Kock
Boqueria Göteborg AB
Kockar och kallskänkor

Boqueria Stockholm som ligger i MOOD Gallerian centralt i Stockholm. Det är en spansk restaurang som består av två delar, matsalen och Torget. I matsalen, som är integrerad med ett öppet kök, serverar vi hela menyn med tapas, raciones, paella m.m. Det råder en familjär stämning i en stimmig miljö - med spansk mattradition i centrum. Torget är Boquerias mötesplats och är som en saluhall och servering i ett, där alla platser och bord är lediga för drop in. Det är här vi håller våra event med DJs eller liveakter. På Torget säljer vi även spanska delikatesser som ostar, charkuterier, konserver och autentiska pintxos. Nu söker vi en erfaren kock till vårt team i köketTycker du om människor, högt tempo, har erfarenhet från yrket och en stjärna i köket? Då är vi arbetsplatsen för dig! Arbetet: Du kommer att arbeta i vårt spanska kök. Där kommer du att vara en del av vårt fantastiska team på härliga medarbetare som tillsammans jobbar mot samma mål, att ge våra gäster en fantastik service. Boqueria arbetar med öppet kök mot matsalen så köket och matsalen jobbar tätt tillsammans. Vem söker vi: Vi söker dig som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse samt tidigare erfarenhet som kock. Du är effektiv och har självklart ett stort intresse för matlagning och råvaror. Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag. Erfarenheter du tar med och delar med oss: Vi ser gärna att du har en relevant utbildning samt yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du talar flytande engelska och ett skandinaviskt språk. Vi erbjuder: Vi kan erbjuda timanställning extra med möjlighet till fast anställning. Alla anställningsformer startar med en provanställning. Du kommer kunna erbjudas arbete på kvällar samt helger. Bifoga ett fullständigt CV med bild och övriga uppgifter. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

5 mars 2025
Sista ansökan:
22 augusti 2025
Kökspersonal KAJSAS I TULLEN
Segerblom Invest AB
Restaurang- och köksbiträden m.fl.

Är du redo att jobba i ett högt tempo och trivs med att vara snabb om fötterna när stressen stiger? KAJSAS söker nu engagerade och drivna köksbiträden för sommaren 2025. Här får du möjlighet att arbeta på en plats med en härlig familjär stämning, samtidigt som du får vara med och skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Vem är du? Vi söker dig som brinner för service och matlagning. Du har erfarenhet av att arbeta i högt tempo och hantera många bollar i luften samtidigt. Du trivs med att vara flexibel och har en god förmåga att växla upp under stressiga perioder med mycket gäster och bongar i köket. Du är van vid gästbemötande och tycker om att laga mat. Kommunikation och lagarbete är avgörande för oss, och du är en teamplayer som ser till att alla arbetar tillsammans för att hålla högsta kvalitet både i köket och i bemötandet av våra gäster. Samtidigt har du förmågan att arbeta självständigt och ta eget ansvar när det behövs. Om oss: KAJSAS är ett familjeföretag, och KAJSAS I TULLEN ligger mitt i folkmyllret vid Hornstulls strand. Här serverar vi färgglada drinkar, de saftigaste burgarna och premiumkorv – allt tillagat med kärlek och noggrant utvalda råvaror. Vi arbetar som ett tajt team och ser till att alla trivs på jobbet. För oss är personlighet, samarbete och en härlig stämning lika viktiga som att maten och servicen håller högsta kvalitet. Vi har tre fasta enheter på Södermalm och vår vision är att skapa mötesplatser runt om i Stockholm, där varje gäst lämnar som en vän. Rollen och arbetsuppgifter: Som köksbiträde på KAJSAS får du ett varierat och ansvarsfullt arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera: Beredning av mat/ fastfood Förberedelser inför service, inklusive disk och städning för att hålla arbetsområdet rent och organiserat. Kassahantering och att ta emot beställningar. Ansvara för öppning och stängning av köket, inklusive att säkerställa att alla rutiner följs. Stödja och hjälpa andra stationer i verksamheten vid behov, för att säkerställa ett effektivt och bra flöde under hela arbetsdagen. Det viktigaste är att du är redo att arbeta, ha kul på jobbet, samarbeta med dina kollegor och har ett genuint intresse av att utvecklas. Kvalifikationer: Minst några års erfarenhet som kock eller fastfood Du känner dig trygg i köket och är van vid att arbeta självständigt Utbildning inom restaurang är meriterande men inget krav Du har en genuin glädje och kunskap om råvaror Anställning: Tjänsterna vi söker är både hel- och deltid med varierande arbetstider under dag, kväll och helg. Intervjuer sker löpande med uppstart i mars/april. Lönesättning sker individuellt enligt överenskommelse. Arbetstider under högsäsong är mellan 09:00 - ca 23:00 Såhär ansöker du: För att ansöka ber vi dig att skicka en fullständig ansökan med ditt CV, ett personligt brev samt en kort video där du berättar lite om dig själv. Ansökningar tas endast emot via länk. Hoppas vi hörs snart – vi ser fram emot att få veta mer om dig!

