Kökschef till Sprit of Hven Backafallsbyn
Restaurang Assistans i Skandinavien AB
Köksmästare och souschefer

På uppdrag av Sprit of Hven Backafallsbyn söker vi nu en kreativ kökschef Vill du jobba på en av Sveriges mest unika destinationer? Då har du hittat rätt! På vackra ön Hven, omgivet av havets brus och naturens skönhet har det skapats en plats för unika upplevelser, avkoppling och inspiration. Här drivs destilleriet tillsammans med restaurangen och hotellet som tillsammans skapar utsökta matupplevelser, goda drycker och erbjuder en harmonisk plats. Välkommen till en arbetsplats där passion, kvalitet och upplevelse står i centrum! Vem är du? Vi letar efter dig som är rutinerad och självgående i köket, som vet att bra råvaror är viktigt för att behålla den bästa smaken, samtidigt som du balanserar dina kunskaper och arbetar effektivt med fokus på kvalitet samt kreativitet där destilleriets smaker framhävs och ekonomisk hållbarhet. Du ska brinna för perfektion och matupplevelse samt se detaljer som gör att gästen vill återkomma. Att hålla köket rent och snyggt är en självklarhet för dig. Vem är du? Flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta Har utbildning och god kunskap i HACCP Har en god ekonomisk förståelse Är van vid att planera och arbeta med logistik för att få hem råvaror i tid Ser dig själv som en person med stark känsla för service Arbetar noggrant och strukturerat Är en bra ledare som drivs av att utveckla ditt team Du trivs med ditt administrativa arbete samtidigt som ditt största fokus ligger i driften Arbetat som souschef och vill ta nästa steg i karriären/ eller minst 5 års erfarenhet som kock Talar och skriver svenska Det är meriterande om du har: Arbetat i miljöer där det krävs att du är självgående Vad får du? Tjänsten är en tillsvidaretjänst med direktrekrytering till uppdragsgivare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetet är varierande och i det ingår arbete på frukost, lunch, kvällar och helger samt några eventdagar om året. Enklare övernattningsrum finns. Lön enligt överenskommelse. Är du den vi söker? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan! Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person. Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila till [email protected] All kommunikation och ansökningar går via Restaurang Assistans.

18 februari 2025
Sista ansökan:
3 augusti 2025
Restaurangmedarbetare Deltid, Stockholm
Holy Greens AB
Restaurang- och köksbiträden m.fl.

Har du energi, tycker om att ta initiativ och är ansvarstagande? Häng med på vår resa mot en mer hållbar och hälsosam värld! Brinner du för kundrelationer och försäljning? Vi söker nu dig som är utåtriktad och har en hög servicenivå Utöver sedvanliga restauranguppgifter innefattar rollen ett stort fokus på försäljningsaktiviteter, event, och företagsbesök. Vi erbjuder: Programmet ”Växa och Gro” som ger dig möjlighet att utvecklas inom företaget. Kollektivavtal – för att säkerställa schyssta arbetsvillkor. En rolig arbetsplats med fantastiska kollegor. Friskvård. Arbetstiderna varierar dagtid, kväll och helg. Ansök idag. Vi ser fram emot att träffa dig! ÖVRIG INFORMATION Anställningsgrad: Deltid Plats: Fleminggatan, Stockholm Lön: Timlön - vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal Förmåner: Friskvårdsbidrag, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter och trevligaste kollegorna. Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

18 februari 2025
Sista ansökan:
7 augusti 2025
Vill du jobba med högklassig matlagning?
M Dryck & Konsult AB
Kockar och kallskänkor

Vill du jobba med nordisk matlagning på hög nivå, lokala och hållbara råvaror och med ett gott gäng som ständigt ska framåt? Vårt mål är att vara Sveriges bästa arbetsgivare får människor trivs och vi skapar förutsättningar framåt. Det tillsammans med våra samarbetspartners. Bakom dig har du ett starkt nätverk med olika kunskaper och erfarenheter nära tillhands för att utveckling. Vi tror att du har jobbat något eller några år. Det viktiga är att du har ambitioner och rätt attityd framåt. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, ansvarar att prepp, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Ha en god struktur - Vara behjälplig hos dina kollegor - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön - Försäkringar betalda - OB - Boende finns vid behov TJÄNSTEN 85-100% Anställningen startas hos oss, och kan komma att övergå direkt hos kunden när tillfälle ges. VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra samarbetspartners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom hotell och restaurangbranschen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

