Tunnplåtslagare

Sök bland 8 lediga jobb som Tunnplåtslagare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Teknisk Support med regionansvar för PREFA Academy on tour – Hemmakontor

PREFA har varit framgångsrikt i hela Europa i över 70 år med utveckling, tillverkning och marknadsföring av tak- och fasadsystem i återvunnet aluminium. PREFA-koncernen har 700 medarbetare i 19 länder i Europa. Produktionen av över 5 000 högkvalitativa produkter sker i Österrike och Tyskland. PREFA är ett företag i industrikoncernen CAG Group, som i hela världen sysselsätter över 8 000 medarbetare på över 45 produktionsorter. Läs mer på www.prefa.se Teknisk Support med regionansvar för PREFA Academy on tour – Sthlm & Norr (utgå hemifrån) Är du tekniskt kunnig och redo att axla en roll där du ansvarar för den tekniska utbildningen i din region? Är du social och gillar kundkontakt och har du dessutom erfarenhet inom plåt / plåtslageri? PREFA söker nu dig som vill bli en del av deras framgång och utveckling. Här erbjuds du ett varierande och ansvarsfullt arbete inom en framgångsrik internationell koncern med mycket engagerade medarbetare. I rollen som Teknisk Support ansvarar du för PREFA Academy on Tour utbildningen i region Stockholm och norröver. Du arbetar framför allt med att utbilda plåtslagare och återförsäljare av PREFA:s produkter. Du agerar Teknisk support till plåtslagare och återförsäljare samt även till arkitekter och PREFA internt. Arbetet innebär en del resor och antal övernattningar beräknas till ca 15-35 per år. Arbetsuppgifter: · Utbildning av plåtslagare och återförsäljare i PREFA:s produkter. · Tekniks support till plåtslagare, återförförsäljare, arkitekter och PREFA internt. · Delaktig vid byggstart av projekt. · Genomgång av ritningar vid projekt gemensamt med PREFA:s säljare. · Delta vid mässor. · Aktivitetsplanering och uppföljningsarbete i vårt CRM-system. Din profil: Vi söker dig med erfarenhet inom plåt/plåtslageri. Meriterande om du tidigare arbetat med PREFA:s produkter. Har du erfarenhet av support/utbildning eller liknande är det också meriterande. Då tjänsten innebär mycket kontakt och kommunikation med andra människor både internt och externt är det viktigt att du är bra på att skapa goda relationer. Som person är du ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du förstår och kan läsa ritningar. Du är van att arbeta i Officepaketet och i CRM system. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska. Ett krav är att du har B-körkort då arbetet till stor del utförs på resande fot. Om tjänsten: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du utgår hemifrån då du till stor del kommer vara på resande fot. Start enligt överenskommelse. I denna rekrytering samarbetar PREFA med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel 0709-605372. Välkommen med din ansökan!

22 februari 2024
Sista ansökan:
23 mars 2024
Verkstad-, och produktionsmedarbetare till Lomma

Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation. Om kundföretaget Kundföretaget är ett innovativt och expanderande företag som producerar, lagerhåller och säljer helhetslösningar inom ventilationsbranschen. De har funnits på marknaden i över 70 år och ser positivt på företagets fortsatta utveckling. Arbetsuppgifter Du kommer främst att arbeta med produktion av kanalsystem. I processen arbetar du bland annat med såg (maskin), plasmabrännare, och annan tunnplåtsbearbetning. Krav Gott förhållningssätt och god samarbetsförmåga med kollegor Tidigare erfarenhet inom industri/produktion Flexibel gällande arbetsuppgifter Morgonpigg då arbetet startar 06.45 Inte rädd för att bli smutsig (då man arbetar i verkstadsmiljö) Goda kunskaper i svenska och gärna baskunskaper i engelska Meriterande Tidigare arbetat med plasmaskärare och/eller plåtslagare Erfarenhet som maskinoperatör B-körkort och tillgång till bil Villkor Start: 8 januari 2024 Ort: Lomma Arbetstider: M-To: 06.45 - 16.00 F: 06.45 - 14.45 Omfattning: Heltid Din profil Som person är du inte rädd för att kavla upp ärmarna och arbeta. Du besitter god förmåga att hantera verktyg och ser inte teknik som någonting skrämmande. Du tycker om att arbeta i team och har rätt inställning till arbete och kollegor. Ansökan Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan!

