B2B försäljningsrepresentant

Trivs du i en miljö med högt tempo och tycker om att bygga långvariga relationer med kunder? Vi söker en motiverad och resultatorienterad person för att ansluta sig till vårt dynamiska B2B-säljteam for The Two Lumberjacks Workshop i Skene Skog! I denna roll kommer du att ansvara för hela försäljningsprocessen, från prospektering och leadgenerering till att avsluta affärer och bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att sälja högkvalitativa (inte flatpack) och innovativa skräddarsydda möbellösningar till företag. Företagsspråk: engelska. Vad du ska göra: Prospektera och kvalificera nya leads Utveckla starka kundrelationer och förstå deras behov Presentera skräddarsydda möbellösningar Förhandla och avsluta affärer Hantera försäljningscykeln från början till slut Varför gå med oss? Garanterad lön + provision Omfattande utbildning och support: Vi tillhandahåller omfattande utbildning för att säkerställa din framgång, oavsett din tidigare erfarenhet. Efter din prövotid får du en tjänstebil Företagsdator och telefon Friskvårdbidrag Hybridarbete Julklapp Årlig prestationsbonus Möjlighet att växa inom företaget Vem är du: Du har körkort kategori B. Du har en positiv inställning och trivs med att arbeta självständigt. Du lär dig snabbt med en stark vilja att lyckas. Du har utmärkt kommunikationsförmåga och är inte rädd för att få kontakt med nya människor. Du behärskar både engelska och svenska till fullo. Kännedom om CRM-system är ett plus men inget krav.

3 juli 2024
Sista ansökan:
15 september 2024
Behandlare med KBT van vid att ha grupp

Behandlare van att hålla både grupper och individuella behandling. Målgrupp är placeringar från kriminalvården både kvinnor och män. Behandlingen utgår från KBT och grupperna har olika program. Kortare resor med klienter kan förekomma Erfarenhet från att hålla behandlingsgrupper krävs. Start omgående, omfattning kan diskuteras. Kunskap i Officepaketet samt journalföring är ett krav samt mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Körkort krävs. Intervjuer kommer ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

2 juli 2024
Sista ansökan:
1 augusti 2024
Skolsköterska

Vi söker en skolsköterska till vår skola. En F-9 skola med anpassad grundskola belägen ca 5 km utanför Horred. Tjänsten är på 30% med tillträde så snart som möjligt.

2 juli 2024
Sista ansökan:
18 augusti 2024
Vi söker gjutare till Faiber AB

Om kundföretaget I en liten källarlokal i Kinnahult startade Faiber AB sin verksamhet år 1981 och mycket har hänt sedan dess! Det som började med tillverkning av bland annat motorcykelkåpor och karosser till buggybilar utvecklades snart till legoproduktion för svenska industriföretag. I slutet av 80-talet lät Faiber AB bygga en egen produktions­anläggning i Skene. Efterhand har lokalerna byggts till och anpassats till deras behov. Idag arbetar de i en ändamålsenlig och mycket flexibel produktionsanläggning, som smidigt kan anpassas till olika typer av kompositprodukter och varierande serier. För att läsa mer om Faiber, besök gärna deras hemsida www.faiberkomposit.se Arbetsuppgifter När du arbetar som gjutare på Faiber AB kommer du främst att producera olika produkter i komposit. Du jobbar i en flexibel produktion som är anpassad till olika typer av produkter. Dessa produkter tillverkas med hög precision och av mycket god kvalitet. Arbetet kräver hantverkskänsla där arbetet består av relativt korta produktionsserier och kan därmed upplevas som mycket omväxlande i ett relativt högt tempo. Du kommer att jobba tillsammans med andra engagerade och drivna kollegor och ni ser till så att uppsatta mål genomförs under arbetsdagens gång. Arbetstiden är förlagd till dagtid, 07.00-16.00 måndag till fredag, men det kan också bli aktuellt med tvåskift. Bakgrund och personliga egenskaper En fördel är om du har gymnasieutbildning, gärna med praktisk inriktning. Stor vikt läggs vid hur du kan hantera olika verkstadsmaskiner så som skruvdragare, slipmaskin och så vidare. Vi ser gärna att du har körkort, tillgång till bil och bor inom rimligt pendlingsavstånd till Skene. Truckkort är meriterande men inte ett krav. Du som person är framåt och har inget emot att ta i när du arbetar. Du tycker det är roligt att jobba med händerna, är relativt självgående och har inga problem med att fråga efter hjälp. Vidare är du prestigelös, kreativ och noggrann. Du är en hjälpsam person som har ett tekniskt intresse och som ser till att alltid lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Om oss FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt. Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär möjlighet till anställning hos kundföretaget efter inhyrningsperioden. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet. Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

