Köksmästare

Sök bland 120 lediga jobb som Köksmästare och börja ditt nya yrkesliv idag!

KÖKSMÄSTARE till Bishops Arms Mora

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Som köksmästare på The Bishops Arms i Mora blir du en nyckelperson i att skapa en minnesvärd matupplevelse för våra gäster. Tillsammans med vårt passionerade team kommer du att ha friheten att utforska och experimentera med olika smaker och kreativa rätter för att hålla vår meny spännande och lockande. Vi värdesätter närproducerade råvaror och strävar efter att erbjuda det bästa av det lokala köket. Genom att samarbeta med lokala producenter och leverantörer bygger vi långsiktiga relationer och säkerställer att varje ingrediens på tallriken är av högsta kvalitet. Din roll sträcker sig bortom matlagning. Du blir en del av ett tight team där samarbete och kreativitet är nyckeln till vår framgång. Vi uppmuntrar till idéer och innovation för att ständigt förnya och förbättra vår meny. Självklart med våra klassiker med Fish and Chips och Högrevsburgare. DET HÄR ÄR DU Vi är övertygade om att den bästa maten skapas av passionerade människor. Du gillar med andra ord att laga mat, gillar att skapa nya relationer med lokala producenter och leverantörer. ✅ Du har genuint intresse för mat & matlagning med svenska, närproducerade och hållbara råvaror. ✅ Du vill arbeta i en kreativ miljö där du kan påverka stora delar av menyn ✅ Du gillar att utveckla och utvecklas ✅ Är en teamplayer   DET HÄR FÅR DU Vi erbjuder vi en stimulerande arbetsmiljö där varje individ kan blomstra och utvecklas. Du har en områdesansvarig som bollplank för din egna personliga utveckling till att skapa förståelse för köket, köksekonomi och menyplanering. Förutom det ett gäng glada köksmästare runt om i Sverige som träffas regelbundet och delar kunskaper och erfarenheter. Det med strävan att hjälpa dig att nå din fulla potential såväl inom gastronomin, som ledare och chef.   Tjänsten 100% (6 månaders provanställning tillämpas) Tillsättning Så snart som möjlighet Kollektivavtal finns på arbetsplatsen via HRF Individuell lönesättning som baseras på kunskap och erfarenhet. Övriga förmåner - Friskvårdsbidrag - Skobidrag - Övergångsperiod med boende finns vid behov I köket kommunicerar vi på svenska och engelska. Märk ansökan "Souschef/Köksmästare Bishops Arms" HAR DU FRÅGOR KRING JOBBET OCH PROCESSEN? Magnus Olsson [email protected] OM OSS På The Bishops Arms i Mora välkomnar vi våra gäster till en unik upplevelse där modern elegans möter traditionell gästfrihet. Vår engelska gastropub är en av 39 stycken runt om i Sverige och en del av det anrika Hotell Bishops Arms-konceptet och representerar en lång tradition av kvalitet och service. Vårt hotell är mer än bara en plats att bo på under din vistelse i staden – det är en destination i sig själv. Med 41 ombonade rum erbjuder vi våra gäster en fristad där de kan koppla av och njuta av allt som Mora har att erbjuda. Varje rum är utformat med omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa en trevlig vistelse, vare sig det är för affärsändamål eller ren avkoppling.

