I vårt StenugnsBageri på Lidingö bakar vi allt från grunden. Det är ett varierande jobb där du får arbeta med allt från surdegar, kavlade degar, söta degar och mer därtill. Vi bakar dagligen till vårt Café och Butik Vattenverket på Lidingö. Vår ambition är att servera välgjorda bröd samt bakverk med säsongsbetonade råvaror av bästa kvalitet. Är du driven, med ett glatt humör och har ett genuint intresse för bakning? Det viktigaste är inte att du har en lång erfarenhet utan det viktiga är att du har bestämt för att du vill jobba med just bageri och är öppen för att lära dig mer. Då kanske du är den vi söker! Vi letar efter en el flera personer med utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du gillar att jobba i team, är effektiv och inte är rädd för att ta i. Kommunalt åker man med hjälp av lidingöbanan till oss. Har man egen bil så finns det parkering precis vid arbetsplatsen. Tjänsten är på heltid. Varierade arbetstider samt helgarbete. Vi söker även deltidsarbete Lön enligt avtal. Anställningsvillkor Heltid eller Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Ansökan: Är du den vi söker? Skicka din ansökan och CV till vår mejl: [email protected]. Vi ser fram emot att höra från dig!
Älskar du doften av nybakat bröd och den härliga stämningen i ett levande bageri? Vill du vara med och skapa oförglömliga smakupplevelser för våra gäster? Leva Kungslador och Rute Stenugnsbageri, en del av Fabrique-familjen, söker passionerade bageri- och pizzabagare för sommarsäsongen 2025. Om Leva Kungslador Beläget bara några minuters cykelavstånd från stora torget i Visby, är Leva Kungslador en oas av bröd, bullar, god mat och dryck. Här kombinerar vi ett charmigt stenugnsbageri med en mysig gårdsbutik och en vacker trädgård. Vi bakar sedan 2008 med äkta, naturliga råvaror på ett hantverksmässigt sätt. Vår passion för bröd är grunden i allt vi gör, och vi vill göra detta tillsammans med dig! Om Rute Stenugnsbageri I nordöstra Gotland, på öns enda kulle, ligger Rute Stenugnsbageri – ett hantverksmässigt och vänligt sinnat litet sommarbageri. Varje år, när gotlandsfåren släpps ut på bete och varmare vindar sveper in, öppnar vi upp Rutes trädgård, eldar på i stenugnen och ägnar kommande sorglösa sommardagar åt det vi älskar allra mest: att baka bröd i stenugn, med rena och naturliga råvaror. Vi söker dig som: Har ett brinnande intresse för bageri och/eller pizzabakning. Har erfarenhet av hantverksmässig bakning, gärna med surdeg och stenugn. Är en lagspelare och trivs med att arbeta i ett team. Är flexibel och kan anpassa dig till varierande arbetsuppgifter och arbetstider. Är positiv, engagerad och bidrar till en trivsam arbetsmiljö. Anställningsform: Vi söker både heltid- och deltidspersonal. Träning och utbildning kan ges på plats i Stockholm före sommaren eller direkt på Leva i början av sommaren. Lön: Enligt kollektivavtal. Är du redo att bli en del av vårt team? Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig!
Vi på Fjällkonditoriet i Oviken söker en bagare/konditor som ska stärka arbetslaget i Oviken. Vi ser att du har en bakgrund inom yrket samt att du är ansvarstagande både som egen arbetare och i teamet. Du ska vara problemlösande och redo att hugga i när det blir mycket att göra. Vi söker dig som är positiv, nära till ett leende och serviceinriktad då mycket kontakt med kunder förekommer. Svenskakunskap samt engelska är ett krav. Ytterligare språk är meriterande.
Vi söker en baklava bagare med minst 5 års yrkesrerfarenhet. Stresstålighet är ett krav då vi har vissa perioder med hög belastning.
