Florist

Sök bland 22 lediga jobb som Florist och börja ditt nya yrkesliv idag!

Erfaren Florist sökes

Florist sökes! Vi på Interflora Tumba Blomstercity expanderar och söker därför erfarna kreativa florister till heltidstjänst. Vi finns i Tumba centrum galleria, med närhet till pendeltåg och bussar, ca 20min direkt tåg från Stockholm central. Med start omgående Skicka gärna ett mail till oss! [email protected] Hälsningar Interflora Tumba Blomstercity

22 februari 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Snittblomsansvarig florist på Bellis Blomsterhandel

Ledig Tjänst: Snittblomsansvarig på Bellis Blomsterhandel Bellis Blomsterhandel söker nu en engagerad och kreativ Snittblomsansvarig för att stärka vårt team. Som Snittblomsansvarig kommer du att ha en nyckelroll i inköp, snittblomsproduktion, bukettbindning, förproduktion och exponering av våra blommor. Du ska ha goda kunskaper inom begravningsbinderi, bröllopsbinderi samt bukett och dekoration. Arbetsuppgifter: Inköp: Ansvar för att välja och inköpa högkvalitativa snittblommor från olika leverantörer. Snittblomsproduktion: Sköta om och hantera snittblomssortimentet för att säkerställa färskhet och kvalitet. Bukettbindning: Kreativ bukettbindning med öga för design och detaljer. Förproduktion: Förbereda och organisera material för en smidig arbetsprocess. Exponering: Ansvara för att skapa attraktiva och lockande blomsterarrangemang för kundernas inspiration. Kvalifikationer: Erfarenhet av arbete inom blomsterbranschen, särskilt med fokus på snittblommor och bukettbindning. Kreativitet och konstnärlig förmåga i att skapa vackra blomsterarrangemang. Goda kunskaper om olika snittblomssorter, deras skötsel och hållbarhet. Organiserad med förmåga att hantera inköp och förproduktion effektivt. Utmärkt kundservice och kommunikationsförmåga. Om du älskar blommor, har passion för detaljer och trivs i en kreativ miljö, är detta den perfekta möjligheten för dig! Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected] senast 30/4. Vi ser fram emot att välkomna en entusiastisk Snittblomsansvarig till Bellis Blomsterhandel!

20 februari 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Vi söker nu en florist med passion för växter och inte minst snittblommor.

Hos oss på Bürgers har vi under ett stort antal år samlat växter för de framtida Svenska trädgårdarna. Stor vikt har lagts på bra material, både när det gäller kvalité och ursprung. Idag har vi leverantörer över hela Europa som med hjälp av ett stort kunnande och ett gott samarbete hjälper oss med vårt stora sortiment av både inne- och utomhusväxter. Med hjälp av vår duktiga personal har vi också under de senaste åren arbetat vidare med en stor avdelning inomhus där man hittar mängder av blommande och gröna växter tillsammans med antika möbler och inredningsprylar. Dessutom hjälper vår snittavdelning gärna till med läckra buketter, häftiga arrangemang och blommor till bröllop och begravning. Vi söker nu en florist med passion för växter och inte minst snittblommor. Vi söker dig som är utbildad florist, gärna med erfarenhet av butikshandel. Såklart ska du älska mötet med kund. För att lyckas hos oss tror vi att du är en person med stort engagemang för kunden och trädgården. Arbetsbeskrivning: Arbetet är varierat och innefattar alla delar inom butiksverksamheten. Du kommer att arbeta med olika typer av uppgifter varje arbetspass, alla i yrket förekommande moment så som binderier av alla slag till begravningar, bröllop mm. Förutom sedvanliga floristarbeten kommer du även att arbeta med allt från skötsel, vattning och hantering av krukväxter. Upplockning samt prissättning av varor samt expediera kunder samt kassahantering. Kvalifikationer: Ett krav för denna tjänst är att du har en floristutbildning. Det är meriterande om du har arbetat ett par år som florist men har du nyss avslutat din utbildning så är det inget hinder för att arbeta hos oss. Viktigast för oss är att du alltid har kunden i fokus och att du är flexibel. Vi söker en glad, social och utåtriktad person som är villig att ta i när arbetet kräver det. Du ska ha en hög servicekänsla samt ha lätt för att samarbeta men bör inte vara rädd för att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du behöver ha en god förmåga att kunna kommunicera på svenska i tal och skrift med såväl kolleger som kunder. Krav: Floristutbildning Anställningsform: 75% med möjlighet till mer under högsäsong. Säsongsanställning under mars-oktober med start enligt överenskommelse. För rätt person kan tjänsten komma att bli förlängd. Arbetstiderna varierar, måndag-fredag 10-18 samt helgtjänstgöring lördag-söndag 10-16, enligt schemaläggning efter överenskommelse. Lön enligt avtal (Svensk Handel, Detaljhandel) Sök jobbet senast 3 mars genom att skicka in en ansökan till: [email protected] Ange referens: Florist Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

