Frisör

Sök bland 100 lediga jobb som Frisör och börja ditt nya yrkesliv idag!

Frisör

Är du vår nya kollega? Salongen ligger i Bollebygd. Vi har både drop in och tidsbokning. Vi söker en frisör som kan hantera klippningar (Dam/Barn/Herr), Färgningar, slingbehandlingar, styling, plock och färgning av bryn, försäljning av produkter. Ett plus om personen hanterar makeup, håruppsättning, trådning, vaxning m.m. Viktigaste för oss att du har ett stort intresse och älskar ditt jobb upp till 100 %. Du ska även vara positiv och hålla salongen rent. Serviceinriktad och ha trevligt bemötade mot kunder. Du ska kunna svenska i tal och skrift, det är viktigt eftersom man ska kunna kommunicera med våra kunder. Ett plus om man har engelskan (inget krav). Intresserad? Skicka gärna CV/personligt brev till [email protected] Anställningsform: Provanställning med möjlighet till tillsvidare.

12 juni 2024
Sista ansökan:
12 juli 2024
Söker frisör

Sollentuna centrum hittar du vår salong med härlig atmosfär. Våra frisörer är erfarna och kunniga inom allt som gäller hårvård och en av våra främsta prioriteringar är att ta vara på det individuella hos varje kund. Vi erbjuder dam-, herr- och barnklippning, hårförlängning och mycket mer. Vi behöver nu rekrytera 2st frisörer erfaren frisör med minst 2 års erfarenhet från frisöryrket. På grund av många kundkontakter är det ett krav att du som söker tjänsten kan tala god svenska. Gesällbrev är inget krav men meriternade för anställning. Anställningen är på heltid beroende på önskemål. Välkommen med din ansökan!

12 juni 2024
Sista ansökan:
12 juli 2024
Gallerian stan, Hamngatan 37

Vi söker duktiga frisörer till en ny salong som ska öppnas 1a augusti i gallerian i stan på Hamngatan. vi söker dig som är erfaren frisör som kan klippa både dam och herr frisyrer. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

11 juni 2024
Sista ansökan:
30 september 2024
Salong Zax 2000 i Kista Galleria

Hej! Vi på söker en ny kandidat till vår lilla team. Zax Salong 2000 har en bred kundkrets båda stammisar och drop in kunder. vi klipper damer och herrar, vi utför även följande behandlingar: Färg, slingor, permanent. vi söker dig som har erfarenhet inom dam och herrklippningar. vi har öppet 7 dagar i veckan, schema och lön efter överenskommelse. Vi söker både deltid och heltids arbetare. Vi satsar stort på kvalitet och service. Du som söker ska kunna klippa olika herrklippningar enligt kundens önskemål och sälj är en stor del av ditt jobb då vi har över 10 olika produktserier. Du ska vara i tid ta ditt jobb på allvar och kunna följa reglerna på arbetsplatsen, samt kunna jobba i team. Skicka in ett CV eller mail där du beskriver dina livs erfarenheter eller ring oss . Hälsningar Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

11 juni 2024
Sista ansökan:
30 november 2024
RAW HAIR ÖSTERMALM SÖKER BRA FRISÖR. LÖN: 28-35000 kr.

Raw Hair By Adriana Kuhl Östermalm är en stor härlig salong på Sibyllegatan, som andas lyx med en avslappnad atmosfär. Vi är störst i Sverige på hårförlängningar och jobbar även väldigt mycket med färgbehandlingar, Olaplex och keratinbehandlingar. Vår kundkrets ökar nu i snabb takt och söker därmed fler frisörer som vill ingå i vårat glada gäng! VI ERBJUDER: ✔ Trygghet med bra grundlön + provision. ✔ Erfaren frisör snittlön 28 000-35 000kr/mån. ✔ Inspirerande arbete med mestadels långa behandlingar ✔ Personalrabatter på löshår, Raw Athletics, HIPKINI och Bia Brazil ✔ Ej fördröjd månadslön. Första lönen betalas alltså ut den 25e samma månad du anställs. DIG VI SÖKER: ✔ Utbildad frisör ✔ Älskar att jobba med färg och löshår ✔ Entusiastisk och positiv ✔ Bidrar till en fantastisk teamkänsla INFORMATION OM TJÄNSTEN: ✔ Grundlön + provision. Erfaren frisör snittlön 28 000-35 000kr/mån. ✔ Tillträde omgående ✔ Tillsvidareanställning med inledande provanställning ✔ Heltid, deltid eller helger ANSÖKAN: Ansökan skickas till [email protected] Bifoga gärna ett foto på dig själv. Besök vår hemsida www.rawhair.se för mer information om salongerna och hur vi jobbar.

11 juni 2024
Sista ansökan:
25 juni 2024
RAW HAIR ODENPLAN SÖKER BRA FRISÖR. LÖN: 28-35000 kr.

