Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World. Under sommaren 2023 öppnade Grand Hôtel en ny restaurang: Grand Soleil, med Stockholms bästa solläge på Blasieholmen i Stockholm. Grand Soleil är en året runt restaurang som under sommarperioden blommar ut lite extra. Köket har influenser från franska och italienska Rivieran och serverar brunch, lunch och middag. Vi söker Dig som eftersträvar att göra skillnad och som söker en ny utmaning. I vår internationella miljö finns gäster från hela världen och ett krav är att du obehindrat talar svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande. Vi söker just nu efter en servitör/servitris som vill arbeta 100% från slutet av april fram till den 30:e september, samt tre stycken servitörer/servitriser som vill arbeta extra med omgående start. Då restaurangens absoluta högsäsong är under sommaren söker vi dig som har möjlighet att arbeta mycket under denna period och som även kan vara tillgänglig vid behov. OM ROLLEN I tjänsten som servitör / servitris kommer du ansvara för egen station med ordertagande, kassa och en säker överblick över ditt ansvarsområde. Du följer våra Leading standards gällande att leverera en femstjärnig service. Du är gästernas främsta kontakt under deras besök och ansvarar för att säkerställa kundnöjdhet och merförsäljning. För att passa in i denna roll behöver du därför vara en mångsidig och kunnig servitör / servitris med några års vana från à la carte servering med egen station. Vidare behöver du ha förmågan att kunna överblicka vad som händer samtidigt som du snabbt kan växla mellan arbetsuppgifter för att finnas på plats där du behövs. Det kommer stundtals att krävas en hel del arbete och att vara stresstålig och lösningsorienterad är därför ett måste. För rätt person kommer det att vara både utvecklande, givande och framför allt väldigt roligt. Arbetstiderna varierar och fördelas på såväl morgnar, dagar, kvällar och helger. VEM ÄR DU? Som person är du positiv, strukturerad och passionerad. Du har minst två års yrkesvana från restaurangbranschen - gärna med internationell erfarenhet och minst ett år som servitör med egen station och egenansvar. Du har dokumenterad utbildning inom yrket alternativt motsvarande dokumenterad erfarenhet. Vi söker dig som är självgående, strukturerade och har mycket energi. Hög social kompetens och som brinner för uppgiften att ge våra gäster en fantastisk service. Alla som arbetar hos oss måste ha fyllt 18 år samt tala och skriva god svenska och engelska. Fler språk i denna internationella miljö är naturligtvis ett plus. VI ERBJUDER En spännande utmaning och stimulerande arbete i ett Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda. En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster Arbetsplatsen är placerad på hotellet där vi har högt i tak och en stor variation i arbetsuppgifter Tjänst 1: Anställning på 100% mellan 28/4- 30/9. Tjänst 2: Behovsanställning med omgående start, majoriteten av arbetspassen kommer vara förlagda mellan april - september. Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World. Du som går vidare i processen kommer att bli kallad till vår rekryteringsdag här på hotellet. VI ERBJUDER Grand Hôtel som arbetsgivare erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i en femstjärnig internationell miljö. Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse. Vi genomför bakgrundskontroll som del av vår rekryteringsprocess. Vi motser din ansökan senast den 25/3 - 2025 Värdesätter Du hög service och kvalitet är Du välkommen med Din ansökan.
