Bagare/Konditor

Sök bland 60 lediga jobb som Bagare/Konditor och börja ditt nya yrkesliv idag!

Bagare/kallskänka

Frukost och lunch ansvarig på Vill Lovik Gillar du italienska influenser, poolhäng och padel? Vem gör inte det! Vi söker dig som vill vara med och utveckla våra gästupplevelser till nästa nivå på Villa Lovik. Här ska våra gäster få uppleva en skön mix av avkoppling, liv och rörelse och såklart god mat, bröd och trevliga viner. Ungefär som livet i en italiensk stad vid havet. Forza Italia! Villa Lovik ligger med utsikt över havet på Elfviks Udde på Lidingö. Här finns 61 hotellrum, 9 mötesrum, gym, beachclub, spa, gym, restaurang, piazza, padelbanor och Brödfabriken. Hos oss är också våra fyrbenta vänner välkomna. Din profil Nu söker vi dig som har passion för bageri, kvalitet och hantverk, du visar stor omtanke för gäster och kollegor, har ett genuint intresse för mat & dryck, du tycker om att arbeta noggrant och organiserat. Du har tidigare erfarenhet som bagare. Vi söker dig som är nyfiken, energisk och har en genuin utstrålning. Om tjänsten Som bagare & kallskänka hos oss är du en utav våra nyckelspelare, du ansvarar för att följa lagar och rutiner samt interna policys, regler och värderingar. Du är med på att skapa innovativa idéer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser. Arbetstid: Dagtid med start kl. 06:00 -14:30 även helger förekommer. Tjänsten går att kombinera genom att arbeta även andra tider om så önskas. Vad kan vi erbjuda dig? Vi är en liten organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med och utveckla vårt hotell i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr oss om våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj – vi ser fram emot din ansökan.

24 april 2024
Sista ansökan:
24 maj 2024
BAGARE

Hej, Nu söker vi på Thelins konditori nya bagare! Vi arbetar tillsammans i vårat bageri i Gröndal där vi bakar en mängd godsaker, 7 dagar i veckan, dag som natt. Vi har butiker som ligger runt om i Stockholm. Så en och annan fikaturné försöker vi ibland att hinna med för att träffa våra kollegor som arbetar ute i butikerna. Vi tycker om att skratta och ha roligt tillsammans samtidigt som vi försöker utmana oss själva i vårat arbete. För att ska passa in i vårat team krävs det därför att du är en person med både vilja och nyfikenhet. Vi vill också att du har erfarenhet inom yrket men är törstig på nya utmaningar. Då vi ständigt vill utveckla vårt sortiment och produkter önskar vi att du är en person som tycker att utveckling och kunskap är viktigt. Du bjuder ofta på ett glatt humör och är öppen för nya idéer och arbetssätt. Du är inte rädd för att ta dig an en utmaning och du trivs med att arbeta effektivt under ett högt tempo i en arbetsmiljö där det finns många bollar i luften. Om du känner dig taggad på att arbeta med oss kommer du få vara del av ett växande företag där vi har roligt på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet. Vi arbetar både självständigt och i lag och tar väl vara på vår yrkeskunskap genom att dagligen baka produkterna förhand. BAGARE – DAGSARBETE Som dagbagare kommer ditt fokus att ligga på produktion av matbröd, frallor samt kaffebröd av högsta kvalité. Vi ställer krav på att du ska vara utbildad som bagare eller konditor samt ha erfarenhet av yrket sedan tidigare. Vi håller ett högt arbetstempo i vårat bageri. Här utmanas vi med att baka stora volymer med bra råvaror, nästan uteslutande med händerna, för att alltid uppnå ett gediget slutresultat. I arbete som dagbagare förläggs ordinarie arbete måndag – söndag. Inför storhelger går vi alla i produktionen gemensamt in och förbereder även på helger. Låter detta som något för dig? Vill du bli en del utav vårat arbetslag? Varmt välkommen att söka till oss!

24 april 2024
Sista ansökan:
24 maj 2024
Baka med lust & glädje i Kosta

Vi på Kosta bageri söker efter en bagere med kunskap inom bageri & konditori. Arbetet innebär tidiga morgnar, både vardagar & helger. Du ska gilla att både baka bröd och skapa vackra bakverk från grunden. Vi söker dig som är glad & morgonpigg, positiv & kreativ, gillar högt tempo och är stresstålig. - erfarenhet av yrket och van att jobba självständigt. - kassa-erfarenhet och god kund service. - god kunskap i det svenska språket Vi erbjuder ett härligt arbetslag med högt i tak. Vi brinner för det genuina hantverket, här finns inga genvägar eller färdigköpta bakverk. Vi matar vår egen surdeg, bakar levain- och rågsurdegslimpor samt baguetter. Vi kavlar våra egna wienerbröd och croissanter. Avtalsenlig lön. Boendemöjligheter finns. Kosta ligger mellan Växjö & Kalmar, i hjärtat av Glasriket. Skicka ansökan & CV till [email protected]

