Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss! Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team. Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap. MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja. En dag på MAX Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen! Vad erbjuder vi? Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag. MAX är Sveriges näst största burgarkedja och vi är i dagsläget strax över 7000 anställda. Vi befinner oss i en spännande expansion både i Sverige såväl som internationellt och vill ha med dig på resan. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi är väldigt stolta över våra värderingar MOD, PASSION OCH GEMENSKAP. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Hur går processen till? Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna. Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet. Varmt välkommen med din ansökan! Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd
Är du vår nya superhjälte som ser till att både små och stora får en oförglömlig upplevelse? Precis som namnet antyder tar du hand om våra gäster genom snabb och bra service med ett leende på läpparna. Som kalasvärd ser du till att våra kalas håller världsklass. Det här är med andra ord det perfekta extrajobbet - som så småningom kan leda till avancemang mot tjänster med utökat ansvar. Du arbetar som extraanställd, oftast helger och lovdagar. Kvalifikationer Arbetserfarenheter är inte ett krav utan vi söker dig med rätt attityd och som är en positiv person som tycker om att jobba i högt tempo. Du ska vara flexibel, stresstålig, strukturerad och självgående i ditt arbete. Eftersom jobbet tidvis är fysiskt krävande ser vi gärna att du delar vår syn på en sund livsstil och håller dig i form och tar ansvar för din hälsa. Tillsammans med dina kollegor ska du arbeta för att erbjuda den bästa servicen. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och strävar alltid efter att överträffa gästens förväntningar! Utöver ovan sätter vi alltid Leo's värdeord i fokus när vi söker nya medarbetare: Lojalitet: Vi visar lojalitet mot företaget och kollegor genom att agera enligt våra budord. Engagemang: Vi bryr oss om hur det går för företaget och vill själva bidra till Leo's framgång. Omtanke: Vi bryr oss om och finns alltid tillhands för våra gäster och varandra. Samarbete: Vi arbetar tillsammans mot företagets mål. Leo's framgång är resultatet av allas insatser. Övrigt Du arbetar som extraanställd, oftast helger och lovdagar. Tjänsten tillsätts efter överenskommelse. Vi är anslutna till kollektivavtal. Intervjuer sker löpande - så sök tjänsten redan idag!
Som köksmästare har du ett övergripande ansvar för köket på Hotel Strana. Du leder och inspirerar köksteamet i det dagliga arbetet, men också i det långsiktiga utvecklingsarbetet. Tillsammans formar vi våra olika matkoncept – från konferensluncher, bröllopsmiddagar och à la carte till snacksmeny för vår nyöppnade spa-anläggning och den vedugnsbakade pizzan vi vill bli kända för. Dina huvudsakliga ansvarsområden: Leda och utveckla köksteamet i det dagliga arbetet Ansvara för köksekonomi, inköp och lagerhantering Säkerställa kvalitet och effektivitet i matproduktion Utveckla nya meny- och matkoncept Personalansvar, schemaläggning och arbetsmiljö Arbeta med egenkontroll och följa hygienrutiner Vara kulturbärare och skapa ett positivt arbetsklimat Stärka och utveckla våra varumärken Vem är du? Vi söker dig som har: Flerårig erfarenhet i en ledande roll inom restaurang eller hotellkök Goda kunskaper i köksekonomi och personalledning En lösningsorienterad inställning och hög ambitionsnivå Ett strukturerat arbetssätt och öga för detaljer Förmåga att inspirera andra och skapa en god laganda God kommunikativ förmåga i svenska och/eller engelska Minst 2–3 års relevant yrkeserfarenhet Vi erbjuder dig: En chans att vara med på en spännande tillväxtresa En varierad, kreativ roll med ansvar och utvecklingsmöjligheter Ett team med högt i tak och stort engagemang Tillsvidareanställning, start enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse Varierade arbetstider: dag, kväll och helg Vill du bli en del av något större? Skicka din ansökan till [email protected] och berätta varför just du är rätt person för rollen. Vi ser fram emot att höra från dig!
