Reklamdistributör/Reklamutdelare

Sök bland 7 lediga jobb som Reklamdistributör/Reklamutdelare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Extrajobb - Reklamutdelare i Östhammar

SDR Svensk Direktreklam i Uppsala söker reklamutdelare för helger i Alunda. FLEXIBELT EXTRAJOBB Din arbetstid är förlagd till på helgen varje vecka. Arbetstiden beror på hur stort just ditt distrikt är och varierar från distrikt till distrikt. Vi söker särskilt efter distributörer i egen bil. Är du intresserad av ett flexibelt extrajobb förlagt till helgen? Vill du komma ut och röra på dig och få motion? Våra distrikt består av ca 100-400 hushåll och delas ut under 1-4 timmar. Du delar på din runda ut direktreklam. Du bestämmer själv hur många timmar du vill arbeta under helgen! ALLA ÄR VÄLKOMNA Alla är välkomna att arbeta med oss; du som vill ha ditt första jobb, studenter, pensionärer eller ni som bara vill ha en extrainkomst utöver ert ordinarie arbete! Inget krav på körkort och tillgång till bil, men det kan vara en fördel om du som söker har det. Våra krav är att du har god lokalkännedom, att du är noggrann och ansvarsfull och att du tar ditt jobb på allvar. OM OSS SDR Gruppen är sedan drygt 40 år en av Sveriges största privatägda aktörer inom direktmedia med verksamheter inom direktreklam, action marketing och gratisdistribuerade lokaltidningar. Vår koncern är specialiserad på Sveriges konsumenter och vi kan hjälpa till med allt eller bara en liten del av hela kampanjprocessen. Vi når, genom våra mediekanaler, mer än 6 miljoner svenskar varje vecka. Koncernen har ca 250 anställda och har närmare 12.000 sysselsatta i uppdrag runt om i Sverige. Vår samlade omsättning uppgår till ca 750 Mkr. Vi har huvudkontor i Uppsala och försäljning/marknadskontor i Stockholm och Göteborg. ANSÖKAN Välkommen att söka jobb hos oss via vår webbplats: https://www.delareklam.nu/sv/ansok eller direkt till kontoret via [email protected]. Vi rekryterar löpande samt undanber oss kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

22 november 2023
Sista ansökan:
22 december 2023
Extrajobb - Reklamutdelare i Rosersberg

SDR Svensk Direktreklam i Uppsala söker reklamutdelare för helger i Rosersberg FLEXIBELT EXTRAJOBB Din arbetstid är förlagd till på helgen varje vecka. Arbetstiden beror på hur stort just ditt distrikt är och varierar från distrikt till distrikt. Vi söker särskilt efter distributörer i egen bil. Är du intresserad av ett flexibelt extrajobb förlagt till helgen? Vill du komma ut och röra på dig och få motion? Våra distrikt består av ca 100-400 hushåll och delas ut under 1-4 timmar. Du delar på din runda ut direktreklam. Du bestämmer själv hur många timmar du vill arbeta under helgen! ALLA ÄR VÄLKOMNA Alla är välkomna att arbeta med oss; du som vill ha ditt första jobb, studenter, pensionärer eller ni som bara vill ha en extrainkomst utöver ert ordinarie arbete! Inget krav på körkort och tillgång till bil, men det kan vara en fördel om du som söker har det. Våra krav är att du har god lokalkännedom, att du är noggrann och ansvarsfull och att du tar ditt jobb på allvar. OM OSS SDR Gruppen är sedan drygt 40 år en av Sveriges största privatägda aktörer inom direktmedia med verksamheter inom direktreklam, action marketing och gratisdistribuerade lokaltidningar. Vår koncern är specialiserad på Sveriges konsumenter och vi kan hjälpa till med allt eller bara en liten del av hela kampanjprocessen. Vi når, genom våra mediekanaler, mer än 6 miljoner svenskar varje vecka. Koncernen har ca 250 anställda och har närmare 12.000 sysselsatta i uppdrag runt om i Sverige. Vår samlade omsättning uppgår till ca 750 Mkr. Vi har huvudkontor i Uppsala och försäljning/marknadskontor i Stockholm och Göteborg. ANSÖKAN Välkommen att söka jobb hos oss via vår webbplats: https://www.delareklam.nu/sv/ansok eller direkt till kontoret via [email protected]. Vi rekryterar löpande samt undanber oss kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

22 november 2023
Sista ansökan:
22 december 2023
Extrajobb - Reklamutdelare i Märsta

SDR Svensk Direktreklam i Uppsala söker reklamutdelare för helger i Märsta FLEXIBELT EXTRAJOBB Din arbetstid är förlagd till på helgen varje vecka. Arbetstiden beror på hur stort just ditt distrikt är och varierar från distrikt till distrikt. Vi söker särskilt efter distributörer i egen bil. Är du intresserad av ett flexibelt extrajobb förlagt till helgen? Vill du komma ut och röra på dig och få motion? Våra distrikt består av ca 100-400 hushåll och delas ut under 1-4 timmar. Du delar på din runda ut direktreklam. Du bestämmer själv hur många timmar du vill arbeta under helgen! ALLA ÄR VÄLKOMNA Alla är välkomna att arbeta med oss; du som vill ha ditt första jobb, studenter, pensionärer eller ni som bara vill ha en extrainkomst utöver ert ordinarie arbete! Inget krav på körkort och tillgång till bil, men det kan vara en fördel om du som söker har det. Våra krav är att du har god lokalkännedom, att du är noggrann och ansvarsfull och att du tar ditt jobb på allvar. OM OSS SDR Gruppen är sedan drygt 40 år en av Sveriges största privatägda aktörer inom direktmedia med verksamheter inom direktreklam, action marketing och gratisdistribuerade lokaltidningar. Vår koncern är specialiserad på Sveriges konsumenter och vi kan hjälpa till med allt eller bara en liten del av hela kampanjprocessen. Vi når, genom våra mediekanaler, mer än 6 miljoner svenskar varje vecka. Koncernen har ca 250 anställda och har närmare 12.000 sysselsatta i uppdrag runt om i Sverige. Vår samlade omsättning uppgår till ca 750 Mkr. Vi har huvudkontor i Uppsala och försäljning/marknadskontor i Stockholm och Göteborg. ANSÖKAN Välkommen att söka jobb hos oss via vår webbplats: https://www.delareklam.nu/sv/ansok eller direkt till kontoret via [email protected]. Vi rekryterar löpande samt undanber oss kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

