Erfaren bagare till Konditori Katarina

Har du erfarenhet som bagare? Tycker du att kunden är det viktigaste som finns för ett företag? Trivs och utmanas du av att arbeta med en variation av utvecklande ansvars- och arbetsuppgifter. Just nu förstärker vi organisationen med en bagare till vår produktion i Limhamn. Välkommen med din ansökan! Vi söker dig som vill vara med och bidra till verksamhetens utveckling och som är en positiv och driven bagare med vana av att jobba i högt tempo och leverera 100% kvalitet! Du ska vara självgående och stresstålig. Hos oss får du möjlighet att vara med på den spännande utvecklingsresa som vi har påbörjat.   Vi söker dig som: ·        Alltid har en positiv attityd och har kunden i fokus. ·        Är engagerad, driven och ansvarstagande. ·        Har hög energinivå och stark drivkraft för att få saker gjorda. ·        Är stresstålig och alltid noggrann i allt du gör. ·        Är flexibel och lösningsorienterad. ·        Tar ett stort ansvar och ser alltid till verksamhetens bästa. ·        Minst 5 års erfarenhet som bagare ·        Meriterande med erfarenhet som konditor. Vi erbjuder: Ett varierande arbete i ett företag som är under ständig utveckling där du får utmana dig att alltid tänka själv.  Hos oss får du vara med och påverka, vara involverad i beslut och du får en fantastisk möjlighet att utvecklas. Detta är en bred och aktiv roll där du arbetar med stort eget ansvar. Du får möjligheten att vara med på en spännande tillväxtresa tillsammans med fantastiska kollegor. Vi uppmuntrar nya idéer, synsätt och arbetar för en dynamisk organisation. Hos oss är alla lika mycket värda, vi respekterar och hjälper varandra. Tycker du att den här annonsen stämmer in på dig, tveka då inte utan skicka in en ansökan till oss redan idag. Vi ser fram emot att höra av dig!    Team Katarina   Ort: Limhamn Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Du rapporterar till Produktionsledare Lön: Enligt överenskommelse Ansökan: Vi kommer att hantera alla ansökningarna löpande, så sök redan idag och allra senast den 18/4-2024. Vi hanterar inga ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsfunktionen Konditori Katarina, när smaken får avgöra Konditori Katarina startade som ett litet familjeföretag 1959 och har sedan dess erbjudit bakverk och bröd av högsta kvalité. Våra råvaror tillsammans med ett gediget hantverk och färskhet är naturliga delar av vårt företag och genomsyrar allt vi gör på Konditori Katarina. Det är i vårt bageri på Limhamn som våra duktiga bagare, tidigt varje morgon, kavlar wienerdeg, matar vår surdeg och langar in våra långjästa surdegsbröd i stenugnen. Samtidigt dekorerar konditorerna omsorgsfullt tårtor och doppar chokladbiskvier och kallskänkorna tillreder fräscha sallader och smörgåsar. Idag har vi sju egenägda konditorier i Malmö och Trelleborg, vi finns också representerade hos några utvalda återförsäljare. Läs gärna mer om oss på vår hemsida och i våra sociala medier; www.konditorikatarina.se

23 april 2024
Sista ansökan:
23 maj 2024
Hantverkskonditor till Brogyllen

Brogyllen är ett klassiskt konditori som grundades 1962. Våra produkter tillverkas i Mölndal där Bageriet ligger. Vi ställer höga krav på produkterna och allt ska göras från grunden inget halvfabrikat. Vi gör egna fyllningar till allt kaffebröd, underbara croissanter/wienerbröd gjorda på smör som kavlas ut dagligen. Vi söker Dig en driven hantverkskonditor som brinner för kvalitet i allt och har erfarenhet av bageriverksamhet. Vi är ute efter dig som kan wienerbröd, mjuka kakor, doppade bitar, knyta fina bröd och bullar och har ett estetiskt öga. Arbetstempot är högt och att vara noggrann är en självklarhet. Här får du möjlighet att utvecklas och skapa. Ta eget ansvar, ta fram nya produkter och utveckla vårt koncept. Är du organiserad och en bra lagspelare. Vi ser framemot din ansökan!

