Optikerassistent

Sök bland 12 lediga jobb som Optikerassistent och börja ditt nya yrkesliv idag!

Säljare

Vi söker en engagerad och serviceinriktad medarbetare för till vår verksamhet i Hjo/Skövde! Aoptik är en växande optikerkedja med en stark närvaro i Hjo/Skövde. Med fokus på både synhälsa och stil vill vi tillsammans med dig hjälpa invånarna i Hjo/Skövde att inte bara se bra, utan även se bra ut. Dina kvalifikationer: Vi letar efter dig har en hög social kompetens och har förmågan att skapa långvariga relationer med våra kunder. Din lyhördhet och servicekänsla är vägledande i ditt arbete. På Aoptik är kunden alltid i centrum, och din förmåga att bemöta kunder på ett professionellt sätt, samtidigt som du förstår och tillgodoser deras unika behov, är av yttersta vikt. Vår verksamhet: Aoptik samarbetar med branschledande varumärken inom både bågar och glas, samt optisk utrustning. Du kommer att vara en viktig ambassadör för dessa kvalitetsprodukter och bidra till att sprida vår vision om synhälsa och stil till våra kunder. Din utveckling: Erfarenhet inom optikbranschen är önskvärt, men vi är framför allt intresserade av din personlighet och ditt engagemang. Om du är den rätta personen, kommer vi gärna att erbjuda intern utbildning för att du ska bli en expert inom optiken. Hos oss värdesätts du som individ, och din potential och vilja att lära kommer att vara avgörande. Vi erbjuder: - Frihet under ansvar: Vi tror på att du presterar bäst när du har utrymme att agera och utvecklas inom din roll. - Härlig arbetsmiljö: På Aoptik är vi en tight gemenskap där samarbete och trivsel är i fokus. Här kommer du att vara en del av en positiv och stöttande teamkultur. - Högkvalitativa produkter: Du får möjligheten att arbeta med toppmoderna produkter från branschens mest välrenommerade varumärken. - Goda villkor: Vi värdesätter din insats och erbjuder attraktiva förmåner och konkurrenskraftig lön. Vill du vara med och bidra till Aoptiks tillväxtresa? Skicka in din ansökan redan idag och ta chansen att bli en viktig del av vårt team som kombinerar synvård med stil. Intervjuer sker löpande.

27 november 2023
Sista ansökan:
27 december 2023
Serviceinriktad säljare till Smarteyes Trelleborg

Har du en driven, mål- och resultatorienterad personlighet som är nyfiken på att utvecklas inom sälj och optik? Vill du hänga med oss på vår resa och tillsammans med dina kollegor arbeta för genuina kundmöten som leder till god synhälsa för alla? Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Då är detta en tjänst för dig!   Vårt erbjudande Förändring, enkelhet och omtanke är viktiga ledord, vilket utgör grunden i vårt arbete och bygger vår kultur. Smarteyes erbjuder en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydande roll i det dagliga arbetet. För oss på Smarteyes är du som medarbetare vår viktigaste tillgång. Din åsikt är därför betydelsefull och du kommer att ha stora möjligheter att påverka och utveckla din arbetsplats. Ditt uppdrag Vi på Smarteyes söker nu en säljare till vår butik i Trelleborg. Som säljare är dina främsta arbetsuppgifter att ansvara för butikens dagliga drift, utföra mätningar av glasögon, synfel samt ögats tryck. Du kommer att justera glasögon, utföra enklare reparationer och instruera kring hantering av glasögon och linser. Vidare kommer du att assistera kunder vid val av båge. Vad vi söker  Vi ser gärna att du har erfarenhet från detaljhandeln, är bra på att samarbeta och kommunicera på ett rakt och tydligt sätt med både kunder och kollegor. Som person är du social, positiv och serviceinriktad vars främsta drivkraft är att vilja hjälpa våra kunder och ge dem en positiv kundupplevelse. Du trivs att arbeta i ett högt tempo, är ansvarstagande, resultatorienterad och förändringsbenägen. Du är vidare stilintresserad och tycker om att ständigt utvecklas, både individuellt och i team. Om Smarteyes Engagerade och välmående medarbetare är Smarteyes viktigaste tillgång och vi arbetar aktivt för en arbetsmiljö och kultur där alla våra medarbetare trivs över tid. Smarteyes är en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydande roll i det dagliga arbetet. Vi följer upp medarbetartrivsel och engagemang på veckobasis för att alltid veta hur vår organisation mår. Hur stolta och glada vi är över hur väl våra medarbetare trivs berättar vi gärna mer om! Smarteyes är en av Sveriges snabbast växande optikerkedjor som även finns i Danmark. Ända sedan starten 2007 har vi på Smarteyes haft en lite annorlunda syn på glasögon, vi ser dem nämligen som någonting mer än ett synhjälpmedel - vi ser dem även som en modeaccessoar. Genom effektiva inköp och god design erbjuder vi ett brett sortiment modeglasögon till attraktiva priser i våra 71 butiker i Sverige. Sedan 2022 ingår vi i Synoptik A/S samt EssilorLuxottica, och ser mycket framemot att fortsätta utveckla framtidens optik tillsammans! Läs mer om oss på www.smarteyes.se Start: Januari Omfattning: 50% med chans till fler timmar i närliggande butiker. Ort: Trelleborg Lön: Enligt avtal  Kontaktperson: Marina Gunnarsson, marina.gunnars[email protected] Skicka in sin ansökan så snart som möjligt då tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt matchning!