13 juni 2024
Sista ansökan:
13 juli 2024
KÖKSMÄSTARE till Bishops Arms Mora

Som köksmästare på The Bishops Arms i Mora blir du en nyckelperson i att skapa en minnesvärd matupplevelse för våra gäster. Tillsammans med vårt passionerade team kommer du att ha friheten att utforska och experimentera med olika smaker och kreativa rätter för att hålla vår meny spännande och lockande. Vi värdesätter närproducerade råvaror och strävar efter att erbjuda det bästa av det lokala köket. Genom att samarbeta med lokala producenter och leverantörer bygger vi långsiktiga relationer och säkerställer att varje ingrediens på tallriken är av högsta kvalitet. Din roll sträcker sig bortom matlagning. Du blir en del av ett tight team där samarbete och kreativitet är nyckeln till vår framgång. Vi uppmuntrar till idéer och innovation för att ständigt förnya och förbättra vår meny.Självklart med våra klassiker med Fish and Chips ochHögrevsburgare. DET HÄR ÄR DUVi är övertygade om att den bästa maten skapas av passionerade människor. Du gillar med andra ord att laga mat, gillar att skapa nya relationer med lokala producenter ochleverantörer. Du har genuint intresse för mat & matlagning med svenska, närproducerade och hållbara råvaror. Du vill arbeta i en kreativ miljö där du kan påverka stora delar av menyn Du gillar att utveckla och utvecklas Är en teamplayer DET HÄR FÅR DUVi erbjuder vi en stimulerande arbetsmiljö där varje individ kan blomstra och utvecklas.Du har en områdesansvarig som bollplank för din egna personliga utveckling till att skapa förståelse för köket, köksekonomi och menyplanering. Förutom det ett gäng glada köksmästare runt om i Sverige som träffas regelbundet och delar kunskaper och erfarenheter. Det medsträvan att hjälpa dig att nå din fulla potential såväl inomgastronomin, som ledare och chef. Tjänsten 100% (6 månaders provanställning tillämpas)TillsättningSå snart som möjlighetKollektivavtal finns på arbetsplatsen via HRFIndividuell lönesättning som baseras på kunskap och erfarenhet.Övriga förmåner- Friskvårdsbidrag- Skobidrag- Övergångsperiod med boende finns vid behov I köket kommunicerar vi på svenska och engelska.Märk ansökan "Souschef/Köksmästare Bishops Arms"HAR DU FRÅGOR KRING JOBBET OCH PROCESSEN?Magnus [email protected] OM OSSPå The Bishops Arms i Mora välkomnar vi våra gäster till en unik upplevelse där modern elegans möter traditionell gästfrihet. Vår engelska gastropub är en av 39 stycken runt om i Sverige och endel av det anrika Hotell Bishops Arms-konceptet och representerar en lång tradition av kvalitet och service. Vårt hotell är mer än bara en plats att bo på under din vistelse i staden – det är en destination i sig själv. Med 41 ombonade rum erbjuder vi våra gäster en fristad där de kan koppla av och njuta av allt som Mora har att erbjuda. Varje rum är utformat med omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa en trevlig vistelse, vare sig det är för affärsändamål eller ren avkoppling.

13 juni 2024
Sista ansökan:
30 november 2024
Eatery Västra Hamnen söker köksmästare!

Eatery Sverige AB som driver konceptrestauranger för mat och möten med en lokal prägel. Här finns idag 16 restauranger och konferensställen från Åre i Norr till Malmö i söder (egenägda och Franchise). Under 2023 öppnade även Eatery Garden på Arlanda som är en variant av konceptet. Här finns även våra företagsrestauranger, t.ex. Social kitchen som drivs i samarbete med Schibstedt. Totalt har Eatery enheterna mellan 5000 och 6000 gäster per dag. Besök Eaterys hemsida här Eatery Västra Hamnen i Malmö är en del av Eatery Sveriges restaurangkedja där vi för närvarande har två enheter i Skåne. Vi vill erbjuda områdets mest inbjudande och flexibla plats för riktigt god mat och givande möten. För alla tillfällen, från morgon till kväll. Vi står inför en spännande resa och söker nu en operativ köksmästare som vill vara med och utveckla vår restaurang till dess fulla potential! Om dig Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och göra vår restaurang till en attraktiv mötesplats där människor möts och äter god mat. Du precis som oss ger ett positivt kundbemötande för varje ny gäst du möter. Du har en känsla för smak, service och kvalité. Är driven, stresstålig och har en positiv inställning där du stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. Du har förmågan att arbeta självständigt och har ett genuint matintresse. Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga. Du trivs med att leda personal och att ta hand om de administrativa uppgifterna för restaurangen Dina arbetsuppgifter I din roll som Köksmästare kommer du att arbeta nära vår platschef i Skåne. Dina arbetstider sträcker sig över restaurangens öppettider och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara tillagning av tre grymma lunchrätter, kött/fågel, fisk och en vegetarisk. Du kommer även att laga mat till konferensgäster och middagsgäster vid kvälls och helgarrangemang. Då vi också är en leverantör av mat för offentlig verksamhet som till exempel skolor kommer viss skolmatsproduktion förekomma. I rollen hos oss på Eatery ingår även mycket gästkontakt vilket ställer krav på din servicekänsla. Du måste kunna integrera med gästen, framför allt framme i luckan dagtid där det är vår kökspersonal som lägger upp maten till gästen. Kvalifikationer Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst fem års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Vi ser gärna att du även har erfarenhet från att ha jobbat i skolkök, dock inget krav. Tidigare erfarenhet av personalansvar är meriterande. Villkor Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 5 augusti. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden följer Eaterys öppettider och är förlagd på ett rullande schema som kan innefatta både kvällar och helger. Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter. Ansök Vi värdesätter en positiv attityd, god kommunikativ förmåga, hög arbetsmoral och en strävan att fullfölja arbetet med en hög insats. Är det dig vi söker eller har du frågor? Då är du varmt välkommen att kontakta Platschef Andreas Holmqvist 073-866 68 38 Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