20 februari 2024
Sista ansökan:
3 mars 2024
Teknisk Support med regionansvar för PREFA Academy on tour – Sthlm & Norr

PREFA har varit framgångsrikt i hela Europa i över 70 år med utveckling, tillverkning och marknadsföring av tak- och fasadsystem i återvunnet aluminium. PREFA-koncernen har 700 medarbetare i 19 länder i Europa. Produktionen av över 5 000 högkvalitativa produkter sker i Österrike och Tyskland. PREFA är ett företag i industrikoncernen CAG Group, som i hela världen sysselsätter över 8 000 medarbetare på över 45 produktionsorter. Läs mer på www.prefa.se Teknisk Support med regionansvar för PREFA Academy on tour – Sthlm & Norr Är du tekniskt kunnig och redo att axla en roll där du ansvarar för den tekniska utbildningen i din region? Är du social och gillar kundkontakt och har du dessutom erfarenhet inom plåt / plåtslageri? PREFA söker nu dig som vill bli en del av deras framgång och utveckling. Här erbjuds du ett varierande och ansvarsfullt arbete inom en framgångsrik internationell koncern med mycket engagerade medarbetare. I rollen som Teknisk Support ansvarar du för PREFA Academy on Tour utbildningen i region Stockholm och norröver. Du arbetar framför allt med att utbilda plåtslagare och återförsäljare av PREFA:s produkter. Du agerar Teknisk support till plåtslagare och återförsäljare samt även till arkitekter och PREFA internt. Arbetet innebär en del resor och antal övernattningar beräknas till ca 15-35 per år. Arbetsuppgifter: · Utbildning av plåtslagare och återförsäljare i PREFA:s produkter. · Tekniks support till plåtslagare, återförförsäljare, arkitekter och PREFA internt. · Delaktig vid byggstart av projekt. · Genomgång av ritningar vid projekt gemensamt med PREFA:s säljare. · Delta vid mässor. · Aktivitetsplanering och uppföljningsarbete i vårt CRM-system. Din profil: Vi söker dig med erfarenhet inom plåt/plåtslageri. Meriterande om du tidigare arbetat med PREFA:s produkter. Har du erfarenhet av support/utbildning eller liknande är det också meriterande. Då tjänsten innebär mycket kontakt och kommunikation med andra människor både internt och externt är det viktigt att du är bra på att skapa goda relationer. Som person är du ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du förstår och kan läsa ritningar. Du är van att arbeta i Officepaketet och i CRM system. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska. Ett krav är att du har B-körkort då arbetet till stor del utförs på resande fot. Om tjänsten: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du utgår hemifrån då du till stor del kommer vara på resande fot. Start enligt överenskommelse. I denna rekrytering samarbetar PREFA med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel 0709-605372. Välkommen med din ansökan!

13 februari 2024
Sista ansökan:
14 mars 2024
Verkstad-, och produktionsmedarbetare till Lomma

Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation. Om kundföretaget Kundföretaget är ett innovativt och expanderande företag som producerar, lagerhåller och säljer helhetslösningar inom ventilationsbranschen. De har funnits på marknaden i över 70 år och ser positivt på företagets fortsatta utveckling. Arbetsuppgifter Du kommer främst att arbeta med produktion av kanalsystem. I processen arbetar du bland annat med såg (maskin), plasmabrännare, och annan tunnplåtsbearbetning. Krav Gott förhållningssätt och god samarbetsförmåga med kollegor Tidigare erfarenhet inom industri/produktion Flexibel gällande arbetsuppgifter Morgonpigg då arbetet startar 06.45 Inte rädd för att bli smutsig (då man arbetar i verkstadsmiljö) Goda kunskaper i svenska och gärna baskunskaper i engelska Meriterande Tidigare arbetat med plasmaskärare Erfarenhet som maskinoperatör B-körkort och tillgång till bil Villkor Start: Omgående Ort: Lomma Arbetstider: M-To: 06.45 - 16.00 F: 06.45 - 14.45 Omfattning: Heltid Din profil Som person är du inte rädd för att kavla upp ärmarna och arbeta. Du besitter god förmåga att hantera verktyg och ser inte teknik som någonting skrämmande. Du tycker om att arbeta i team och har rätt inställning till arbete och kollegor. Ansökan Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan!

