Beläggningsarbetare

Sök bland 6 lediga jobb som Beläggningsarbetare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Vi söker beläggningsarbetare

ARBETSUPPGIFTER Asfalt i Småland växer och nu behöver vi förstärka med två duktiga beläggningsarbetare som trivs med omväxlande projekt i både mindre och större entreprenader. Vi söker dig som vill vara med och forma framtidens hållbara samhälle och du skall trivas med att vara en engagerad lagspelare i nära samarbete med kollegorna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir: Beläggningsarbete – maskin- och handläggning Vältning Klistring Justering Övrigt förekommande arbete inom beläggning samt enklare markarbeten DIN PROFIL Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av asfalt- och anläggningsarbete. Du trivs med att arbeta utomhus och du förstår vikten av att vara flexibel då arbetsdagarna kan komma att variera. Du är driven, ansvarsfull, har lätt för att samarbeta samt duktig på att kommunicera med dina kollegor. Som person är du ordningsam, gillar att hålla rent och snyggt på arbetsplatsen, bilen, vårt förråd/lager osv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Krav erfarenheter/utbildningar: Yrkeserfarenhet inom asfalt och mark/anläggningsarbete B-körkort Goda kunskaper i svenska Meriterande Yrkesbevis (APV och heta arbeten) OM FÖRETAGET Asfalt i Småland startades 2013 och är ett lokalt företag som utför arbeten inom radie på tjugo mil med Jönköping som utgångsort. Vi jobbar med i princip allt inom beläggningsteknik. Från att laga det lilla hålet på en parkering till att lägga en stor industriplan. Asfalt i Småland är en del av JUHLAB-koncernen. Tillsammans med våra systerbolag har vi stora resurser att erbjuda helhetsentreprenader inom mark och anläggning. VILLKOR Ansökan: Rekrytering sker löpande Ort: Jönköping med omnejd Omfattning: Heltid Uppstart: Enligt överenskommelse Välkommen med din ansökan redan idag! Maila din ansökan till: [email protected] Vid frågor kontakta Hanna Brunius, 0708-29 70 05

12 april 2024
Sista ansökan:
24 april 2024
Beläggningsarbetare till NCC Asphalt North, Sundsvall

Bli en del av vårt team inom beläggningsarbeten på NCC Industry och var med och forma framtidens infrastruktur. Vi söker nu engagerade beläggningsarbetare som vill vara med och skapa kvalitetslösningar inom asfalt. Hos oss får du utvecklas i en stimulerande arbetsmiljö och vara en del av ett ledande företag inom branschen. Så varför vänta? Ta steget och sök nu för att bli en del av vårt trevliga team inom beläggningsarbeten. Rollen som beläggningsarbetare Som medarbetare hos oss på NCC Asphalt North arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra beläggningsarbeten. Arbetsområdet är i Sundsvall med omnejd. Var med och forma framtidens beläggningsarbeten som en viktig del av vårt kompetenta team på NCC Industry. Tillsammans arbetar vi nära beställare och kunder för att skapa kvalitetslösningar inom beläggningsområdet. Hos oss får du inte bara ett utvecklande jobb utan även en trivsam arbetsplats. Din profil Vi tror att du har en grundutbildning på gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Om du har erfarenhet inom beläggning är det ett stort plus. Men framför allt värderar vi dina personliga egenskaper högt. Vi söker efter någon som älskar utmaningar och trivs med att vara ute på fältet, både bland våra kunder och kollegor. Din samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft är egenskaper som vi lägger stor vikt vid. Och glöm inte, B-körkort är ett krav för denna position. Vi strävar efter jämställdhet och mångfald, och vi är fast beslutna att skapa en inkluderande arbetsplats där alla har möjlighet att växa och blomstra. Vi uppmuntrar och välkomnar sökande från olika bakgrunder och kön, för vi tror på att en diversifierad arbetsstyrka är nyckeln till innovation och framgång. Ytterligare information Tjänsten avser säsongsanställning och arbetsområdet är Sundsvall med omnejd. Kontakt och ansökan Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Operation Manager Jonathan Selander, 079-078 70 08. I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroller på våra slutkandidater. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2024-04-30.  Registrera din ansökan och CV nedan. Varmt välkommen med din ansökan!

