökfri arbetsplats men snusa går bra. Vi ser gärna att du har arbetat med service, underhåll och reparationer av olika typer av fordon och maskiner och att du har erfarenhet av felsökning med diagnosinstrument. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet som mekaniker. Det är meriterande om du har erfarenhet av elfordon, samt vana vid svets och plåtarbete.

20 november 2023
Sista ansökan:
10 december 2023
Servicemekaniker/Tekniker Axima Veddige

Är du mekaniskt och tekniskt lagd och vill jobba för ett expansivt företag? Sök tjänsten hos Axima i Veddige nu!   Om företaget Aximakoncernen är ett maskinhandelsföretag verksamt på 21 platser i följande län; Västra Götaland, Värmland, norra Halland, Jönköping, Östergötland, Södermanland, Örebro och Kalmar län. Aximas affärsidé är att förse lantbrukare och entreprenörer med rationella maskinlösningar samt tillhandahålla professionell service. Genom engagemang, kunskap och service skapar vi konkurrenskraftiga mervärden för våra kunder. Din framtid Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att diagnostisera och reparera traktorer och lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med diagnos och service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service. Din profil Du måste ha ett brinnande intresse för att meka och laga maskiner i av olika slag. Meriterande om man har mekat med lantbruksmaskiner såsom traktorer, vagnar mm. Vi tror att du har jobbat med diagnos och service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service Du ska kunna hantera högt tempo, vara självgående, noggrann, ordningsam, en lagspelare, flexibel och ha stort kundfokus Meriterande är goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift Felsökning/reparation av mekanik, el och hydraulik. Dator är ett verktyg som du kommer att använda dagligen till bl.a. felsökning. Baskunskaper i att hantera en dator är därför nödvändigt. B-körkort är ett krav Har du erfarenhet av Case IH, JCB, Amazone och Pöttinger är det meriterande men inget krav. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket frihet under ansvar och en vidareutbildning både internt och hos våra leverantörer. Stor vikt läggs vid grundläggande intresse och drivkraft, har du relevant bakgrund men saknar viss erfarenhet kan tjänsten vara rätt för dig ändå då Axima satsar långsiktighet för rätt person. Vill du vara med i ett marknadsledande TEAM är Axima rätt plats för dig, sök jobbet redan idag! Villkor Denna tjänst är en bemanning med start omgående. Efter 6 månaders provanställning övergår anställningen till en direktrekrytering. Heltid Månadslön Ort – Veddige Axima har ett samarbete med Kraftsam Rekrytering och Bemanning, så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du söker tjänsten med CV och personligt brev där du kort förklarar varför du passar för tjänsten. För frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Patricia Contreras på [email protected] Välkommen med din ansökan!

16 november 2023
Sista ansökan:
31 december 2023
Servicemekaniker/Tekniker Axima Veddige

Är du mekaniskt och tekniskt lagd och vill jobba för ett expansivt företag? Sök tjänsten hos Axima i Veddige nu!   Om företaget Aximakoncernen är ett maskinhandelsföretag verksamt på 21 platser i följande län; Västra Götaland, Värmland, norra Halland, Jönköping, Östergötland, Södermanland, Örebro och Kalmar län. Aximas affärsidé är att förse lantbrukare och entreprenörer med rationella maskinlösningar samt tillhandahålla professionell service. Genom engagemang, kunskap och service skapar vi konkurrenskraftiga mervärden för våra kunder. Din framtid Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att diagnostisera och reparera traktorer och lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med diagnos och service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service. Din profil Du måste ha ett brinnande intresse för att meka och laga maskiner i av olika slag. Meriterande om man har mekat med lantbruksmaskiner såsom traktorer, vagnar mm. Vi tror att du har jobbat med diagnos och service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service Du ska kunna hantera högt tempo, vara självgående, noggrann, ordningsam, en lagspelare, flexibel och ha stort kundfokus Meriterande är goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift Felsökning/reparation av mekanik, el och hydraulik. Dator är ett verktyg som du kommer att använda dagligen till bl.a. felsökning. Baskunskaper i att hantera en dator är därför nödvändigt. B-körkort är ett krav Har du erfarenhet av Case IH, JCB, Amazone och Pöttinger är det meriterande men inget krav. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket frihet under ansvar och en vidareutbildning både internt och hos våra leverantörer. Stor vikt läggs vid grundläggande intresse och drivkraft, har du relevant bakgrund men saknar viss erfarenhet kan tjänsten vara rätt för dig ändå då Axima satsar långsiktighet för rätt person. Vill du vara med i ett marknadsledande TEAM är Axima rätt plats för dig, sök jobbet redan idag! Villkor Denna tjänst är en bemanning med start omgående. Efter 6 månaders provanställning övergår anställningen till en direktrekrytering. Heltid Månadslön Ort – Veddige Axima har ett samarbete med Kraftsam Rekrytering och Bemanning, så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du söker tjänsten med CV och personligt brev där du kort förklarar varför du passar för tjänsten. För frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Patricia Contreras på [email protected] Välkommen med din ansökan!

