Executive Chef
Göteborgsfamiljen AB
Köksmästare och souschefer

Vi brinner för att göra Göteborg roligare! Ett krogbesök behöver inte vara den ultimata konstupplevelsen, men krogen som institution är en viktig del av stadens kulturliv. Med våra 7 olika verksamheter och totalt 20 krogar strävar vi efter att skapa ett levande Göteborg med ett rikt gatuliv och en inbjudande atmosfär. Vår vision är att bidra till en tryggare och mer dynamisk stad där möten och glädje står i centrum. Som Executive Chef ansvarar du för att verksamheten alltid levererar minnesvärda gästupplevelser. I rollen arbetar du nära köksteamen för att säkerställa att maten alltid håller hög kvalitet, både smakmässigt och visuellt. Om rollenDu har det övergripande ansvaret för köken och förvaltar koncept, menyer och recept som är centralt framtagna. Din huvudsakliga uppgift är att ständigt arbeta för bättre kvalitet, lönsamhet och gästupplevelse. Rollen kräver en helhetssyn på både matsal och kök, där fokus ligger på att skapa en välfungerande och sammanhållen upplevelse för gästerna. Utöver det operativa ansvaret spelar du en viktig roll i att driva verksamhetens ekonomiska resultat och leverera utifrån centralt satta nyckeltal för omsättning och lönsamhet. Genom att följa upp faktorer som råvarukostnad och personalkostnad arbetar du målinriktat för att uppnå budgetmål. Du ansvarar även för att schemaläggningen är effektiv och att bemanningen alltid möter verksamhetens behov. En central del av rollen är rekrytering och utveckling av medarbetare. Du ansvarar för att hitta rätt talanger som passar koncepten och teamet, och ser till att nyanställda får en gedigen introduktion och uppföljning. Genom att identifiera och utveckla potential hos dina medarbetare skapar du en positiv arbetsmiljö där teamet kan växa och trivas. Om digVi söker dig som vill vara med och ta verksamheten till nästa nivå och vill bidra till en spännande resa framåt. Vi tror att du har flera års erfarenhet av ledande roller, som till exempel köksmästare eller souschef. Du har ett starkt affärssinne och en god förståelse för restaurangdriftens ekonomiska aspekter. Med din energi och ditt engagemang skapar du ett starkt samarbete mellan kök och matsal och trivs i en dynamisk miljö där varje dag erbjuder nya utmaningar. Du är en naturlig ledare som med operativ närvaro inspirerar och coachar medarbetarna. Tjänsten är på heltid och omfattar varierande arbetstider, inklusive dag-, kvälls- och helgpass. Rollen innebär ungefär 80 % operativt arbete och 20 % administrativa uppgifter. Anställningen inleds med en provanställning. Startdatum sker efter överenskommelse, och vi ser gärna att tjänsten tillsätts omgående. www.Goteborgsfamiljen.se

17 januari 2025
Sista ansökan:
6 juli 2025
Köksmästare Agaton
Boqueria Göteborg AB
Köksmästare och souschefer

På Agaton har vår ambition alltid varit att alla ska känna sig välkomna! Efter ett svårt år börjar vi ana ljuset i tunneln och söker därför en kökschef som kan leda vårt kök och som alltid strävar efter att överträffa våra gästers förväntningar. Vi söker dig med minst 5 års dokumenterad erfarenhet som köksmästare och har stor passion för det italienska köket och även en övergripande insikt i det svenska och franska köket. Som köksmästare är du bland annat ansvarig för inköp av matvaror, egenkontroll samt en liten del administration så som inventering, kalkylberäkning och planering framåt. Du inspirerar och arbetar tillsammans med dina kockar och övrig personalstyrka. Vi är en liten grupp så det är viktigt att du är prestigelös och förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter. Du kommer givetvis få assistans från din souchef för att få alla delar att fungera. Men det är framförallt dig vi söker, du som är ”Agaton”. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd mestadels till kvällstid fördelat på vardagar och helger. Lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal med HRF. Bifoga gärna bild i CV

16 januari 2025
Sista ansökan:
5 juli 2025
Köksmästare
Boqueria Göteborg AB
Köksmästare och souschefer