22 april 2024
Sista ansökan:
22 maj 2024
Café Prinsen i Strängnäs söker kunnig bagare/konditor

Café Prinsen i Strängnäs Då en av våra anställda går vidare mot nya utmaningar söker vi en erfaren, utbildad bagare/konditor för "hantverksmässig" tillverkning av matbröd och konditorivaror. I anställningen ingår även övriga i cafét förekommande uppgifter så som matlagning, arbete i försäljningen och städning/hygienarbete. Arbetstiden är schemalagd med arbete tidiga mornar och helger. Då det ingår en hel del kontakt med våra gäster i arbetet kräver vi att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Tillträde snarast möjligt. Café Prinsen är ett klassiskt bageri&konditori med ett stort utbud av matbröd, konditorivaror, tårtor och allt annat som gör livet lite godare. Vi har en caféservering med drygt 80 platser där Strängnäsborna kan avnjuta våra produkter. Vi är ett drygt dussin medarbetare av olika nationaliteter som håller igång verksamheten.

22 april 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Bagare| Biscuit International (f.d. Gille) | Örkelljunga

Är du sugen på att i arbetet känna doften av nybakta kakor och bli en del av ett härligt team som sprider glädje? Ta chansen att jobba hos vår kund Biscuit International (f.d. Gille) i Örkelljunga/Åsljunga och få dina arbetsdagar fyllda med ett gott skratt och härlig lagkänsla! Kort om tjänsten Uppdragslängd: 6 månader med goda möjligheter till förlängning Uppdragsstart: onsdag 27/3–2024 (v.13) Placeringsort: Örkelljunga/Åsljunga Arbetstider: 2-skift (varannan vecka dag, varannan vecka eftermiddag/kväll) Semesterstängt v.29 Hur ser en arbetsdag ut? Som bagare kommer du att vara en viktig del av teamet på Biscuit International (f.d. Gille). Du kommer att ansvara för att förse maskiner med råvaror samt mäta upp rätt mängd av råvaror för att skapa degen. Du kommer själv att hämta råvarorna med hjälp av truck för att förse din maskin med material. Du följer recept och utifrån instruktioner, ställer du in maskiner och ugn på rätt program och rätt antal grader. Är det dig vi söker? Vi söker dig som är en lagspelare som gillar ett högt tempo. Du behöver inte ha en doktorsexamen som bagare men du behöver vara snabb, noggrann och kunna köra truck. Tidigare erfarenhet som bagare eller livsmedelsindustrin är ett stort plus, men om du är en snabblärd samt har viljan att lära dig något nytt är du också välkommen! Så är du redo att bli en del av Biscuit-familjen, ansök nu! Om företaget Välkommen till Biscuit International, där smuliga drömmar blir verklighet! Som marknadsledare i småkaksmarknaden levererar vår kund glädje och kvalitet till varje tugga. Med deras fokus på utveckling och en trygg arbetsplats är dem inte bara en arbetsgivare, dem är en familj av passionerade biscuit-entusiaster. Välkomna till deras söta värld! Sök tjänsten idag! För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret samt bifogar dokument. Vänligen kontakta rekryterare Oscar Sahlin via telefonnummer 072-204 84 03 om du har några frågor eller funderingar. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Lernia är vägen framåt Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se