KOCK SÖKES TILL LA GIRAFE – ARLANDA FLYGPLATS Pontus Frithiof och Nordrest fortsätter sitt mångåriga samarbete och rekryterar nu en ny kock till La Girafe Arlanda. La Girafe är en livfull och modern restaurang som drar inspiration från Frankrike med dess tidigare kolonier. Belägen på Arlanda flygplats, där vi kombinerar internationell känsla med skandinavisk kvalitet. Vi serverar mat till människor från hela världen – alltid med högsta standard och ett leende på läpparna. ”För mig är kvalitet, flärd och generositet viktiga värdeord för ge våra gästen en riktigt bra upplevelse. Kvalitet sitter i detaljerna och det kommer genom vårt engagemang. Med en nypa flärd gör vi det lilla extra för våra gäster. Vi är generösa med ett gott beteende mot våra gäster och kollegor //Pontus Frithiof ” Vi söker nu en erfaren kock som vill vara en del av vårt engagerade team! Har du passion för mat, känsla för kvalitet och minst fem års erfarenhet i köket? Då är du kanske den vi söker! VEM ÄR DU? Du har minst 5 års erfarenhet som kock, gärna från à la carte-verksamhet. Du är strukturerad, noggrann och kreativ i köket. Du behärskar ett högt tempo utan att tumma på kvalitet. Du har inga problem att arbeta tidiga morgnar, kvällar och helger. Du har möjlighet att ta dig till Arlanda flygplats på varierande arbetstider. Du är en lagspelare som trivs i ett öppet och samarbetsvilligt team. VI ERBJUDER DIG: En inspirerande arbetsplats i en internationell miljö. Ett dynamiskt köks team med höga ambitioner. Tillsvidareanställning med provanställning enligt överenskommelse. Kollektivavtal och goda personalförmåner så som Arlanda tillägg för din resa till och från arbetet. LÅTER DET INTRESSANT? Skicka din ansökan med CV och några rader om dig själv till Urval sker löpande – tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi ser fram emot att höra från dig! La Girafe drivs av Nordrest med Pontus Frithiof som samarbetspartner Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, catering uppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan! Våra värderingar: Överraska positivt - Sprida glädje - Vara tillgängliga Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning Omfattning: Heltid Arbetstider: Varierande arbetstid inklusive kvällar och helger, vi arbetar med 26 veckors schema. Lön: Enligt överenskommelse Kollektivavtal: HRF
Receptionist sökes till natursköna Borghamn Strand! Drömmer du om att arbeta i en varierad receptionstjänst på en arbetsplats med fantastisk natur runt knuten? Då kan vi ha jobbet för dig! Om oss Borghamn Strand är en plats för alla! Hos oss hittar du allt från nyrenoverade hotellrum och vandrarhemsrum till camping- och ställplatser. Vi har även en gästhamn samt ett café och en restaurang där vi lagar all mat från grunden med fokus på ekologiska och närproducerade råvaror. Om rollen Som receptionist på Borghamn Strand är du gästernas första kontakt och ansikte utåt. Ditt arbete är varierat och innefattar bland annat: In- och utcheckning av gäster. Besvara mail och telefonsamtal. Hantering av bokningar via vårt bokningssystem (meriterande om du har erfarenhet av Sirvoy). Hjälpa till med andra uppgifter på hotellet vid behov, exempelvis i restaurangen eller frukosten. Vi är ett sammansvetsat team där vi stöttar varandra för att skapa en fantastisk upplevelse för våra gäster. Vi söker dig som: Har ett genuint intresse för service och gästupplevelser. Är flexibel och redo att hoppa in där det behövs. Tar egna initiativ och är bra på att samarbeta. Har erfarenhet av hotell- och restaurangbranschen (krav). Vad vi erbjuder: En arbetsplats med fantastisk natur och närhet till fritidsaktiviteter. Tillgång till kanoter, badtunna och bastu när de är lediga. Boendemöjligheter på området. Lön enligt HRF:s kollektivavtal. Om tjänsten Tjänsten är mellan juli till september med start omgående och med möjlighet till förlängning. Det finns även möjlighet att börja deltid redan i juni. Ansökan Är du redo att bli en del av vårt team? Skicka ditt CV och personliga brev till [email protected] senast [sista ansökningsdatum]. Välkommen till Borghamn Strand – där service, natur och gemenskap står i fokus!
