Demonteringsarbetare/Rivningsarbetare

Sök bland 21 lediga jobb som Demonteringsarbetare/Rivningsarbetare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Rivare med erfarenhet

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vill du jobba på ett av Stockholms ledande entreprenadföretag inom rivning och sanering? Nu söker ML Demo AB Rivningsarbetare med tidigare erfarenhet av rivning. Du kommer att arbeta tillsammans med dina kollegor på spännande projekt i Stockholms-området. Som person är du: ·         Noggrann, arbetsvillig och flexibel ·         Serviceinriktad och gillar att ta ansvar för ditt arbete ·         Har lätt för att samarbeta med andra ·         I god fysisk form då arbetet är fysiskt ansträngande Vi värdesätter att du är kommunikativ och har en positiv inställning till arbetet. Du tycker om att lösa problem och jobba fysiskt med kroppen.   ATT ARBETA PÅ ML DEMO AB Med känsla för kvalité och service ska du se till att utföra dina arbetsuppgifter noggrant på ett korrekt och säkert sätt. Du är viktig och det är du som genom ditt arbete säkerställer att vi får nöjda kunder. ML DEMO är ett premiumval i rivningsbranschen och företaget fokuserar på att ha nöjda medarbetare. Vi är övertygade om att trivseln på företaget genererar sammanhållning och laganda på arbetsplatsen. Vi erbjuder bl.a, friskvårdsbidrag, utbildning, hälsokontroller och olika typer av gemensamma aktiviteter som bidrar till vår goda sammanhållning. Självklart har vi kollektivavtal. Som anställd hos oss har du också stora möjligheter att påverka din framtida utveckling.   Kompetens Minst 5 års erfarenhet av rivningsarbete Obehindrad svenska i tal och skrift   Meriterande ·         B-körkort ·         Utbildningar (Heta/brandfarliga arbeten, safe construction, ställningsbyggnad, mobil arbetsplattform, säkra lyft, fallskydd) ·         Erfarenhet som ledande montör ·         Behörighet för Brokk, Bobcat mm   Är du vår nya kollega? Ansök redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Välkommen med din ansökan!

29 februari 2024
Sista ansökan:
30 mars 2024
Rivare/Håltagare

Rollen som rivare/håltagare hos oss innebär: Håltagning (borrning) Sågning (väggsågning, golvsågning, vajersågning) Demontering Skötsel av maskiner och verktyg Tung och lättrivning Din profil · Vi söker dig som har praktisk erfarenhet inom bygg. · Du gillar att samarbeta samtidigt som du också är självständig med högarbetsmoral och alltid vill göra ett bra arbete. · Du är strukturerad och ansvarstagande. Svenska eller engelska är ett krav! Låter detta som ett arbete för dig? Ansök redan idag.

27 februari 2024
Sista ansökan:
28 mars 2024
Rivare till ML Demo AB

Vill du jobba på ett av Stockholms ledande entreprenadföretag inom rivning och sanering? Nu söker ML Demo AB Rivningsarbetare med tidigare erfarenhet av rivning. Du kommer att arbeta tillsammans med dina kollegor på spännande projekt i Stockholms-området. Som person är du: · Noggrann, arbetsvillig och flexibel · Serviceinriktad och gillar att ta ansvar för ditt arbete · Har lätt för att samarbeta med andra · I god fysisk form då arbetet är fysiskt ansträngande Vi värdesätter att du är kommunikativ och har en positiv inställning till arbetet. Du tycker om att lösa problem och jobba fysiskt med kroppen. ATT ARBETA PÅ ML DEMO AB Med känsla för kvalité och service ska du se till att utföra dina arbetsuppgifter noggrant på ett korrekt och säkert sätt. Du är viktig och det är du som genom ditt arbete säkerställer att vi får nöjda kunder. ML DEMO är ett premiumval i rivningsbranschen och företaget fokuserar på att ha nöjda medarbetare. Vi är övertygade om att trivseln på företaget genererar sammanhållning och laganda på arbetsplatsen. Vi erbjuder bl.a, friskvårdsbidrag, utbildning, hälsokontroller och olika typer av gemensamma aktiviteter som bidrar till vår goda sammanhållning. Självklart har vi kollektivavtal. Som anställd hos oss har du också stora möjligheter att påverka din framtida utveckling. Kompetens Minst 5 års erfarenhet av rivningsarbete Obehindrad svenska i tal och skrift Meriterande · B-körkort · Utbildningar (Heta/brandfarliga arbeten, safe construction, ställningsbyggnad, mobil arbetsplattform, säkra lyft, fallskydd) · Erfarenhet som ledande montör · Behörighet för Brokk, Bobcat mm Är du vår nya kollega? Ansök redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Välkommen med din ansökan till: [email protected]

23 februari 2024
Sista ansökan:
31 mars 2024
Rivning/grovarbetare sökes i Stockholm

