Passa på! Nu söker vi en köksmästare till Campus i Västerås
NR drift AB
Köksmästare och souschefer

Restaurang Rosenhill ligger i Västerås på Universitet där vi serverar ca 200 luncher per dag samt catering. Vi levererar även ca 600 måltider till tre olika gymnasium i Västerås. Idag är vi ett team om 8 personer som jobbar på restaurangen. Kort om tjänsten Vi söker en glad personlighet med ett stänk entreprenörskap och som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt. I dialog med våra gäster vill vi att du kan engagera och vara kreativ i frågor som matsvinn och växtbaserade alternativ. Till din hjälp har du en egen grupp av garanterat trevliga kockar, kallskänkor och köksbiträden En vanlig dag kan du exempelvis pyssla med: Planering av menyer och bokningar Inköp av livsmedel Inventering Ansvara för egenkontrollprogram avseende livsmedelshygien Introduktion av personal i köket Gästkontakt Kassarapporter Tillsammans med enhetschef ansvarar du för att vi följer bolagets rutiner, policys samt gällande regler. Du är väl insatt i budgetprocessen, enhetens resultat och genomför medarbetarsamtal. Vad säger kollegorna om Nordrest ”Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ” Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag. Möjlighet att delta i motionslopp. Stor kick-off för alla varje år. Möjlighet till kompetensutveckling. Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ. Vem är då denna multibegåvade individ vi letar efter? Vi tror att du är en matkreatör med fem till tio års erfarenhet av att leda och utveckla medarbetare i restaurangkök. Som person är du driven med ett starkt kundfokus och positiv attityd och har en närmast magisk förmåga att se möjligheter och hitta olika typer av lösningar. Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe: Minst tre års arbetslivserfarenhet som köksmästare. Tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion Tidigare erfarenhet av menyplanering och administrativa uppgifter Kunskap i Office-paketet Goda kunskaper i svenska och engelska Ett gediget intresse och gärna kunskap och av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001 Om Nordrest Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Känner du dig redan som en i gänget? Vi ser fram mot din ansökan! Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning Omfattning: Heltid Arbetstider: Dagtid måndag-fredag, men kvällar och helger kan förekomma vid beställningar, catering och andra evenemang. Ansökan: Skicka din ansökan så snart som möjligt men senast 23 februari. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Lön: Enligt överenskommelse Kollektivavtal: Unionen Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen.

29 januari 2025
Sista ansökan:
18 juli 2025
Kökschef till fast tjänst hos kund 👩‍🍳
FRAM Bemanning AB
Köksmästare och souschefer

VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN! På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM. Kökschef till en av våra kunder Tillsvidareanställning Kontinuerlig utbildning inom mat, dryck och service Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte tjafsa om sånt som är självklart Börja jobba direkt efter intervju Vill du arbeta extra med oss på FRAM bemanning erbjuder vi även följande FLEXIBEL LÖN Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat – och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va? OM OSS FRAM är Sveriges fräschaste bemannings- och utbildningsföretag inom hotell och restaurang. Vi är ett familjeföretag som drivs av att göra besöksnäringen till en bättre plats och vi lägger stort fokus på att vår personal ska må bra. Som anställd på FRAM arbetar du ute hos våra kunder, som består av en uppsjö av hotellkedjor, arenor, banketter, företagsrestauranger, barer, fine dining och bättre à la carte krogar. Självklart anslutna till kollektivavtal via både Almega och Visita. Sökord: köksbiträde, souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunchrestaurang, hotell, konferens, service,

28 januari 2025
Sista ansökan:
17 juli 2025
Kökschef
Göteborgsfamiljen AB
Köksmästare och souschefer