5 mars 2025
Sista ansökan:
22 augusti 2025
Öppningsansvarig på KAJSAS PÅ KAJEN
Segerblom Invest AB
Hovmästare och servitörer

Bli en del av vårt fantastiska team på KAJSAS på KAJEN! Vi söker en ansvarsfull och morgonpigg medarbetare till vår populära servering vid Barnängsbryggan på Södermalm. Är du erfaren inom café/restaurang och redo att ta ansvar för både öppning och stängning? Då är det dig vi söker! Som öppnings person hos oss får du en nyckelposition där du säkerställer att allt är redo inför dagens verksamhet. Vi söker någon som trivs med ansvar, har ett öga för detaljer och gillar att arbeta självständigt. Om du dessutom är en engagerad och positiv lagspelare, kommer du att passa perfekt i vårt härliga team! Vi serverar grymma smashburgare, pommes, premiumkorvar, grillade paninis, kaffe, glass, fika och mycket mer! KAJSAS är en av Söders mysigaste mötesplatser, där vi vill att både våra gäster och medarbetare ska trivas. Här får du vara en del av ett team där gemenskap, kul stämning och kvalitet går hand i hand. Om oss: KAJSAS är ett familjeföretag där vi lagar maten själva med bra råvaror och massor av kärlek. Vi är ett tight team som jobbar nära varandra, där personlighet, samarbete och god stämning är lika viktigt som att maten och servicen håller högsta kvalitet. Vi strävar efter att alla trivs och har kul på jobbet. Vi är en familj tillsammans som tillsammans med dig hjälps åt för att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Vem söker vi? Vi söker dig som har stort engagemang och brinner för att ge våra gäster en fantastisk upplevelse. Du är en person som vill börja din dag tidigt och trivs med att ta ansvar. Du har god simultankapacitet och kan hålla ett högt tempo, särskilt under våra soliga och välbesökta timmar när köerna kan vara långa och tempot är högt. Stresstålighet är en viktig egenskap för att kunna leverera bra service även under pressade perioder. Du trivs med att arbeta självständigt, särskilt under öppning, när du har fullt ansvar för att organisera och prioritera din tid. Med en positiv inställning och vilja att vara en del av ett härligt team bidrar du till att skapa en arbetsplats där vi hjälps åt och har kul tillsammans. Har du dessutom erfarenhet från branschen ser vi det som ett stort plus. Det viktigaste för oss är att du är redo att arbeta, ha roligt på jobbet, samarbeta med dina kollegor och att du har ett genuint intresse av att utvecklas. Om tjänsten: Under handledning av nuvarande platsansvarig kommer du steg för steg att lära dig arbetsuppgifterna. Du kommer bland annat ha ansvar för: Öppning av enheten och med tiden även stängning. Kassa och service Ta emot leveranser och säkerställa att allt är på plats för dagens arbete. Matberedning, frallor, förbereda kök för lunch och löpande påfyllning under dagen. Hantering av espressomaskin och andra köksmaskiner. Ta ut uteservering Arbetet kräver att du är noggrann, har en känsla för ordning och reda och kan se till att allt är i ordning innan gästerna anländer. Du är personen som sätter grunden för att dagen flyter på smidigt och effektivt. Villkor: Vi erbjuder en deltidsanställning på ca 50–75 % för kommande säsong, med möjlighet till extra timmar vid behov. Lön enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande. Så här ansöker du: Skicka din ansökan med CV och en kort film där du berättar lite om dig själv! Vi ser fram emot att höra från dig och hoppas att du vill vara en del av vårt härliga team. För mer info om KAJSAS, kika gärna på vår hemsida www.kajsas.se eller följ oss på våra sociala medier.