24 april 2024
Sista ansökan:
24 maj 2024
Konditor

Vi söker en konditor till vårt team i vårt bageri på Björkskatan. Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för just bakning/ tillverkning och att du är villig att lära dig. Är du morgonpigg, har ett glatt humör, är flexibel och kan ha flera bollar i luften? Då kanske detta är just för dig! Tjänsten gäller timanställd/sommarjobb. Du börjar dagen kl 04.30 med att tillverka tårtor, bakelser, gobitar osv, så ett körkort och bil är ett krav om gångavstånd ej är möjligt. Produktionen är hantverksmässig så kunskap i hantverket och råvaran är ett plus. Har du påbörjat din utbildning, avslutat din utbildning eller är du bara grym på att baka så är du välkommen med din ansökan. Är detta något för dig, skicka in din ansökan till [email protected]. Har du fler funderingar går det bra att ringa Lena på 070-3771428

24 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Erfaren bagare till Konditori Katarina

Har du erfarenhet som bagare? Tycker du att kunden är det viktigaste som finns för ett företag? Trivs och utmanas du av att arbeta med en variation av utvecklande ansvars- och arbetsuppgifter. Just nu förstärker vi organisationen med en bagare till vår produktion i Limhamn. Välkommen med din ansökan! Vi söker dig som vill vara med och bidra till verksamhetens utveckling och som är en positiv och driven bagare med vana av att jobba i högt tempo och leverera 100% kvalitet! Du ska vara självgående och stresstålig. Hos oss får du möjlighet att vara med på den spännande utvecklingsresa som vi har påbörjat.   Vi söker dig som: ·        Alltid har en positiv attityd och har kunden i fokus. ·        Är engagerad, driven och ansvarstagande. ·        Har hög energinivå och stark drivkraft för att få saker gjorda. ·        Är stresstålig och alltid noggrann i allt du gör. ·        Är flexibel och lösningsorienterad. ·        Tar ett stort ansvar och ser alltid till verksamhetens bästa. ·        Minst 5 års erfarenhet som bagare ·        Meriterande med erfarenhet som konditor. Vi erbjuder: Ett varierande arbete i ett företag som är under ständig utveckling där du får utmana dig att alltid tänka själv.  Hos oss får du vara med och påverka, vara involverad i beslut och du får en fantastisk möjlighet att utvecklas. Detta är en bred och aktiv roll där du arbetar med stort eget ansvar. Du får möjligheten att vara med på en spännande tillväxtresa tillsammans med fantastiska kollegor. Vi uppmuntrar nya idéer, synsätt och arbetar för en dynamisk organisation. Hos oss är alla lika mycket värda, vi respekterar och hjälper varandra. Tycker du att den här annonsen stämmer in på dig, tveka då inte utan skicka in en ansökan till oss redan idag. Vi ser fram emot att höra av dig!    Team Katarina   Ort: Limhamn Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Du rapporterar till Produktionsledare Lön: Enligt överenskommelse Ansökan: Vi kommer att hantera alla ansökningarna löpande, så sök redan idag och allra senast den 18/4-2024. Vi hanterar inga ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsfunktionen Konditori Katarina, när smaken får avgöra Konditori Katarina startade som ett litet familjeföretag 1959 och har sedan dess erbjudit bakverk och bröd av högsta kvalité. Våra råvaror tillsammans med ett gediget hantverk och färskhet är naturliga delar av vårt företag och genomsyrar allt vi gör på Konditori Katarina. Det är i vårt bageri på Limhamn som våra duktiga bagare, tidigt varje morgon, kavlar wienerdeg, matar vår surdeg och langar in våra långjästa surdegsbröd i stenugnen. Samtidigt dekorerar konditorerna omsorgsfullt tårtor och doppar chokladbiskvier och kallskänkorna tillreder fräscha sallader och smörgåsar. Idag har vi sju egenägda konditorier i Malmö och Trelleborg, vi finns också representerade hos några utvalda återförsäljare. Läs gärna mer om oss på vår hemsida och i våra sociala medier; www.konditorikatarina.se

23 april 2024
Sista ansökan:
23 maj 2024
Hantverkskonditor till Brogyllen

Brogyllen är ett klassiskt konditori som grundades 1962. Våra produkter tillverkas i Mölndal där Bageriet ligger. Vi ställer höga krav på produkterna och allt ska göras från grunden inget halvfabrikat. Vi gör egna fyllningar till allt kaffebröd, underbara croissanter/wienerbröd gjorda på smör som kavlas ut dagligen. Vi söker Dig en driven hantverkskonditor som brinner för kvalitet i allt och har erfarenhet av bageriverksamhet. Vi är ute efter dig som kan wienerbröd, mjuka kakor, doppade bitar, knyta fina bröd och bullar och har ett estetiskt öga. Arbetstempot är högt och att vara noggrann är en självklarhet. Här får du möjlighet att utvecklas och skapa. Ta eget ansvar, ta fram nya produkter och utveckla vårt koncept. Är du organiserad och en bra lagspelare. Vi ser framemot din ansökan!