27 mars 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Vi söker erfarna anläggare till Anläggningsenheten - Produktionsgruppen

Du vill utveckla. Och bevara. Precis som vi. Här på Anläggningsenheten - Produktionsgruppen erbjuds du en möjlighet att ingå i en värderingsstyrd anläggningsorganisation. Vi söker efter kreativa och erfarna anläggare med förkärlek till finplanering som tillsammans med oss bidrar till att skapa en levande, trygg och sammanhållen stad med liv och rörelse i alla stadsdelar. Vi är drygt 18 personer i vår enhet bestående av grupperna; Kalkyl och Entreprenad samt Produktion. Med fokus på Respekt, Engagemang, Kvalité och Omtanke (R.E.K.O), arbetar vi såväl strategiskt och operativt med utveckling, planering samt utförandeentreprenader. Vi är övertygade att trivsel och arbetsglädje ger ökad personlig initiativförmåga och yrkesskicklighet. Som anläggare bidrar du till att kvalitetssäkra produktionen i tilldelade projekt. Från idé och gestaltning, till utförande och överlämnande skapar vi tillsammans ett ägandeskap i hela processen, och kan med en snabb och effektiv arbetsgång med fokus på våra kärnvärden, aktivt kvalitetssäkra stadens reinvesteringsbehov. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att självständigt utföra mark- och anläggningsarbeten såsom stenläggningar, plattsättningar, murningsarbeten och schaktarbeten. Vi vill att du har minst 6 års erfarenhet inom mark och anlähggning. Vidare vill vi att du har god yrkesetik samt verkar för en god arbetsmiljö och säkerhet på arbetsplatsen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, engagemang och värderingar och förväntar oss att du eftersträvar att bygga vidare på dina kompetenser. B-körkort är ett krav. Meriterande om du även har maskinkort & hjullastakort. Grundläggande datorkunskaper är meriterande då vi rapporterar allt digitalt. Du skall redan ha utbildning Arbete på väg 1.1 och 1.2.  Vi tror att du gillar när det händer mycket och att du snabbt kan anpassa dig till nya projekt och förutsättningar. Eftersom vi arbetar i team, är du också en lagspelare som har lätt för att få kontakt med andra. Du är ansvarstagande och ser lösningar istället för problem. Med ett "hela staden perspektiv" bidrar du till att stärka Sundbyberg stads varumärke samt arbetar aktivt för att skapa goda förutsättningar för att nå gemensamma mål i Agenda 2030. (Läs gärna mer om vår vision på Sundbybergs stad. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 2024-05-31. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev. Välkommen med din ansökan! Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

27 mars 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Fallskydsgummi installatör sökes för storkund i Stockholm

Jobb-ID: 245010 ARBETSBESKRIVNING: Vi söker en erfaren och engagerad fallskyddsgummi installatör för att ansvara för installationen av fallskyddsgummi på olika platser såsom lekplatser för barn och skolor. Som en del av vårt team kommer du att spela en viktig roll i att skapa säkra och trivsamma miljöer för barn och ungdomar att leka och vistas i. HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER: 1. Installation av fallskyddsgummi: Ansvara för korrekt installation av fallskyddsgummi på olika ytor såsom lekplatser, skolgårdar och andra utomhusområden. Detta inkluderar förberedelse av ytor, applicering av gummi och säkerställande av en jämn och hållbar yta. 2. Ytbehandling: Utföra eventuella ytbehandlingar på fallskyddsgummit för att säkerställa dess hållbarhet och motståndskraft mot väder och slitage. 3. Kvalitetskontroll: Genomföra noggranna kvalitetskontroller för att säkerställa att installationsarbetet uppfyller höga standarder och följer gällande säkerhetsföreskrifter. 4. Säkerhetsåtgärder: Arbeta enligt säkerhetsföreskrifter och säkerställa en säker arbetsmiljö för dig själv och ditt team under installationsprocessen. 5. Samarbete: Samarbeta med andra teammedlemmar och projektledare för att säkerställa att installationsarbetet genomförs effektivt och enligt plan. KOMPETENSKRAV: Erfarenhet av arbete med installation av fallskyddsgummi eller liknande material är starkt önskvärt. B-körkort Förmåga att använda olika verktyg och utrustning för installationsarbetet. Grundläggande förståelse för byggnadsteknik och säkerhetsföreskrifter. Fysiskt kapabel att arbeta utomhus och lyfta tunga föremål vid behov. LÖN: Enligt kollektivavtal. ANSTÄLLNING: Visstidsanställning med stor chans för eventuell förlängning och fast anställning. OM OSS: Som anställd på Addita kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av marknadsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Addita får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Addita arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Addita för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