5 mars 2025
Sista ansökan:
22 augusti 2025
Kassa och Bar KAJSAS I PARKEN
Segerblom Invest AB
Hovmästare och servitörer

Har du ett stort intresse för mat och dryck och är van att arbeta under högt tempo? KAJSAS söker nu driven och engagerad kassa och barpersonal till sommarsäsongen för KAJSAS I PARKEN! Vem är du? Vi söker dig som brinner för att arbeta med mat och dryck och är van vid högt tempo och att hantera flera uppgifter samtidigt. Vi ser att du är serviceinriktad och har förmåga att följa instruktioner samt även självständigt skapa egna och effektiva arbetssätt. Arbetet i service kan stundtals vara stressigt och utmanande, vi ser därför att du är både flexibelt och snabb på att anpassa dig till nya situationer. Du förstår vikten av lönsamhet och samarbete och triggas av att nå högt uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. Om oss KAJSAS är ett familjeföretag där vi lagar maten själva med bra råvaror och massor av kärlek. Vi är ett tight team som jobbar nära varandra, där personlighet, samarbete och god stämning är lika viktigt som att maten och servicen håller högsta kvalitet. Vi strävar efter att alla trivs och har kul på jobbet. Vi är en familj tillsammans som tillsammans med dig hjälps åt för att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. KAJSAS I PARKEN är en sommarbistro belägen i Vitabergsparken på Södermalm och är en av områdets mest vältrafikerade uteserveringar. Konceptet bygger på medveten mat och dryck för en medveten publik i en grönskande miljö. En plats för alla med ett brett och genomtänkt utbud där vi välkomnar alla våra besökare oavsett om de söker en plats för möte, lite egentid eller socialt umgänge. Rollen och arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innebär främst arbete bakom kassa/bar. Detta innebär att ta emot beställningar från gäster, både vid bord och bakom kassa/bar, blanda och servera drinkar, öl och vin samt servering av mat och dryck. Du ansvar även för att säkerställa hygien och miljö bakom både på golvet och bakom baren samt rutiner för öppning och stängning. På KAJSAS arbetar vi som ett team och du förväntas därför även kunna täcka upp och hjälpa dina kollegor på övriga stationer, givetvis i mån av erfarenhet av uppgiften. Anställning: Vi erbjuder en deltidsanställning på ca 50–75 % för kommande säsong, med möjlighet till extra timmar vid behov. Lön enligt överenskommelse. Anställning och intervjuer sker löpande med uppstart i drift i början av i mitten av April till början av Maj. Så här ansöker du: Skicka din ansökan med CV och en kort film där du berättar lite om dig själv! Vi ser fram emot att höra från dig och hoppas att du vill vara en del av vårt härliga team. För mer info om KAJSAS, kika gärna på vår hemsida www.kajsas.se eller följ oss på våra sociala medier. Hoppas vi hörs snart!

5 mars 2025
Sista ansökan:
22 augusti 2025
Nous bistro söker extrapersonal till köket på helger
Östgöta Kök i Norrköping AB
Kockar och kallskänkor

Östgöta Kök är restaurangkoncernen i Norrköping och Linköping som under snart tjugo års tid har fokuserat på att laga Östgötsk mat när den är som bäst. Vår resa startade med en restaurang i Norrköping där vi idag driver Östgöta Kök Nya Torget, Burgers and Bangers, Grazie samt ett skärgårdshotell i Arkösund. I Linköping driver vi Östgöta Kök Garnisonen och ÖK Smak & Tak. Vi brinner för att servera vällagad mat som grundar sig på kärlek till utvalda råvaror, både på plats på våra restauranger samt via catering och på events. Vår verksamhet genomsyras av råvara, hantverk och omtanke. Nu söker vi extrapersonal till köket på helger för vår Nous bistro! Om tjänstenVi söker dig som är intresserad av ett spännande extrajobb inom restaurangbranschen. Som en del av vårt köksteam hos Nous bistro kommer du att vara med och skapa matupplevelser i linje med vår filosofi om kvalitativa råvaror och äkta hantverk. Arbetsuppgifter Tillaga och förbereda mat enligt våra höga standarder. Bidra till att köket håller sig organiserat och effektivt. Samarbeta med resten av teamet för att säkerställa gästernas bästa möjliga matupplevelse. Vem är du? Vi söker dig som: Har erfarenhet av att arbeta i kök eller är genuint intresserad av matlagning. Är flexibel och kan arbeta helger. Trivs i högt tempo och gillar att arbeta i team. Är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad. Vi erbjuder En inspirerande arbetsmiljö inom en framstående restaurangkoncern. Möjlighet att utvecklas inom matlagning och kulinariska konster. Flexibilitet och möjlighet att arbeta där det behövs. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team. Skicka din ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande, så vänta inte för länge. Vi tillämpar kollektivavtal via Visita. Välkommen till oss på Nous Bistro!