2 juli 2024
Sista ansökan:
14 juli 2024
Mekaniker

Mekka Service är en verkstadsorganisation som finns på drygt 13 orter i Sverige. Varumärket ingår i Mekka Traffic Group och har som främsta uppdrag att serva och reparera bussar inom koncernens fordonsflotta som har drygt 1450 fordon. Mekka Service tar även in externa kunder och handhar också andra typer av fordon. Till verkstaden i Skene söker vi nu en till mekaniker, depån är bemannad måndag-fredag kl.07:00-16:00. Inom bussbranschen finns några av landets framtidsyrken, däribland Mekaniker till verkstäderna. Samtidigt sker det en stor teknikutveckling inom branschen där allt fler fordon blir eldrivna eller går på andra mer miljövänliga bränslen. Vår ambition är att fortsätta ligga i framkant i utvecklingen av eldrivna fordon. Detta ger i sin tur nya utmaningar och möjligheter för verkstäderna. Har du ett fordons- och teknikintresse, vill du inte missa denna resa!   Din arbetsroll I denna roll som Mekaniker kommer du arbeta med allt ifrån service till kvalificerad felsökning, diagnos samt reparationer. Som medarbetare på Mekka Service är det viktigt att du kan utföra ett arbete med kunden i fokus, både när det kommer till den externa kunden och den interna kunden, Bergkvarabuss som utför trafik i området. Att trafiken ska kunna flyta på ett obehindrat sätt är ett viktigt uppdrag och som mekaniker behöver man kunna hitta snabba och effektiva lösningar där kvalitet och säkerhet är av högsta prioritet. Stolthet över det utförda arbetet är en självklarhet.     Din profil För att trivas hos oss och i arbetet bör du vara noggrann, fokuserad och flexibel samt att du besitter en god samarbetsförmåga. I ditt dagliga arbete värdesätter du att jobba under eget ansvar och har förmågan att prioritera och självständigt lösa problem.     Vi söker dig som har: - Fordonsteknisk utbildning i gymnasienivå, eller motsvarande. Alternativt erfarenhet av fordonstekniskt arbete, gärna inom buss eller andra tunga fordon - B-körkort - God datorvana     Det är meriterande om du har: - C- och/eller D-körkort - Kunskap eller kännedom om diagnosverktyg eller annan spetskompetens.     Klicka här för att se vår film med våra medarbetare i huvudrollerna!     Sista ansökningsdag Låter ovan intressant är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss. Ansökningar kan komma att behandlas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan.

1 juli 2024
Sista ansökan:
2 augusti 2024
Produktionsmedarbetare

Svebab – Svenska Brandslangsfabriken AB är Sveriges enda tillverkare av rundvävda flatrullningsbara och formstabila slangar, vi är ett litet familjärt företag med 17 anställda som tillsammans förser Sverige med brand- och industrislangar. Tack vare en ökad aktivitet på vissa kundgrupper behöver vi nu förstärka inom produktionen med 2 personer. Arbetet består i huvudsak av vävning, rullning av slang eller packning. Flexibilitet, punktlighet och tålamod är nödvändiga egenskaper, förkunskaper inom området är ej nödvändiga. Anställningsformen är visstid och lön är enligt avtal, arbetstiden är dagtid eller 2-skift. Start i vecka 33/34.

1 juli 2024
Sista ansökan:
2 augusti 2024
Sjuksköterskor till hemsjukvården i Mark