Nu söker vi på Aura personal AB, rivnings/grovarbetare till en av våra kunder i Norra Stockholmsområdet!    Om oss: Aura Personal tror på människor och möjligheter. Vår övertygelse är att alla som vill kan skapa sin egen framgång, bara någon ser dem och ger dem chansen. Med flera år i branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som vill utvecklas och upptäcka möjligheter. Arbetsuppgifter: I denna roll kommer du att arbeta runt om i Stockholm med varierande projekt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera: Grov rivning av olika byggnads strukturer. Deltagande i stambyten och relaterade byggprojekt. Noggrann sortering och bortforsling av avfalls material. Hantering av att skydds täcka för att säkerställa att omgivande områden skyddas under arbetet. Vi söker dig som: • Har gedigen erfarenhet av rivning och grovarbete. • Är noggrann och har öga för detaljer. • Har tidigare erfarenhet av stambytesprojekt. • Kan arbeta självständigt och effektivt. • Har körkort (B-körkort är meriterande). • Behärskar svenska eller engelska väl. Personliga egenskaper: Vi värdesätter noggrannhet och engagemang i vårt arbete. Du bör vara självgående, ha hög arbetsmoral och vara van vid att arbeta i olika projekt. Flexibilitet och förmåga att anpassa dig till olika arbetsuppgifter är viktiga egenskaper.   Start: Omgående  Lön: Enligt kollektivavtal  Ort: Norra Stockholm    Om du känner känner att du skulle passa för denna roll, tveka inte på att ansöka med ditt CV nedan!

14 februari 2024
Sista ansökan:
14 mars 2024
Rivning/grovarbetare sökes i Stockholm

Nu söker vi på Aura personal AB, rivnings/grovarbetare till en av våra kunder i Södra Stockholmsområdet!    Om oss: Aura Personal tror på människor och möjligheter. Vår övertygelse är att alla som vill kan skapa sin egen framgång, bara någon ser dem och ger dem chansen. Med flera år i branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som vill utvecklas och upptäcka möjligheter. Arbetsuppgifter: I denna roll kommer du att arbeta runt om i Stockholm med varierande projekt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera: Grov rivning av olika byggnads strukturer. Deltagande i stambyten och relaterade byggprojekt. Noggrann sortering och bortforsling av avfalls material. Hantering av att skydds täcka för att säkerställa att omgivande områden skyddas under arbetet. Vi söker dig som: • Har gedigen erfarenhet av rivning och grovarbete. • Är noggrann och har öga för detaljer. • Har tidigare erfarenhet av stambytesprojekt. • Kan arbeta självständigt och effektivt. • Har körkort (B-körkort är meriterande). • Behärskar svenska eller engelska väl. Personliga egenskaper: Vi värdesätter noggrannhet och engagemang i vårt arbete. Du bör vara självgående, ha hög arbetsmoral och vara van vid att arbeta i olika projekt. Flexibilitet och förmåga att anpassa dig till olika arbetsuppgifter är viktiga egenskaper.   Start: Omgående  Lön: Enligt kollektivavtal  Ort: Södra Stockholm    Om du känner känner att du skulle passa för denna roll, tveka inte på att ansöka med ditt CV nedan!

14 februari 2024
Sista ansökan:
14 mars 2024
Söker erfarna Bobcatförare och Brokk

Vi söker erfarna rivningsarbetare med erfarenhet av bobcat och Brokk. Arbetsplats Stockholm med omnejd. Du ska ha flerårig erfarenhet av rivning med Bobcat och kunna manövrera Brokk på olika arbetsplatser. Du bör prata och förstå svenska då informationen och order ges på svenska . Du ska vara flexibel i ditt arbete och hålla arbetstider. Du ska vara strukturerad och noggrann och ha ett driv. För rätt personer leder detta jobb till fast anställning Meriterande är om du har certifikat från fall, lift och heta arbeten. Viktigt att du skickar in ditt uppdaterade CV och utförligt beskriver din erfarenhet

13 februari 2024
Sista ansökan:
14 mars 2024
Rivare/Asbetssanerare och Håltagare med minst 1 års erfarenhet sökes

Solskensbacken AB söker rivare, asbetssanerare och håltagare för omgående anställning, #jobbjustnu Vi utför jobb som lättrivning, asbets sanering, håltagning och sågning i betong. Vi söker dig med minst 1 års erfarenhet av rivningsbranschen. Du är skötsam, hålla tider, ansvarstagande och gillar högt tempo. Har du dessutom erfarenhet av håltagning så är det meriterande. Heta arbeten, liftkort och B-körkort är ett plus, men inte ett krav. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift. Vi rekryterar löpande, välkommen att skicka in din ansökan på en gång. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