23 november 2023
Sista ansökan:
22 december 2023
Smarteyes söker sft butikschef till Kungsgatan i Göteborg

Är du en driven, mål- och resultatorienterad personlighet som är nyfiken på att utvecklas i ledarskap? Vill du hänga med oss på vår resa och tillsammans med dina kollegor utveckla en butik? Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser? En modern organisation där förändring, enkelhet och omtanke är ledorden? Då är detta en tjänst för dig! Vårt erbjudande För oss är förändring, enkelhet och omtanke viktiga ledord. Smarteyes erbjuder en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydande roll i det dagliga arbetet. För oss på Smarteyes är du som medarbetare vår viktigaste tillgång. Din åsikt är därför betydelsefull och du kommer att ha stora möjligheter att påverka och utveckla din arbetsplats. Ditt uppdrag Vi på Smarteyes söker nu en ställföreträdande butikschef till vår butik på Kungsgatan i Göteborg. Uppdraget handlar främst om att assistera butikschefen i vardagsdriften. Du kommer att ansvara för att driva butiken i vardagen med att framförallt ta emot våra härliga kunder, ha koll på schema, tidsbokningar, skylt, kampanjer med mera - hela tiden med stöd och i samarbete med din butikschef.  Vad vi söker Som person är du sugen på att ta mer ansvar, älskar att jobba mot resultat och har såklart ett brinnande intresse för våra kunder och att de ska hitta rätt bland våra bågar. Du är bra på att prioritera, organisera och har lätt för att samarbeta och hitta nya strategier för att utveckla butiken, dig själv och dina kollegor. Vi tänker oss att du inom något år eller så vill ta ytterligare kliv och jobba som butikschef med en eller flera butiker som ansvar. Läs mer om oss på www.smarteyes.se Om Smarteyes Engagerade och välmående medarbetare Smarteyes viktigaste tillgång och vi arbetar aktivt för en arbetsmiljö och kultur där alla våra medarbetare trivs över tid. Smarteyes är en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydande roll i det dagliga arbetet. Vi följer upp medarbetartrivsel och engagemang på veckobasis för att alltid veta hur vår organisation mår. Hur stolta och glada vi är över hur väl våra medarbetare trivs berättar vi gärna mer om! Smarteyes är en av Sveriges snabbast växande optikerkedjor som även finns i Danmark. Ända sedan starten 2007 har vi på Smarteyes haft en lite annorlunda syn på glasögon, vi ser dem nämligen som någonting mer än ett synhjälpmedel. Vi ser dem som en modeaccessoar. Genom effektiva inköp och god design erbjuder vi ett brett sortiment modeglasögon till attraktiva priser i våra 71 butiker i Sverige. Sedan 2022 ingår vi i Synoptik A/S samt EssilorLuxottica, och ser mycket framemot att fortsätta utveckla framtidens optik tillsammans! Läs mer om oss på www.smarteyes.se Start: Enligt överenskommelse Omfattning: Deltid 70% Ort: Göteborg Lön: Enligt avtal Kontaktperson: Sebastian Öster, [email protected] Skicka in sin ansökan så snart som möjligt då tjänsten tillsättas så snart vi hittar rätt matchning!