Är du en person som värdesätter utveckling, engagemang och omtänksamhet i ditt arbetsliv? Då skulle vi passa bra ihop – för det gör vi också. Genom att jobba hos oss är du med och bidrar till en bättre vardag för tusentals människor i Marks kommun. Inte minst din egen. Hos oss får du möjlighet att växa – både som person men också i din yrkesroll, samtidigt som det du jobbar med får ett helt samhälle att växa. Oavsett vad dina arbetsuppgifter är så kommer du göra livet för alla de som bor och verkar här lite enklare. Och det är något vi värdesätter högt. Vår vision är att vara en nära kommun med människan i fokus. Nära varandra, vår omvärld och framtiden. Vi vill vara ett närvarande samhälle som med lugn och värme står bakom ryggen och tar emot våra 35 000 invånare, 3 600 medarbetare och hundratals företagare. Då blir varenda medarbetare hos oss betydelsefull. Tillsammans ser vi till att ett helt samhälle fungerar. ARBETSUPPGIFTER Vi utökar vår personalstyrka och vill välkomna dig som är sjuksköterska, med eller utan en vidareutbildning, att söka en tjänst hos oss inom hälso- och sjukvården i Marks kommun. Sjuksköterskans arbete i hemsjukvården innefattar allt ifrån patientansvar, handledning och teamarbete. I hemsjukvården arbetar även fysioterapeuter, arbetsterapeuter, rehabassistenter och undersköterskor med inriktning HSL. I det dagliga arbetet ska du tillsammans med teamet kring patienten besluta, genomföra och följa upp omvårdnadsåtgärder. Patienterna vi träffar bor antingen hemma i så kallat ordinärt boende eller på särskilt omsorgsboende (SÄBO). Vi har fler grupper med sjuksköterskor i verksamheten, bland annat de som jobbar inom socialpsykiatri/funktionshinder, utbildningssköterskor, administrativa sjuksköterskor, seniora sjuksköterskor och ambulerande. Hemsjukvården utför vård all dygnets timmar och planeringen görs utefter verksamhetens resurser. Lönetillägg utgår vid nattarbete och vid utökad kvällstjänstgöring. De placeringar som i nuläget finns tillgängliga ligger på följande orter: - Fritsla - Skene (ambulerande) Som nyanställd får du en individuellt anpassad introduktion tillsammans med våra seniora sjuksköterskor. Du kommer även ingå i ett mentorskapsprogram med gruppträffar där vi vid varje gång går igenom olika fokusområden i den kommunala hemsjukvården. Stor vikt ligger på gemenskap och trygghet. Möjlighet för vidare kompetensutveckling på arbetstid finns inom studenthandledning, Avancerad hemsjukvård och palliativ vård, förskrivning eller annan verksamhetsgynnande kurs. Om du har en heltidstjänst kan du även läsa specialist Vård av äldre eller distriktsjuksköterska delvis på arbetstid (25%). Vill du veta mer om hur vi jobbar och hur vår vardag ser ut? Följ oss på Instagram, se länk längst ned. KVALIFIKATIONER Sjuksköterskelegitimation ÖVRIGT Vi som jobbar inom Marks kommun utvecklar gemensamt vår tillsammanskultur genom att vi är engagerade, omtänksamma och utvecklande, till långsiktig nytta för individ och samhälle. Som arbetsgivare främjar vi lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten. Marks kommun erbjuder olika personalförmåner såsom exempelvis attraktivt friskvårdsbidrag, rabatterat årskort på Västtrafik, hyrcykel, pensions- och semesterväxling, samt möjlighet till distansarbete-och flexibel arbetstid utifrån verksamhetens behov och utformning. Vi har också bra kommunikationer mellan ex Göteborg, Borås, Varberg och det är lätt att parkera om du kör bil. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

30 juni 2024
Sista ansökan:
22 juli 2024
Orgelbyggare

Vi söker efter en erfaren orgelbyggare för att hjälpa utveckla orgelbyggeriet vidare, eller alternativt någon som vill lära sig yrket som lärling hos oss. Vi arbetar med nytillverkning, restaurering och underhåll av piporglar. Arbetet innefattar finhantverk i främst trä och metall och vår spetskompetens är inom restaurering och rekonstruktion av gamla orglar. Erfarenhet eller utbildning som finsnickare eller conservator är en fördel, liksom ett intresse för orgeln. Vi resar mycket och arbetar med underhåll oftast på plats i kyrkor. Språk: Svenska eller engelska Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

30 juni 2024
Sista ansökan:
30 september 2024
Bilmekaniker i Björketorp

Företag: Mistander Bilservice & Reparationer AB Plats: Björketorp, Marks kommun Om oss: Mistander Bilservice & Reparationer AB är en all bilverkstad ansluten till Ad bilverkstad, med en särskild inriktning på motorsport. Vi arbetar med service och reparationer av bilar av alla märken, samt specialdelar inom motorsport, som kabelmattor och elsystem. Vårt mål är att leverera högkvalitativa tjänster med en personlig touch. Jobbtitel: Servicetekniker/Bilmekaniker Arbetsuppgifter och ansvar: Utföra bilservice och reparationer på bilar av alla märken. Arbeta med specialdelar inom motorsport, inklusive kabelmattor och elsystem. Diagnostisera och åtgärda tekniska problem på fordon. Säkerställa hög kvalitet och kundnöjdhet i alla utförda arbeten. Krav och kvalifikationer: Ett eget driv och nyfikenhet. Stor vikt läggs på personlig lämplighet och att du fungerar bra i team. Erfarenhet av bilservice och reparationer är meriterande, men inte ett krav. Anställningsform: Deltid med chans till heltid Lön och förmåner: Lön enligt branschstandard Ansökan: Skicka din ansökan till: [email protected] Ansökningsfrist: Anställning sker löpande Kontaktinformation: För frågor, vänligen kontakta oss på [email protected] Vi ser fram emot din ansökan!