18 februari 2025
Sista ansökan:
7 augusti 2025
Serviceinriktad kock till ny restaurang i Landvetter
NR drift AB
Kockar och kallskänkor

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan! Nu finns möjligheten för en duktig kock att tillsammans med ett vasst team starta upp en sprillans ny lunchrestaurang i Landvetter. Här kommer vi servera modern och kreativ husmanskost. För rätt person finns stora möjligheter att påverka utbud och utvecklas som kock. Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Vi söker: Dig som har ett stort intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. Du har erfarenhet av kock- och serviceyrket och är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och du är respektfull mot din omgivning. Arbetstider: Främst dagtid, måndag till fredag Vi vill att du har: 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande Minst tre års arbetslivserfarenhet som kock Goda kunskaper i svenska och engelska B-körkort (ej krav) Det är meriterande om du har: Erfarenhet av menyplanering och varubeställning Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001 Omfattning: Heltid Ansökan: Skicka din ansökan senast 28. februari. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Lön: Enligt överenskommelse Kollektivavtal: HRF Nästa steg i rekryteringsprocessen När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

18 februari 2025
Sista ansökan:
7 augusti 2025
Köksbiträden sökes till Bosphorus
Tillväxt Botkyrka AB
Restaurang- och köksbiträden m.fl.

Bosphorus grundades 2003 och är ett livsmedelsföretag med eget lager där vi producerar och tillagar allt från grunden. Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu fler medarbetare till vårt team. Vår verksamhet präglas av noggrannhet, effektivitet och kvalitet, och vi söker personer som vill vara en del av vår tillväxtresa. Som köksbiträde kommer du bland annat att: Läsa av recepturer och laga mat utifrån dessa Hantera och rengöra köksmaskiner Säkerställa att köket håller högsta hygienstandard Arbeta både självständigt och i grupp Ta ansvar för dina arbetsuppgifter och vara självgående Önskad Profil: Kunna läsa och skriva på svenska Tidigare erfarenhet av arbete i storkök eller liknande miljö Förmåga att arbeta självständigt Vi söker dig som: Är uthållig – Arbetet kan vara fysiskt krävande och kräver att du håller ett jämnt tempo under hela arbetspasset. Är fokuserad – Det är viktigt att du följer recept och arbetsrutiner noggrant för att säkerställa hög kvalitet i matlagningen. Är ansvarsfull – Du har en viktig roll i köket och förväntas ta ansvar för dina arbetsuppgifter, både vad gäller hygien och maskinhantering. Trivs i en tempofylld miljö – Köksarbetet sker ofta under tidspress, och du behöver kunna hantera flera uppgifter samtidigt. Har en stark arbetsmoral – Vi söker någon som tar sitt arbete på allvar, är pålitlig och bidrar till en god arbetsmiljö. Meriterande om du kan: Turkiska eller Ryska. Övrigt: Start: Omgående Arbetstider: 06:00–17:00 (8-timmarspass) måndag–fredag (helgarbete kan förekomma) Placering: Loviseberg, Tumba. Anställningsform: 6 månaders provanställning, därefter tillsvidareanställning. Kollektivavtal finns. Rekryteringen görs i samarbete med Tillväxt Botkyrka. Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan. På grund av hur annonsplattformen är uppbyggd kan Tillväxt Botkyrka stå som arbetsgivare, men tjänsten som beskrivs ovan är alltid hos den arbetsgivare som omnämns. Arbetsgivaren får rekryteringsstöd av Tillväxt Botkyrka för att hitta just dig.

