Husmontör

Sök bland 3 lediga jobb som Husmontör och börja ditt nya yrkesliv idag!

Montör som underentreprenör med eget bolag

Mockfjärds är Sveriges ledande fönsterbytare. Vi byter fönster enkelt, tryggt och snyggt. Med två affärsområden verkar vi både för villaägare, fastigheter och bostadsrättsföreningar. Från att vara lokala i Dalarna för snart trettio år sedan, är vi idag lokala i hela landet med fönstermästare i varje stad. Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen. Montör Som montör till Mockfjärds Fönster AB kommer du som egen företagare att ansvara för att montera fönster mot fast ersättning hos våra kunder. Vår säljkår förser dig löpande med uppdrag. Vem är du/ni? Du/ni har ett befintligt företag, gärna mindre då vår kundkrets är främst privatpersoner som uppskattar direktkontakten med montageföretaget som utför den entreprenad kunden har beställt. Du är utbildad snickare eller med erfarenhet som motsvarar kunskapen. Du behärskar svenska språket korrekt i såväl tal som skrift. Som montör är du en viktig kontaktyta mot våra kunder då ni arbetar i kundens hem. Region Östergötland avser Linköping med omnejd. Som montör förväntas du vara Mockfjärds ansikte utåt hos våra kunder och är en avgörande del att vi alltid har nöjda kunder, detta genom brandade arbetskläder och stripade bilar. Vid våra montage förväntas du som montör jobba med ”merförsäljning” i form av att marknadsföra Mockfjärds genom skyltar, beachflaggor med mera, ibland ingår även spridning av marknadsmaterial i närområdet av montaget. I arbetet ingår förutom grundmontage även efterarbeten vid behov, arbetet hos våra kunder sker genom vårt koncept ”Mockfjärdsmontaget”. Vi söker dig som är driven, serviceinriktad och kvalitetsmedveten med kunden i fokus. För att lyckas bra som montör och montageföretag är ett gott samarbete med den lokala återförsäljaren och dess säljare mycket viktigt. Hos Mockfjärds får du goda kollegor, en bra administrativ uppbackning från huvudkontoret, bra stöd från Mockfjärds montageansvarig och regionchef, årligen träffas vi för både regional och nationell kickoff. Sista ansökningsdag: 2024-07-30 Intervjuer och tillsättning sker löpande, ansök därför omgående. Även du som är intresserad av att starta egen verksamhet är välkommen att höra av sig. För att lyckas som montagepartner på Mockfjärds, klicka här.    Vi har redan beslutat om vår rekryteringsprocess och annonsering, vi undanber oss därför vänligen men bestämt samtal från rekryterings- och annonseringsföretag.

12 juni 2024
Sista ansökan:
30 juli 2024
Snickare

🛠️ Är du en skicklig snickare och letar efter nya utmaningar i Göteborgsområdet? Då är det här chansen för dig! Generaltech Bygg och konsult letar efter en erfaren snickare för spännande projekt. Kontakta vår kontakt person Daniel Järkvist för mer information och ansökan. Skicka ditt CV och personliga brev till [email protected] och ta steget mot en spännande karriär inom byggbranschen! 🏗️ #SnickareJobb #GöteborgBygg #GeneraltechBygg #KarriärMöjligheter

1 maj 2024
Sista ansökan:
31 juli 2024
Montörer till Norrland

NMT grundades 2016 och erbjuder totalentreprenad inom balkongrenovering. NMT ligger i Sundvall och har 11 heltidsanställda och omsatte 49 MSEK under det senaste verksamhetsåret. NMT har ett gediget kvalitetstänk som har lett till många nöjda boende från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Sedan mars 2023 så ingår vi i Balco Group som är börsnoterat på Nasdaq i Stockholm. Är du en kreativ person med hög arbetsmoral som gillar att se hur ditt dagsverk växer fram? Vill du vara en del av ett härligt team med kreativa, lösningsorienterade personligheter? Då kan du vara en av de blivande montörerna vi söker till vårt montageteam. Som montör ansvarar du och ditt team för att våra balkongmontage sker enligt ritningar och anvisningar, att säkerhetsföreskrifter, lagar och riktlinjer efterlevs. Ditt team kommer att ha ett tätt samarbete med våra projektledare som ni driver projektet tillsammans med. Utöver montaget så hanterar du och dina kollegor eventuella serviceärenden och reklamationsåtgärder men även garantibesiktningar vid våra projekt. Tjänsten är placerad efter projekt vilket gör att din arbetsplats kan vara någonstans mellan Sundsvall och Kiruna men utgår från hemmet. Beroende på projektets placering så kan det bli en del övernattningar under veckorna. Du gillar struktur, ordning och reda och samarbetet med ditt team. Dina kollegor uppskattar dig för ditt positiva förhållningssätt och din förmåga att ta tag i saker och få saker gjorda. Du har en hög servicekänsla och gillar mötet med våra kunder. Lämplig bakgrund kan vara inom bygg, plåt eller montagearbeten. Har du dessutom erfarenhet av att köra teleskoplastare så är det ett plus. B-körkort är ett krav. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i ett expansivt företag. NMT kännetecknas av ett öppet arbetsklimat, god gemenskap och korta beslutsvägar. Välkommen med din ansökan!

8 februari 2024
Sista ansökan:
27 juli 2024