Vi vill bli fler i köket på Pinchos Örebro
Pincho Nation AB
Kockar och kallskänkor

Vi söker ny kollega till köket! Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan. Vi arbetar för en blandning av kompetenser och erfarenheter i våra kök, vilket innebär att vi ska kunna erbjuda dig med kockerfarenhet en utvecklande arbetsplats. Men vi vill lika gärna välkomna dig som är helt ny i vår bransch. Då krävs det inte att du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet, men det du saknar i kunskap får du ta igen med ett driv av att vilja lära! Vilka är vi? På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra kunder men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet! Pinchos är ett restaurangkoncept baserat på en svensk originalidé från Göteborg 2012. Huvudkontoret är tillika etablerat i Göteborg. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första app-restaurang. Sedan starten har våra gäster tagit både oss, vår app och vår mat till sina hjärtan. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och 2017 startades en internationell etablering. I dagsläget har kedjan över 70 restauranger och expanderar stadigt. Vi kan erbjuda dig en rolig arbetsplats stora möjligheter att utvecklas i kedjan ett innovativt koncept fantastiska kollegor För att passa bra hos oss tror vi att du har tidigare erfarenheter från arbete i kök är flexibel och innovativ trivs med högt tempo uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder sprider positiv energi omkring dig är bra på att säkerställa kvalitet uppskattar att vår mat tillagas efter recept är snabb, noggrann och effektiv kan och vill bjuda på dig själv Låter det som något för dig? Skynda dig att söka!

27 februari 2025
Sista ansökan:
16 augusti 2025
Köksmästare till Pinchos Örebro
Pincho Nation AB
Köksmästare och souschefer

Just nu söker vi köksmästare Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Är du vår nya köksmästare? Du blir en del av ett härligt team som med kompetens, högt tempo och ett glatt humör bidrar till att restaurangen bjuder på positiva mat- och gästupplevelser varje dag. Du jobbar nära restaurangchefen och bidrar till restaurangens utveckling. Som köksmästare ansvarar du för att Pinchos koncept efterlevs i köket. I din roll säkerställer du även ex implementering av nya rätter, varuflöde, personalplanering, egenkontroll samt månatlig inventering. Du kommer att ha en viktig roll och ditt engagemang är en avgörande pusselbit för att stärka hela kedjans utveckling framåt. Vilka är vi? På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra gäster men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet! Vi kan erbjuder dig En rolig arbetsplats med härliga kollegor Ett innovativt koncept i ett snabbt växande bolag Goda utvecklingsmöjligheter inom kedjan Fina utbildningsmöjligheter För att passar bra hos oss tror vi att du Har relevant utbildning samt flerårig yrkeserfarenhet inom restaurangkök Är trygg i rollen som köksmästare Vill vara med och utveckla Pinchoskedjan in i framtiden Är noggrann och strukturerad Har ett eget driv, initiativförmåga och gillar att jobba i ett högt tempo Har erfarenhet av att jobba med koncept Låter det som något för dig? Skynda dig att söka!

27 februari 2025
Sista ansökan:
16 augusti 2025
Sprudlande glad diskare med oslagbart kundfokus? Hör av dig!
NR drift AB
Restaurang- och köksbiträden m.fl.

På Svea Cater i Lund så serverar vi lunch till ca 5000 elever dagligen med cirka 1200 måltider på enheten Kort om tjänsten Vi söker en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta i disken med löpande restaurangarbete. Är du rätt person för jobbet så finns stora möjligheter till utveckling inom Nordrest! Vad säger kollegorna om Nordrest? ”På vår enhet har vi gemensam frukost varje morgon och en gång i månaden gör vi den extra mysig! Vi kör även lite spontana AW:s lite då och då och ibland mer uppstyrda.” Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag Möjlighet att delta i motionslopp Stor kick-off för alla varje år Möjlighet till kompetensutveckling Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ Vem är då vår nya drömkollega? Vi tror att du är en glad filur med oemotståndlig personlighet som är en fena på att handskas med gäster. Samtidigt är du en av de där utvalda som har den närmast magiska förmågan att bjuda på det där lilla extra som gör restaurangbesöket till en upplevelse i en klass för sig. Vi vill att du har: Intresse för mat Tidigare erfarenheter från restaurang Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift Goda kunskaper i engelska B-körkort manuell bil Låter det som du? Bra! Uppfyller du även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe: Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är/kommer att bli både kvalitet- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001 Om Nordrest Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast. Anställningsform: Säsongsbunden anställning Omfattning: 61% Tillträde: Omgående Lön: Enligt kollektivavtal Nästa steg i rekryteringsprocessen När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

27 februari 2025
Sista ansökan:
16 augusti 2025
Vi söker Göteborgs bästa köksbiträden
Restaurang Assistans i Skandinavien AB
Restaurang- och köksbiträden m.fl.