Välkommen till en av Stockholms mest anrika och klassiska krogar. 1664 öppnade Källaren Pelikan i gamla stan och i över 110 år har vi funnits på Blekingegatan. Pelikan är vida känt för sin vällagade klassiska husmanskost som serverats i klassisk miljö av trogen personal. Arbetet: Du kommer ha övergripande ansvarar för arbetet i köket. Där kommer du att vara en del av vårt team som tillsammans med matsalens servis och hovmästare samt med köket jobbar mot samma mål, att ge våra gäster en fantastik service. Vi söker: Du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet som köksmästare och har stor passion för det klassiska svenska köket. Som köksmästare är du bland annat ansvarig för inköp av matvaror, egenkontroll samt en liten del administration så som inventering, kalkylberäkning och planering framåt. Du inspirerar och arbetar tillsammans med dina kockar och övrig personalstyrka. Vi är en liten grupp så det är viktigt att du är prestigelös och förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter. Du kommer givetvis få assistans från din souchef för att få alla delar att fungera. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd mestadels till kvällstid fördelat på vardagar och helger. Lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal med HRF. Bifoga gärna bild i CV

16 januari 2025
Sista ansökan:
5 juli 2025
Köksmästare till Blå Porten
Boqueria Göteborg AB
Köksmästare och souschefer

På Blå Porten älskar vi tempo, myller av ljud och skratt och dofterna från allt ifrån kanel till pressad gurka. Vi provsmakar ständigt rätter och såser och vi uppmuntrar våra gäster att göra detsamma. Att växa. Att utvecklas. Vi söker en erfaren köksmästare som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse samt meriterande ifall du tidigare erfarenhet som köksmästare. Du är kreativ och har självklart ett stort intresse för matlagning och råvaror. Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag. Eftersom vi inte tror att roller måste vara fasta så kan vi då och då erbjuda vår personal möjligheten att ta en oregelbunden karriärväg. Som ett företag bland åtta dynamiska restauranger utspridda i Sverige är hela vår verksamhet byggd för det. Så när du väl är inne vet du inte vad som händer härnäst. "Du blir en del av vårt team av kockar som tillsammans vill ge gästerna en kulinarisk upplevelse." Vi jobbar med egna och externa bokningar och hjälper ofta konsthallen Liljevalchs med deras bokningar. Det kan vara allt ifrån bröllop, konferenser, födelsedagar till företagsevent. Både utomhus och inomhus. På andra sidan om oss ligger Blå+, ABBA-muséet med hotell och inom några hundra meter hittar du Gröna Lund, Skansen och Cirkus. Arbetet Du kommer ha övergripande ansvarar för arbetet i köket. Där kommer du att vara en del av vårt team av kockar som tillsammans jobbar mot samma mål - att ge våra gäster en kulinarisk upplevelse. Vi söker Blå Porten letar efter en köksmästare med betydande drivkraft. Du har erfarenhet från yrket, brinner för ditt arbete. Du vill spela en viktig roll för att ta Blå Porten till nästa nivå, så du strävar efter att göra det bästa för att få nå bästa arbetsresultat.Du har ett stort intresse för mat och vi ser gärna att du även har ett intresse av vin och dryck. Du har 5+ ars beprovad erfarenhet som kock på restaurang. Gärna tidigare erfarenhet som köksmästare. En lagspelare som gärna delar med sig av idéer, tar konstruktiv feedback från lagkamrater och går en extra mil när det behövsFörblir flexibel och positiv om arbetsmoment eller inriktning behöver ändrasFörmåga att arbeta snabbt utan att kompromissa med kvalitet eller organisationDu kommunicerar snabbt och effektivtDu kan hantera och inspirera teametSjälvmotiverad problemlösare, engagemang, positiv attityd och flexibel

16 januari 2025
Sista ansökan:
2 juli 2025
Kökspersonal till Norra Strand Kök & Bar - säsong 2025
Mellbystrands Camping AB
Restaurang- och köksbiträden m.fl.