5 mars 2025
Sista ansökan:
22 augusti 2025
O´Learys Karlstad söker nattklubbsansvarig

Inledning Är du OLearys nya stjärna? Som event och nattklubbsanvarig ansvarar du för vårt nattklubbskoncept ONights där du är delaktig i att utveckla, skapa och säkerställa en välkomnande, festlig och trevlig miljö där gästen och DJ/artist alltid är i centrum. Arbetsuppgifter Du kommer tillsammans med platschef ha ett löpande arbete att ta fram artist och eventplan. I arbetet ingår uppföljning och utvärdering av varje enskilt event men även löpande för nattklubbsverksamheten. Det kräver att du är lyhörd för vad nattklubbsgästerna efterfrågar och kommunicerar och initiera förändring för att anpassa verksamheten efter efterfrågat behov. Du kommer ta emot och vara värd för artister och DJ, tillse deras raider och ge relevant information. I arbetet ingår att skapa och underhålla våra ambassadörer genom olika samarbeten och erbjudanden. I rollen ingår också att vara vår ambassadör på KAU och se till att OLearys är det självklara valet för aktiviteter, sittningar, events etc. och hjälpa oss att vara länken till studenter. Du säkerställer att det löpande under nattklubbens öppettider publiceras på våra SOME-kanaler, främst Tiktok och Instagram. Tillsammans med schemaläggningsansvarig säkerställer du bemanningen av VIP-värdar/värdinnor och ser till att de arbetar enligt arbetsbeskrivning. Om dig Vi söker dig som är en positiv, framåt och initiativtagande person! Du kommer att agera spindeln i nätet under eventkvällar mellan DJ, artister, tekniker och MOD för att anpassa eventet utifrån kvällens förutsättningar vilket kräver att du är flexibel som person och kan arbeta professionellt även under stressigare stunder. Vi ser att du har tidigare erfarenhet inom nattklubb och restaurang, gärna med ansvarsposition inom drift och personal. För att söka tjänsten måste du fyllt minst 18 år. Om OLearys OLearys Karlstad är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats med aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan. Vi ser fram emot din ansökan! Arbetstid: Helger samt vissa vardagar Anställningsform: Timanställning Lön: Enligt överenskommelse

5 mars 2025
Sista ansökan:
10 augusti 2025
Sommarjobb restaurangmedarbetare Pinchos Landskrona
Pincho Nation AB
Kockar och kallskänkor

Vi söker ny kollega till köket! Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan. Vi arbetar för en blandning av kompetenser och erfarenheter i våra kök, vilket innebär att vi ska kunna erbjuda dig med kockerfarenhet en utvecklande arbetsplats. Men vi vill lika gärna välkomna dig som är helt ny i vår bransch. Då krävs det inte att du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet, men det du saknar i kunskap får du ta igen med ett driv av att vilja lära! Vilka är vi? På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra kunder men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet! Pinchos är ett restaurangkoncept baserat på en svensk originalidé från Göteborg 2012. Huvudkontoret är tillika etablerat i Göteborg. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första app-restaurang. Sedan starten har våra gäster tagit både oss, vår app och vår mat till sina hjärtan. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och 2017 startades en internationell etablering. I dagsläget har kedjan över 70 restauranger och expanderar stadigt. Vi erbjuder olika stora deltidstjänster i restaurangen, allt från 4h/v upp emot 10h/v i genomsnitt under v26-32. Vi är väldigt måna om att man är villig att arbeta på alla positioner restaurangen har att erbjuda, allt från kök och disk, till baren. Vid anställning för sommaren finns det möjlighet att börja arbeta extra redan innan, samt förlängd anställning efter sommaren. Vi kan erbjuda dig en rolig arbetsplats stora möjligheter att utvecklas i kedjan ett innovativt koncept fantastiska kollegor För att passar bra hos oss tror vi att du har tidigare erfarenheter från arbete i restaurang och kök är minst 18 år gammal är flexibel och innovativ trivs med högt tempo uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder sprider positiv energi omkring dig är bra på att säkerställa kvalitet är snabb, noggrann och effektiv kan och vill bjuda på dig själv Låter det som något för dig? Intervjuer sker löpande så skynda dig att söka!