Raw Hair By Adriana Kuhl Odenplan är en härlig salong med sex stolar, som andas lyx med en avslappnad atmosfär. Vi är störst i Sverige på hårförlängningar och jobbar även väldigt mycket med färgbehandlingar, Olaplex och keratinbehandlingar. Vår kundkrets ökar nu i snabb takt och söker därmed fler frisörer som vill ingå i vårat glada gäng! VI ERBJUDER: ✔ Trygghet med bra grundlön + provision. ✔ Erfaren frisör snittlön 28 000-35 000kr/mån ✔ Inspirerande arbete med mestadels långa behandlingar ✔ Personalrabatter på löshår, Raw Athletics, HIPKINI och Bia Brazil ✔ Ej fördröjd månadslön. Första lönen betalas alltså ut den 25e samma månad du anställs. DIG VI SÖKER: ✔ Utbildad frisör ✔ Älskar att jobba med färg och löshår ✔ Entusiastisk och positiv ✔ Bidrar till en fantastisk teamkänsla INFORMATION OM TJÄNSTEN: ✔ Grundlön + provision. Erfaren frisör snittlön 28 000-35 000kr/mån. ✔ Tillträde omgående ✔ Tillsvidareanställning med inledande provanställning ✔ Heltid, deltid eller helger ANSÖKAN: Ansökan skickas till [email protected] Bifoga gärna ett foto på dig själv. Besök vår hemsida www.rawhair.se för mer information om salongerna och hur vi jobbar.

11 juni 2024
Sista ansökan:
25 juni 2024
Frisör

Vi söker en frisör till vår salong i gallerian på Backaplan, Arbetet är omväxlande och du kommer att få en fast kundkrets. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

10 juni 2024
Sista ansökan:
10 juli 2024
Frisör Heltid

Salong Vega erbjuder harmonisk och fräsch arbetsplats i modern och attraktiv lokal i Vega/Haninge. Vi söker en arbetare som är duktig inom dam- och herrfrisör som hanterar allt inom färgning och slingning. Vårt mål är att erbjuda kunderna den bästa helhetsupplevelsen. Du skall vara social, trygg, stresstålig och anpassningsbar person. Du behärskar det svenska språket väldigt väl ser vi som en självklarhet. Vi erbjuder en heltidsanställning. Känns detta intressant tveka inte att höra av dig till [email protected] med din ansökan.

10 juni 2024
Sista ansökan:
10 juli 2024
Frisör Deltid

Salong Vega erbjuder harmonisk och fräsch arbetsplats i modern och attraktiv lokal i Vega/Haninge. Vi söker en arbetare som är duktig inom dam- och herrfrisör som hanterar allt inom färgning och slingning. Vårt mål är att erbjuda kunderna den bästa helhetsupplevelsen. Du skall vara social, trygg, stresstålig och anpassningsbar person. Du behärskar det svenska språket väldigt väl ser vi som en självklarhet. Vi erbjuder en heltidsanställning. Känns detta intressant tveka inte att höra av dig till [email protected] med din ansökan.

10 juni 2024
Sista ansökan:
10 juli 2024
Frisörer sökes till Headzone Sankt Eriksgatan

Då en av våra fantastiska frisörer ska börja studera, söker vi nu en passionerad och kreativ frisör för att ansluta till vårt team och ta över alla hennes kunder! Som en del av vårt team kommer du att ha möjlighet att utveckla din karriär genom att arbeta med en mängd olika kunder och uppgifter. Vi letar efter någon som har: En stark känsla för stil och trender Erfarenhet av att klippa och styla hår, inklusive färgning, permanent och andra behandlingar Goda kommunikationsförmågor och förmåga att bygga positiva relationer med kunder En positiv attityd och en önskan att leverera en hög nivå av kundservice Förmågan att arbeta i ett snabbt tempo och hantera flera kunder samtidigt Vi erbjuder konkurrenskraftig lön, flexibla arbetstider och en trevlig arbetsmiljö där du kan utvecklas och trivas. Om du är en kreativ och passionerad frisör som vill ta din karriär till nästa nivå, skicka in din ansökan idag! VAD VI ERBJUDER: • Grundlön plus tjänstepension (snittlön 31000kr) • Provision • Arbete endast varannan lördag (6 timmar) med OB (och ger ledig vardag) • Alltid ledig söndagar och helger (även midsommar, julafton, nyårsafton) • Personalförmåner och rabatter • Bonus vid uppnådda månadsmål • Möjlighet att delta på en kostnadsfri inspirationsresa utomlands • Kostnadsfria utbildningar med bibehållen lön • Kostnadsfria visningar/kurser • Övriga event och middagar VEM VI SÖKER: Du är utbildad frisör (Herr & Dam) minst 3 års erfarenhet Du är serviceminded och kreativ samt glad som person Du klarar av att arbeta i större grupp Du ska vara mycket duktig på färg/Slingor/Balayage Du behärskar svenska både i tal och skrift Meriterande om du arbetat med Wellas färger Salong Headzone jobbar idag med att ligga i framkant vad gäller innovation, både inom teknik och vad gäller hårvård. Headzone använder alltid de senaste metoderna i alla behandlingar som erbjuds. Företaget jobbar i strävan mot ständig förbättring, och personal utbildas kontinuerligt för att vara marknadsledande inom mode och hårvård. Information om tjänsten Tillträde: Efter överenskommelse Anställningsform: Tillsvidare Anställningsgrad: 100 % eller efter ÖK. Lön: Fast lön + provision + Fora Fast timlön/månadslön + Fora Fast månadlön + Fora Ansökan Vi tar endast emot din ansökan via e-post [email protected] Bifoga gärna ett foto på dig i mailet för att underlätta vår rekryteringsprocess. Kolla även in vår Instagram @salongheadzone

10 juni 2024
Sista ansökan:
10 juli 2024