Dagbarnvårdare

Sök bland 4 lediga jobb som Dagbarnvårdare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Dagbarnvårdare i Knivsta kommun - Pedagogisk Omsorg i ditt eget hem!

För att kunna söka detta arbete behöver du vara bosatt i Knivsta kommun. Som dagbarnvårdare i pedagogisk omsorg är du antingen barnskötare eller har god erfarenhet av att ta hand om barn i den aktuella åldersgruppen - genom tidigare arbete på t ex förskola eller som förälder till barn i den aktuella åldersgruppen. Du har god social kompetens och är van vid att bygga goda relationer både med barn och vuxna. Du är lyhörd för barns behov och har goda kunskaper i svenska språket. Som dagbarnvårdare behöver man förstås tycka om att arbeta med barn. Man ska kunna ge barnen trygghet och omsorg och kunna arbeta med barnens utveckling och lärande. Du får betalt för att arbeta med dina egna barn, när du samtidigt tar hand om lika många barn till från andra familjer i din grupp. Arbetet är självständigt och du samarbetar med andra dagbarnvårdare i ditt område. Du skall se till varje barns behov och förutsättningar och vara ett stöd i deras utveckling och lärande. Verksamheten skall vara trygg, lärorik och rolig. Du lagar mat och serverar näringsrika och varierande måltider. I arbetet ingår också viss dokumentation. Du måste ha ett boende i Knivsta kommun och ditt hem skall vara stort nog för lek och vila för alla barn. Hemmet måste vara säkert och rökfritt. Vår barnomsorg är gratis för föräldrarna! Tjänsten omfattas av registerkontroll (utdrag ur polisens belastningsregister), detta visas upp innan anställning sker. Registerkontroll gäller för alla personer över 15 år som är folkbokförda på adressen.

20 februari 2024
Sista ansökan:
3 juni 2024
Dagbarnvårdare i Nyköpings kommun - Pedagogisk Omsorg i ditt eget hem!

För att kunna söka detta arbete behöver du vara bosatt inom Nyköpings kommun Som dagbarnvårdare i pedagogisk omsorg är du antingen barnskötare eller har god erfarenhet av att ta hand om barn i den aktuella åldersgruppen - genom tidigare arbete på t ex förskola eller som förälder till barn i den aktuella åldersgruppen. Du har god social kompetens och är van vid att bygga goda relationer både med barn och vuxna. Du är lyhörd för barns behov och har goda kunskaper i svenska språket. Som dagbarnvårdare behöver man förstås tycka om att arbeta med barn. Man ska kunna ge barnen trygghet och omsorg och kunna arbeta med barnens utveckling och lärande. Som dagbarnvårdare får du betalt för att arbeta med dina egna barn, när du samtidigt tar hand om lika många barn till från andra familjer i din grupp. Du arbetar självständigt och samarbetar med andra dagbarnvårdare i ditt område. Du skall se till varje barns behov och förutsättningar och stödja barnens utveckling och lärande. Verksamheten skall vara trygg, lärorik och rolig. Du får hjälp med planering och handledning i arbetet. Du lagar mat och serverar näringsrika och varierande måltider. I arbetet ingår också viss dokumentation. Ditt hem skall vara stort nog för lek och vila för alla barn. Hemmet måste vara säkert och rökfritt. Vår barnomsorg är gratis för föräldrarna. Tjänsten omfattas av registerkontroll (utdrag ur polisens belastningsregister), detta visas upp innan anställning sker. Registerkontroll görs på alla personer över 15 år folkbokförda på adressen.

20 februari 2024
Sista ansökan:
3 juni 2024
Dagbarnvårdare i Vänersborg

Vill du arbeta i ditt hem med dina egna och andras barn och få betalt för det? Då är du varmt välkommen till oss. Ströms Slott AB är ett fristående företag som bedriver pedagogisk omsorg i många svenska kommuner sedan 2010. Pedagogisk omsorg erbjuds istället för förskola och fritidshem och vänder sig till barn i åldrarna 1-12 år. Vi söker nu dagbarnvårdare i Vänersborgs kommun. Arbetsuppgifter: Som dagbarnvårdare arbetar du i din lugna trygga hemmiljö med en mindre barngrupp i nära samarbete med vårdnadshavare. Varje dag har ett planerat pedagogiskt innehåll utifrån styrdokument, barns intressen, erfarenheter och behov. Vardagens tillfällen tas tillvara för att skapa en rolig och innehållsrik verksamhet som leder till barns fortsatta utveckling och lärande med förskolans läroplan som vägledning tillsammans med de allmänna råden för pedagogisk omsorg. Lek och utevistelse är centrala delar i vår verksamhet och vi är ute i alla väder. Som dagbarnvårdare serverar du hemlagad, näringsriktig och varierad kost. Hos oss erbjuds du ett självständigt arbete där du planerar, genomför och utvärderar din verksamhet både enskilt och tillsammans med dina kollegor. Du får kompetensutveckling, handledning både enskilt och i grupp samt stöd av Ströms Slott AB vid inköp av undervisningsmaterial. Kvalifikationer: vi söker dig som: har barnskötarutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. kan erbjuda en hemmiljö som är trygg, säker och stimulerande. vill skapa roliga och lärorika dagar utifrån din kreativa och initiativrika förmåga. tycker om att arbeta självständigt och samtidigt är en person som har lätt för att samarbeta. tycker att det är roligt och spännande att arbeta med barn. kan kommunicera i tal och skrift i det svenska språket. Krav: Rökfritt hem. utdrag från polisens belastningsregister innan anställning. utdrag från polisens belastningsregister på alla personer över 15 år folkbokförda på den aktuella adressen.

20 februari 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024
Timvikarie som dagbarnvårdare i Nyköpings kommun

Sökes Timvikarie som dagbarnvårdare (dagmamma) Som vikarie arbetar du om ordinarie personal är sjuk och kan behöva rycka in på kort varsel. Du behöver kunna ta emot en barngrupp i ditt eget hem om det inte går att du arbetar hemma hos den ordinarie dagbarnvårdaren. För att anställas som vikarierande dagbarnvårdare i pedagogisk omsorg behöver du god erfarenhet av att ta hand om barn i den aktuella åldersgruppen - som t ex förälder. Du har god social kompetens och är van vid att bygga goda relationer. Du är lyhörd för barns behov och har goda kunskaper i svenska språket. Man ska kunna ge barnen trygghet och omsorg och kunna arbeta med barnens utveckling och lärande. Som vikarie behöver man kunna laga näringsriktig mat till barnen på ett hygieniskt och säkert sätt och ditt hem skall vara stort nog för lek och vila för alla barn. Hemmet måste vara säkert och rökfritt och du behöver ha material hemma som barnen kan leka med och skapa med. Tjänsten omfattas av registerkontroll (utdrag ur polisens belastningsregister), detta visas upp innan anställning sker. Vi söker också dig som själv vill arbeta som ordinarie dagbarnvårdare. Se annan annons.

18 januari 2024
Sista ansökan:
1 maj 2024