Köksmästare

Bockholmengruppen söker nu köksmästare till restaurangen Bockholmen Hav & Restaurang. Bockholmen hav & Restaurang Varmt välkommen till vår första restaurang! På Bockholmen i Stockholms skärgård har vi med kärlek, övertygelse och hundratals timmar förvandlat en gammal sekelskiftesvilla till en bubblande skärgårdsbistro - ett vardagsrum vid vattnet som lockat både båtälskare och cityfolk i över 20 år. I Orangeriet bjuder vi in till stans mysigaste separée, och Kärleksbaren vid vattnet serverar pastellfärgade drinkar i solen innan grillandet tar vid. På Bockholmen Hav och Restaurang är ett somrigt glas Chablis till skaldjursplatån lika självklart som en värmande irish coffee i vintermysiga julbordstider. Här får du en totalupplevelse i förtrollande miljö, kryddad med med prestigelös service, stor meny och hjärtlig atmosfär - öppet från morgon till kväll. Om Bockholmengruppen Idén om att göra något för sitt kvarter har vi haft med oss sedan vi öppnade vår första restaurang, Bockholmen Hav & Restaurang, för 20 år sedan. 2012 tog vi klivet till Stockholms innerstad med Nybrogatan 38, där vi ville vi skapa en plats på Östermalm som knöt samman alla dessa delar. Öppet sju dagar i veckan, frukost, lunch, middag till rimliga priser. En bardisk där vem som helst kunde slå sig ned närsomhelst och erbjudas alla menyns rätter. Liveband till frukost, dj:s på kvällen. Det blev succé! Med samma filosofi har vi fortsatt till Söder, Gamla Stan och Gärdet, och i dag driver vi inom Bockholmengruppen nio restauranger i Stockholmsområdet och är en av branschens mest uppskattade arbetsgivare. WE LOVE TO SERVE YOU Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster. Som Köksmästare kommer du vara delaktig med att utveckla och förnya köket. Din uppgift är att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, dig och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att ditt kök är välfungerande och lönsamt med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd med restaurangchefen. Om dig För att lyckas i denna tjänst ser vi att du - har minst 4 års erfarenhet av liknande tjänst - har en passion för mat, dryck och människor - är lyhörd för trender men samtidigt förstå värdet av att vara publik - är en naturlig ledare - är duktig på att arbeta strukturerat och vara bra på att planera i god tid - är tydlig i din kommunikation gentemot alla som arbetar på restaurangen - är van att samarbeta och förstå värdet av att delegera - är bra på att lära ut och skapa förståelse - är bekväm med att ta svåra samtal med personal - van att arbeta i dem vanligaste datorprogrammen - Office - är lojal gentemot restaurangen och ägarna Om tjänsten Du kommer bl.a. ansvara för att - leda det dagliga arbetet i köket - menyer tas fram i god tid - göra kalkyler, inventeringar och kontera fakturor - leda och medverka vid möten - bemanna köket och schemaplanering - all rekrytering i köket - upprätthålla företages rutiner och policy Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst. Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss! Lön efter överenskommelse. Ansökan Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

6 februari 2024
Sista ansökan:
25 juli 2024
Köksansvarig kock till Norra Strand Kök & Bar

Vi söker en köksansvarig att leda teamet på Norra Strand Kök & bar sommaren 2024! Vi söker dig med erfarenhet som kock och som har ett gediget intresse för mat & dryck och förmågan att leda ett arbetslag i kök mot gemensam framgång för verksamheten gentemot våra gäster. Hos oss får du chansen att påverka utvecklingen av verksamheten tillsammans med campingledningen. Arbetsuppgifter - Leda restaurangverksamheten, arbetsflödet, och samarbetet för teamet i köket - Kostnadsmedvetet inköp av råvaror - Vidareutveckla och upprätthålla arbetsrutiner, utifrån effektivitet och hygienkrav Kvalifikationer - dina kunskaper, erfarenheter & förmågor - Du har längre erfarenhet av arbete i kök- och restaurang, gärna i en ledande roll - Du motiveras av ett högt arbetstempo där du får ha många järn i elden - Du har lätt för att lära och kort inkörningstid innan du kan driva arbetet självgående - Du har höga krav på renlighet och hygien i köket och hjälper dina kollegor att upprätthålla den standard våra gäster förtjänar Vilka är vi? Norra Strands Kök & Bar är en mötesplats för människor i Mellbystrand som erbjuder mer än god mat & dryck - här skapar vi sommarstämning och härliga minnen för hela familjen genom bland annat musikupplevelser och aktiviteter som frågesport. Vi öppnade dörrarna sommaren 2022 och strävar nu mot att vidareutveckla verksamheten mot nya höjder. Vår restaurang, café och bar spelar en viktig roll för den helhetsupplevelse som Mellbystrands Camping vill erbjuda inte bara sina campinggäster utan hela Mellbystrand med omnejd. Vår kultur präglas av att vi är ett litet team där vi hjälper och peppar varandra. Vi förstår att vi själva bidrar till att skapa en härlig arbetsplats. Vi löser möter utmaningar och löser problem tillsammans med ett tydligt mål i sikte - att få gästen att känna sig lika välkommen varje gång de besöker oss.