28 juni 2024
Sista ansökan:
28 juli 2024
Kombinerad roll som Verkstadskoordinator och bussförare

Mekka Service är en verkstadsorganisation som finns på drygt 13 orter i Sverige. Varumärket ingår i Mekka Traffic Group och har som främsta uppdrag att serva och reparera bussar inom koncernens fordonsflotta som har drygt 1450 fordon. Mekka Service tar även in externa kunder och handhar också andra typer av fordon. Verkstaden i Skene söker vi nu en Verkstadskoordinator som ska fungera som verkstadschefens förlängda arm. Tjänsten är en kombinerad tjänst där man uppskattningsvis arbetar 50% som Verkstadskoordinator och de övriga 50% som mekaniker alternativt bussförare.   Inom bussbranschen finns några av landets framtidsyrken. Samtidigt sker det en stor teknikutveckling inom branschen där allt fler fordon blir eldrivna eller går på andra mer miljövänliga bränslen. Vår ambition är att fortsätta ligga i framkant i utvecklingen av eldrivna fordon. Detta ger i sin tur nya utmaningar och möjligheter för verkstäderna. Har du ett fordons- och teknikintresse, vill du inte missa denna resa! Verkstaden i Skene är bemannad måndag-fredag kl.07:00-16:00.   Din arbetsroll I våra verkstäder är produktionsplaneringen ett stort arbete som är av största vikt för att uppnå en så effektiv verksamhet som möjligt. Som verkstadskoordinator är det ditt uppdrag att planera fordonen, mekaniker och material på ett kostnadseffektivt sätt samt verka för en säker och hälsosam arbetsmiljö. Som verkstadskoordinator är du verkstadschefens högra hand och du förväntas att stötta verkstadschefen i dennes arbete. Rollen är operativ och förutom planeringsarbetet förväntas du bidra i mekanikernas arbete genom att ge dem instruktioner och coacha dem för att hitta egna lösningar. Målet är att varje arbete ska ske med rätt kvalitet, till rätt kostnad och i rätt tid. I ditt dagliga arbete har du löpande kontakt med trafikledningen hos vår interna kund, Bergkvarabuss, för att ständigt säkerställa samarbetet mellan verkstad och trafik.   För att mekanikernas kompetens ska användas på bästa sätt är det viktigt att de också får ägna sin tid till det som de gör bäst. Därför ska verkstadschef och verkstadskoordinator arbeta som ett team för att ta hand om allt runt omkring produktionen. Utöver tjänsten som verkstadskoordinator planerar vi, som ovan nämnt, att kombinera rollen med antingen en tjänst som mekaniker alternativt bussförare på 50%, för att tillsammans utgöra en heltidstjänst.    Din profil Vi söker dig som är en god kommunikatör, är serviceinriktad och trivs i ett högt tempo med många bollar i luften. Du värdesätter samarbete med dina arbetskamrater och bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Du är van vid att arbeta operativt, har ett sinne för problemlösning och kan prioritera under tidspress. Dina ledaregenskaper kännetecknas av att du har förmågan att få andra att växa. Vi lägger stort vikt vid de personliga egenskaperna.   Vi söker dig som har: - Minst gymnasieutbildning, gärna med fordonsteknisk inriktning eller motsvarande - Ett tekniskt intresse - Datavana och systemförståelse - Svenska flytande i tal och skrift - B-körkort   Det är meriterande om du: - D-körkort - YKB - Fordonsteknisk utbildning i gymnasienivå eller erfarenhet av fordonstekniskt arbete, gärna inom buss eller andra tunga fordon. - Erfarenhet från servicebransch - Erfarenhet av systemen Navision och/eller Cabas. - Erfarenhet från fordon- eller verkstadsbranschen - Engelska i tal och skrift   Sista ansökningsdag Låter ovan intressant är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss.  Ansökningar kan komma att behandlas innan sista ansökningsdag så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.   Mekka Service är på väg in i en helt ny tid - Välkommen att kliva ombord! Klicka här för att se vår film med våra medarbetare i huvudrollerna!

28 juni 2024
Sista ansökan:
2 augusti 2024