15 februari 2024
Sista ansökan:
3 mars 2024
Florist med utbildning eller erfarenhet

Du behöver ha en en floristutbildning eller lång erfarenhet i branschen och kunna jobba i team och även självständigt. Du bör ha ett stort intresse för yrket och kunna alla typer av binderier. Den vi söker bör vara engagerad, positiv och ansvarstagande samt noggrann. Bra service till kunder är en självklarhet. Tjänsten kan anpassas mellan 80-100% om önskemål finns. Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Butiken är belägen i Tyresö centrum 15 min med buss från Gullmarsplan. Varmt välkommen med din ansökan till vår mail [email protected], intervjuer sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag.

13 februari 2024
Sista ansökan:
14 mars 2024
Florist

Florist med erfarenhet av alla arbetsuppgifter som förekommer i en blomsterhandel så som sorgbinderier, brudbuketter, presentbuketter mm. Vi söker 2 st florister en heltid och en deltid , med längre vana av arbete i butik ,pålitlig, stesstålig ,serviceinriktad med passion till yrket. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

10 februari 2024
Sista ansökan:
11 mars 2024
FLORIST

SÖKER EN ERFAREN FLORIST , MED STORT ANSVARSTAGANDE OCH ÄR FLEXIBEL ,PÅLITLIGT OCH SOM SÄTTER KUNDEN I CENTRUM . MÅSTE KUNNA ALLT INOM FLORISTYRKET. FÖRST OCH FRÄMST ÄR DET SOMMARJOBB , CA 80 % .

7 februari 2024
Sista ansökan:
8 mars 2024
Florist till Bellis blomsterhandel – Uppsala

Är du florist eller går du på en floristutbildning och söker ett extrajobb i vår/ sommar? Vill du arbeta tillsammans med ett härligt team på en kreativ arbetsplats? Just nu söker vi extrapersonal för att stärka upp personalstyrkan i sommar! Tilltänkt arbetsstart vecka 11. Som florist och sommarjobbare hos oss kommer du vara ansiktet utåt för våra kunder i vår butik. Du kommer även arbeta som säljande personal och ge kunder råd och tips om hur de tar hand om sina blommor. Är du florist sedan tidigare binder du buketter, skapar blomsterarrangemang och ser till att vår butik är ordnad, sorterad och välfylld. Har du pågående floristutbildning kommer du få möjlighet att utveckla dig inom yrket genom att arbeta tillsammans med våra kompetenta florister i butiken. Är du den vi söker? Vi ser gärna att du har en pågående floristutbildning samt vana att arbeta i butik. Är du florist är detta meriterande. Vidare ser vi att du tidigare arbetat administrativt då orderhantering även ingår i arbetet. Du är positiv med en stark kreativ ådra och kan hantera när det är många bollar i luften. Att kommunicera väl muntligt såväl som skriftligt på svenska är ett krav för att kunna svara våra kunder via mail enligt våra riktlinjer. B-körkort är ett krav då det förekommer stöttning i att leverera bud ut till våra kunder. Sök redan nu! Skicka in ditt CV och personliga brev till [email protected] samt information om vilka veckor du kan jobba under sommaren redan idag, men absolut senast 4:e mars. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och sommarjobbstjänsterna kan tillsättas redan innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!

6 februari 2024
Sista ansökan:
4 mars 2024
Florist sökes

Vi söker nu en god kollega som är duktig florist till våra butiker, vi har en i Stockholms city samt på Ekerö.

5 februari 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Florist

Är Du floristen vi söker? 🌿 Tjänsten är på ca. 20-30h/vecka med extra arbetspass vid helgdagar, med chans till heltid för rätt person. Vi söker Dig som har erfarenhet av floristyrket. Du ska vara kreativ, positiv och vilja lära dig nytt. Du är självgående och kan ta eget ansvar. I perioder har vi väldigt mycket att göra och det krävs ett snabbt tempo då vi förproducerar mycket. Med ett leende på läpparna erbjuder du våra kunder den bästa servicen. Sök endast om du uppfyller kraven! Rekryteringen sker löpande och vi förbehåller oss rätten att tillsätta en lämplig kandidat innan rekryteringsperioden är avslutad.

31 januari 2024
Sista ansökan:
1 mars 2024
Florister sökes till Skärhamn

Vi behöver blir fler i vårt härliga blomster- team! Erfarna, binderikunniga florister med trädgårdsintresse sökes till Edwardssons Handelsträdgård i Skärhamn. VIKARIAT. Timanställning, för arbete under några dagar per vecka med tillträde snarast VIKARIAT. 80-100 % från i vår och framåt. Tveka inte att höra av dig till [email protected] Hoppas vi hörs!

31 januari 2024
Sista ansökan:
1 mars 2024