12 juni 2024
Sista ansökan:
21 juli 2024
KÖKSMÄSTARE till Bishops Arms Östersund

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Som köksmästare på The Bishops Arms i Östersund blir du en nyckelperson i att skapa en minnesvärd gästupplevelse för våra gäster. Tillsammans med vårt passionerade team kommer du att ha friheten att utforska och experimentera med olika smaker och kreativa rätter. Vi arbetar med ett menyramverk centralt som syftar till att erbjuda våra gäster en bred, attraktiv och prisvärd meny. Vi byter meny minst fyra gånger per år och värdesätter närproducera råvaror efter säsong. Vi strävar efter att erbjuda det bästa av det lokala som Jämtland erbjuder. Självklart med våra klassiker med Fish and Chips och Högrevsburgare. Du blir en del av ett tight team där samarbete och kreativitet är nyckeln till vår framgång. Hos oss arbetar vi som ett lag oavsett om det kommer till planering eller till att aktivera puben med uppskattade event. Vi uppmuntrar till idéer och innovation för att ständigt förnya och förbättra vår restaurang. DET HÄR ÄR DU Vi är övertygade om att den bästa maten skapas av passionerade människor. Du gillar med andra ord att laga mat. ✅ Du har genuint intresse för mat & matlagning. ✅ Du vill arbeta i en kreativ miljö där du kan påverka stora delar av menyn ✅ Du gillar att utveckla och utvecklas ✅ Är en teamplayer   DET HÄR FÅR DU Vi erbjuder vi en stimulerande arbetsmiljö där varje individ kan växa och utvecklas. Vi har utbildningsmöjligheter för den som vill lära sig mer och fördjupa sina kunskaper. Tillsammans har du en Pubchef och områdesansvarig som bollplank för din egna personliga utveckling till att skapa förståelse för köket, köksekonomi och menyplanering. Förutom det ett gäng glada köksmästare runt om i Sverige som träffas regelbundet och delar kunskaper och erfarenheter. Det med strävan att hjälpa dig att nå din fulla potential såväl inom gastronomin, som ledare och chef. Tjänsten 75- 100% (6 månaders provanställning tillämpas) Tillsättning Snarast Kollektivavtal finns på arbetsplatsen Individuell lönesättning som baseras på kunskap och erfarenhet. Övriga förmåner - Friskvårdsbidrag - Skobidrag - Övergångsperiod med boende finns vid behov På puben kommunicerar vi på svenska och engelska. Märk ansökan "Köksmästare Bishops Arms" HAR DU FRÅGOR KRING JOBBET OCH PROCESSEN? Magnus Olsson [email protected] OM OSS På The Bishops Arms i Östersund välkomnar vi våra gäster till en unik upplevelse där modern elegans möter traditionell gästfrihet. Vår Pub är en av 39 stycken runt om i Sverige och representerar en lång tradition av kvalitet och service.

12 juni 2024
Sista ansökan:
6 juli 2024
Driven köksmästare

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser. Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ 💥 Laga mat 👀 Driva utveckling 👯 Driva team 🥩 Menyplanering 🙆‍♀️ Logistik 🔐 🥁 Konceptuella färdigheter 💰Schema och bemanning DU HÄR FÅR DU Trygghet i din anställning Friskvårdsbidrag Ett hållbart schema Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster Pension osv. DET HÄR FÅR VI ✅ - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM PROGRESSIO ❤️ Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa 👊🏼

12 juni 2024
Sista ansökan:
6 juli 2024
Operativ Köksmästare

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser. Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ 💥 Laga mat 👀 Driva utveckling 👯 Driva team 🥩 Menyplanering 🙆‍♀️ Logistik 🔐 🥁 Konceptuella färdigheter 💰Schema och bemanning DU HÄR FÅR DU Trygghet i din anställning Friskvårdsbidrag Ett hållbart schema Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster Pension osv. DET HÄR FÅR VI ✅ - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM PROGRESSIO ❤️ Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa 👊🏼

12 juni 2024
Sista ansökan:
6 juli 2024
Operativ Köksmästare

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser. Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ 💥 Laga mat 👀 Driva utveckling 👯 Driva team 🥩 Menyplanering 🙆‍♀️ Logistik 🔐 🥁 Konceptuella färdigheter 💰Schema och bemanning DU HÄR FÅR DU Trygghet i din anställning Friskvårdsbidrag Ett hållbart schema Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster Pension osv. DET HÄR FÅR VI ✅ - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM PROGRESSIO ❤️ Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa 👊🏼