22 april 2024
Sista ansökan:
22 maj 2024
Café Prinsen i Strängnäs söker kunnig bagare/konditor

Café Prinsen i Strängnäs Då en av våra anställda går vidare mot nya utmaningar söker vi en erfaren, utbildad bagare/konditor för "hantverksmässig" tillverkning av matbröd och konditorivaror. I anställningen ingår även övriga i cafét förekommande uppgifter så som matlagning, arbete i försäljningen och städning/hygienarbete. Arbetstiden är schemalagd med arbete tidiga mornar och helger. Då det ingår en hel del kontakt med våra gäster i arbetet kräver vi att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Tillträde snarast möjligt. Café Prinsen är ett klassiskt bageri&konditori med ett stort utbud av matbröd, konditorivaror, tårtor och allt annat som gör livet lite godare. Vi har en caféservering med drygt 80 platser där Strängnäsborna kan avnjuta våra produkter. Vi är ett drygt dussin medarbetare av olika nationaliteter som håller igång verksamheten.

22 april 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Bagare| Biscuit International (f.d. Gille) | Örkelljunga

Är du sugen på att i arbetet känna doften av nybakta kakor och bli en del av ett härligt team som sprider glädje? Ta chansen att jobba hos vår kund Biscuit International (f.d. Gille) i Örkelljunga/Åsljunga och få dina arbetsdagar fyllda med ett gott skratt och härlig lagkänsla! Kort om tjänsten Uppdragslängd: 6 månader med goda möjligheter till förlängning Uppdragsstart: onsdag 27/3–2024 (v.13) Placeringsort: Örkelljunga/Åsljunga Arbetstider: 2-skift (varannan vecka dag, varannan vecka eftermiddag/kväll) Semesterstängt v.29 Hur ser en arbetsdag ut? Som bagare kommer du att vara en viktig del av teamet på Biscuit International (f.d. Gille). Du kommer att ansvara för att förse maskiner med råvaror samt mäta upp rätt mängd av råvaror för att skapa degen. Du kommer själv att hämta råvarorna med hjälp av truck för att förse din maskin med material. Du följer recept och utifrån instruktioner, ställer du in maskiner och ugn på rätt program och rätt antal grader. Är det dig vi söker? Vi söker dig som är en lagspelare som gillar ett högt tempo. Du behöver inte ha en doktorsexamen som bagare men du behöver vara snabb, noggrann och kunna köra truck. Tidigare erfarenhet som bagare eller livsmedelsindustrin är ett stort plus, men om du är en snabblärd samt har viljan att lära dig något nytt är du också välkommen! Så är du redo att bli en del av Biscuit-familjen, ansök nu! Om företaget Välkommen till Biscuit International, där smuliga drömmar blir verklighet! Som marknadsledare i småkaksmarknaden levererar vår kund glädje och kvalitet till varje tugga. Med deras fokus på utveckling och en trygg arbetsplats är dem inte bara en arbetsgivare, dem är en familj av passionerade biscuit-entusiaster. Välkomna till deras söta värld! Sök tjänsten idag! För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret samt bifogar dokument. Vänligen kontakta rekryterare Oscar Sahlin via telefonnummer 072-204 84 03 om du har några frågor eller funderingar. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Lernia är vägen framåt Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se

19 april 2024
Sista ansökan:
26 maj 2024
Konditor till Hollandia

Arbetsplatsen : Konditori Hollandia är ett klassiskt europeiskt Konditori/Café-hus. Vi tillverkar allt på plats vid vårt försäljningsställe i centrala Malmö. Vi har inga leveranser - därför kan vi ha bra arbetstider. Lokalerna är nyrenoverade och välplanerade. Arbetsuppgifterna är roligare här då vi använder fina råvaror och startar från grunden med tillverkningen. Som konditor får du bättre variation i arbetsuppgifterna Kollektivavtal finns. Om dig! : Som person är du trevlig och enkel att ha att göra med. Du är en prestigelös lagspelare som premierar företagets väl och teamets prestation. Vi gör allt för hand och med hjärta och älskar det vi gör. Du är hjärtligt välkommen att söka om du har erfarenhet av hantverksmässig produktion inom Konditori/Bageri/Kök. Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

18 april 2024
Sista ansökan:
18 maj 2024
Bagare

Vi söker bagare med stort intresse för klassiska bakverk. Vi bakar allt från grunden i vårt bageri i Gröndal. Allt från surdegsbröd, knäckebröd till croissanter och kanelbullar. Du ska passa in bra i gruppen men även kunna arbeta självständigt. Vi bakar 7 dagar i veckan på rullande schema. Erfarenhet och utbildning är ett krav. Vi har kollektivavtal. Lön och tillträdes dag diskuteras.

17 april 2024
Sista ansökan:
17 maj 2024