17 februari 2025
Sista ansökan:
6 augusti 2025
Restaurangchef till Sjömagasinet i Göteborg
M Dryck & Konsult AB
Hovmästare och servitörer

Vill du arbetar med högkvalitativa råvaror och drycker på en plats som blir nedsprungen av gäster från världens alla hörn. Har du ett kommersiellt driv, gillar mötet med människor och kan leda medarbetarna mot högt satta mål? Sjömagasinet är vackert beläget vid Göteborgs hamninlopp och har ett förflutet sedan 1775 som Ostindiska Kompaniets lagerhus. Magasinet har sedan varit tagits i anspråk av både tulltjänstemän och lotsar. Men mest känt har Sjömagasinet blivit för den fantastiska kokkonsten signerat av flera välkända krögare med Leif Mannerström, Ulf Wagner & Gustav Trädgård och sedan 2021 med krögarna Mats Sjölander och Jennie Selin. Jennie & Mats vision är att skapa en modern gastronomisk totalupplevelse med utgångspunkt i de bästa råvarorna från havet tillsammans med noggrant utvalda drycker. Allt i en mer stimmig och varm atmosfär med hjärtlig servering. ROLLEN För att lyckas som Restaurangchef på Sjömagasinet är vi övertygade om att din närvaro och ditt engagemang i verksamheten är avgörande. Vi ser dig som en coachande och inspirerande ledare som motiverar dina kollegor att nå våra högt uppsatta mål. Du har ett kommersiellt driv och trivs i en dynamisk och inspirerande arbetsmiljö i en anrik och vacker restaurang vid havet. Vi vet att ständiga förbättringar i leverans och utförande för gästupplevelser kräver att du kan leda medarbetare med spetskompetenser och styra verksamheten i enlighet med företagets värderingar och framtidsvisioner. För att passa i rollen har du erfarenhet av att leda en restaurang eller liknande verksamhet. Du har förmågan att arbeta strukturerat och organisera både dig själv och ditt team effektivt. Dessutom har du ett starkt fokus på att skapa en fantastisk upplevelse för gästerna genom högkvalitativ service och mat. Vi erbjuder möjligheten att vara en del av och leda ett engagerat och professionellt team, samt en arbetsplats där du kan vara med och forma framtiden för en av Göteborgs mest prestigefyllda restauranger. DET HÄR ÄR DU Har kunskap och erfarenhet inom mat och dryck på hög nivå Du gillar mötet med människor Du gillar att lära och lära ut Kreativ ådra när det kommer till försäljning Ekonomiska kunskaper Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor & schemaläggning DET HÄR FÅR DU - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb - Trygghet i din anställning - Utvecklingsmöjligheter - Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster - Jobba på den högsta nivån DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att leda, inspirera och coacha andra människor - Noggrann i ditt arbete - Jobbar transparent och konsekvent - Coachande och inspirerande i ditt ledarskap TJÄNSTEN 100% tillsvidare (6 månader provanställning) Tillträde: omgående SISTA ANSÖKNINGSDAG 7 mars 2025 Urvalet sker löpande. VID FRÅGOR KRING TJÄNSTEN KONTAKTA Magnus Olsson 0708-402940 [email protected] OM PROGRESSIO Progressio är ett närvarande och engagerat rekryteringsföretag som ser saker och ting lite annorlunda. För oss räcker det inte med att tillsätta rätt person på rätt plats; vi vill skapa förutsättningar för att helheten ska bli så bra som möjligt. Vi älskar människor, ledarskap och marknadsföring. Vi skräddarsyr alla våra lösningar för våra samarbetspartners med innovativa och kreativa metoder. Med en gedigen bakgrund inom hotell- och restaurangbranschen, och över 600+ lyckade rekryteringar de senaste åren, har vi den erfarenhet som krävs för att skapa långsiktig framgång. Vi hjälper er att bygga förutsättningar för att lyckas på lång sikt och är övertygade om att attityd, ambitioner och ett growth mindset är de viktigaste delarna idag. Vi erbjuder alltid mentorskap från våra experter för de tillsatta rollerna. Behöver du hjälp framåt? Besök oss på www.progressioswe.se.

17 februari 2025
Sista ansökan:
6 augusti 2025
Servispersonal sommar 2025
Brödernas Group AB
Restaurang- och köksbiträden m.fl.