OM ROLLEN I tjänsten som runner / nisse arbetar du tillsammans med servispersonalen med målet att ge gästerna bästa möjliga service. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå i att se till att alla ytor hålls rena, duka av och på bord, påfyllning av material/produkter samt diskplockning. Du tillsammans med servisen är gästernas främsta kontakt under deras besök och ansvarar för att säkerställa gästnöjdhet. Du följer med självklarhet våra Leading standards gällande att leverera en femstjärnig service. För att passa in i denna roll behöver du därför vara en mångsidig och snabbtänkt person med några års vana som runner/nisse i à la carte servering. Vidare behöver du ha förmågan att kunna överblicka vad som händer samtidigt som du snabbt kan växla mellan arbetsuppgifter för att finnas på plats där du behövs. Det kommer stundtals att krävas en hel del arbete och att vara stresstålig och lösningsorienterad är därför ett måste. Vi söker just nu efter två runners som vill arbeta 80% från slutet av april fram till den 30:e september, samt två stycken runners som vill arbeta extra med omgående start. Då restaurangens absoluta högsäsong är under sommaren söker vi dig som har möjlighet att arbeta mycket under denna period och som även kan vara tillgänglig vid behov. Arbetstiderna varierar och fördelas på såväl morgnar, dagar, kvällar och helger. VEM ÄR DU? Som person är du positiv, strukturerad och passionerad. Du har minst 1 års yrkesvana från restaurangbranschen - gärna med internationell erfarenhet. Du har dokumenterad utbildning inom yrket alternativt motsvarande dokumenterad erfarenhet. Vi söker personer som är självgående, strukturerade och har mycket energi. Hög social kompetens och som brinner för uppgiften att ge våra gäster en fantastisk service. Alla som arbetar hos oss måste ha fyllt 18 år samt tala och skriva god svenska och engelska. Fler språk i denna internationella miljö är naturligtvis ett plus. VI ERBJUDER En spännande utmaning och stimulerande arbete i ett Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda. En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster Arbetsplatsen är placerad på hotellet där vi har högt i tak och en stor variation i arbetsuppgifter Tjänst 1: Anställning om 80% mellan 28/4 - 30/9 Tjänst 2: Behovsanställning med omgående start, majoriteten av arbetspassen kommer vara förlagda mellan april - september. Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World. Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse. Du som går vidare i processen kommer att bli inbjuden till vår rekryteringsdag här på hotellet. VI ERBJUDER Grand Hôtel som arbetsgivare erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i en femstjärnig internationell miljö. Vi genomför bakgrundskontroll som del av vår rekryteringsprocess. Värdesätter Du hög service och kvalitet är Du välkommen med Din ansökan.
Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World. Under sommaren 2023 öppnade Grand Hôtel en ny restaurang: Grand Soleil, med Stockholms bästa solläge på Blasieholmen i Stockholm. Grand Soleil är en året runt restaurang som under sommarperioden blommar ut lite extra. Köket har influenser från franska och italienska Rivieran och serverar brunch, lunch och middag. Vi söker efter en Hovmästare som vill arbeta under sommaren men även löpande under resterande del av året samt ytterligare en hovmästare som vill arbeta extra löpande under året men framförallt under sommarmånaderna. För rätt personer kommer det även finnas goda möjligheter till en fast anställning efter sommarsäsongens slut. OM ROLLEN I tjänsten som Hovmästare kommer du ansvara för kassa, schemaläggning samt se till att den dagliga driften följer våra Leading standards om att leverera femstjärnig service. Vidare ansvarar du för att säkerställa att driften genomförs med högsta möjliga kvalitet, effektivitet, gästnöjdhet och lönsamhet. Du är gästernas främsta kontakt under deras besök och en självklar ledare för vårt team av servispersonal. För att passa in i denna roll behöver du därför vara en stark ledare som både delegerar och tar stort eget ansvar. Vidare behöver du ha förmågan att kunna överblicka restaurangen i sin helhet samtidigt som du snabbt kan växla mellan arbetsuppgifter för att finnas på plats där du behövs. I rollen som Hovmästare är du operativt ansvarig och deltar aktivt i arbetet kring att göra alla våra gästers besök fantastiska från start till slut. Vidare ingår följande arbetsuppgifter: Ha översikt på kommande bokningar Ansvara för att personalens uppträdande, stil och kunnande överensstämmer med Grand Hôtels fastställda mål Medverka till god kommunikation med övriga avdelningar. Ansvara för att gällande lagar och avtal efterlevs. Övriga arbetsuppgifter föranledda från närmaste chef. När behov