5 mars 2025
Sista ansökan:
22 augusti 2025
Kökspersonal KAJSAS I PARKEN
Segerblom Invest AB
Pizzabagare m.fl.

Gillar du högt tempo, älskar mat och service? KAJSAS söker nu engagerad kökspersonal till sommarsäsongen 2025 för KAJSAS I PARKEN!Vem är du? Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba med mat - vare sig du arbetat i storkök, på en väletablerad krog eller i ett snabbmatskök med fastfood kan du vara rätt person för oss! Du ska vara driven och van att arbeta med ett högt tempo och tydligt kunna kommunicera med dina kollegor. Om oss KAJSAS är ett familjeföretag där vi lagar maten själva med bra råvaror och massor av kärlek. Vi är ett tight team som jobbar nära varandra, där personlighet, samarbete och god stämning är lika viktigt som att maten och servicen håller högsta kvalitet. Vi strävar efter att alla trivs och har kul på jobbet. Vi är en familj tillsammans som tillsammans med dig hjälps åt för att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. KAJSAS I PARKEN är en sommarbistro belägen i Vitabergsparken på Södermalm och är en av områdets mest vältrafikerade uteserveringar. Konceptet bygger på medveten mat och dryck för en medveten publik i en grönskande miljö. En plats för alla med ett brett och genomtänkt utbud där vi välkomnar alla våra besökare oavsett om de söker en plats för möte, lite egentid eller socialt umgänge. Rollen och arbetsuppgifter Rollen som kökspersonal hos KAJSAS innebär främst arbete i service med tillagning av mat - framförallt i varmkök och prepp, men kallkök förekommer också. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi lagar mat av högsta möjliga kvalité, bidrar till en härlig arbetsplats och ger kunder högsta möjliga service. För den som visar framfötterna och engagerar sig finns stora möjligheter att växa hos KAJSAS. Dina arbetsuppgifter hos KAJSAS är bland annat: - Bra samarbete med dina kollegor - Enklare köksarbeten – hantera stekbord, fritös och komponera maträtter - Kunna arbeta självständigt och följa givna direktiv - Följa rutiner gällande hygien, service, miljö och koncept - Följa rutiner inför öppning/stängning Anställning Tjänsterna vi tillsätter är både hel- och deltid och arbetstider är blandade dag, kväll och helg. Tjänsten är säsongsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. Anställning och intervjuer sker löpande med uppstart i drift i början av april. Lönesättning tillämpas individuellt enligt överenskommelse. Så här ansöker du: Skicka din ansökan med CV och en kort film där du berättar lite om dig själv! Vi ser fram emot att höra från dig och hoppas att du vill vara en del av vårt härliga team.