23 november 2023
Sista ansökan:
22 december 2023
Serviceinriktad säljare till Smarteyes Allingsås

Har du en driven, mål- och resultatorienterad personlighet som är nyfiken på att utvecklas inom sälj och optik? Vill du hänga med oss på vår resa och tillsammans med dina kollegor arbeta för genuina kundmöten som leder till god synhälsa för alla? Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Då är detta en tjänst för dig!   Vårt erbjudande Förändring, enkelhet och omtanke är viktiga ledord, vilket utgör grunden i vårt arbete och bygger vår kultur. Smarteyes erbjuder en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydande roll i det dagliga arbetet. För oss på Smarteyes är du som medarbetare vår viktigaste tillgång. Din åsikt är därför betydelsefull och du kommer att ha stora möjligheter att påverka och utveckla din arbetsplats. Ditt uppdrag Vi på Smarteyes söker nu en säljare till vår butik i Allingsås. Som säljare är dina främsta arbetsuppgifter att ansvara för butikens dagliga drift, utföra mätningar av glasögon, synfel samt ögats tryck. Du kommer att justera glasögon, utföra enklare reparationer och instruera kring hantering av glasögon och linser. Vidare kommer du att assistera kunder vid val av båge. Vad vi söker  Vi ser gärna att du har erfarenhet från detaljhandeln, är bra på att samarbeta och kommunicera på ett rakt och tydligt sätt med både kunder och kollegor. Som person är du social, positiv och serviceinriktad vars främsta drivkraft är att vilja hjälpa våra kunder och ge dem en positiv kundupplevelse. Du trivs att arbeta i ett högt tempo, är ansvarstagande, resultatorienterad och förändringsbenägen. Du är vidare stilintresserad och tycker om att ständigt utvecklas, både individuellt och i team. Om Smarteyes Engagerade och välmående medarbetare är Smarteyes viktigaste tillgång och vi arbetar aktivt för en arbetsmiljö och kultur där alla våra medarbetare trivs över tid. Smarteyes är en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydande roll i det dagliga arbetet. Vi följer upp medarbetartrivsel och engagemang på veckobasis för att alltid veta hur vår organisation mår. Hur stolta och glada vi är över hur väl våra medarbetare trivs berättar vi gärna mer om! Smarteyes är en av Sveriges snabbast växande optikerkedjor som även finns i Danmark. Ända sedan starten 2007 har vi på Smarteyes haft en lite annorlunda syn på glasögon, vi ser dem nämligen som någonting mer än ett synhjälpmedel - vi ser dem även som en modeaccessoar. Genom effektiva inköp och god design erbjuder vi ett brett sortiment modeglasögon till attraktiva priser i våra 71 butiker i Sverige. Sedan 2022 ingår vi i Synoptik A/S samt EssilorLuxottica, och ser mycket framemot att fortsätta utveckla framtidens optik tillsammans! Läs mer om oss på www.smarteyes.se Start: Omgående eller enl överenskommelse Omfattning: Deltid 50% Ort: Allinsås Lön: Enligt avtal  Kontaktperson: Sebastian Öster [email protected] Skicka in sin ansökan så snart som möjligt då tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt matchning!

22 november 2023
Sista ansökan:
21 december 2023
Optiker assistent/ Klinisk assistent

Om jobbet Vi söker dig som har erfarenhet från Optikerbranschen och därmed har viss klinisk kunskap och är serviceinriktad då vår ambition alltid är att överträffa kundernas förväntningar. Du har lätt för att hantera stress och har alltid ett ödmjukt och kundorienterat sätt. Du kommer att agera smakråd för våra kunder och ge dem ett professionellt utlåtande om de bågar och glas som ingår i Specsavers utbud. Du har personliga egenskaper såsom driftig, social och effektiv. Som Optikerassistent på Specsavers stöttar du Optikern med allt från ordning på kundbokningar till att genomföra enklare synrelaterade uppgifter. Du svarar kunderna på enklare frågor om linser och glasögon men i samarbete med Optikern även mer avancerade frågor inom ögonvård. Försäljning är ett centralt inslag i rollen så du behöver ha förmågan att förklara Optikerns rekommendationer för kunden på ett lätt förståeligt sätt. Vi är en värderingsstyrd arbetsplats som tror på allas lika rätt och värde. Det betyder att alla som kommer i kontakt med Specsavers Stenungsund skall behandlas med respekt och vänlighet och känna sig trygga och väl omhändertagna. Butiken skall vara en arbetsplats som speglar ett modernt och öppet samhälle med en mix av bakgrunder, språk, åldrar och kön. We are looking for someone who has experience from the optician industry and thus has some clinical knowledge and is service-oriented as our ambition is always to exceed our customers' expectations. You can handle stress easily and always have a humble and customer-oriented manner. You will act as a taste advisor for our customers and give them a professional opinion on the frames and glasses that are part of Specsaver's range. You have personal qualities such as enterprising, social and efficient. As an optician's assistant at Specsavers, you support the optician with everything from arranging customer bookings to carrying out simpler vision-related tasks. You answer the customers' simpler questions about lenses and glasses, but in collaboration with the Optician also more advanced questions in eye care. Sales is a central element of the role so you need to have the ability to explain the Optician's recommendations to the customer in an easily understandable way. We are a value-driven workplace that believes in everyone's equal rights and value. This means that everyone who comes to Specsavers Stenungsund must be treated with respect and kindness and feel safe and well looked after. The store shall be a workplace that reflects a modern and open society with a mix of backgrounds, languages, ages and gender.