12 juni 2024
Sista ansökan:
6 juli 2024
Kreativ Köksmästare till FC Gruppen

Vi har fått i uppdrag av FC Gruppen att rekrytera Köksmästaretill deras verksamhet i Jönköping! FC Gruppen är ett Jönköpingbaserat familjeföretag verksamt inom catering, event, produktion, konferenser och restauranger. Företaget grundades 1993 med idén att servera gästen allt från halva ostfrallor till helkoncept. FC Gruppen är ett av Sveriges största cateringföretag och utför ca. 4 000 uppdrag åt privatkunder och företag varje år. FC Gruppen är en heltäckande partner inom catering och event. Vem är du? Du är en ambitiös och driven köksmästare med 2-4 års tidigare erfarenhet i bagaget.Du tar mycket eget ansvar, har god planeringsförmåga och övergripande kunskaper inom administration. Du är en naturlig ledare som älskar att inspirera och motivera dina kollegor. Du trivs med att vara flexibel i ditt arbete då varje dag kan se olika ut med olika stora och små uppdrag. Du vill utvecklas och är redo för att ta nästa steg i karriären. Vi ser att du har ett brinnande intresse för mötet med människor och besitter stort kunnande i allt från luncher till finare tre rätters måltider. Meriterande är om du har tidigarekunskaper och erfarenhet inom À la carte. Vad förväntas av dig? Helhetsansvar för personal inom ditt område såsom schemaläggning, personalkostnader mm Ansvarig för råvarukostnader och svinnhantering God kunskap inom egenkontroll och hygien Upplärning vid nyanställning av nya medarbetare Utveckla & driva verksamheten framåt tillsammans med andra driftansvariga i företaget Faktureringsansvar, internt och externt Van att samarbeta och förstå värdet av att delegera Operativ ledare med kvalitétsansvar Ansvarig för att utsatt budget efterföljs enligt ramar från arbetsgivaren Vad får du? FC Gruppen erbjuder en härlig arbetsplats där du får möjlighet att utveckla och utvecklas både som köksmästare och ledare. Att jobba på FC gruppen är lärorikt och spännande, den ena dagen här är verkligen inte den andra lik! Du får en bra arbetsplats med högt i tak som strävar efter att alltid leverera den bästa upplevelsen till sina gäster oavsett vem du är eller vart du äter. Det är oerhört viktigt att personalen mår bra, därförfår du i denna tjänsten även gymkort samt tillgång till bad. Tjänstenär en tillsvidare heltidsanställning med 6 månaders provanställning och med start omgående eller enligt överenskommet. Känner du att detta rollen just för dig? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan! Mer information om tjänsten kommer att delges under rekryteringsprocessen.

12 juni 2024
Sista ansökan:
29 november 2024
Vikarierande Köksmästare till Restaurang MR Dragonen i Arvidsjaur

Vikariat heltid 100% Varaktighet 6 månader eller längre Tillträde snarast eller enligt överenskommelse Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk köksmästare som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Som köksmästare ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser. Om Restaurang Dragonen Restaurangen är belägen på militärt område i Arvidsjaurs centrum.Restaurang Dragonen serverar ca 150-450 luncher per dag och förutom lunch även frukost, middag ,kvällsmål och catering till området. Representation är ofta förekommande för små och stora sällskap så serveringsvana är meriterande. I restaurangen finns även café och kioskverksamhet som besöks flitigt. Under året förekommer större intensiva militärövningar, högtidsfirande och regementets dag. Kväll- och helgarbete förekommer frekvent Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område. Vem är du? • Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande • Du har minst 5 års erfarenhet som kock eller motsvarande • Du har minst 2 års erfarenhet av personal- och resultatansvar • Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem • Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering • Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad • Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt • Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling • Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö • Du är kreativ och lösningsorienterad • Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera • Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar • Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll • Du talar och skriver svenska obehindrat • Du har god datavana och kunskaper i Office365 Om Compass Group Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension. Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida. Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen. • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra. • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor. • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Rekrytering på Compass Group Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här.

11 juni 2024
Sista ansökan:
11 juli 2024
Köksmästare sökes till väletablerad restaurang i centrala Lund

Köksmästare sökes till en väletablerad fransk restaurang till början av augusti. Restaurangen andas Frankrike i ett attraktivt läge i centrala Lund, kringliggande miljö ger en stadspuls precis som gatorna i Paris. Vi är otroligt måna om våra gäster och vill gärna ha en familjär miljö med förträfflig service. Med en rätt inställning och en vilja att lära sig kommer du långt – för oss är det viktigaste att vi förenas genom passion för mat, dryck och gästvänlighet. Vi ser att du har minst fem års yrkeserfarenhet, är mycket van vid dina uppgifter och har glimten i ögat. Svensk husmanskost till lunch veckovis, fransk & internationella rätter på á la carte. Sökande ska ha meriterande kunskaper och kompetenser, yrkesstolthet och en passion för restaurangbranschen. Det behövs en genuin servicekänsla för kvalitet & värdskap. Möjligheter att utveckla, påverka och skapa en trivsam, tillåtande, kollegial och framförallt rolig arbetsmiljö. Hos oss finns det möjlighet att växa! Det erbjuds generösa arbetsvillkor med månadslön enligt Visita/HRF. Arbetstider: Öppet måndag till lördag, stängt på söndagar.

10 juni 2024
Sista ansökan:
10 juli 2024