16 november 2023
Sista ansökan:
21 december 2023
Mekaniker - Tunga fordon

Om tjänsten Ikett söker nu efter mekaniker till en av våra kunder i Tomelilla! Vi söker dig som har förmågan att göra det lilla extra för såväl kund som maskin! Här erbjuds du möjlighet till ett utvecklande och stimulerande arbetet tillsammans med ett glatt och härligt gäng. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst! Arbetet kommer innebära reperation, service och underhåll av traktorer och arbetsmaskiner. I arbetet ingår även enklare svetsning. Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse. Vi ser att du som söker bor i närområdet! Om företaget Företagets tyngdpunkt är jord-, och lantbruk Hos vår kund får du möjlighet att utvecklas i din roll som mekaniker då de lägger stor vikt på personalens ständiga utveckling genom både utbildningar och kompetensutveckling Vidare får du möjlighet att arbeta tillsammans med ett glatt gäng som värnar om trivsel och samhörighet Din profil Vi söker efter dig som trivs i en omväxlande arbetsmiljö, du har en god samarbetsförmåga där din personlighet grundas i ett positivt tänkande där du ser möjligheter i stället för problem. För att du ska trivas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet som mekaniker. Du ska gilla att meka/skruva och felsöka. Meriterande är om du har grundläggande svetskunskaper samt licens i Heta arbeten Tjänsten kräver att du som söker har B-körkort. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag! Om Ikett Personalpartner AB Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration. Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet. För mer information och nyheter, följ oss gärna på: Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

13 november 2023
Sista ansökan:
31 december 2023
Mekaniker - Tunga fordon

Om tjänsten Ikett söker nu efter mekaniker till en av våra kunder utanför Sjöbo! Vi söker dig som har förmågan att göra det lilla extra för såväl kund som maskin! Här erbjuds du möjlighet till ett utvecklande och stimulerande arbetet tillsammans med ett glatt och härligt gäng. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst! Arbetet kommer innebära reperation, service och underhåll av traktorer och arbetsmaskiner. I arbetet ingår även enklare svetsning. Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse. Vi ser att du som söker bor i närområdet! Om företaget Företagets tyngdpunkt är jord-, och lantbruk Hos vår kund får du möjlighet att utvecklas i din roll som mekaniker då de lägger stor vikt på personalens ständiga utveckling genom både utbildningar och kompetensutveckling Vidare får du möjlighet att arbeta tillsammans med ett glatt gäng som värnar om trivsel och samhörighet Din profil Vi söker efter dig som trivs i en omväxlande arbetsmiljö, du har en god samarbetsförmåga där din personlighet grundas i ett positivt tänkande där du ser möjligheter i stället för problem. För att du ska trivas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet som mekaniker. Du ska gilla att meka/skruva och felsöka. Meriterande är om du har grundläggande svetskunskaper samt licens i Heta arbeten Tjänsten kräver att du som söker har B-körkort. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag! Om Ikett Personalpartner AB Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration. Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet. För mer information och nyheter, följ oss gärna på: Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