Brödernas i Umeå söker 3st servispersonal inför sommaren 2025 Vi behöver nu stärka upp vår personalstyrka i servisen inför sommaren. Det finns även goda möjlighet att fortsätta jobba extra hos oss efter sommaren. Inskolning kommer att ske i april och arbetet är förlagt dag, kväll och helg. Att kunna prata och förstå svenska är ett krav! Vad innebär jobbet som Servicepersonal hos oss? I tjänsten ingår det att vara ansiktet utåt. Dina arbetsuppgifter består av att välkomna gäster, ta emot beställningar i kassan, servera mat och dryck, se till att gästerna är nöjda och lämnar restaurangen med gott humör. Vem är du? Som person har du god arbetsmoral, är social och tycker om att ha kontakt med människor. Du är samarbetsvillig och kan prioritera arbetsuppgifter och tar självständiga beslut i ditt arbete.

17 februari 2025
Sista ansökan:
6 augusti 2025
Är du vår nya kollega på Pernilla Wiberg Hotel?
Stiftelsen Idre Fjäll
Hovmästare och servitörer

Pernilla Wiberg HoteI är ett av de de mysigaste hotellen i fjällvärlden. Med sina 44 rum, relaxavdelning. Hotellet är placerat på Idre Fjäll som är en av Norden populäraste fjällanläggningar. Bli en i teamet på Pernilla Wiberg Hotel! Nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta utveckla Idre Fjäll som en av Sveriges bästa fjällupplevelser. Du gör det tillsammans med engagerade kollegor i en organisation där du har möjlighet att påverka och utvecklas i din yrkesroll. Dessutom i en kolossalt vacker fjällmiljö med fantastiskt roliga fritidsintressen rakt utanför dörren. Roller & Profil Receptionist Hotellet behöver en härlig, effektiv och driven hotellreceptionist till hotellets olika avdelningar med fokus reception och servering. Tjänsten innebär arbete såväl morgon som kväll och både under veckodagar samt helger. Servis I denna roll har du en känsla för service, gästkontakt och ett intresse för mat och dryck. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du gärna bidrar med positiv energi till teamet. Du är en noggrann och ansvarsfull person som kan arbeta i ett högt tempo. Bartender Som Bartender serverar du våra gäster ett varierat utbud av drycker och snacks. Du är utåtriktad med glimten i ögat. Du är positiv och van vid att emellanåt arbeta i ett högt tempo. Du är ordningsam och vet hur man arbetar snyggt och effektivt i en bar. I rollen ingår även att man håller ordning i baren, städar rent och förbereder inför varje dag. Vi har en bred drinkmeny med flera olika ölsorter, viner, drinkar, cocktails & mycket mer. Hotellvärd Som hotellstädare hos oss ansvarar du och dina kollegor för den dagliga städningen av hotellet, det är därför viktigt att du är självgående, ansvarstagande och pålitlig för att passa i vårt team. Vi söker dig som inte är rädd för att emellanåt jobba hårt och ta egna initiativ, också samtidigt vara lyhörd gentemot gäster och kollegor. Hovmästare Som hovmästare hos oss ansvarar du för den dagliga planeringen i restaurangen och guidar servicepersonalen för att gästen ska få den bästa möjliga upplevelsen hos oss. Du ansvarar för bordplaceringen under arbetspasset samt även inventering och beställning av dryck. Tjänsten & Ansökan Tjänsterna är säsongsanställningar. Intervjuer sker löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor eller funderingar om tjänsten tveka inte att höra av dig till verksamhetsansvarig på hotellet Anna Höglund på [email protected] eller på 0253-41359 och vid frågor om rekryteringsprocessen till Simon Dahlman Mogren på [email protected] eller på 0253-41341 Som anställd hos oss får du gratis liftkort, spårpass och gymkort, rabatt på boende för familj och vänner, och förmånliga priser i restauranger och butiker. Vi ordnar även personalboende till dig som behöver det. Varmt välkommen med din ansökan!

