Reklamdistributör/Reklamutdelare

Sök bland 5 lediga jobb som Reklamdistributör/Reklamutdelare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Reklam och tidningsdistributör till Sölvesborgs kommun

Hej! Vi på Svensk Direktreklam i Blekinge söker fler kollegor till vår helgutdelning i Sölvesborg. Varje helg delar vi ut reklam, gratistidningar och samhällsinformation till hushållen. Vi har olika storlekar på områden, varierande arbetstimmar per helg, ca 3-8 timmar beroende på storlek eller antal områden. Har du körkort och tillgång till egen bil, är du intresserad av att jobba under helgerna? Vi har även lediga områden i Sölvesborg där man inte behöver körkort och bil. Då sker utdelningen med vagn. Innan anställning kommer du genomgå en introduktion hos oss på kontoret i Karlskrona,(alternativ digital introduktion). Du ansöker till oss via email; [email protected] eller registrerar din ansökan via vår hemsida; delareklam.nu Vi ser fram emot din ansökan! MVH Svensk Direktreklam

2 juli 2024
Sista ansökan:
1 augusti 2024
Förmedlare till Stockholm Gas (deltid) - Student sökes

Om företaget Stockholm Gas ingår tillsammans med Gasnätet Stockholm i Värtankoncernen. Stockholm Gas säljer biogas och naturgas till över 50 000 hushåll, restauranger, industrier och fordonssektorn och Gasnätet Stockholm äger gasinfrastrukturen och distribuerar gasen. Idag består gasen i nätet till cirka 80 procent av biogas, vilken är helt fossilfri och som bland annat produceras av stockholmarnas matavfall och avloppsslam. Målet är att 100 procent av gasen ska bestå av lokalt producerad grön gas. Din roll För Stockholm Gas räkning söker vi en förmedlare som ska arbeta cirka 1-2 dagar i veckan. Du lägger upp ditt eget schema, vilket innebär att du kan anpassa arbetet utefter dina studier. I rollen blir du anställd som konsult via oss på Clevry och uthyrd till vår kund Stockholm Gas AB. Huvudsakliga arbetsuppgifter Hämta ut nycklar Lämna påminnelsebrev i kunders brevlådor Dokumentation och rapportering digitalt till Stockholm Gas (arbetsuppgiften kan utföras hemifrån) Din profil Vi söker dig som studerar och har minst ett år kvar av dina studier. Det är inget krav på tidigare arbetslivserfarenheter, men vi ser det som meriterande. Som person är du ansvarstagande, kommunikativ och anpassningsbar. Eftersom du kommer att åka runt till bolagets kunder är det viktigt att du är bekväm med att färdas med kollektivmedel. Ditt arbetsområde är Stockholms innerstad, Solna, Sundbyberg och delar av södra Stockholm. Start: Omgående Slut: 6 månader med god chans till förlängning Arbetstider/omfattning: 1-2 vardagar i veckan Rekryteringsprocessen I denna rekryteringsprocess samarbetar Gasnätet Stockholm AB med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående. Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare:[email protected] välkommen med din ansökan redan idag! Om Clevry I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst. Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden

10 juni 2024
Sista ansökan:
27 november 2024
Informatör i bil

Stockholm Sport Academy söker nu en person som vill vara med och hjälpa oss nå ut till fler barn och ungdomar med information om vår verksamhet. Arbetet går ut på att med hjälp av en karta där skolor är utmärkta ta sig från skola till skola och dela ut flyers om vår verksamhet och våra sommarläger. Arbetet utförs på vardagar klockan 8.00-16.00 under perioden vecka 19-21. Det är krav på att du har körkort då du behöver använda bil som färdmedel. Vi har en företagsbil som du kan använda, den är manuell. Du får även använda din egna bil och milersättning utgår då. Välkommen med din ansökan Vi intervjuar kandidater löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Väntar därför inte med att skicka in din ansökan. Klargör gärna i din ansökan att du förstår att jobbet enbart sträcker sig i en period på två veckor och att du har körkort. Om oss Stockholm Sport Academy är Stockholms största sportskola. Vi erbjuder träning i olika former för barn, ungdomar och vuxna runt om i Stockholms området. Våran vision är att erbjuda allsidig träning där alla de fysiska egenskaperna tränas. Målsättningen är att skapa ett långsiktigt lärande och förmedla att träning är en livsstil.

6 maj 2024
Sista ansökan:
23 oktober 2024
Marknadsförare

Om oss Stockholm Sport Academy är Stockholms största sportskola. Vi erbjuder träning i olika former för barn, ungdomar och vuxna runt om i Stockholms området. Våran vision är att erbjuda allsidig träning där alla de fysiska egenskaperna tränas. Målsättningen är att skapa ett långsiktigt lärande och förmedla att träning är en livsstil. Om rollen Nusöker vi 3 personer som vill vara med och marknadsföraoch informera om vår verksamhet. Arbetet utförspå vardagar vecka 18-20. Arbetet går ut på att man åker runt till skolor och delar ut information om sportskolan.Arbetet utförs med hjälp av egen bil, vår firmabil eller cykel. Arbetstiderna är på vardagar (måndag-fredag) mellan 08.00-16.00. Detta är en viktig kampanj då vi vill få fler barn och ungdomar att börja idrotta. Arbetsort: Stockholm Avtalslängd: 1 månader Förväntat startdatum: 2024-05-02. Välkommen med din ansökan Vi intervjuar kandidater löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Väntar därför inte med att skicka in din ansökan.

15 april 2024
Sista ansökan:
2 oktober 2024
Reklamdistribuering Landsbygd

Vi söker en eller flera personer som är intresserad av att dela ut reklam och tidningar i Kil med omnejd. Utdelning sker med egen bil. Arbetet är ett extraarbete som är perfekt att kombinera med annat jobb eller studier. Arbetstiden är någon gång mellan fredag kl 18.00 till söndag 15.00. När under den här tiden du väljer att utföra din distribution är helt upp till dig. Vi söker dock någon som är intresserad av att arbeta kontinuerligt varje helg. Det är viktigt att du är en person som är självgående, ansvarsfull och plikttrogen. Jobbet är fysiskt krävande och ska utföras varje helg i alla typer av väder. Ansök via länken https://www.delareklam.nu/sv Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

4 april 2024
Sista ansökan:
25 juli 2024