Ilse Krog är en restaurang med fokus på vällagad mat och en varm, inbjudande atmosfär. Ilse Krog har blivit en plats där människor samlas för att njuta av bra service och trevligt sällskap. Du ansvarar för våra enheter, Ilse Krog och vår espressobar Shtisel, som erbjuder en avslappnad och social miljö med en meny som kompletterar dess livfulla atmosfär. Som Kökschef hos oss kommer du att ha en central roll i att leda och utveckla köksverksamheten. Du säkerställer att varje tallrik som lämnar köket håller högsta kvalitet, samtidigt som du har ett öga för kostnader och arbetar aktivt för att minimera svinn. Vi ser dig som en ledare som vill utvecklas tillsammans med personalen och som inte är rädd för utmaningar. Med positiv energi och inspiration lyfter du kollegorna och fungerar som en förebild. Tillsammans med vår F&B-grupp arbetar du för att hålla restaurangens höga standard och fortsätta utveckla både verksamheten och dig själv som ledare. Arbetstiderna är varierande och innefattar både dag- och kvällspass. Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning och lön enligt överenskommelse. Start omgående! www.Ilsekrog.se www.Barshtisel.se

21 januari 2025
Sista ansökan:
10 juli 2025
Kökschef
Göteborgsfamiljen AB
Köksmästare och souschefer

Tacos & Tequila är en festlig, levande och färgstark mötesplats på Tredje Långgatan i Linné. Här äter du mexikanskt med en internationell twist, klassiska tacos och tillbehör som med fördel delas med sällskapet. Tacos och drinkar står i fokus! Om digVi söker dig som är en naturlig ledare med bred erfarenhet och stora ambitioner. Du har ett öga för detaljer och säkerställer att rutiner och myndighetskrav följs utan undantag. Din passion för matlagning har genom åren formats till en förståelse för vikten av att alltid leverera på högsta kvalitetsnivå. Din personlighet kommer att vara avgörande – här är det människorna som gör skillnaden! Om tjänstenVi siktar högt, och vi söker dig som delar vår strävan efter kvalitet och noggrannhet. Du kommer att planera och leda det dagliga arbetet, alltid med gästen i fokus. Genom ditt engagerade ledarskap motiverar och driver du ditt team framåt. Du ansvarar även för personalplanering och ekonomistyrning, och kommer att ha ett nära samarbete med vår Food & Beverage-grupp. Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning och lön enligt överenskommelse. Start omgående! www.Tacosandtequila.se

20 januari 2025
Sista ansökan:
9 juli 2025
Executive Chef
Göteborgsfamiljen AB
Köksmästare och souschefer

Vi brinner för att göra Göteborg roligare! Ett krogbesök behöver inte vara den ultimata konstupplevelsen, men krogen som institution är en viktig del av stadens kulturliv. Med våra 7 olika verksamheter och totalt 20 krogar strävar vi efter att skapa ett levande Göteborg med ett rikt gatuliv och en inbjudande atmosfär. Vår vision är att bidra till en tryggare och mer dynamisk stad där möten och glädje står i centrum. Som Executive Chef ansvarar du för att verksamheten alltid levererar minnesvärda gästupplevelser. I rollen arbetar du nära köksteamen för att säkerställa att maten alltid håller hög kvalitet, både smakmässigt och visuellt. Om rollenDu har det övergripande ansvaret för köken och förvaltar koncept, menyer och recept som är centralt framtagna. Din huvudsakliga uppgift är att ständigt arbeta för bättre kvalitet, lönsamhet och gästupplevelse. Rollen kräver en helhetssyn på både matsal och kök, där fokus ligger på att skapa en välfungerande och sammanhållen upplevelse för gästerna. Utöver det operativa ansvaret spelar du en viktig roll i att driva verksamhetens ekonomiska resultat och leverera utifrån centralt satta nyckeltal för omsättning och lönsamhet. Genom att följa upp faktorer som råvarukostnad och personalkostnad arbetar du målinriktat för att uppnå budgetmål. Du ansvarar även för att schemaläggningen är effektiv och att bemanningen alltid möter verksamhetens behov. En central del av rollen är rekrytering och utveckling av medarbetare. Du ansvarar för att hitta rätt talanger som passar koncepten och teamet, och ser till att nyanställda får en gedigen introduktion och uppföljning. Genom att identifiera och utveckla potential hos dina medarbetare skapar du en positiv arbetsmiljö där teamet kan växa och trivas. Om digVi söker dig som vill vara med och ta verksamheten till nästa nivå och vill bidra till en spännande resa framåt. Vi tror att du har flera års erfarenhet av ledande roller, som till exempel köksmästare eller souschef. Du har ett starkt affärssinne och en god förståelse för restaurangdriftens ekonomiska aspekter. Med din energi och ditt engagemang skapar du ett starkt samarbete mellan kök och matsal och trivs i en dynamisk miljö där varje dag erbjuder nya utmaningar. Du är en naturlig ledare som med operativ närvaro inspirerar och coachar medarbetarna. Tjänsten är på heltid och omfattar varierande arbetstider, inklusive dag-, kvälls- och helgpass. Rollen innebär ungefär 80 % operativt arbete och 20 % administrativa uppgifter. Anställningen inleds med en provanställning. Startdatum sker efter överenskommelse, och vi ser gärna att tjänsten tillsätts omgående. www.Goteborgsfamiljen.se