22 november 2023
Sista ansökan:
22 december 2023
Reklamutdelare med egen bil

Om jobbet Bli en del av vårt team Som utdelare hos Svensk Direktreklam är du en av våra viktigaste medarbetare. Du är vårt ansikte utåt och ser till att rätt reklam och samhällsinformation hamnar i rätt brevlåda, i rätt tid. Du får ditt eget utdelningsområde När du börjar som utdelare hos oss får du ansvar för ett eget utdelningsområde. Du ansvarar för att du har rätt mängd trycksaker på ditt distrikt, att du kommer in i alla portar och att återrapportera problem och hinder för dig på ditt område. Utdelningen sker på helgen, där du själv ansvarar för att lägga upp ditt arbete. Räkna med att utdelningen tar upp större delen av helgen. Bilburen utdelning Vi söker nu medarbetare att ta sig an bilburen distribution i Uppsala, Knivsta, Sigtuna och Östhammars kommun. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

22 november 2023
Sista ansökan:
22 december 2023
Extrajobb - Reklamutdelare i Östhammar

SDR Svensk Direktreklam i Uppsala söker reklamutdelare för helger i Östhammar. FLEXIBELT EXTRAJOBB Din arbetstid är förlagd till på helgen varje vecka. Arbetstiden beror på hur stort just ditt distrikt är och varierar från distrikt till distrikt. Är du intresserad av ett flexibelt extrajobb förlagt till helgen? Vill du komma ut och röra på dig och få motion? Våra distrikt består av ca 100-400 hushåll och delas ut under 1-4 timmar. Du bestämmer själv många utdelningsdistrikt du vill ta dig an. ALLA ÄR VÄLKOMNA Alla är välkomna att arbeta med oss; du som vill ha ditt första jobb, studenter, pensionärer eller ni som bara vill ha en extrainkomst utöver ert ordinarie arbete! Inget krav på körkort och tillgång till bil, men det kan vara en fördel om du som söker har det. Våra krav är att du har god lokalkännedom, att du är noggrann och ansvarsfull och att du tar ditt jobb på allvar. OM OSS SDR Gruppen är sedan drygt 40 år en av Sveriges största privatägda aktörer inom direktmedia med verksamheter inom direktreklam, action marketing och gratisdistribuerade lokaltidningar. Vår koncern är specialiserad på Sveriges konsumenter och vi kan hjälpa till med allt eller bara en liten del av hela kampanjprocessen. Vi når, genom våra mediekanaler, mer än 6 miljoner svenskar varje vecka. Koncernen har ca 250 anställda och har närmare 12.000 sysselsatta i uppdrag runt om i Sverige. Vår samlade omsättning uppgår till ca 750 Mkr. Vi har huvudkontor i Uppsala och försäljning/marknadskontor i Stockholm och Göteborg. ANSÖKAN Välkommen att söka jobb hos oss via vår webbplats: https://www.delareklam.nu/sv/ansok eller direkt till kontoret via [email protected]. Vi rekryterar löpande samt undanber oss kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

22 november 2023
Sista ansökan:
22 december 2023
Reklam och tidningsdistribution

Vi söker en eller flera personer som är intresserad av att dela ut reklam och tidningar i Karlstad och Kristinehamn. Utdelning kan ske med cykel eller gång med lånad vagn. Arbetet är ett extraarbete som är perfekt att kombinera med annat jobb eller studier. Arbetstiden är någon gång mellan fredag kl 18.00 till söndag 15.00. När under den här tiden du väljer att utföra din distribution är helt upp till dig. Vi söker dock någon som är intresserad av att arbeta kontinuerligt varje helg. Det är viktigt att du är en person som är självgående, ansvarsfull och plikttrogen. Jobbet är fysiskt krävande och ska utföras varje helg i alla typer av väder. Ansök via länken https://www.delareklam.nu

23 oktober 2023
Sista ansökan:
11 januari 2024
Marknadsförare/Informatör i jobb bil eller på cykel

Hej, Vi söker 3 personer som kan vara med som marknadsförare/informatör på vardagar vecka 34-36 hösten 2023. Finns två olika färdmedel/tjänster, antingen så utför man jobbet på cykel eller i bil, om man kör bil använder man jobb bil & cykel våra jobbcyklar. Arbetstiderna är mellan kl 08.00-16.00 i vecka 34-36, vardagar Jobbtyp: Heltid, Deltid, Visstid Avtalslängd: 1 månad Arbetstider: Måndag till fredag Arbetsort: Stockholm Förväntat startdatum: 2023-08-22

1 augusti 2023
Sista ansökan:
18 januari 2024