12 januari 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024
Sushichef

We are seeking a skilled and passionate Sushi Chef to join our team at NOMAD's Sushi. As a Sushi Chef, you will be responsible for preparing high-quality sushi, poké bowl and sashimi dishes, ensuring an exceptional dining experience for our guests. If you have a deep understanding of Japanese cuisine, excellent knife skills, and a creative approach to sushi preparation, we would love to hear from you. Responsibilities: Prepare a variety of sushi and sashimi dishes with precision and attention to detail. Ensure the highest quality standards in food presentation, taste, and freshness. Maintain a clean and organized sushi station, adhering to food safety and sanitation guidelines. Collaborate with the kitchen team to ensure smooth operations and timely service. Stay up to date with industry trends and continually innovate to enhance the sushi menu. Requirements: Experience as a Sushi Chef, with a strong understanding of Japanese cuisine and sushi techniques. Extensive knowledge of various fish types and their quality, as well as sushi rice preparation. Exceptional knife skills and the ability to work efficiently in a fast-paced environment. Creativity and a passion for creating visually appealing and delicious sushi dishes. Strong attention to detail and a commitment to maintaining food safety standards. Ability to work as part of a team and communicate effectively with colleagues. Preferred Qualifications: Culinary degree or certification in sushi preparation. Experience in a high-volume restaurant or sushi bar. Familiarity with Japanese ingredients and their sourcing. We offer competitive compensation, a positive work environment, and the opportunity to showcase your skills and creativity. If you are a dedicated Sushi Chef looking for a new challenge, please submit your resume, along with a portfolio of your sushi creations, to [email protected] Note: Only candidates selected for an interview will be contacted. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

3 januari 2024
Sista ansökan:
3 juni 2024
Kökschef - Connecta redan idag för ditt drömjobb 🚀

Vägen till att hitta drömjobbet, få återkoppling och lägga ned minimalt med tid och faktiskt komma ihåg vilket jobb du sökt. Genom att connecta med oss sätter vi dig i förarsätet för nästa drömjobb. Visste du att om du bytt arbete under 2023 hade din löneförhöjning blivit högre än ditt nuvarande jobb med +4%. Det är fortfarande 8% procentenheter mindre enligt en undersökning av Randstad precis släppt, jämfört med om du bytt till ett liknande arbete. Vi är övertygade om att lön är en faktor i det hela. Däremot är förmånspaketet som ligger med vid sidan oftast viktigare ör nuet och framtiden. Att trivas, ha kul och utvecklas på sin arbetsplats är andra faktorer som spelar in. ROLLEN Som kökschef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team God råvarukännedom ‍♀️ Inspirationskälla Kreativ Konceptuella färdigheter Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst ️ Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor DET HÄR FÅR DU 💜 - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb - Trygghet i din anställning - Friskvårdsbidrag - Ett hållbart schema - Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster - Pension osv. DET HÄR FÅR VI ✅ - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson 0708-402940 [email protected] OM PROGRESSIO ❤️ Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit. Vissa ser oss som ett rekryteringsföretag, vi se ser oss som Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa 👊🏼

29 november 2023
Sista ansökan:
17 maj 2024
Kökschef - Connecta redan idag för ditt drömjobb 🚀

Vägen till att hitta drömjobbet, få återkoppling och lägga ned minimalt med tid och faktiskt komma ihåg vilket jobb du sökt. Genom att connecta med oss sätter vi dig i förarsätet för nästa drömjobb. Visste du att om du bytt arbete under 2023 hade din löneförhöjning blivit högre än ditt nuvarande jobb med +4%. Det är fortfarande 8% procentenheter mindre enligt en undersökning av Randstad precis släppt, jämfört med om du bytt till ett liknande arbete. Vi är övertygade om att lön är en faktor i det hela. Däremot är förmånspaketet som ligger med vid sidan oftast viktigare ör nuet och framtiden. Att trivas, ha kul och utvecklas på sin arbetsplats är andra faktorer som spelar in. ROLLEN Som kökschef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team God råvarukännedom ‍♀️ Inspirationskälla Kreativ Konceptuella färdigheter Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst ️ Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor DET HÄR FÅR DU 💜 - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb - Trygghet i din anställning - Friskvårdsbidrag - Ett hållbart schema - Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster - Pension osv. DET HÄR FÅR VI ✅ - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson 0708-402940 [email protected] OM PROGRESSIO ❤️ Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit. Vissa ser oss som ett rekryteringsföretag, vi se ser oss som Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa 👊🏼

29 november 2023
Sista ansökan:
17 maj 2024
Kökschef - Connecta redan idag för ditt drömjobb 🚀

Vägen till att hitta drömjobbet, få återkoppling och lägga ned minimalt med tid och faktiskt komma ihåg vilket jobb du sökt. Genom att connecta med oss sätter vi dig i förarsätet för nästa drömjobb. Visste du att om du bytt arbete under 2023 hade din löneförhöjning blivit högre än ditt nuvarande jobb med +4%. Det är fortfarande 8% procentenheter mindre enligt en undersökning av Randstad precis släppt, jämfört med om du bytt till ett liknande arbete. Vi är övertygade om att lön är en faktor i det hela. Däremot är förmånspaketet som ligger med vid sidan oftast viktigare ör nuet och framtiden. Att trivas, ha kul och utvecklas på sin arbetsplats är andra faktorer som spelar in. ROLLEN Som kökschef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team God råvarukännedom ‍♀️ Inspirationskälla Kreativ Konceptuella färdigheter Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst ️ Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor DET HÄR FÅR DU 💜 - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb - Trygghet i din anställning - Friskvårdsbidrag - Ett hållbart schema - Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster - Pension osv. DET HÄR FÅR VI ✅ - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson 0708-402940 [email protected] OM PROGRESSIO ❤️ Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit. Vissa ser oss som ett rekryteringsföretag, vi se ser oss som Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa 👊🏼

29 november 2023
Sista ansökan:
17 maj 2024