19 november 2023
Sista ansökan:
10 december 2023
Optikerassistent/säljare Specsavers Västerås

Brinner du för kundmöten och letar efter ett meningsfullt arbete där du kan vara med och erbjuda högkvalitativ synvård? Vill du inspirera och guida kunder till de perfekta bågarna? Är du redo för att utvecklas inom kundservice och försäljning? Då har du kommit rätt! Arbetet som optikerassistent hos oss innebär: Hälsar kunderna välkomna, berättar varför det är viktigt att göra en synundersökning och förklarar vårt koncept och erbjudanden Hjälper kunderna att hitta rätt båge, glas/och eller kontaktlinser baserat på deras behov Ser till att kunderna lämnar butiken med ett leende på läpparna - och gärna besöker oss igen Samarbetar med ditt team för ett effektivt flöde av dagliga arbetsuppgifter i butiken Hos oss får du en grundlig introduktion där du får lära dig om optikbranschen och hur vi arbetar. Vi är ett glatt team som strävar efter att överträffa kundens förväntningar varje dag. Vi har en stark laganda och motiveras utav utveckling och har ett kommersiellt tankesätt. Vem vi letar efter En positiv, driven, målinriktad och utåtriktad person med ett genuint intresse för kundservice Eventuellt har några års arbetslivserfarenhet inom detaljhandeln En lösningsorienterad lagspelare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss Vad vi erbjuder En meningsfull yrkesroll Vi erbjuder flera förmåner, exempelvis inom mental och fysisk hälsa, friskvårdsbidrag, trevliga personalaktiviteter och rabatterade priser på glasögon Vi värdesätter din personliga utveckling och du får möjlighet att forma din karriär genom mängder av utvecklingsmöjligheter Specsavers blev utsett till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora företag av Great Place to Work 2022 Våra medarbetare är den viktigaste byggstenen i vår verksamhet och därför fokuserar vi mycket på allas välmående. Vi värdesätter mångfald och lever efter principen att behandla varandra som vi själva vill bli behandlade. För att leva upp till den principen frågar vi varje år våra medarbetare hur de upplever sin arbetsplats. Vi är stolta över att vi har utnämnts till Sveriges bästa arbetsplats baserat på våra medarbetares omdömen. Är du redo för en ny utmaning? Då är det dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag!

17 november 2023
Sista ansökan:
3 december 2023
Optikerassistent/säljare till Specsavers Strängnäs

Brinner du för kundmöten och letar efter ett meningsfullt arbete där du kan vara med och erbjuda högkvalitativ synvård? Vill du inspirera och guida kunder till de perfekta bågarna? Är du redo för att utvecklas inom kundservice och försäljning? Då har du kommit rätt! Arbetet som optikerassistent hos oss innebär: Hälsar kunderna välkomna, berättar varför det är viktigt att göra en synundersökning och förklarar vårt koncept och erbjudanden Hjälper kunderna att hitta rätt båge, glas/och eller kontaktlinser baserat på deras behov Ser till att kunderna lämnar butiken med ett leende på läpparna - och gärna besöker oss igen Samarbetar med ditt team för ett effektivt flöde av dagliga arbetsuppgifter i butiken Hos oss får du en grundlig introduktion där du får lära dig om optikbranschen och hur vi arbetar. Vi är ett glatt team som strävar efter att överträffa kundens förväntningar varje dag. Vi har en stark laganda och motiveras utav utveckling och har ett kommersiellt tankesätt. Vem vi letar efter En positiv, driven, målinriktad och utåtriktad person med ett genuint intresse för kundservice Eventuellt har några års arbetslivserfarenhet inom detaljhandeln En lösningsorienterad lagspelare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss Vad vi erbjuder En meningsfull yrkesroll Vi erbjuder flera förmåner, exempelvis inom mental och fysisk hälsa, friskvårdsbidrag, trevliga personalaktiviteter och rabatterade priser på glasögon Vi värdesätter din personliga utveckling och du får möjlighet att forma din karriär genom mängder av utvecklingsmöjligheter Specsavers blev utsett till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora företag av Great Place to Work 2022 Våra medarbetare är den viktigaste byggstenen i vår verksamhet och därför fokuserar vi mycket på allas välmående. Vi värdesätter mångfald och lever efter principen att behandla varandra som vi själva vill bli behandlade. För att leva upp till den principen frågar vi varje år våra medarbetare hur de upplever sin arbetsplats. Vi är stolta över att vi har utnämnts till Sveriges bästa arbetsplats baserat på våra medarbetares omdömen. Är du redo för en ny utmaning? Då är det dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag!