8 februari 2024
Sista ansökan:
9 mars 2024
Rivning/grovarbetare sökes i Stockholm

Nu söker vi på Aura personal AB, rivnings/grovarbetare till en av våra kunder i Norra Stockholmsområdet!    Om oss: Aura Personal tror på människor och möjligheter. Vår övertygelse är att alla som vill kan skapa sin egen framgång, bara någon ser dem och ger dem chansen. Med flera år i branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som vill utvecklas och upptäcka möjligheter. Arbetsuppgifter: I denna roll kommer du att arbeta runt om i Stockholm med varierande projekt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera: Grov rivning av olika byggnads strukturer. Deltagande i stambyten och relaterade byggprojekt. Noggrann sortering och bortforsling av avfalls material. Hantering av att skydds täcka för att säkerställa att omgivande områden skyddas under arbetet. Vi söker dig som: • Har gedigen erfarenhet av rivning och grovarbete. • Är noggrann och har öga för detaljer. • Har tidigare erfarenhet av stambytesprojekt. • Kan arbeta självständigt och effektivt. • Har körkort (B-körkort är meriterande). • Behärskar svenska eller engelska väl. Personliga egenskaper: Vi värdesätter noggrannhet och engagemang i vårt arbete. Du bör vara självgående, ha hög arbetsmoral och vara van vid att arbeta i olika projekt. Flexibilitet och förmåga att anpassa dig till olika arbetsuppgifter är viktiga egenskaper.   Start: Omgående  Lön: Enligt kollektivavtal  Ort: Norra Stockholm    Om du känner känner att du skulle passa för denna roll, tveka inte på att ansöka med ditt CV nedan!

7 februari 2024
Sista ansökan:
7 mars 2024
Rivning/grovarbetare sökes i Stockholm

Nu söker vi på Aura personal AB, rivnings/grovarbetare till en av våra kunder i Södra Stockholmsområdet!    Om oss: Aura Personal tror på människor och möjligheter. Vår övertygelse är att alla som vill kan skapa sin egen framgång, bara någon ser dem och ger dem chansen. Med flera år i branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som vill utvecklas och upptäcka möjligheter. Arbetsuppgifter: I denna roll kommer du att arbeta runt om i Stockholm med varierande projekt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera: Grov rivning av olika byggnads strukturer. Deltagande i stambyten och relaterade byggprojekt. Noggrann sortering och bortforsling av avfalls material. Hantering av att skydds täcka för att säkerställa att omgivande områden skyddas under arbetet. Vi söker dig som: • Har gedigen erfarenhet av rivning och grovarbete. • Är noggrann och har öga för detaljer. • Har tidigare erfarenhet av stambytesprojekt. • Kan arbeta självständigt och effektivt. • Har körkort (B-körkort är meriterande). • Behärskar svenska eller engelska väl. Personliga egenskaper: Vi värdesätter noggrannhet och engagemang i vårt arbete. Du bör vara självgående, ha hög arbetsmoral och vara van vid att arbeta i olika projekt. Flexibilitet och förmåga att anpassa dig till olika arbetsuppgifter är viktiga egenskaper.   Start: Omgående  Lön: Enligt kollektivavtal  Ort: Södra Stockholm    Om du känner känner att du skulle passa för denna roll, tveka inte på att ansöka med ditt CV nedan!

7 februari 2024
Sista ansökan:
7 mars 2024
Rivare/Sanerare

Jobb just nu ! Yuppos Way AB söker flera rivare/sanerare Dina arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara rivning och sanering. Det kan förekomma alla olika typer av saneringar och rivningar. Saneringar/rivningar inom byggsektorn, industri saneringar och övriga saneringar som företaget tar åt sig. Bra att kunna hantera: Hand slipmaskiner, golv slipmaskiner, bilnings maskiner. Tex. För att kunna riva väggar , golv , tak mm Vi har olika arbetsuppgifter och letar efter händiga företagsamma personer som inte är rädda för att ta ansvar Krävs en god fysik. Efter några års erfarenhet ger vi dig möjlighet till intern utbildning för att utföra jobbet på bästa sätt , uppfylla alla regler som gäller för visa arbetsuppgifter. Branscherfarenhet och Asbest- och PCB utbildning är inte krav. Vi har utbildningsmöjligheter för Asbest- och PCB. Till denna tjänst värderar vi din inställning och personlighet högre än dina erfarenheter Om dig Som person är du flexibel, kommunikativ och gillar att ta egna initiativ. Du har god förmåga att arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Du tycker om att lösa problem och jobba fysiskt med kroppen. Du skall vara punktlig, ansvarstagande , redo att lära sig nya saker snabbt. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egens Krav: Körkort Språk: Du ska kunna prata obehindrat något av dessa språk: svenska , engelska ,serbiska , kroatiska. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

5 februari 2024
Sista ansökan:
6 mars 2024