HOVMÄSTARE SÖKES TILL LA GIRAFE – ARLANDA FLYGPLATS Pontus Frithiof och Nordrest fortsätter sitt mångåriga samarbete och rekryterar nu en ny hovmästare till La Girafe Arlanda. La Girafe är en livfull och modern restaurang som drar inspiration från Frankrike med dess tidigare kolonier. Belägen på Arlanda flygplats, där vi kombinerar internationell känsla med skandinavisk kvalitet. Vi serverar mat till människor från hela världen – alltid med högsta standard och ett leende på läpparna. ”För mig är kvalitet, flärd och generositet viktiga värdeord för ge våra gästen en riktigt bra upplevelse. Kvalitet sitter i detaljerna och det kommer genom vårt engagemang. Med en nypa flärd gör vi det lilla extra för våra gäster. Vi är generösa med ett gott beteende mot våra gäster och kollegor //Pontus Frithiof ” Vi söker nu en erfaren hovmästare som vill vara en del av vårt engagerade team! Har du passion för service, mat och en känsla för kvalitet? Då är du kanske den vi söker! VEM ÄR DU? · Du har några års erfarenhet som hovmästare med ett ekonomiskt tänk och en vilja att driva verksamheten framåt. · Du kommer från servicevärlden, gärna från à la carte-verksamhet. · Du är strukturerad, noggrann och flexibel i ditt arbete. · Du behärskar ett högt tempo utan att tumma på kvalitet. · Du har inga problem att arbeta tidiga morgnar, kvällar och helger. · Du har möjlighet att ta dig till Arlanda flygplats på varierande arbetstider. · Du är en lagspelare som trivs i ett öppet och samarbetsvilligt team. · Formel vinutbildning är meriterande men inte ett krav. VI ERBJUDER DIG: · En inspirerande arbetsplats i en internationell miljö. · Ett dynamiskt team med höga ambitioner. · Tillsvidareanställning med provanställning enligt överenskommelse. · Kollektivavtal och goda personalförmåner så som Arlanda tillägg för din resa till och från arbetet. LÅTER DET INTRESSANT? Skicka din ansökan med CV och några rader om dig själv till Urval sker löpande – tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi ser fram emot att höra från dig! La Girafe drivs av Nordrest med Pontus Frithiof som samarbetspartner Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, catering uppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan! Våra värderingar: Överraska positivt - Sprida glädje - Vara tillgängliga Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning Omfattning: Heltid Arbetstider: Varierande arbetstid inklusive kvällar och helger, vi arbetar med 26 veckors schema. Lön: Enligt överenskommelse/Månadslön Kollektivavtal: HRF/Unionen
Tillsvidare, heltid 100% Tillträde enligt överenskommelse Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet. I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering. Om Restaurang Tre Renar Tre Renar är belägen i Boden inne på Försvarsmaktens område. Enheten består av en stor militärrestaurang som dagligen serverar ca 300-1200 frukost, lunch, middag och kvällsmål, både i matsal samt utskick vid övningar. På området finns ytterligare tre mässar där vi bedriver verksamhet såsom kiosk, café och representationsmiddagar. I vårt uppdrag ingår även att serva kaffemaskiner på hela området för försvarsmakten. Vi har ett nära samarbete med mässföreningen där det förekommer flera stora evenemang och middagar. Verksamheten förväntas växa under kommande år. På Tre Renar är vi ca 25 glada och engagerade medarbetare som jobbar. Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område. Vem är du? • Du är över 18 år • Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande • Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare • Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt • Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar • Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera • Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll • Du talar och skriver svenska • Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus Om Compass Group Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension. Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida. Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen. • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra. • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor. • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Rekrytering på Compass Group Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här.
Är du en passionerad kock med erfarenhet av det nordiska köket och en förkärlek för svensk husmankost? Vi söker nu en skicklig och dedikerad kock till våran kund. Där du får en chans att att växa som kock. Vi erbjuder en chans att arbeta i en inspirerande miljö där kvalitet och värdskap står i centrum. Dina arbetsuppgifter Du kommer att förbereda och tillaga rätter med fokus på nordiska smaker och svensk tradition. Rollen innebär även att du ska: Utveckla och förnya menyer i samarbete med kökschefen. Säkerställa att alla rätter håller högsta kvalitet och presenteras med stil. Arbeta med råvaror av högsta kvalitet, ofta från lokala producenter. Kvalifikationer och egenskaper Erfarenhet som kock och goda kunskaper inom restaurangverksamhet. Fördjupade kunskaper i det nordiska köket och svensk husmanskost. Stark känsla för kvalitet och passion för att ge gästerna en oförglömlig upplevelse. Kan bedriva service självständigt och gillar att möta människor. Vara flexibel och kunna hoppa in där det behövs Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Vår kund ligger utanför Sundsvall i ett vacket naturnära område. Vi söker dig som vill ta ansvar, vara med och utveckla och bidra till att verksamheten växer. Möjlighet finns till långt samarbete. Start omgående eller enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse! Låter detta som något för dig? Skicka din ansökan med CV och personligt brev redan idag. Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att söka! Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Linda Jonsson på Nordic Bemanning & Rekrytering. Tel 070-250 40 09 alt. [email protected] Om Oss: Nordic Bemanning & Rekrytering har över 15 års erfarenhet av personallösningar inom diverse branscher och är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Med kontor i Gävle, Uppsala och Sundsvall, förmedlar vi personal med noggrannhet och träffsäkerhet på flera orter i Sverige. Hos oss får du tillgång till ett brett nätverk och en trygg arbetsplats
Mister York expanderar och söker en en Assistant Manager till Mall Of Scandinavia - Stockholm Mister York är en växande hamburgerkedja som utmanar branschen och erbjuder vad vi kallar den nya generationens fast food. Vi tycker att en burgare gjord på kvalitativa råvaror inte skall behöva kosta en förmögenhet, det ska inte heller ta lång tid att få den i handen. Mister York serverade sin första burgare sommaren 2020 ur en foodtruck. Idag öppnar vi fullskaliga snabbmatsrestauranger samtidigt som vi driver vidare och utvecklar våra mindre containerhus. Mister York har benämnts som Sveriges bästa burgarkedja i flera forum, något vi är väldigt stolta över! Verksamheten finns idag på många olika orter i Sverige och vi jobbar för fullt med att Mister York skall bli tillgängligt för hela Sverige, där Mall Of Scandinavia är näst på tur. Tjänst Nu söker vi nya stjärnor till vårt team som vill jobba någon/några dagar i veckan, exempelvis vid sidan av studier eller annan sysselsättning. Arbetstid kan variera alla dagar i veckan. Rollen som Team Member Vi söker dig som är ansvarstagande, utåtriktad, engagerad & duktig på att samarbeta väl i grupp. Du kommer att jobba i ett sammansvetsat team för att leverera mat & service i världsklass. Dina arbetsuppgifter som Team Member kommer innefatta bland annat: Förberedelser av tillbehör, tillagning av våra prisbelönta burgare, städning samt mottagande av kunder i kassan. Hög kvalitet är något som genomsyrar hela vår företagskultur. Alla som arbetar inom vår verksamhet ska veta varför de går till jobbet varje morgon och hur de är med och bidrar. VÅRA FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG: - Du har rätt approach och vill ha roligt på jobbet. - Du är en person som vill utvecklas och lära dig nya saker. - Du är en lagspelare som samarbetar bra med andra. - Du uppskattar att jobba i ett högt tempo. - Du är noggrann och effektiv. - Du är flexibel gällande arbetstider och ställer upp när det finns behov. På Mister York så rekryterar vi utifrån personlighet och potential och inte endast utifrån tidigare erfarenheter. Vi erbjuder er full utbildning på plats. Mister York är anslutna till kollektivavtal.
Mister York expanderar och söker en en Assistant Manager till Mall Of Scandinavia - Stockholm Mister York är en växande hamburgerkedja som utmanar branschen och erbjuder vad vi kallar den nya generationens fast food. Vi tycker att en burgare gjord på kvalitativa råvaror inte skall behöva kosta en förmögenhet, det ska inte heller ta lång tid att få den i handen. Mister York serverade sin första burgare sommaren 2020 ur en foodtruck. Idag öppnar vi fullskaliga snabbmatsrestauranger samtidigt som vi driver vidare och utvecklar våra mindre containerhus. Mister York har benämnts som Sveriges bästa burgarkedja i flera forum, något vi är väldigt stolta över! Verksamheten finns idag på många olika orter i Sverige och vi jobbar för fullt med att Mister York skall bli tillgängligt för hela Sverige, där Mall Of Scandinavia är näst på tur. Rollen som Team Member Vi söker dig som är ansvarstagande, utåtriktad, engagerad & bra på att samarbeta i grupp. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team för att leverera mat & service i världsklass. Dina arbetsuppgifter som Team Member kommer innefatta bland annat: Förberedelser av tillbehör, tillagning av våra prisbelönta burgare, städning samt mottagande av kunder i kassan. Hög kvalitet är något som genomsyrar hela vår företagskultur. Alla som arbetar inom vår verksamhet ska veta varför de går till jobbet varje morgon och hur de är med och bidrar. VÅRA FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG: - Du har rätt approach och vill ha roligt på jobbet. - Du är en person som vill utvecklas och lära dig nya saker. - Du är en lagspelare som samarbetar bra med andra. - Du uppskattar att jobba i ett högt tempo. - Du är noggrann och effektiv. - Du är ambitiös och gillar utmaningar. Arbetstid kommer att variera och vara förlagd på alla olika dagar i veckan. På Mister York så rekryterar vi utifrån personlighet och potential och inte endast utifrån tidigare erfarenheter. Vi erbjuder er full utbildning på plats. Mister York är anslutna till kollektivavtal.
Välj ett jobb för att visa detaljer