Om jobbet: Vi letar efter dig som har dokumenterad erfarenhet som köksbiträde på större enheter! Vi söker nu personal för arbete på uppdrag för lunchverksamheter i Göteborg med omnejd. Arbetsuppgifterna består främst av: Att bistå vid matlagning och förberedelser av salladsbuffé, uppläggning av mat samt portionering. Obehindrat kunna skala/skära/hacka grönsaker/sallad med precision och tempo. Vana att använda större köksmaskiner på ett säkert och effektivt sätt Förbereda matsalen för servering, matservering samt att ställa i ordning efter servering. Diska och städa Medverka i arbetet med egenkontroll Vem är du? Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats. Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad. Du är självgående men har inga problem att arbeta i team. Plikttrogen – Dvs du dyker på avtalad tid. ALLTID Prestigelös – Du har inte några problem att ta direktiv och göra det du blir ombedd att göra. Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel Du talar och förstår svenska obehindrat – Det innebär att du ska kunna ta del av all och kommunicera information och instruktioner både muntligen och skriftligen. Du har minst två års dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat i antingen storkök eller i skolkök som köksbiträde eller kock. Giltigt utdrag ur belastningsregistret Det är meriterande men inget krav om du även har någon form av utbildning från hotell och restaurangskola alternativt en yrkesutbildning inom kök eller som måltidsbiträde. Låter detta intressant? Tveka inte! Skicka in din ansökan redan idag. Har du de kvalifikationerna som krävs kontaktar vi dig inom kort för ett möte där vi lägger upp en plan för hur vi tillsammans kan briljera. Varför ska du jobba på RestaurangAssistans? Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser? Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen! Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar! Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på kul saker tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning. Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden! Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

27 februari 2025
Sista ansökan:
6 augusti 2025
Bartender

Moreno Pizza är mer än bara världens största pizzeria. Det är en destination för öl, quiz och 485-graders vedeldad pizza, med egen biergarten på taket som levererar stans mest göteborgska utsikt. Vi söker dig som brinner för service och har förmågan att hantera både tempo och kvalitet med ett leende. Din sociala kompetens och din känsla för detaljer gör att du alltid sätter gästen i fokus och ser till att varje besök hos oss blir något utöver det vanliga. Tidigare erfarenhet är ett krav. Omfattning: Extra Lön: Efter överenskommelse Sista ansökningsdag: Urval sker löpande www.Morenopizza.se

26 februari 2025
Sista ansökan:
15 augusti 2025
Head Chef at Urban Italian Group
Urban Italian Group AB
Köksmästare och souschefer

Culinary Maestro Wanted: Head Chef at Urban Italian Group Do you have what it takes to make your mark on one of Scandinavia's most innovative hospitality groups? Urban Italian Group is looking for a passionate Head Chef ready to lead our kitchens, drive culinary innovation, and create unforgettable dining experiences. About UsUrban Italian Group is the creative's behind the popular Basta casual dining concept and the sophisticated Florentine brand. With 11 restaurants across Sweden and Spain, we serve authentic Italian hospitality to over 3,000 guests daily. Our diverse team of 500 culinary professionals from 53 nationalities is as dynamic as our menu – blending passion, innovation, and a love for great food. Our ambitions are as bold as our flavors: Basta is expanding to 18 locations in Sweden by 2030. Florentine is set to go international, targeting the Middle East, Oslo, and London. A new multi-unit Italian concept launches in 2025. A modern Spanish tapas restaurant opens in Stockholm in 2026. Your Role As our Head Chef, you won’t just lead a kitchen – you’ll be the balance between discipline, commitment and creating great energy in the brigade. You’ll be hands-on in both the creative and operational aspects of the kitchen, ensuring that every dish is a masterpiece. Responsibilities include: Crafting and executing innovative menus in collaboration with our Group Head Chef. Leading and mentoring a talented brigade, ensuring every member feels supported and inspired. Overseeing food quality, cost control, and kitchen safety to maintain our high standards. Driving continuous improvements and new culinary standards in a fast-paced, growth-oriented environment. We’re seeking a seasoned culinary leader with solid experience in high-volume restaurant operations – extra points if Italian cuisine is your passion. Your “can-do” attitude and hands-on leadership style will help you thrive in our energetic kitchen. What We OfferJoining Urban Italian Group means becoming part of a vibrant, forward-thinking family where creativity meets collaboration: Growth & Vision: Be at the forefront of developing one of Scandinavia’s fastest-growing hospitality brands. Leadership Impact: Inspire and influence a dynamic team, leaving your mark on operations across multiple brands. Competitive Rewards: Enjoy a market-leading salary paired with performance-based bonuses. Professional Development: Access resources and training designed to elevate your culinary and leadership expertise. A Strong and Supportive Foundation: With our dedicated team behind you, cultivate a positive and thriving kitchen environment. How to Apply Ready to bring your culinary vision to life? Send us your CV and a brief cover letter detailing your experience, your creative vision, and why you’re the perfect fit for our team. We can’t wait to explore the possibilities with you! Embrace the challenge, inspire your team, and let’s cook up something extraordinary together!