5 mars 2025
Sista ansökan:
22 augusti 2025
Kassa / Bar KAJSAS I TULLEN

Har du ett stort intresse för mat och dryck och är van att arbeta under högt tempo? KAJSAS I TULLEN söker nu driven och engagerad kassa och barpersonal till sommarsäsongenOm oss KAJSAS är ett familjeföretag, och KAJSAS I TULLEN ligger mitt i folkmyllret vid Hornstulls strand. Här serverar vi färgglada drinkar, de saftigaste burgarna och premiumkorv – allt tillagat med kärlek och noggrant utvalda råvaror. Vi arbetar som ett tajt team och ser till att alla trivs på jobbet. För oss är personlighet, samarbete och en härlig stämning lika viktiga som att maten och servicen håller högsta kvalitet. Vi har tre fasta enheter på Södermalm och vår vision är att skapa mötesplatser runt om i Stockholm, där varje gäst lämnar som en vän. På KAJSAS jobbar vi i en familjär miljö där personlighet och gruppsammanhållning är lika viktigt som kvaliteten på maten och servicen. Därför lägger vi stor vikt på att du är en öppen person som vill bidra med positiv energi till ett tight team. Vi hjälper varandra, behandlar varandra med respekt oberoende på person eller anställningsgrad, vågar fråga och visar stor omtanke för våra kollegor. Vem är du? Du är en serviceinriktad person som drivs av att skapa bra upplevelser för våra gäster. Du är resultatinriktad, driven och passionerad, och trivs i en miljö där du får ta egna initiativ och ansvar. Du är självgående och kan hantera självständiga arbetsmoment, särskilt under öppning eller när det är lugnare på dagen. Samtidigt tycker du om att jobba i team och presterar bäst som del av en grupp. Kvalitet och service är det allra viktigaste för oss, och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv och trevlig i ditt arbete. Du gillar att hålla högt tempo och har förmågan att hantera snabba förändringar. Periodvis kan arbetet vara fysiskt krävande och arbetsdagarna långa, men du ser det som en utmaning och är motiverad av att leverera på topp. Om tjänsten Som medarbetare på KAJSAS får du lära dig jobbet direkt på plats under handledning av vår nuvarande platsansvarig. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera: Öppna och stänga enheten Arbeta i kassa och bar, där ordning och reda är särskilt viktigt Alkoholservering Hantera espressomaskin och andra köksmaskiner Hjälpa köket vid behov med beredning av mat och enklare prepp/påfyllning Städning/disk och hålla ordning på arbetsplatsen Hantera beställningar och leveranser tillsammans med kollegor och platsansvarig Du kommer också att dela ansvar med dina kollegor och platsansvarig för de olika uppgifterna. Under din uppstart får du material som hjälper dig att förstå våra arbetsprocesser. Vi ser gärna att du har minst ett till två års erfarenhet i branschen och brinner för att organisera och leda arbetsplatsen framåt. Arbetstiderna varierar med morgnar, dagar, kvällar och helger. Våra öppettider är för närvarande 10:00-19:00, och under vår/sommaren håller vi öppet till 23:00. Villkor Tjänsten vi erbjuder är en säsongsanställning med möjlighet för förlängning. Lön enligt överenskommelse. Ansökningar tas emot löpande med uppstart under mars/april. Såhär ansöker du: För att ansöka ber vi dig att skicka en fullständig ansökan med ditt CV, ett personligt brev samt en kort video där du berättar lite om dig själv. Ansökningar tas endast emot via länk. Hoppas vi hörs snart! För mer info om KAJSAS, kika in på kajsas.se eller på våra sociala medier.

5 mars 2025
Sista ansökan:
22 augusti 2025
Restaurangbiträde Sommarjobb
Rasta Sverige AB
Restaurang- och köksbiträden m.fl.

Rasta Götene är en anläggning som ingår i den välkända Rasta kedjan med 30 mötesplatser runt om i Sverige där vi driver Restaurang, butik & hotellverksamhet. Här på Rasta Götene har vi en restaurang med fokus på svensk husmanskost, ett hotell samt en välsorterad trafik butik som drivs under varumärket Preem. ArbetsbeskrivningSom restaurangbiträde på Rasta är du en viktig del av teamet och ser till att våra gäster får en trevlig upplevelse. Du arbetar i en varierad och serviceinriktad miljö där du möter gäster, hanterar mat och dryck samt bidrar till en ren och trivsam restaurang. Tempot kan vara högt, men med rätt inställning och ett gott samarbete skapar vi tillsammans en välkomnande atmosfär där både gäster och kollegor trivs. Arbetsuppgifter Rollen som Restaurangbiträde innebär primärt tillredning av smörgåsar och salladsberedning, servering av dagens rätt, lättare tillagning av vår á la carte samt kassatjänst. Det förekommer också många sekundära arbetsuppgifter som tillhör en restaurang såsom städning och disk m.m. Kvalifikationer och Erfarenhet Serviceinriktad inställning – Förmåga att bemöta gäster på ett trevligt och professionellt sätt. Stresstålighet & flexibilitet – Restaurangmiljön kan vara hektisk, särskilt under rusningstid. Grundläggande kassavana – Erfarenhet av kassasystem och betalhantering är en fördel. Tidigare restaurangerfarenhet – Erfarenhet inom restaurang och snabbmat är en stor fördel. Arbetstid och FörmånerAnställningsform: Deltid. Arbetstid: Varierande timmar, inklusive helger och kvällar. Lön: Enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse. Förmåner: Möjligheter till personlig utveckling och att bli en del av ett passionerat team. AnsökningsprocessSök tjänsten redan idag! Vi behandlar ansökningar fortlöpande och ser fram emot att höra från dig.

5 mars 2025
Sista ansökan:
22 augusti 2025