finns kunna tala inför en större grupp människor på svenska och engelska. Arbetstiderna varierar och fördelas på såväl morgnar, dagar, kvällar och helger. VEM ÄR DU? Vi söker efter dig som vill och kan leverera en absolut femstjärnig service till våra gäster samt leda och utveckla ett team av servispersonal. Vidare söker vi någon som är genuint intresserad av mat och dryck, som besitter kunskaper att guida våra gäster till en minnesvärd upplevelse. Vi söker därför efter dig som är: Positiv, strukturerad och passionerad. Du har flera års yrkesvana från restaurangbranschen. - gärna med internationell erfarenhet. Du har dokumenterad utbildning inom yrket alternativt motsvarande dokumenterad erfarenhet. Flexibel med arbetstider och kan arbeta under hela sommaren Alla som arbetar hos oss måste ha fyllt 18 år samt tala och skriva god svenska och engelska. Fler språk i denna internationella miljö är naturligtvis ett plus. VI ERBJUDER En spännande utmaning och stimulerande arbete i ett Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda. En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster Arbetsplatsen är placerad på hotellet där vi har högt i tak och en stor variation i arbetsuppgifter Tjänst 1: Heltidsanställning mellan 2025-04-01 till 2025-09-30 med möjlighet att arbeta extra både innan och efter. Tjänst 2: Behovsanställning med omgående start Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World. Lön enligt och tillträde enligt överenskommelse. Vi genomför bakgrundskontroller som del av vår rekryteringsprocess. Vi motser din ansökan senast den 31/3 - 2025. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan senaste ansökningsdag. Värdesätter Du hög service och kvalitet är Du välkommen med Din ansökan. Du som går vidare i processen kommer att bli kallad till intervju inom kort.
Söker dig som har en bred förståelse inom det östasiatiska köket. Dina kunskaper ska täcka wok, grill samt fritera. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter, men också kunna samarbeta. Arbetet är styrkekrävande och snabba fötter är ett krav. Ex. på några arbetsuppgifter kan vara hacka råvaror, laga mat, bära in leveranser o.s.v.
MR Dubbeleken är en militärrestaurang på P7 garnison som ligger på Revingehed utanför Södra Sandby. Vi serverar frukost, lunch, middag och kvällsmål 365 dagar om året med varierande antal gäster mellan 50-1500/dag. Vi lagar 7 rätter om dagen där inriktningen är husmanskost. Vi är i dagsläget ett härligt gäng på 13 personer och söker nu en kökschef att förstärka upp vårt team med. Då vi arbetar inom ett skyddsobjekt så är svensk medborgare en förutsättning samt körkort och bil då kollektivtrafiken är något begränsad. Kort om tjänsten Vi söker en glad personlighet med ett stänk entreprenörskap och som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt. I dialog med våra gäster vill vi att du kan engagera och vara kreativ i frågor som matsvinn och växtbaserade alternativ. Till din hjälp har du en egen grupp av garanterat trevliga kockar & restaurangbiträden En vanlig dag kan du exempelvis pyssla med: Planering av menyer och bokningar Inköp av livsmedel Inventering Ansvara för egenkontrollprogram avseende livsmedelshygien Introduktion av personal i köket Gästkontakt Tillsammans med enhetschef ansvarar du för att vi följer bolagets rutiner, policys samt lagkrav. Vad säger kollegorna om Nordrest ”Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ” Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag. Möjlighet att delta i motionslopp. Stor kick-off för alla varje år. Möjlighet till kompetensutveckling. Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ. Vem är då denna multibegåvade individ vi letar efter? Vi tror att du är en matkreatör med fem till tio års erfarenhet av att leda och utveckla medarbetare i restaurangkök. Som person är du driven med ett starkt kundfokus och positiv attityd och har en närmast magisk förmåga att se möjligheter och hitta olika typer av lösningar. Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe: Minst tre års arbetslivserfarenhet som köksmästare. Tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion Tidigare erfarenhet av menyplanering och administrativa uppgifter Kunskap i Office-paketet Goda kunskaper i svenska och engelska Ett gediget intresse och gärna kunskap och av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001 Om Nordrest Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Känner du dig redan som en i gänget? Vi ser fram mot din ansökan! Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning Omfattning: Heltid Arbetstider: Dagtid måndag-fredag, men kvällar och helger kan förekomma vid beställningar, catering och andra evenemang. Ansökan: Skicka din ansökan så snart som möjligt men senast 20250331. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Lön: Enligt överenskommelse Kollektivavtal: Unionen