17 januari 2025
Sista ansökan:
6 juli 2025
Köksmästare Agaton
Boqueria Göteborg AB
Köksmästare och souschefer

På Agaton har vår ambition alltid varit att alla ska känna sig välkomna! Efter ett svårt år börjar vi ana ljuset i tunneln och söker därför en kökschef som kan leda vårt kök och som alltid strävar efter att överträffa våra gästers förväntningar. Vi söker dig med minst 5 års dokumenterad erfarenhet som köksmästare och har stor passion för det italienska köket och även en övergripande insikt i det svenska och franska köket. Som köksmästare är du bland annat ansvarig för inköp av matvaror, egenkontroll samt en liten del administration så som inventering, kalkylberäkning och planering framåt. Du inspirerar och arbetar tillsammans med dina kockar och övrig personalstyrka. Vi är en liten grupp så det är viktigt att du är prestigelös och förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter. Du kommer givetvis få assistans från din souchef för att få alla delar att fungera. Men det är framförallt dig vi söker, du som är ”Agaton”. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd mestadels till kvällstid fördelat på vardagar och helger. Lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal med HRF. Bifoga gärna bild i CV

16 januari 2025
Sista ansökan:
5 juli 2025
Köksmästare
Boqueria Göteborg AB
Köksmästare och souschefer

Välkommen till en av Stockholms mest anrika och klassiska krogar. 1664 öppnade Källaren Pelikan i gamla stan och i över 110 år har vi funnits på Blekingegatan. Pelikan är vida känt för sin vällagade klassiska husmanskost som serverats i klassisk miljö av trogen personal. Arbetet: Du kommer ha övergripande ansvarar för arbetet i köket. Där kommer du att vara en del av vårt team som tillsammans med matsalens servis och hovmästare samt med köket jobbar mot samma mål, att ge våra gäster en fantastik service. Vi söker: Du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet som köksmästare och har stor passion för det klassiska svenska köket. Som köksmästare är du bland annat ansvarig för inköp av matvaror, egenkontroll samt en liten del administration så som inventering, kalkylberäkning och planering framåt. Du inspirerar och arbetar tillsammans med dina kockar och övrig personalstyrka. Vi är en liten grupp så det är viktigt att du är prestigelös och förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter. Du kommer givetvis få assistans från din souchef för att få alla delar att fungera. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd mestadels till kvällstid fördelat på vardagar och helger. Lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal med HRF. Bifoga gärna bild i CV

16 januari 2025
Sista ansökan:
5 juli 2025
Kökschef
Göteborgsfamiljen AB
Köksmästare och souschefer

Mitt i Stora Hamnkanalen, ligger vår flytande uteservering Havsbaren Tyska Bron. Det givna stoppet efter jobbet för att ta ett svalkande glas vin och doppa fötterna i havet eller för att spendera en hel sommardag, från morgon till kväll. Din roll som kökschef på Havsbaren kommer bland annat innefatta arbetsuppgifter: Schemaläggning Rekrytering Personalansvar Beställningar, inventeringar mm Coacha din personal i matlagning Vem är du Du är en naturlig ledare som älskar att leda och inspirera dina kollegor. Du är organiserad och flexibel som person och får energi av att se dina medarbetare utvecklas. Kvalitet är viktigt för dig och du lägger stort fokus på att varje tallrik som lämnar köket lever upp till en hög standard samtidigt som du är väl medveten om kostnader och svinn för att vara så effektiv som möjligt. Med din passion för matlagning och öga för detaljer ser du till att leda och motivera dina medarbetare till att hela tiden utvecklas. Våra önskemål till dig Några års erfarenhet inom kök Utbildning är en stor fördel men enbart meriterande Förmåga att ta tuffa och snabba beslut Erfarenhet av säsongsarbete inom restaurang är meriterande Omfattning: Heltid Lön: Efter överenskommelse Säsong: April-september Sista ansökningsdag: Urval sker löpande Anställningsform: Särskild visstidsanställning (med goda chanser till förlängning/ fastanställning)