17 februari 2025
Sista ansökan:
6 augusti 2025
Servispersonal till Pinchos Umeå
Pincho Nation AB
Hovmästare och servitörer

Sommaren hos Pinchos väntar – Bli en del av vårt härliga Servis-team! ( Extra & deltid) Är du en social och energifylld person som älskar att sprida glädje? Vill du ha ett jobb där du får träffa massor av människor, utvecklas och ha roligt på jobbet? Då är det dags att bli en del av Pinchos-familjen! Vi söker nu servismedarbetare inför sommaren, men vi letar också efter personer som vill vara med på en längre resa. Hos oss är det din personlighet, ditt driv och din vilja att göra skillnad som betyder mest – inte din erfarenhet. Vad innebär jobbet? Du ser till att våra gäster känner sig välkomna och har en grym kväll Du förklarar vårt unika app-baserade koncept och guidar gästerna genom menyn Du hjälper till att hålla restaurangen snygg och inbjudande Du jobbar i team och bidrar till en skön stämning bland både gäster och kollegor Du får vara med och skapa WOW-upplevelser varje dag! Vem är du? Du är utåtriktad och älskar att träffa nya människor Du har ett leende som smittar och sprider positiv energi omkring dig Du gillar att ha många bollar i luften och trivs i ett högt tempo Du tar ansvar och gillar att jobba i team Du är nyfiken och vill utvecklas i restaurangbranschen Erfarenhet är en bonus – men din personlighet är det viktigaste! Vad får du hos oss? En rolig och social arbetsplats där vi alltid stöttar varandra En möjlighet att få erfarenhet inom service och restaurang En chans att växa och utvecklas – både under sommaren och på längre sikt Ett härligt team där vi skrattar, jobbar och skapar minnen tillsammans En arbetsplats där vi firar livets bästa stunder – tillsammans med våra gäster! Låter det som något för dig? Då ska du inte tveka! Sök nu och bli en del av vårt team på Pinchos i sommar – och kanske ännu längre!

17 februari 2025
Sista ansökan:
6 augusti 2025
Hovmästare till Pinchos Umeå
Pincho Nation AB
Hovmästare och servitörer

Vi söker en glädjespridande Hovmästare! (Extra & deltid) Älskar du att möta nya människor, jobba i ett fartfyllt tempo och vara den som skapar magiska kvällar för gäster? Då kan det här vara ditt nästa äventyr! Vi på Pinchos söker nu en hovmästare som vill vara med och göra skillnad i vårt team. Vi letar efter dig som har energi, driv och en vilja att utvecklas – oavsett om du har erfarenhet eller inte. För oss är din personlighet och inställning det viktigaste! Vi rekryterar nu främst inför sommaren, men vi vill också hitta personer som ser en framtid hos oss och som vill vara med på en längre resa. Om du trivs och gör ett bra jobb finns det goda möjligheter att fortsätta även efter sommaren! Vad gör en hovmästare på Pinchos? Du är den första våra gäster möter – och den som sätter tonen för hela besöket Du håller ihop kvällen genom att kommunicera med kök, bar och servis Du ser till att allt flyter på smidigt och att våra gäster har en grym upplevelse Du förklarar vårt unika app-baserade koncept och guidar gästerna genom kvällen Du bidrar till en härlig stämning, både i restaurangen och bakom kulisserna Vem är du? Du är social, utåtriktad och älskar att få andra att trivas Du har energi och driv – tempofyllda kvällar får dig att prestera på topp Du gillar att samarbeta och ser laget före jaget Du är flexibel och lösningsorienterad – inget stoppar dig från att hitta den bästa vägen framåt Du vill ha ett jobb där du kan utvecklas och växa Vad får du hos oss? Ett roligt och sammansvetsat team där vi alltid har varandras rygg En fartfylld arbetsplats där ingen dag är den andra lik Möjlighet att utvecklas och få en långsiktig roll i teamet En arbetsmiljö där din personlighet och energi är din största styrka En plats där vi firar livets bästa stunder – tillsammans med våra gäster! Vi söker personligheter – inte bara erfarenhet! Vill du vara med och skapa oförglömliga kvällar hos oss i sommar, och kanske ännu längre? Sök nu och bli en del av Pinchos-familjen!

17 februari 2025
Sista ansökan:
6 augusti 2025