Vi söker nu förstärkning i köket på Restaurang Näckrosen i form av en smaksäker kock med glimten i ögat och som alltid har gästen i fokus. Vi är en KRAV- certifierad lunchrestaurang som serverar ca 120 portioner lunch om dagen till såväl studenter som personal på Göteborgs Universitet. Vi håller till i fina, fräscha lokaler och ligger endast ett stenkast från korsvägen och avenyn. Kort om tjänsten För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollandaise på sparrisen för detta jobb. Vad säger kollegorna om Nordrest ”Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ” Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag Möjlighet att delta i motionslopp Stor kick-off för alla varje år Vem är då vår nya drömkollega? Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Vi vill att du har: 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande Goda kunskaper i svenska och engelska Låter det som du? Bra! Uppfyller du även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe: Tidigare arbetslivserfarenhet som kock Erfarenhet av menyplanering och varubeställning Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001 Om Nordrest Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast. Anställningsform: Säsongsbunden anställning Omfattning: 90% Tillträde: Enligt överenskommelse Lön: Enligt överenskommelse
Härmed utlyses en tjänst på deltid/timmar/vid behov året runt på Mölle Krukmakeri som pizzaiolo / pizzabagare. Under perioden juni juli augusti september finns möjlighet till heltid. Övriga året: enstaka dagar/ timmar För dig som önskar en deltid där du extrajobbar lite då o då årets alla månader är detta en perfekt chans. VI är i nuläget 4st deltidspizzabagare som stöttar ordinarie fastanställda vid behov. Tex hoppar du in fredag eftermiddag/kväll, kör 8h på lördagen, är kanske ledig 6-7 dagar och så kör du ett pass igen. Kanske har du ett annat jobb och behöver lite extra timmar här hos oss? Då är du hjärtligt välkommen! Du arbetar vid ugnen förstås men även vid preppen. Du får även utbildning så att du kan hjälpa till vid a la carten vid behov. Runt dig har du ett surrande vänligt gäng av riktigt glada goa kollegor från världens alla hörn. Tempo då? Håller vi sådant där högt stressigt tempo i köket nån gång? Jo ibland arbetar vi i 200km/h och svetten lackar! Men du är i goda vänners lag så oroa dig inte vi hjälps åt och klarar det alltid. Vår verksamhet följer årstiderna och är väl egentligen en säsongsverksamhet i den mening att vi har olika säsonger, och där sommaren sticker ut med kanske 1200 sittande gäster/dag i juli och ett 30-tal / dag i januari. Stora variationer alltså vilket i sin tur ställer krav på en extrem flexibilitet och skicklighet avseende oss i personalen omkring hur vi hanterar dessa stora skillnader utan att tumma på kvalitet eller svinn. Vi har öppet 365 dagar / år, oftast 08-21(22)(23). På sommaren är vi mer än 25 personer/ dag medan vintern är mer blygsam med 3-10 personer i personalen. Verksamheten har flera delar som tillsammans sedan 1997 bildar Mölle Krukmakeri, ett udda ställe på mathimmelen där det allra viktigaste benet är att ge våra gäster en upplevelse dom inte visste att dom ville ha så att säga. Mat från alla hörn i världen, service i världsklass, musik du aldrig har hört tidigare. Buller o bång, flams o trams och massor med framåtanda, nyfikenhet och upptäckarglädje bland alla oss som jobbar ihop där ute i Mölle. Hos oss är det aldrig vi och dom. Hos oss är det bara vi. Dom övriga benen vi balanserar på är vår keramikproduktion, frukostrestaurangen, lunchrestaurangen, cafe/bageriet, kvällsrestaurangen, pensionatet med 4 lägenheter och ett antal rum, klädbutiken, catering och festverksamheten samt vår nybyggda kyrkoliknande eventlokal som vi håller bröllop, utställningar och liknande i. Och så vårt eget bageri ej att förglömma, vi älskar att baka! Jobbet är inte som något annat, det är mycket roligare, mycket friare och mycket mer stabilt än branchen i övrigt. Vi har brassat käk på elspis, vedspis och oljefat sedan 1997. Vi ger oss aldrig och vi tågar glatt ut i strid hand i hand alla dagar, även middagar:) Det finns möjlighet att hyra boende i vårt personalhus om du är långväga gäst. lön enl HRF och FORA. Är du svenne? kul för dig. är du från någon annan del av planeten? precis lika kul! Alla kan söka, ja även om vi inte fattar ett ord av vad du säger så kan det funka. Du behöver bara vara en skicklig, ödmjuk och supervänlig pizzaiolo! Skicka en kort berättelse om dig själv och rada upp utbildningar men framförallt så många av dina tidigare arbetsplatser som möjligt. Glöm inte ditt telefonnummer:) Har du vägarna förbi så kom inom o skaka tass. mvh Lotta och alla vi andra på planeten krukan.