Vi söker passionerade och matglada köksstjärnor till sommaren 2025! Vill du vara med och skapa oförglömliga sommarminnen i Mellbystrand? På Norra Strands Kök & Bar söker vi dig som brinner för mat, dryck och service – och som vill vara en del av vårt härliga team! Om rollen Som kökspersonal hos oss är du en viktig kugge i att skapa en fantastisk upplevelse för våra gäster. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar: Förbereda och tillaga smakrika rätter från vår meny. Servera och bemöta gäster med ett leende – både i restaurangen och i baren. Skapa trivsel genom att sälja glass och fika i vårt café. Vara en ambassadör för Norra Strands Kök & Bar, där service alltid står i centrum. Vi söker dig som: Är serviceinriktad och lösningsorienterad, även när tempot är högt. Är en lagspelare med ett driv att lära och utvecklas. Vågar ta egna initiativ och gillar att bidra till teamets framgång. Har ett öga för detaljer – hos dig är renlighet och ordning alltid på topp. Har erfarenhet av restaurang, bar och/eller café (meriterande men inget krav). Vad vi erbjuder: Ett varierat och roligt arbete där ingen dag är den andra lik. En plats i ett tight och stöttande team, där vi har kul på jobbet. En chans att bli en del av en verksamhet som brinner för kvalitet och gemenskap. Obs! Enligt alkohollagen behöver du ha fyllt 20 år för att söka denna tjänst. Vilka är vi? Vi påNorra Strands Kök & Bar vill skapaen mötesplats för hela familjen där vi kombinerar god mat och dryck med härlig stämning och roliga aktiviteter som musikquiz, musik-och temakvällar. Vi är en del av Mellbystrands Camping och spelar en avgörande roll i att ge våra gäster en semester att minnas för livet. Hos oss får du: En arbetsplats där teamkänslan och gästupplevelsen står i centrum. Möjlighet att jobba i en verksamhet som ständigt utvecklas och förbättras. Göra skillnad – både för våra gäster och dina kollegor. Vill du vara med på resan? Skicka in din ansökan redan idag!

16 januari 2025
Sista ansökan:
5 juli 2025
Känd matkedja söker Kallskänka till Bromma
Svenska Storesupport Bemanning AB
Kockar och kallskänkor

Har du erfarenhet av färskvaror och dagligvaruhandel samt ett brinnande intresse av mat? Letar du efter en arbetsplats där du får vara kreativ och bidra samtidigt som du får ta stort ansvar i vår kunds kallkök? Då är det dig vi söker!Om tjänsten Som kallskänka hos vår kunds matbutik kommer du att vara en viktig del i köksteamet, där du ansvarar för att förbereda och tillaga ett brett utbud av kalla rätter och delikatesser.Dina arbetsuppgifter inkluderar allt från att komponera sallader och skapa egna röror och smörgåsar, till att förbereda färdiglagade rätter och andra kalla produkter som ska presenteras på ett inbjudande sätt i butiken.Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse.Din profil Vi söker dig som kan delikatess och mat, gärna kallskänka eller kock med passion för kvalitet, presentation och smak. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare arbeten inom delikatessdisk i butik, kallskänk och/eller restaurang. Du har en positiv inställning och älskar utmaningar. Är utbildad kallskänka eller har erfarenhet från branschen med stort matintresse Har tidigare erfarenhet från dagligvaruhandeln, skolkök eller restaurang Har goda kunskaper i mathantering och livsmedelshygien Är van att arbeta i ett högt tempo och trivs i ett sammansvetsat team Anställningsform Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltidmed möjlighet att bli anställd av kunden. Det ärvarierande arbetstider under butikens öppettider, vilket inkluderar både dag- och kvällspass samt arbete på helger. Du kommer att vara anställd av oss på Storesupport by Job&Talent och arbeta för vår kund. Tillträde snarast. Om Storesupport by Job&Talent Storesupport är en del av Job&Talent, en av de snabbast växande aktörerna inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika. Job&Talent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Ansökan Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär nedan. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten. Är du intresserad? Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas allt eftersom så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

16 januari 2025
Sista ansökan:
5 juli 2025
Kökschef
Göteborgsfamiljen AB
Köksmästare och souschefer

Mitt i Stora Hamnkanalen, ligger vår flytande uteservering Havsbaren Tyska Bron. Det givna stoppet efter jobbet för att ta ett svalkande glas vin och doppa fötterna i havet eller för att spendera en hel sommardag, från morgon till kväll. Din roll som kökschef på Havsbaren kommer bland annat innefatta arbetsuppgifter: Schemaläggning Rekrytering Personalansvar Beställningar, inventeringar mm Coacha din personal i matlagning Vem är du Du är en naturlig ledare som älskar att leda och inspirera dina kollegor. Du är organiserad och flexibel som person och får energi av att se dina medarbetare utvecklas. Kvalitet är viktigt för dig och du lägger stort fokus på att varje tallrik som lämnar köket lever upp till en hög standard samtidigt som du är väl medveten om kostnader och svinn för att vara så effektiv som möjligt. Med din passion för matlagning och öga för detaljer ser du till att leda och motivera dina medarbetare till att hela tiden utvecklas. Våra önskemål till dig Några års erfarenhet inom kök Utbildning är en stor fördel men enbart meriterande Förmåga att ta tuffa och snabba beslut Erfarenhet av säsongsarbete inom restaurang är meriterande Omfattning: Heltid Lön: Efter överenskommelse Säsong: April-september Sista ansökningsdag: Urval sker löpande Anställningsform: Särskild visstidsanställning (med goda chanser till förlängning/ fastanställning)