26 februari 2025
Sista ansökan:
15 augusti 2025
Köksbiträden & kockar för fartfyllda live-event!
Carotte Staff AB
Kockar och kallskänkor

Om tjänsten Är du en glad och stresståligt köksbiträde eller kock som vill jobba extra på fartfyllda live-event, restauranger, hotell, konferensanläggningar samt mycket mer runtom i Göteborg? Då har vi de rätta uppdragen för dig! Du kommer att arbeta som kock eller köksbiträde på framförallt våra live-event där Carotte levererar mat, dryck & personal. Live-eventen startar i april med en fullspäckad event sommar på flera roliga arrangemang. Du kommer vara en del av den förberedande matlagningen inför event och produktionen ute på plats. Vi erbjuder en varierande fartfylld arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas tillsammans med oss på Carotte. Vi arbetar även med varierade kunder i Göteborg, där du får möjlighet att komma ut i varierade kök, bidra med samt utveckla dina köks kunskaper och kommer därmed på ett naturligt sätt att ingå i deras team för det aktuella passet. Arbetstid och tillgänglighet varierar stort och pass kan komma med kort framförhållning eller vara under längre sammanhängande period. Våra live-event är enstaka dagar i april och maj samt löpande mellan ca vecka 26-33. För oss på Carotte är personligheten det viktigaste, samt att man har driv och passion för det man skapar. Med oss får man en fantastisk möjlighet att utveckla sin kompetens hos oss och många av våra fantastiska kunder! Vi söker dig som Har dokumenterad arbetslivserfarenhet som kock/köksbiträde inom á la carte, catering eller storkök. Känner dig trygg i köket, kunna jobba självständigt men är självklart också en bra lagspelare. Är prestigelös, flexibel och lyhörd i ditt arbete. Har en annan huvudsaklig sysselsättning (på minst 50%) Talar svenska eller engelska obehindrat. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet. För att trivas i den här rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, gillar att ha mycket att göra och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder. Carotte Staff är ett bemanningsföretag som jobbar med olika restauranger, hotell, konferensanläggningar samt mycket mer runtom i Göteborg. Du kan även få möjlighet att fortsätta arbeta med oss i höst. Nya uppdrag och spännande tjänster dyker ständigt upp och oavsett om man bara vill jobba ett fåtal gånger i månaden eller på heltid har vi något för dig. Om Carotte Academy I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff. Om Carotte Carotte består idag av tre bolag, Carotte Food & Event, Carotte Staff och Carotte Housekeeping. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp om allt som har med mat, möten och service att göra hos våra kunder. Koncernen grundades 1982 och har kontor i Stockholm, Jönköping och Göteborg. I september 2022 etablerade vi Carotte Catering på Läppstiftet i Göteborg. Där erbjuder vi såväl frukost- och lunch som konferens, event och extern catering. Vi erbjuder unik mat som är skapad från grunden genom noggrant utvalda råvaror. Carotte Staff matchar ihop självgående och ansvarstagande personal som brinner för att ge förstklassig service med våra kunders team, oavsett om det handlar om att bemanna eller rekrytera. Genom våra egna träffsäkra utbildningar utvecklar vi servicepersonal med det där lilla extra – engagemanget, glöden och känslan för detaljer som gör skillnad. Vi hyr ut, rekryterar och utbildar Stockholms, Göteborgs och Jönköpings främsta servicepersonal. ÖVRIG INFORMATION Start: Omgående Arbetstider: Varierande Lön: Timlön Placering: Göteborg Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att kontakta ansvarig rekryterare. Välkommen med din ansökan!