Kock och/eller pizzaiolo/pizzabagare de luxe vikariat mars- siste september. Med tillträde from medio mars 2025 finns nu ett vikariat för en superflexibel och kreativ kock med möjlighet till tillsvidareanställning för den rätte. Tjänsten är heltid eller deltid och inkluderar ett rullande schema med kvällsarbete och helgarbete om vartannat. Vår verksamhet följer årstiderna och är väl egentligen en säsongsverksamhet i den mening att vi har olika säsonger, och där sommaren sticker ut med kanske 1200 sittande gäster/dag i juli och ett 30-tal / dag i januari. Stora variationer alltså vilket i sin tur ställer krav på en extrem flexibilitet och skicklighet avseende oss i personalen omkring hur vi hanterar dessa stora skillnader utan att tumma på kvalitet eller svinn. Vi har öppet 365 dagar / år, oftast 08-21(22)(23). På sommaren är vi mer än 25 personer/ dag medan vintern är mer blygsam med 3-10 personer i personalen. Verksamheten har flera delar som tillsammans sedan 1997 bildar Mölle Krukmakeri, ett udda ställe på mathimmelen där det allra viktigaste benet är att ge våra gäster en upplevelse dom inte visste att dom ville ha så att säga. Mat från alla hörn i världen, service i världsklass, musik du aldrig har hört tidigare. Buller o bång, flams o trams och massor med framåtanda, nyfikenhet och upptäckarglädje bland alla oss som jobbar ihop där ute i Mölle. Hos oss är det aldrig vi och dom. Hos oss är det bara vi. Dom övriga benen vi balanserar på är vår keramikproduktion, frukostrestaurangen, lunchrestaurangen, cafe/bageriet, kvällsrestaurangen, pensionatet med 4 lägenheter och ett antal rum, klädbutiken, catering och festverksamheten samt vår nybyggda kyrkoliknande eventlokal som vi håller bröllop, utställningar och liknande i. Och så vårt eget bageri ej att förglömma, vi älskar att baka! (är du kanske bagare och kock? då får du 4 extra stjärnor direkt!) Som kock förväntas du ta fullt ansvar för att det alltid finns allt vi har på menyn, att kvaliteten är i topp och hygienen likaså. Du bryr dig så mycket om dina rätter att du aldrig skickar ut något som inte är perfekt. Du lämnar ofta köket och pratar med gästerna. Kollar läget, snackar lite skit och så är du bums inne i köket igen och trollar. Du bygger broar mellan servisen och köket och du intresserar dig för precis, exakt kökskonst och om du och dina kollegor vill kan ni ta ut svängarna och göra nästan vad som helst, men inte förrän allt i ordinarie meny sitter perfekt. Rutiner och ordning är ditt ledord och du använder aldrig hårda ord i köket. Du är klar över att det är roligare att ha roligt än att ha tråkigt så det är nära till skratt o leende. En vänlig ton mellan superprofessionella människor som kämpar sida vid sida för att lyfta vanligt utmattat folk ur den gråa tristessen. Vi har en ganska platt ledning där ingen har något behov av att sätta sig över någon annan utan alla arbetar tillsammans och har kul, väldigt kul på jobbet, vilket passar dig perfekt. Mycket inför vår och sommarsäsongen är redan planerat och vi gör inga menyskiften under juli /augusti men annars har du stora möjligheter att mattrolla vareviga dag! Och så dänger vi massor, ja tiotusentals napoletanska pizzor. För pizza napoletana är sedan många år ett stående inslag hos oss och kombineras med en a la carte meny. Vi var väldigt tidiga med just napoletana och om du jobbar med oss kommer du inte undan utan även du måste lära dig den svåra konsten att dänga napolidegar. Jobbet är inte som något annat, det är mycket roligare, mycket friare och mycket mer stabilt än branchen i övrigt. Vi har brassat käk på elspis, vedspis och oljefat sedan 1997. Vi ger oss aldrig och vi tågar glatt ut i strid hand i hand alla dagar, även middagar:) För dig som bor i trakten, är bubblande kreativ och känner att du vill ha ett långsiktigt utvecklande riktigt kockjobb där allt är tillåtet och inget är omöjligt, men där anställningen är lika stabil som på kommunen, så har du hittat rätt. Ett vikariat med möjlighet till evig