13 november 2023
Sista ansökan:
31 december 2023
Servicetekniker i Umeå

MEKANIKER/SERVICETEKNIKER TILL UMEÅ Boströms Traktor & Maskin i Umeå har funnits sedan 1969 på Alvik vid Umeå flygplats, sedan 2010 även i Örnsköldsvik och sedan 2016 i Skellefteå. Vi har förtroendet att representera Case IH och New Holland, samt varumärken som Kverneland, Närlant mfl i Västernorrland och Västerbotten. Vi eftersträvar att bli ännu bättre, och hjälpa kunden ännu mer. Boströms Traktor & Maskin söker en medarbetare för omgående anställning! -MEKANIKER / SERVICETEKNIKER. för lantbruk / entreprenad Med erfarenhet och intresse för Lantbruks / Entreprenadmaskiner, eller annan motsvarande maskinteknisk kunskap. Kunskap inom El/Hydraulik och Data är meriterande. Vi tror att du har några års yrkeserfarenhet som har gett dig förståelse för en bra arbetsdag. Viktiga egenskaper är god samarbetsförmåga, prestigelös, flexibel och självgående. Glad och positiv till din omgivning ger en bra vardag. Intresse att ta till sig nya kunskaper. Vi ser gärna kvinnliga ansökande. Vi kommer att med såväl extern som intern utbildning utbilda dig för vår verksamhet. Vår mångåriga kunskap inom maskinmarkanden ger dig de bästa förutsättningar att utveckla dig. Körkort B är ett krav, och att du behärskar engelska. Vi följer Kollektivavtal, ange gärna löneanspråk i din ansökan. Heltid. Vi ser fram mot Din ansökan, där du berättar om dina personliga egenskaper, vi värdesätter att du är entusiastisk och vi har krav på ärlighet. Vi erbjuder ett Trivsamt Team, Vi söker en lagspelare som vill vara med och utveckla Boströms Traktor & Maskin in i framtiden. Vi ser fram emot Din ansökan med CV, där du berättar om dina personliga egenskaper. [email protected] Mer upplysningar om tjänsten lämnas av: Patrik Lindh Verkmästare [email protected] 090-184347 Vi ser fram mot din ansökan med löneanspråk och möjlig tillträdesdag senast 15 december. Läs mer om oss på www.bostromstraktor.se VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

9 november 2023
Sista ansökan:
15 december 2023
Traktormekaniker

För omgående anställning sökes traktormekaniker för service och reparation av traktorgrävare och traktorer. Du bör har ha några års erfarenhet av arbete som traktormekaniker. Om du även har erfarenhet av äldre maskiner, hydraulik och erfarenhet av andra typer av maskiner och fordon är det även meriterande. Arbetet består i första hand av reparation av en äldre traktorgrävare som skall renoveras. Detta jobb är lämpligt för dig som söker ett spännande extrajobb med flexibla arbetstider. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

7 november 2023
Sista ansökan:
7 december 2023
Service tekniker/mekaniker sökes till Svensk Parkmiljö.

Har du flera års erfarenhet som servicetekniker/mekaniker ? Om företaget Svensk Parkmiljö genomför grönyteskötsel, vinterunderhåll och städning till företag, bostadsrättsföreningar och kommuner. Bolaget grundades för 5 år sedan och har idag ca 20 anställda med kollektivavtal genom Gröna Arbetsgivare. Vi har under åren investerat i en modern maskinpark med ett 60-tal olika maskiner: traktorer, hjullastare, redskapsbärare, åkgräsklippare, sopmaskiner, trimmer, röjsåg och lövblås. Vi har investerat vi i en egen verkstad och söker nu en erfaren servicetekniker. Om rollen: Som Servicetekniker/mekaniker kommer du att arbeta direkt under VD med uppdrag att etablera och driva en serviceverkstad i våra lokaler nära Huddinge centrum. Verkstaden ska arbeta proaktivt med service, felsökning och reparationer. Du har tillgång till egen servicebil för underhåll och reparationer som behöver ske på plats. Vi söker dig som: - Drivs av resultat och vill arbeta i ett tillväxtföretag. - Har en positiv attityd och bidrar med energi på arbetsplatsen. - Strävar efter att alltid ligga steget före. - Trivs med att arbeta självständigt under eget ansvar. - Är kreativ och lösningsorienterad. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Krav: - Maskinutbildning med inriktning på tunga fordon. - Minst 4 års erfarenhet av liknande arbete. - Goda kunskaper om de maskiner vi har i vår maskinpark. - Mycket goda kunskaper av el, teknik och hydraulik - B-körkort. - Goda kunskaper i svenska (tal & skrift) Meriterande om du: - Har tidigare erfarenhet av branschen (trädgård / grönyteskötsel) - Har arbetat med maskiner från följande tillverkare: Kubota, New Holland, Caterpillar, JCB, Stihl, Kärcher Belos och Multihog. - Ytterligare språk Övrigt: Start: Omgående Arbetstider: Enligt överenskommelse. Placering: Verkstad i Huddinge och service på plats i Stockholmsområdet. Anställningsform: Heltidsanställning (tillsvidare) Ansökan: Skicka din ansökan här (https://jobb.tillvaxtbotkyrka.com/jobs/3136443-service-tekniker-mekaniker-sokes-till-svensk-parkmiljo/884fce5b-6295-4137-8150-69d5935562df) Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.

8 september 2023
Sista ansökan:
25 februari 2024