23 oktober 2023
Sista ansökan:
10 april 2024
Ventilationsplåtslagare till Vent4Vent

Vent4Vent är ett företag som tillverkar ventilationskanaler av hög kvalitet. Vi erbjuder ett brett sortiment av ventilationsprodukter i plåt och möter kundens behov genom att leverera skräddarsydda lösningar. Vi har ett väldigt högt arbetstempo vilket gör att vi kan konkurrera med hög kvalitet, bra priser och snabb leverans. Vi är ett företag som tror på personlig utveckling, och om du som anställd gör ett bra jobb ser vi till att hjälpa dig växa och utvecklas utifrån dina mål. Vi har stor mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig respekterade, vi har nolltolerans för rasism och kränkningar. Företaget är i en tillväxtfas och just nu söker vi en ytterligare ventilationsplåtslagare som kommer vara en viktig del i företagets produktion. Som Ventilationsplåtslagare kommer du: - Arbeta med montering av skarvsystem inom ventilation - Klippa & bocka plåt - Ansvara för att upprätthålla högsta kvalité på ditt arbete samtidigt som du arbetar effektivt och håller vårt höga arbetstempo Krav: - Erfarenhet av att arbeta inom tillverkande industri - Fysiskt frisk för att kunna klara av ett fysiskt krävande arbete - Du måste kunna kommunicera på-, och förstå, Svenska eller Engelska Meriterande om du har: - Tidigare erfarenhet av att arbeta med sheet metal - B- Körkort - Möjlighet att arbeta över vid behov Vi söker dig som är: Stresstålig & kan arbeta under press - Eftersom det är ett faktum att vi ställer hårda krav på våra medarbetare, dock så ser vi till att belöna väl utfört arbete Kvalitetsmedveten & yrkesstolthet - Eftersom det är en nyckelegenskap för att kunna leverera det Övrigt: Start: Omgående Arbetstider: 7-16 mån- fre. Betald övertid förekommer Placering: På verkstaden i Tumba Anställningsform: Heltid tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning Ansökan: Skicka din ansökan här! (https://jobb.tillvaxtbotkyrka.se/jobs/2875240-ventilationsplatslagare-till-vent4vent) Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.

11 oktober 2023
Sista ansökan:
28 mars 2024
Ventilationsplåtslagare till Vent4Vent

Vent4Vent är ett företag som tillverkar ventilationskanaler av hög kvalitet. Vi erbjuder ett brett sortiment av ventilationsprodukter i plåt och möter kundens behov genom att leverera skräddarsydda lösningar. Vi har ett väldigt högt arbetstempo vilket gör att vi kan konkurrera med hög kvalitet, bra priser och snabb leverans. Vi är ett företag som tror på personlig utveckling, och om du som anställd gör ett bra jobb ser vi till att hjälpa dig växa och utvecklas utifrån dina mål. Vi har stor mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig respekterade, vi har nolltolerans för rasism och kränkningar. Företaget är i en tillväxtfas och just nu söker vi en ytterligare ventilationsplåtslagare som kommer vara en viktig del i företagets produktion. Som Ventilationsplåtslagare kommer du: - Arbeta med montering av skarvsystem inom ventilation - Klippa & bocka plåt - Ansvara för att upprätthålla högsta kvalité på ditt arbete samtidigt som du arbetar effektivt och håller vårt höga arbetstempo Krav: - Erfarenhet av att arbeta inom tillverkande industri - Fysiskt frisk för att kunna klara av ett fysiskt krävande arbete - Du måste kunna kommunicera på-, och förstå, Svenska eller Engelska Meriterande om du har: - Tidigare erfarenhet av att arbeta med sheet metal - B- Körkort - Möjlighet att arbeta över vid behov Vi söker dig som är: Stresstålig & kan arbeta under press - Eftersom det är ett faktum att vi ställer hårda krav på våra medarbetare, dock så ser vi till att belöna väl utfört arbete Kvalitetsmedveten & yrkesstolthet - Eftersom det är en nyckelegenskap för att kunna leverera det Övrigt: Start: Omgående Arbetstider: 7-16 mån- fre. Betald övertid förekommer Placering: På verkstaden i Tumba Anställningsform: Heltid tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning Ansökan: Skicka din ansökan här! (https://jobb.tillvaxtbotkyrka.com/jobs/preview/fa9d379e-70f2-45a4-8ba1-fda808251eea) Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.