förlängning för den rätte. Det finns möjlighet att hyra boende i vårt personalhus om du är långväga gäst. Lön efter meriter. Är du i början av din karriär gäller lön enl HRF och FORA. Är du svenne? kul för dig. är du från någon annan del av planeten? precis lika kul! Alla kan söka, ja även om vi inte fattar ett ord av vad du säger så kan det funka. Du behöver bara vara en skicklig, ödmjuk och supervänlig kock! Skicka en kort berättelse om dig själv och rada upp utbildningar men framförallt så många av dina tidigare arbetsplatser som möjligt. Glöm inte ditt telefonnummer:) Har du vägarna förbi så kom inom o skaka tass. mvh Lotta och alla vi andra på planeten krukan. p.s det finns även jobb för pizzaiolos, hovmästare, servitörer och servitriser d.s
MR Sleipner är vår restaurang på Blekinge Flygflottilj F17 i Kallinge. Vi tillagar och levererar dagligen mat till personer inne på området. Frukost, lunch, middag och kvällsmål. Vi lagar god mat från olika delar av världen. Härliga kollegor finns på plats och vi söker nu DIG som vill vara en del av vårt dreamteam. Eftersom vi befinner oss inne på försvarsanläggning så måste du vara svensk medborgare. Kort om tjänsten För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollandaise på sparrisen för detta jobb. Vad säger kollegorna om Nordrest ”Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ” Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag Möjlighet att delta i motionslopp Stor kick-off för alla varje år Vem är då vår nya drömkollega? Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Vi vill att du har: 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande Erfarenhet av storkök Goda kunskaper i svenska och engelska B-körkort Svensk medborgare Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe: Tidigare arbetslivserfarenhet som kock Erfarenhet av att jobba i team men även ensam Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001 Om Nordrest Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast. Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning Omfattning: Heltid Tillträde: 1 april Lön: Individuell lönesättning tillämpas. Vi har kollektivavtal Nästa steg i rekryteringsprocessen När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.
Vi söker ny kollega till köket! Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan. Vi arbetar för en blandning av kompetenser och erfarenheter i våra kök, vilket innebär att vi ska kunna erbjuda dig med kockerfarenhet en utvecklande arbetsplats. Men vi vill lika gärna välkomna dig som är helt ny i vår bransch. Då krävs det inte att du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet, men det du saknar i kunskap får du ta igen med ett driv av att vilja lära! Vilka är vi? På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra kunder men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet! Pinchos är ett restaurangkoncept baserat på en svensk originalidé från Göteborg 2012. Huvudkontoret är tillika etablerat i Göteborg. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första app-restaurang. Sedan starten har våra gäster tagit både oss, vår app och vår mat till sina hjärtan. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och 2017 startades en internationell etablering. I dagsläget har kedjan över 70 restauranger och expanderar stadigt. Just nu söker vi extra inför sommaren vilket involverar både dags och kvällspass! Heltid samt deltid Vi kan erbjuda dig en rolig arbetsplats stora möjligheter att utvecklas i kedjan ett innovativt koncept fantastiska kollegor För att passar bra hos oss tror vi att du har tidigare erfarenheter från arbete i kök är flexibel och innovativ trivs med högt tempo uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder sprider positiv energi omkring dig är bra på att säkerställa kvalitet uppskattar att vår mat tillagas efter recept är snabb, noggrann och effektiv kan och vill bjuda på dig själv Låter det som något för dig? Skynda dig att söka!
Välj ett jobb för att visa detaljer