🥐 Bagare sökes till Le Pain Français – Göteborg Är du passionerad för hantverksbakning och drömmer om att få arbeta i en kreativ, internationell och franskdoftande miljö? Då är det dig vi söker! 📍 Om tjänsten Hos oss på Le Pain Français blir du en del av ett passionerat bageriteam som arbetar i stora, nyrenoverade och vackra lokaler med generös rymd och härlig atmosfär. Här möts människor från många olika kulturer och i alla åldrar — tillsammans skapar vi något unikt varje dag. Vi är ett franskt bageri med internationella inslag och ständig utveckling. Vårt sortiment består av klassiska franska bakverk, bröd och moderna kreationer. Du kommer att arbeta i ett levande bageri där nya idéer, innovation och kvalitet alltid står i centrum. 🥖 Vi söker dig som: Har minst tre års erfarenhet som bagare. Brinner för bagerihantverket och har ett stort intresse för utveckling och nytänkande. Är motiverad, engagerad och älskar att arbeta i team. Vill vara med och bidra till ett bageri i ständig rörelse och förnyelse. Har vilja att växa i yrket och gärna utvecklas inom den franska bageritraditionen med internationella influenser. ✨ Vad vi erbjuder: En arbetsplats med vackra, moderna lokaler och ett härligt arbetsklimat. Ett internationellt team som arbetar tillsammans som en stor familj. Möjlighet till intern utbildning och utveckling inom den franska bagerivärlden. Chans att jobba i en expansiv organisation med goda karriärmöjligheter. 📞 Ansökan Låter det här som rätt plats för dig? Skicka ditt CV och en kort presentation av dig själv till oss redan idag! För mer information om oss och våra produkter, besök: 🌐 www.lepainfrancais.se Vi ser fram emot din ansökan och att välkomna dig till vårt team! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Boulanger / Panettiere responsibilities include: Weighing flour and other ingredients to prepare dough Baking different bread types, like pain du campange, baguettes and multigrain breads etc. Decorating cakes with glazes, icings, buttercream and edible toppings, like flowers Job brief We are looking for a Baker to prepare different types of bread and a wide range of pastries, like croissants, brioche, cakes and pies. Baker responsibilities include opening the bakery, mixing dough, preparing fillings and glazing pastries. To be successful in this role, you should have work experience as a Baker and be able to decorate cakes using creative techniques. Ultimately, you will make sure we offer fresh and delicious goods to our customers on a daily basis. Responsibilities Open the bakery Clean kitchen equipment and tools before use Weigh flour and other ingredients to prepare dough Bake different bread types, like pain du campange, baguettes and multigrain breads etc. Adjust oven temperatures to ensure proper baking Mix various ingredients to create fillings for cakes and pies (e.g. chocolate ganache, caramel sauce and fruits) Decorate cakes with glazes, icings, buttercream and edible toppings, like flowers Shape dough to prepare different types of pastries, including croissants, cookies and sweet rolls Prepare custom-made pastries based on customers’ preferences (e.g. birthday cakes) Recommend recipes to renew our menu and attract more customers (e.g. gluten-free or vegan desserts) Track food supplies and place orders, as needed Requirements Experience as a Baker, Pastry Chef or similar role Familiarity with all professional kitchen equipment, including mixers, blenders and dough sheeters Understanding of food safety practices Experience with cake decoration techniques Excellent time-management skills Ability to remain calm and focused in a fast-paced environment Team spirit, with a customer-focused attitude Flexibility to work in shifts Certification from a culinary school is a plus Living arrangements We have company apartments for you and your family to live in from the day you start your job if needed. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Baker responsibilities include: Weighing flour and other ingredients to prepare dough Baking different bread types, like pain du campange, baguettes and multigrain breads etc. Decorating cakes with glazes, icings, buttercream and edible toppings, like flowers Job brief We are looking for a Baker to prepare different types of bread and a wide range of pastries, like croissants, brioche, cakes and pies. Baker responsibilities include opening the bakery, mixing dough, preparing fillings and glazing pastries. To be successful in this role, you should have work experience as a Baker and be able to decorate cakes using creative techniques. Ultimately, you will make sure we offer fresh and delicious goods to our customers on a daily basis. Responsibilities Open the bakery Clean kitchen equipment and tools before use Weigh flour and other ingredients to prepare dough Bake different bread types, like pain du campange, baguettes and multigrain breads etc. Adjust oven temperatures to ensure proper baking Mix various ingredients to create fillings for cakes and pies (e.g. chocolate ganache, caramel sauce and fruits) Decorate cakes with glazes, icings, buttercream and edible toppings, like flowers Shape dough to prepare different types of pastries, including croissants, cookies and sweet rolls Prepare custom-made pastries based on customers’ preferences (e.g. birthday cakes) Recommend recipes to renew our menu and attract more customers (e.g. gluten-free or vegan desserts) Track food supplies and place orders, as needed Requirements Experience as a Baker, Pastry Chef or similar role Familiarity with all professional kitchen equipment, including mixers, blenders and dough sheeters Understanding of food safety practices Experience with cake decoration techniques Excellent time-management skills Ability to remain calm and focused in a fast-paced environment Team spirit, with a customer-focused attitude Flexibility to work in early morning shifts Certification from a culinary school is a plus Living arrangements We have company apartments for you and your family to live in from the day you start your job if needed. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Vi söker: Bagare med ansvar för produktion Vi söker en självgående och erfaren bagare som vill ta steget att även bli produktionsansvarig. Du brinner för hantverket men har också förmågan att planera, leda och säkerställa ett effektivt flöde i bageriet. Dina huvudsakliga ansvarsområden: Planera den dagliga produktionen av bröd och bakverk Säkerställa kvalitet, hygien och effektivitet i processen Leda och fördela arbetsuppgifter i teamet Ha koll på råvarulager och beställningar Arbeta praktiskt i produktionen, särskilt under högtider och ruscher Vi söker dig som: Har minst 5 års erfarenhet inom bageri yrket Är strukturerad, ansvarstagande och lösningsorienterad Trivs med att ha både ett hantverksfokus och ett övergripande ansvar Har god samarbetsförmåga och kommunicerar tydligt Viktigt att veta: På grund av den här rollens ansvarsnivå söker vi endast kandidater med minst 5 års dokumenterad erfarenhet inom bageri. Vi ber därför att du avstår från att skicka in en intresseanmälan om du inte uppfyller detta grundkrav. Meriterande: Tidigare erfarenhet av produktionsplanering eller ledarroll Kunskap inom konditori är ett plus men inget krav
Erfaren bagare sökes – deltid 2–3 dagar/vecka Vi söker en duktig och självgående bagare med erfarenhet av att arbeta med kaffebrödslinje. Tjänsten är deltid, 2 till 3 dagar per vecka. Arbetsuppgifter: Tillverkning av kaffebröd enligt schema Hantering, frysning och märkning av produkter Kvalitetssäkring och hygienrutiner Vi söker dig som: Har tidigare erfarenhet av att sköta en kaffebrödslinje Är självgående, noggrann och organiserad Trivs med att arbeta strukturerat och effektivt Har god kunskap om hygien och livsmedelshantering �� Arbetstid: 2–3 dagar i veckan (vardagar)
Vår konditor går i pension och därför söker vi nu en ny stjärna till vårt köksgäng. Som konditor på Gimo Herrgård ansvarar du för konferensfika, afternoon tea, frukostbröd och våra desserter. Med några få undantag så bakar vi allt från grunden så gedigen kunskap från storkök och konditori är mycket meriterande. Vi har öppet under årets alla dagar och arbetstiden är huvudsakligen på morgon/dagtid men även kvällspass förekommer. Tjänsten är initialt på 75%. Kontakta oss gärna vid frågor eller funderingar.
Välj ett jobb för att visa detaljer