16 januari 2025
Sista ansökan:
5 juli 2025
Bartender till Cadierbaren på Grand Hôtel

Cadierbaren har sedan starten 2006 varit en självklar mötesplats för såväl Stockholmare som tillresta som eftersöker smakhantverk och service i högsta internationella klass. Nu söker vi efter en bartender som vill vara en del av vårt passionerade team. Cadierbaren är hjärtat av anrika Grand Hôtel Stockholm och har fått sitt namn efter hotellets grundare Régis Cadier som 1874 slog upp portarna mot Kungliga slottet och världen - sedan dess har vi varit hem för celebriteter, storslagna evenemang och helt vanliga livsnjutare året runt. Som bartender i Cadierbaren får du arbeta i en internationell och magnifik miljö. Vi söker en positiv, engagerad och strukturerad bartender med mångårig yrkesvana. Du är en kreativ person som känner dig trygg i yrket. Du vill lära ut såväl som att bli lärd eftersom du alltid är nyfiken på att bredda dina kunskaper i din yrkesroll. I vår ständiga strävan att utveckla och kvalitetssäkra Cadierbaren söker vi dig som vill och kan leverera en absolut femstjärnig service till våra gäster. Vi letar efter dig som är genuint intresserad av drycker i alla dess former samt med kunskaper för att guida våra gäster till en minnesvärd upplevelse. Det kommer stundtals att vara ett högt tempo, därför är det viktigt att du trivs i en sådan miljö och att du är naturligt lösningsorienterad. För rätt person kommer det att vara både utvecklande, givande och framför allt väldigt roligt. VEM ÄR DU? Som person är du positiv, strukturerad och passionerad. Du har minst två års kvalificerad yrkesvana av arbete som bartender. Vi ser gärna att du har internationell erfarenhet och erfarenhet från etablissemang med en väldigt hög standard och ett världsvant klientel. Du besitter en god kunskap vad gäller cocktails, både skapande av signaturer och inom klassiker. Du har dokumenterad utbildning inom yrket alternativt motsvarande dokumenterad erfarenhet. Du talar god svenska och engelska. Fler språk i denna internationella miljö är naturligtvis ett plus. VI ERBJUDER En spännande utmaning och stimulerande arbete i ett Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda. En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster. Lärorik miljö och snabb utvecklingskurva inom yrket. Tillsvidareanställning med sexmånaders provanställning med tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Lön efter överesnkommelse / erfarenhet Välkommen att skicka din ansökan och CV här genom vårt rekryteringsverktyg. Har du några frågor är du varmt välkommen att mejlaAnton Windmar, Bar manager Cadierbaren, [email protected]. Urval och intervjuer sker löpande. Du måste fyllt 18 år samt tala svenska och engelska. Fler språk i denna internationella miljö är meriterande.

16 januari 2025
Sista ansökan:
5 juli 2025
Assisterande köksmästare till vårat kallkök
AB Nya Grand Hotel
Köksmästare och souschefer