19 april 2024
Sista ansökan:
26 maj 2024
Konditor till Hollandia

Arbetsplatsen : Konditori Hollandia är ett klassiskt europeiskt Konditori/Café-hus. Vi tillverkar allt på plats vid vårt försäljningsställe i centrala Malmö. Vi har inga leveranser - därför kan vi ha bra arbetstider. Lokalerna är nyrenoverade och välplanerade. Arbetsuppgifterna är roligare här då vi använder fina råvaror och startar från grunden med tillverkningen. Som konditor får du bättre variation i arbetsuppgifterna Kollektivavtal finns. Om dig! : Som person är du trevlig och enkel att ha att göra med. Du är en prestigelös lagspelare som premierar företagets väl och teamets prestation. Vi gör allt för hand och med hjärta och älskar det vi gör. Du är hjärtligt välkommen att söka om du har erfarenhet av hantverksmässig produktion inom Konditori/Bageri/Kök. Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

18 april 2024
Sista ansökan:
18 maj 2024
Bagare

Vi söker bagare med stort intresse för klassiska bakverk. Vi bakar allt från grunden i vårt bageri i Gröndal. Allt från surdegsbröd, knäckebröd till croissanter och kanelbullar. Du ska passa in bra i gruppen men även kunna arbeta självständigt. Vi bakar 7 dagar i veckan på rullande schema. Erfarenhet och utbildning är ett krav. Vi har kollektivavtal. Lön och tillträdes dag diskuteras.

17 april 2024
Sista ansökan:
17 maj 2024
Produktutvecklare som bageriexpert!

Toppkvalitet, innovativa produkter och enastående service, inom bageri- och bryggeribranschen i mer än 90 länder rankas vi som ledande tillverkare av bakingredienser och malt. Vi har operativa enheter i Tyskland och andra länder. IREKS är ett framgångsrikt familjeföretag och även moderbolag i en livsmedelskoncern som har drygt 2900 medarbetare globalt. Huvudkontoret ligger i Tyskland. Produktutvecklare som bageriexpert! Är du redo för en global utmaning att ta nästa karriärsteg inom vår internationella affärsenhet som Produktutvecklare som bageriexpert i Sverige! Vi söker dig med flera års yrkesvana inom bageri och konditori du är driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Du trivs och har vana i att arbeta kundnära och har lätt för att skapa en kreativ och positiv arbetsmiljö. Du tycker att kundkontakter och kvalitet är viktigt och är lyhörd för kundbehoven och har en naturlig förmåga att kommunicera. Huvudsakliga arbetsuppgifter Försäljning och demonstrationer av våra produkter Teknisk rådgivning och professionell support för våra kunder i samarbete med vår handelspartner i Sverige Utveckla recept av nya bak produkter så som bakelser, konfekt, samt receptförslag för den svenska marknaden Bak presentation hos utvalda kunder Du är även ansvarig för två stora välkända kunder i Sverige Utbildning och erfarenhet Bagare eller konditor med högre utbildning med gesällbrev Minst 5 års arbetslivserfarenenhet inom professionell bakning Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift Personliga egenskaper För att lyckas i rollen bör du ha god kommunikativ förmåga, vara både kreativ och nytänkande i kombination med resultatorienterad. Vidare är du strukturerad, modig och har en naturlig förmåga att vinna förtroende och skapa positiv energi i mötet med kunder och kollegor. I tjänsten ingår tjänsteresor. Ansökan I denna rekrytering samarbetar IREKS med PS Partner. Varmt välkommen att kontakta gärna Louise Harrysson 072 311 98 39 eller [email protected] Vi arbetar med ett kontinuerligt med urval så sänd in din ansökan så snart som möjligt.