17 november 2023
Sista ansökan:
3 december 2023
Extra säljare till Smarteyes - Trollhättan

Har du en driven, mål- och resultatorienterad personlighet som är nyfiken på att utvecklas inom sälj och optik? Vill du hänga med oss på vår resa och tillsammans med dina kollegor arbeta för genuina kundmöten som leder till god synhälsa för alla? Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Då är detta en tjänst för dig!   Vårt erbjudande Förändring, enkelhet och omtanke är viktiga ledord, vilket utgör grunden i vårt arbete och bygger vår kultur. Smarteyes erbjuder en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydande roll i det dagliga arbetet. För oss på Smarteyes är du som medarbetare vår viktigaste tillgång. Din åsikt är därför betydelsefull och du kommer att ha stora möjligheter att påverka och utveckla din arbetsplats. Ditt uppdrag Vi på Smarteyes söker nu en kollega till vår butik i Trollhättan. Som säljare är dina främsta arbetsuppgifter att ansvara för butikens dagliga drift, utföra mätningar av glasögon, synfel samt ögats tryck. Du kommer att justera glasögon, utföra enklare reparationer och instruera kring hantering av glasögon och linser. Vidare kommer du att assistera kunder vid val av båge. Vi söker en säljare som även kan arbeta när det uppstår behov i butiken, ibland med kort framförhållning och ibland utifrån planerade behov. Självklart i god dialog med din butikschef för att skapa en hållbar och långvarig arbetsrelation. Vad vi söker  Vi ser gärna att du har erfarenhet från detaljhandeln, är bra på att samarbeta och kommunicera på ett rakt och tydligt sätt med både kunder och kollegor. Som person är du social, positiv och serviceinriktad vars främsta drivkraft är att vilja hjälpa våra kunder och ge dem en positiv kundupplevelse. Du trivs att arbeta i ett högt tempo, är ansvarstagande, resultatorienterad och förändringsbenägen. Du är vidare stilintresserad och tycker om att ständigt utvecklas, både individuellt och i team. Du har troligtvis en annan sysselsättning vid sidan av och vill ha ett extrajobb. Om Smarteyes Engagerade och välmående medarbetare är Smarteyes viktigaste tillgång och vi arbetar aktivt för en arbetsmiljö och kultur där alla våra medarbetare trivs över tid. Smarteyes är en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydande roll i det dagliga arbetet. Vi följer upp medarbetartrivsel och engagemang på veckobasis för att alltid veta hur vår organisation mår. Hur stolta och glada vi är över hur väl våra medarbetare trivs berättar vi gärna mer om! Smarteyes är en av Sveriges snabbast växande optikerkedjor som även finns i Danmark. Ända sedan starten 2007 har vi på Smarteyes haft en lite annorlunda syn på glasögon, vi ser dem nämligen som någonting mer än ett synhjälpmedel - vi ser dem även som en modeaccessoar. Genom effektiva inköp och god design erbjuder vi ett brett sortiment modeglasögon till attraktiva priser i våra 71 butiker i Sverige. Sedan 2022 ingår vi i Synoptik A/S samt EssilorLuxottica, och ser mycket framemot att fortsätta utveckla framtidens optik tillsammans! Läs mer om oss på www.smarteyes.se Start: 2024-02-01  Omfattning: 3h varannan lördag samt vid behov. Tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning  Ort: Trollhättan  Lön: Enligt avtal  Kontaktperson: Butikschef Marianne Sandberg, [email protected] Skicka in sin ansökan så snart som möjligt då tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt matchning!