OM GRAND HÔTEL Vi på Grand Hôtel strävar alltid efter att utveckla och kvalitetssäkra våra mat och dryckesavdelningar och söker efter dig som har ett stort engagemang och passion för matlagning. Gemensamt för arbetet i samtliga av våra kök är att vi lägger stort fokus på kvalité och värderar hantverket i matlagning, i samtliga av våra kök vi gör i största möjliga mån allt från grunden själva. OM ROLLEN Just nu söker vi en assisterande köksmästare till kallköket som vill vara med och utveckla vårt klassiska kallkök, för rätt person kommer det på sikt även finnas goda möjligheter att utvecklas och ta övertjänsten som köksmästare för kallköket.Vi söker efter dig som är genuint intresserad av mat, känner dig bekväm och hemmastadd i ett kallkök samt drivs av att leda och utveckla ett team. I kallköket förbereds kalla förrätter, snittar och kanapéer för vår festvåning, samt Afternoon tea till Cadierbaren. Här görs även klassiska bufféer och frukostbuffé till Verandan. Som assisterande köksmästare för kallköket är dina huvudsakliga ansvarsområden: Vara huvudansvarig för produktionen inom kallskänken, personal, drift och service i köket när kallskänkschefen inte är på plats. Vara ställföreträdare för kallskänkschefen och säkerställa att köket drivs effektivt och följer våra högt ställda standarder. Samarbeta med och leda ett team bestående av 11 kallskänkor och kockar samt 2 souschefer. I det dagliga arbetet ingår även: Att organisera, fördela, leda och följa upp arbetet i kallskänken samt aktivt delta i den dagliga produktionen. Säkerställa att kökets högt satta standards efterföljs. Delta i menyplanering, menyuppläggning och visionsarbete för kökets framtida utveckling. Se till att beställningarna ligger inom fastställda ekonomiska ramar och överenskommelser. Regelbundet informera och kommunicera med kökets personal samt andra avdelningar på hotellet. Ansvara för att städrutiner, HACCP och övriga hygienföreskrifter följs. För rätt person kommer det att vara både utvecklande, givande och framför allt roligt. Då vårt kök består av många olika avdelningar finns goda möjligheter för dig att både utveckla och utvecklas. Arbetstiderna varierar men förläggs primärt till såväl dagtid men arbete på kvällar och helger förekommer även. VI SÖKER DIG SOM HAR: Minst 8 års erfarenhet arbeta i ett professionellt kök varav minst 3 år inom ett kallkök. Höga ambitioner och vill utvecklas inom avdelningen Förmåga att arbeta strukturerat och hålla hög kvalitet även under tidspress. Du har tidigare vana från att leda och motivera ett team samt känner dig bekväm i att ta beslut som rör det dagliga arbetet. God kommunikations- och samarbetsförmåga med andra avdelningar. Kännedom om HACCP och andra relevanta livsmedelslagar och regler. Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska. Dokumenterad utbildning inom yrket är meriterande. VI ERBJUDER: En spännande utmaning och stimulerande arbete i ett Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda. En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster Arbetsplatsen är placerad på hotellet där vi har högt i tak och en stor variation i arbetsuppgifter Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse. Anställningsförmåner och rabatter inom Grand Group. Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World. Som en del av rekryteringsprocessen utför vi bakgrundskontroller. Vi motser din ansökan senast den 31/3 - 2025 Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

16 januari 2025
Sista ansökan:
5 juli 2025
O´learys Karlstad söker bartender

Inledning Är du vår nya bartenderkollega? Vill du bli en viktig del av vårt team och skapa fantastiska gästupplevelser? Är du driven, serviceminded och trivs i högt tempo? Då är denna tjänst för dig! Arbetsuppgifter Som bartender hos oss på O’Learys Karlstad kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att servera våra gäster i baren. Du ansvarar för att ge gästerna en bra upplevelse genom trevligt bemötande och hundraprocentig service. Det ingår även att motta leveranser, säkerställa baren inför öppning, hålla rent och snyggt samt alltid följa alkohollagens regler. Hos oss kommer du jobba som en del i teamet och samarbeta med både serveringspersonal och övriga kollegor. Tillsammans ansvarar ni för att skapa en trivsam och rolig miljö. Vi söker dig som Är flexibel, serviceminded och har god förmåga att kunna hantera stress och ställa om i omväxlande situationer. Du är noggrann och tycker att detaljer är viktiga för att det ska bli hög kvalitet. Du är effektiv, lyhörd och uppmärksam mot vad som händer runtomkring dig. En viktig lagspelare som kan bidra till ett starkt team och god atmosfär i vår restaurang. Du behöver vara 18 år eller äldre och tidigare erfarenhet inom bar/service krävs. Om OLearys O'Learys Karlstadär mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats med aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan. Utöver vårt stora aktivitetsutbud med allt för både stora och små, erbjuder vi även live evenemang och konserter med några av Sveriges största DJ's, band och artister. Vi ser fram emot din ansökan! START: Omgående OMFATTNING: 50%, lön enligt överenskommelse ARBETSTIDER: Kvällar och helger.

16 januari 2025
Sista ansökan:
5 juli 2025