26 februari 2025
Sista ansökan:
15 augusti 2025
Kock
Sportbaren På Stortorget AB
Köksmästare och souschefer

Nu har du chansen som går kockskolan eller likande att få ett superkul extra jobb på helgerna. Vi är en amerikansk sportbar med stort fokus på mat. Hos oss samverkar stämningen, inredningen, maten, servicen och sporten för varje gäst en premiumupplevelse. Vi jobbar med kvalitet rakt igenom. Råvarorna vi jobbar med är dem bästa. Är du sugen på att jobbar med mat från USA på riktigt tveka inte att söka jobbet. Vi söker en driven och hungrig person till vårt köksteam. Du ska har en gymnasieutbildning inom matlagning. Kan även vara självlärd men erfarenhet inom restaurang. Du ska var med att utveckla vårt kök!Köket ansvara för kökets förberedelse ala carté upplagning samt se till att disk fungera. Du kommer mestadels jobbar kvällar och helger. Visar du fram fötterna så finns det stor utvecklingsmöjligheter.X Tveka inte att söka

26 februari 2025
Sista ansökan:
15 augusti 2025
Kock
Sportbaren På Stortorget AB
Kockar och kallskänkor

Vi är en amerikansk sportbar med stort fokus på mat. Hos oss samverkar stämningen, inredningen, maten, servicen och sporten för varje gäst en premiumupplevelse. Vi jobbar med kvalitet rakt igenom. Råvarorna vi jobbar med är dem bästa. Är du sugen på att jobbar med mat från USA på riktigt tveka inte att söka jobbet. Vi söker en driven och hungrig person till vårt köksteam. Du ska har en gymnasieutbildning inom matlagning. Kan även vara självlärd men erfarenhet inom restaurang. Du ska var med att utveckla vårt kök!Köket ansvara för kökets förberedelse ala carté upplagning samt se till att disk fungera. Du kommer mestadels jobbar kvällar och helger. Visar du fram fötterna så finns det stor utvecklingsmöjligheter.

26 februari 2025
Sista ansökan:
15 augusti 2025
Caféansvarig Grand Café
AB Nya Grand Hotel
Kafé- och konditoribiträden

Caféansvarig till Grand Café Nu söker vi en erfaren och engagerad caféansvarig till Grand Café, en sommaroas belägen vid Södra Blasieholmshamnen med en fantastisk utsikt över Stockholms vatten och båtliv. Som en del av Grand Hôtel erbjuder vårt café en inbjudande atmosfär för både stockholmare och turister under säsongen, som sträcker sig från maj till september. Vår uteservering är känd för sina bekväma soffor och färgglada parasoller, och vi söker nu en driven person som kan leda och ansvara för den dagliga driften av caféet. Arbetstiderna är förlagda enligt ett rullande schema veckans alla dagar mellan 09:00 till 19:00. Om rollen Som caféansvarig har du en nyckelroll i att säkerställa en hög servicenivå och en väl fungerande verksamhet. Du kommer att ansvara för: Daglig drift och planering av caféets verksamhet Arbetsledning och stöttning av personalen Kvalitetssäkring av service och produktutbud Kassahantering och enklare administrativa uppgifter Beställningar och lagerhållning Skapa en trivsam och effektiv arbetsmiljö för teamet Säkerställa att caféet är rent, snyggt och inbjudande för våra gäster Vi söker dig som har: Erfarenhet av arbete inom café eller restaurang, med fördel som caféansvarig eller skiftledare Goda kunskaper i baristaarbete och kassasystem Erfarenhet av arbetsledning eller ansvar för en mindre grupp Förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ och driva verksamheten framåt Ett naturligt sinne för service och gästvänlighet Flexibilitet och vilja att arbeta under hela sommarsäsongen Tillgänglighet att arbeta morgon, dag kvällstid och helger – schemalagda arbetstider varierar Vi erbjuder: En dynamisk och inspirerande arbetsmiljö vid en av Stockholms vackraste platser En ansvarsfull och utvecklande roll i en prestigefylld verksamhet Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse Anställning om 80% mellan 28/4-30/9 med möjlighet till mertid De kandidater som går vidare i processen kommer att bli inbjudna till vår rekryteringsdag här på hotellet. Som en del av vår rekryteringsprocess utför vi bakgrundskontroller.

25 februari 2025
Sista ansökan:
14 augusti 2025