16 november 2023
Sista ansökan:
15 december 2023
Serviceinriktad säljare till Smarteyes Sundsvall Birsta

Har du en driven, mål- och resultatorienterad personlighet som är nyfiken på att utvecklas inom sälj och optik? Vill du hänga med oss på vår resa och tillsammans med dina kollegor arbeta för genuina kundmöten som leder till god synhälsa för alla? Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Då är detta en tjänst för dig!   Vårt erbjudande Förändring, enkelhet och omtanke är viktiga ledord, vilket utgör grunden i vårt arbete och bygger vår kultur. Smarteyes erbjuder en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydande roll i det dagliga arbetet. För oss på Smarteyes är du som medarbetare vår viktigaste tillgång. Din åsikt är därför betydelsefull och du kommer att ha stora möjligheter att påverka och utveckla din arbetsplats. Ditt uppdrag Vi på Smarteyes söker nu en säljare till vår butik på Birsta i Sundsvall. Som säljare är dina främsta arbetsuppgifter att ansvara för butikens dagliga drift, utföra mätningar av glasögon, synfel samt ögats tryck. Du kommer att justera glasögon, utföra enklare reparationer och instruera kring hantering av glasögon och linser. Vidare kommer du att assistera kunder vid val av båge. Vad vi söker  Vi ser gärna att du har erfarenhet från detaljhandeln, är bra på att samarbeta och kommunicera på ett rakt och tydligt sätt med både kunder och kollegor. Som person är du social, positiv och serviceinriktad vars främsta drivkraft är att vilja hjälpa våra kunder och ge dem en positiv kundupplevelse. Du trivs att arbeta i ett högt tempo, är ansvarstagande, resultatorienterad och förändringsbenägen. Du är vidare stilintresserad och tycker om att ständigt utvecklas, både individuellt och i team. Om Smarteyes Engagerade och välmående medarbetare är Smarteyes viktigaste tillgång och vi arbetar aktivt för en arbetsmiljö och kultur där alla våra medarbetare trivs över tid. Smarteyes är en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydande roll i det dagliga arbetet. Vi följer upp medarbetartrivsel och engagemang på veckobasis för att alltid veta hur vår organisation mår. Hur stolta och glada vi är över hur väl våra medarbetare trivs berättar vi gärna mer om! Smarteyes är en av Sveriges snabbast växande optikerkedjor som även finns i Danmark. Ända sedan starten 2007 har vi på Smarteyes haft en lite annorlunda syn på glasögon, vi ser dem nämligen som någonting mer än ett synhjälpmedel - vi ser dem även som en modeaccessoar. Genom effektiva inköp och god design erbjuder vi ett brett sortiment modeglasögon till attraktiva priser i våra 71 butiker i Sverige. Sedan 2022 ingår vi i Synoptik A/S samt EssilorLuxottica, och ser mycket framemot att fortsätta utveckla framtidens optik tillsammans! Läs mer om oss på www.smarteyes.se Start: Omgående Omfattning: 50% föräldravikariat framtill 31/5 med chans till förlängning. Ort: Birsta, Sundsvall Lön: Enligt avtal  Kontaktperson: Anette Glasberg, [email protected] Skicka in sin ansökan så snart som möjligt då tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt matchning!

10 november 2023
Sista ansökan:
9 december 2023
Ansvarig för kundrelationer och marknadskommunikation

Vi söker dig som älskar kundrelationer och marknadsföring! Vill du vara med och utveckla våra relationer till befintliga och nya kunder, partners och leverantörer. Är du intresserad av att utveckla och effektivisera vår marknadskommunikation och kunddialog? Då tycker jag att du ska kontakta mig så berättar jag mer om vad vi vill idag, och i framtiden! Vi söker dig som är öppen för att lära dig nytt och ta eget ansvar för att utvecklas. Älskar kundkontakter och att arbeta självständigt mot mål. Givetvis med klinikens fulla stöd. Vi är en ögonklinik som utför specialiserad ögonsjukvård, både privat och på uppdrag av Region Stockholm. Vi genomför både gråstarr- och polikliniska operationer. Den här tjänsten innebär flexibla arbetstider. Kliniken finns vid Solna Centrum nära T-bana, tvärbana och bussar, du kommer inledningsvis att arbeta i Norrort, Västerort och centrala Stockholm. Låter detta spännande, tveka inte att skicka in din ansökan idag! Vi gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Meriterande med erfarenhet från optiker och/ eller ögonklinik. För mer information, kontakta Martin Höjlund på [email protected].

7 november 2023
Sista ansökan:
7 december 2023