16 januari 2025
Sista ansökan:
5 juli 2025
Assisterande köksmästare till vårat kallkök
AB Nya Grand Hotel
Köksmästare och souschefer

OM GRAND HÔTEL Vi på Grand Hôtel strävar alltid efter att utveckla och kvalitetssäkra våra mat och dryckesavdelningar och söker efter dig som har ett stort engagemang och passion för matlagning. Gemensamt för arbetet i samtliga av våra kök är att vi lägger stort fokus på kvalité och värderar hantverket i matlagning, i samtliga av våra kök vi gör i största möjliga mån allt från grunden själva. OM ROLLEN Just nu söker vi en assisterande köksmästare till kallköket som vill vara med och utveckla vårt klassiska kallkök, för rätt person kommer det på sikt även finnas goda möjligheter att utvecklas och ta övertjänsten som köksmästare för kallköket.Vi söker efter dig som är genuint intresserad av mat, känner dig bekväm och hemmastadd i ett kallkök samt drivs av att leda och utveckla ett team. I kallköket förbereds kalla förrätter, snittar och kanapéer för vår festvåning, samt Afternoon tea till Cadierbaren. Här görs även klassiska bufféer och frukostbuffé till Verandan. Som assisterande köksmästare för kallköket är dina huvudsakliga ansvarsområden: Vara huvudansvarig för produktionen inom kallskänken, personal, drift och service i köket när kallskänkschefen inte är på plats. Vara ställföreträdare för kallskänkschefen och säkerställa att köket drivs effektivt och följer våra högt ställda standarder. Samarbeta med och leda ett team bestående av 11 kallskänkor och kockar samt 2 souschefer. I det dagliga arbetet ingår även: Att organisera, fördela, leda och följa upp arbetet i kallskänken samt aktivt delta i den dagliga produktionen. Säkerställa att kökets högt satta standards efterföljs. Delta i menyplanering, menyuppläggning och visionsarbete för kökets framtida utveckling. Se till att beställningarna ligger inom fastställda ekonomiska ramar och överenskommelser. Regelbundet informera och kommunicera med kökets personal samt andra avdelningar på hotellet. Ansvara för att städrutiner, HACCP och övriga hygienföreskrifter följs. För rätt person kommer det att vara både utvecklande, givande och framför allt roligt. Då vårt kök består av många olika avdelningar finns goda möjligheter för dig att både utveckla och utvecklas. Arbetstiderna varierar men förläggs primärt till såväl dagtid men arbete på kvällar och helger förekommer även. VI SÖKER DIG SOM HAR: Minst 8 års erfarenhet arbeta i ett professionellt kök varav minst 3 år inom ett kallkök. Höga ambitioner och vill utvecklas inom avdelningen Förmåga att arbeta strukturerat och hålla hög kvalitet även under tidspress. Du har tidigare vana från att leda och motivera ett team samt känner dig bekväm i att ta beslut som rör det dagliga arbetet. God kommunikations- och samarbetsförmåga med andra avdelningar. Kännedom om HACCP och andra relevanta livsmedelslagar och regler. Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska. Dokumenterad utbildning inom yrket är meriterande. VI ERBJUDER: En spännande utmaning och stimulerande arbete i ett Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda. En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster Arbetsplatsen är placerad på hotellet där vi har högt i tak och en stor variation i arbetsuppgifter Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse. Anställningsförmåner och rabatter inom Grand Group. Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World. Som en del av rekryteringsprocessen utför vi bakgrundskontroller. Vi motser din ansökan senast den 31/3 - 2025 Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

16 januari 2025
Sista ansökan:
5 juli 2025