17 april 2024
Sista ansökan:
12 maj 2024
Konditor till Fabrique

Konditor till Fabrique! Om tjänsten Vi söker nu en erfaren och självgående konditor som vill bli en del av ett sammansvetsat team på Fabrique. Hos oss får du arbeta med bakverk och konditorivaror i Fabriques anda i vackra, fräscha och inspirerande lokaler ute på Djurgården. Som Sveriges enda äkta vara-märkta bageri känner vi stor stolthet över att arbeta med de bästa råvarorna och att allt görs på ett hantverksmässigt sätt från grunden. Vi har också ett nära samarbete med vår fina restaurang Slipen och producerar bakverk och konditorivaror även åt dem. Som anställd hos Fabrique blir du del av en internationell koncern med utvecklingsmöjligheter bl.a. i New York och London. Vi har kollektivavtal och en övergripande organisation, bl.a. med stödfunktioner såsom HR, som arbetar aktivt för att allt runtomkring själva arbetet ska bli så bra som möjligt. Det är en heltidstjänst som gäller tillsvidare (provanställning tillämpas) med start så snart som möjligt. Arbetet utförs i regel dagtid med start runt 06:00 men helgarbete kan förekomma. Kvalifikationer För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet från branschen. Vidare vill vi att du delar vår passion för bröd och bakverk och att du trivs bra i en händelserik och varierad miljö med högt tempo. Har du erfarenhet från liknande arbetsplatser är det meriterande. Om Fabrique Fabrique Stenugnsbageri grundades av Charlotta och David Zetterström 2008. Ända sedan starten har vi bakat med rena naturliga råvaror på ett traditionellt och hantverksmässigt sätt. Även om Fabrique nu finns i tre länder och har sammanlagt över 30 butiker och restauranger så är det fortfarande det lokala bageriet vid hörnet. Vi verkligen älskar bröd. Kardemummabullar, levain, rågsur, sesamtoast och croissanter - det tar aldrig slut! Den nygräddade doften, de varma ugnarna och allt som hör ett kvartersbageri till. Om du också delar vår passion är du välkommen att söka jobb hos oss.

16 april 2024
Sista ansökan:
15 maj 2024
Bagare/Konditor på Bergs Konditori

Vi söker Konditor för sommarsäsongen 2023. Vi är ett hantverksbageri som jobbar i ett tajt team med högt tempo under sommarmånaderna. Förkunskaper: Utbildning eller yrkeserfarenhet inom konditori branschen. Arbetsplats: Marstrand, Bohuslän. Boende kan erbjudas under ansällningsperioden. Lön: Enligt avtal Lönetyp: Timlön Anställningsvillkor: Säsonsgsanställning

16 april 2024
Sista ansökan:
16 maj 2024
Livsmedelsarbetare (Konditor) sökes

Bake My Day är Sveriges snabbast växande bageriföretag! Vi tillverkar allt från bröd, surdegsbröd, kaffebröd, tårtor, bakelser, konditoribitar, kallskänk samt maträtter. Då vi nu har vuxit ur våra nuvarande lokaler och för att fortsätta växa så bygger Bake My Day ny produktionslokal på 10 000 m2 i Arlandastad. Bake My Day kommer hösten 2024 flytta till Arlandastad men fram tills dess är arbetsplatsen belagd i Huddinge. Vill du vara med på en resan? För nu söker vi en duktig konditor med erfarenhet. Du kommer att få arbeta med alla typer av bakverk, maskiner och utrustningar. På Bake My Day så bakar vi alla typer av bakverk, från klassiska prinsesstårtor till moussetårtor, konditoribitar och bakelser. Om du har rätt kompetens och är inte rädd för att arbeta hårt så har vi en plats för dig. Självklart ska du vara självgående och ha en vilja att utvecklas tillsammans med oss. Vad erbjuder du oss? Ett glatt humör och en positiv inställning Du är en engagerad medarbetare Du gillar att ta initiativ och ansvar Du vill lära dig mer för att kunna utvecklas Du är en stolt representant för vårat varumärke Vad erbjuder vi dig? Vi bakar inte bara med maskiner. Många av våra produkter är hantverksprodukter där vi behöver din erfarenhet och kunskap. En rolig och social arbetsplats där du får träffa olika människor i arbetet dagligen Chansen att arbeta inom ett växande företag där du kan följa med oss på resan Möjligheten att utvecklas ihop med dina kollegor. Arbetet kommer vara schemalagd måndag-fredag 09:00-17:30, samt att man skall vara beredd att arbeta vissa helger. Schematiderna kan komma att förändras beroende på arbetsstation.

15 april 2024
Sista ansökan:
29 april 2024