8 mars 2024
Sista ansökan:
25 augusti 2024
Beläggningsarbetare till NCC Asphalt North, Piteå

Bli en del av vårt team inom beläggningsarbeten på NCC Industry och var med och forma framtidens infrastruktur. Vi söker nu engagerade beläggningsarbetare som vill vara med och skapa kvalitetslösningar inom asfalt. Hos oss får du utvecklas i en stimulerande arbetsmiljö och vara en del av ett ledande företag inom branschen. Så varför vänta? Ta steget och sök nu för att bli en del av vårt trevliga team inom beläggningsarbeten.   Rollen som beläggningsarbetare Som medarbetare hos oss på NCC Asphalt Piteå arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra beläggningsarbeten. Arbetsområdet är i Piteå med omnejd. Var med och forma framtidens beläggningsarbeten som en viktig del av vårt kompetenta team på NCC Industry. Tillsammans arbetar vi nära beställare och kunder för att skapa kvalitetslösningar inom beläggningsområdet. Hos oss får du inte bara ett utvecklande jobb utan även en trivsam arbetsplats.   Din profil Vi tror att du har en grundutbildning på gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Om du har erfarenhet inom beläggning är det ett stort plus. Men framför allt värderar vi dina personliga egenskaper högt. Vi söker efter någon som älskar utmaningar och trivs med att vara ute på fältet, både bland våra kunder och kollegor. Din samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft är egenskaper som vi lägger stor vikt vid. Och glöm inte, B-körkort är ett krav för denna position. Vi strävar efter jämställdhet och mångfald, och vi är fast beslutna att skapa en inkluderande arbetsplats där alla har möjlighet att växa och blomstra. Vi uppmuntrar och välkomnar sökande från olika bakgrunder och kön, för vi tror på att en diversifierad arbetsstyrka är nyckeln till innovation och framgång.   Ytterligare information Tjänsten avser säsongsanställning och arbetsområdet är Piteå med omnejd. Kontakt och ansökan Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Operation Manager Christer Granberg, tfn 070-020 73 85, eller Tomas Kuoljok, tfn 070- 020 44 02. I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroller på våra slutkandidater. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2024-04-30.  Registrera din ansökan och CV nedan. Varmt välkommen med din ansökan!

4 mars 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Beläggningsarbetare till NCC Asphalt Umeå

Bli en del av vårt team inom beläggningsarbeten på NCC Industry och var med och forma framtidens infrastruktur. Vi söker nu engagerade beläggningsarbetare som vill vara med och skapa kvalitetslösningar inom asfalt. Hos oss får du utvecklas i en stimulerande arbetsmiljö och vara en del av ett ledande företag inom branschen. Så varför vänta? Ta steget och sök nu för att bli en del av vårt trevliga team inom beläggningsarbeten. Rollen som beläggningsarbetare Som medarbetare hos oss på NCC Asphalt Umeå arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra beläggningsarbeten. Arbetsområdet är i Umeå med omnejd. Var med och forma framtidens beläggningsarbeten som en viktig del av vårt kompetenta team på NCC Industry. Tillsammans arbetar vi nära beställare och kunder för att skapa kvalitetslösningar inom beläggningsområdet. Hos oss får du inte bara ett utvecklande jobb utan även en trivsam arbetsplats. Din profil Vi tror att du har en grundutbildning på gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Om du har erfarenhet inom beläggning är det ett stort plus. Men framför allt värderar vi dina personliga egenskaper högt. Vi söker efter någon som älskar utmaningar och trivs med att vara ute på fältet, både bland våra kunder och kollegor. Din samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft är egenskaper som vi lägger stor vikt vid. Och glöm inte, B-körkort är ett krav för denna position. Vi strävar efter jämställdhet och mångfald, och vi är fast beslutna att skapa en inkluderande arbetsplats där alla har möjlighet att växa och blomstra. Vi uppmuntrar och välkomnar sökande från olika bakgrunder och kön, för vi tror på att en diversifierad arbetsstyrka är nyckeln till innovation och framgång. Ytterligare information Tjänsten avser säsongsanställning och arbetsområdet är Umeå med omnejd. Kontakt och ansökan Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Operation Manager Mattias Lundmark, tfn 070-220 91 48, eller Operation Manager Mikael Gimvall, tfn 070-288 25 18  I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroller på våra slutkandidater. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2024-04-30.  Registrera din ansökan och CV nedan. Varmt välkommen med din ansökan!

6 december 2023
Sista ansökan:
30 april 2024