10 oktober 2023
Sista ansökan:
28 mars 2024
Ventilationsplåtslagare till Vent4Vent

Vent4Vent är ett företag som tillverkar ventilationskanaler av hög kvalitet. Vi erbjuder ett brett sortiment av ventilationsprodukter i plåt och möter kundens behov genom att leverera skräddarsydda lösningar. Vi har ett väldigt högt arbetstempo vilket gör att vi kan konkurrera med hög kvalitet, bra priser och snabb leverans. Vi är ett företag som tror på personlig utveckling, och om du som anställd gör ett bra jobb ser vi till att hjälpa dig växa och utvecklas utifrån dina mål. Vi har stor mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig respekterade, vi har nolltolerans för rasism och kränkningar. Företaget är i en tillväxtfas och just nu söker vi en ytterligare ventilationsplåtslagare som kommer vara en viktig del i företagets produktion. Som Ventilationsplåtslagare kommer du: - Arbeta med montering av skarvsystem inom ventilation - Klippa & bocka plåt - Ansvara för att upprätthålla högsta kvalité på ditt arbete samtidigt som du arbetar effektivt och håller vårt höga arbetstempo Krav: - Erfarenhet av att arbeta inom tillverkande industri - Fysiskt frisk för att kunna klara av ett fysiskt krävande arbete - Du måste kunna kommunicera på-, och förstå, Svenska eller Engelska Meriterande om du har: - Tidigare erfarenhet av att arbeta med sheet metal - B- Körkort - Möjlighet att arbeta över vid behov Vi söker dig som är: Stresstålig & kan arbeta under press - Eftersom det är ett faktum att vi ställer hårda krav på våra medarbetare, dock så ser vi till att belöna väl utfört arbete Kvalitetsmedveten & yrkesstolthet - Eftersom det är en nyckelegenskap för att kunna leverera det Övrigt: Start: Omgående Arbetstider: 7-16 mån- fre. Betald övertid förekommer Placering: På verkstaden i Tumba Anställningsform: Heltid tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning Ansökan: Skicka din ansökan här! (https://jobb.tillvaxtbotkyrka.com/jobs/preview/fa9d379e-70f2-45a4-8ba1-fda808251eea) Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.

4 oktober 2023
Sista ansökan:
3 mars 2024
Ventilationsplåtslagare till Vent4Vent

Vent4Vent är ett företag som tillverkar ventilationskanaler av hög kvalitet. Vi erbjuder ett brett sortiment av ventilationsprodukter i plåt och möter kundens behov genom att leverera skräddarsydda lösningar. Vi har ett väldigt högt arbetstempo vilket gör att vi kan konkurrera med hög kvalitet, bra priser och snabb leverans. Vi är ett företag som tror på personlig utveckling, och om du som anställd gör ett bra jobb ser vi till att hjälpa dig växa och utvecklas utifrån dina mål. Vi har stor mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig respekterade, vi har nolltolerans för rasism och kränkningar. Företaget är i en tillväxtfas och just nu söker vi en ytterligare ventilationsplåtslagare som kommer vara en viktig del i företagets produktion. Som Ventilationsplåtslagare kommer du: - Arbeta med montering av skarvsystem inom ventilation - Klippa & bocka plåt - Ansvara för att upprätthålla högsta kvalité på ditt arbete samtidigt som du arbetar effektivt och håller vårt höga arbetstempo Krav: - Erfarenhet av att arbeta inom tillverkande industri - Fysiskt frisk för att kunna klara av ett fysiskt krävande arbete - Du måste kunna kommunicera på-, och förstå, Svenska eller Engelska Meriterande om du har: - Tidigare erfarenhet av att arbeta med sheet metal - B- Körkort - Möjlighet att arbeta över vid behov Vi söker dig som är: Stresstålig & kan arbeta under press - Eftersom det är ett faktum att vi ställer hårda krav på våra medarbetare, dock så ser vi till att belöna väl utfört arbete Kvalitetsmedveten & yrkesstolthet - Eftersom det är en nyckelegenskap för att kunna leverera det Övrigt: Start: Omgående Arbetstider: 7-16 mån- fre. Betald övertid förekommer Placering: På verkstaden i Tumba Anställningsform: Heltid tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning Ansökan: Skicka din ansökan här! (https://jobb.tillvaxtbotkyrka.com/jobs/preview/fa9d379e-70f2-45a4-8ba1-fda808251eea) Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.

15 september 2023
Sista ansökan:
3 mars 2024