Diskare

Sök bland 49 lediga jobb som Diskare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Diskare sökes inför höstens uppstart!

Om jobbet: Vi på RestaurangAssistans söker nu efter diskare som vill hjälpa våra olika restauranger under hösten! De restauranger som hyr diskpersonal av oss förutser att vi alltid kommer i tid och att vi tar vår arbetsuppgift på fullaste allvar. Det som ingår i denna tjänst är följande: * Sköta om diskrummet med huvmaskin eller tunnelmaskin. * Man håller alltid diskutrymmet rent, snyggt och organiserat om man skulle få fler gäster. * Man sorterar sopor och tömmer sopkärl. * Underhåller och rapportera fel på utrustning. * Fylla på diskmedel och rengöringsprodukter. * Assistera kökspersonalen med enklare uppgifter om tillfälle ges. Vem är du? Du har jobbat med både huvmaskin och tunnelmaskin förut. Du vet hur man plockar isär och gör rent maskinen helt själv. Du har mer än 6 månaders erfarenhet inom disk. Du är en positiv person som gillar tempo och struktur i ditt dagliga arbete. Du ser vad som behöver göras och gillar att ha ordning och reda i diskrummet oavsett. Du kommunicerar obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift. Har du körkort och bil är detta ett plus i kanten men inget krav. Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser? Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen! Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar! Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning. Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden! Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien. Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.Mer om ossRestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

10 juli 2024
Sista ansökan:
27 december 2024
Diskansvarig

Vi söker dig som vill vara med i ett kreativt team och bidra med din kompetens i att organisera, strukturera och bibehålla en god arbetsmiljö genom att arbeta effektivt utifrån mindsetet cleans as you go. I dagsläget är vi ett team om 10 personer varav 2 inom konditori, 5 i köket och 3 i servisen och behöver nu komplettera med dig för att få hjälp att hålla ordning och reda! Hos oss jobbar vi gränsöverskridande vilket innebär att din roll som diskansvarig blir att hålla koll på att vi har all engångsmaterial, alla städprodukter hemma samt att se till att allt flyter på under och efter service. Tid där emellan finns det för dig som är intresserad vilket också är meriterande om intresse finns att lära dig mer inom kök samt också att bidra till att hjälpa till under service. Att kunna leverera en service upplevelser till våra gäster är det vi gör varje dag och du är en viktig del i teamet för att vi alla ska kunna leverera utifrån våra gäster förväntningar ! Vi värdesätter strukturerat arbete, god kommunikationsförmåga och intativtagande. Vår arbetsplats ligger hos Classicum som också är en inrednings butik och växthusutställning, mitt på skånska myllan bland åkrarna.

9 juli 2024
Sista ansökan:
8 augusti 2024
Köksbiträden och Diskare till Birka Gotland

Är du en serviceinriktad lagspelare som ser köket som en enhet och gärna arbetar i högt tempo? Trivs du med att jobba effektivt under en längre period för att sedan vara ledig lika länge? Vill du lära dig nytt och utvecklas inom ditt yrke? Då är det dig vi söker! Birka Gotland är Östersjöns nya nöjeskryssare med rekreation och upplevelser för vardagssmitaren. Fartyget drivs av bolaget Gotland Alandia Cruises, grundat 2023 som en gemensam satsning mellan rederierna Viking Line och Gotlandsbolaget. Birka Gotland erbjuder kryssningar och reguljärresor mellan Stockholm, Mariehamn och Visby från och med våren 2024. Nu söker vårt kök – ett sammansvetsat team på cirka 40 personer - nya kollegor. Vi är nu ute efter dig som antingen är yrkeskunnig biträde/kallskänk, eller dig som kanske inte har bakgrund inom kök men är van vid fysiskt tungt arbete och vill jobba i disken. Oavsett bakgrund är du flexibel, stresstålig och har en vilja att tillsammans med oss servera den bästa maten på Östersjön. Att arbeta på Birka Gotland Ett arbetspass ombord kan vara allt från en kryssning ända upp till 14 stycken. Vi arbetar enligt 1:1 system, där varje arbetsperiod följs av en lika lång betald ledighet. I samtliga roller ingår säkerhetsuppgifter. Säkerhetsspråket ombord är engelska. Arbetskläder samt all mat ombord ingår och du bor i egen hytt. Just nu söker vi i första hand vikarier för kortare eller längre inhopp men för rätt person kan det finnas möjlighet längre vikariat eller fast anställning.

9 juli 2024
Sista ansökan:
31 juli 2024
Diskare / Runner

Le Pain Francais är ett av de ledande kedjorna i Göteborgsområdet. Le Pain Francais är känt för sina vackra miljöer och berömda bakverk och bröd. Konceptet är franskt och väldigt populärt i regionen. Förvänta dig en spännande och givande arbetsplats med möjligheter att utvecklas! Vi har 14st arbetsplatser med allt inom cafe och restaurang med fransk inriktning. Vi har en väldigt bred åldersdemografi och jobbar mycket med mångfalds arbete och är stolta över att ha över 25 nationaliteter representerade i bolaget. Vi är en plats där du kan utvecklas och avancera! www.lepainfrancais.se Vi söker Diskare samt Runners som vill vara aktiva med renhållning samt påfyllande av barer samt hjälpa serveringen. Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas, självklart har du möjligt het att avancera. Gällande språk krav så är det bra med lite svenska samt engelska förståelse. Har du rätt vilja och inställning kommer språkbarriären inte vara ett hinder utan något du kommer bygga upp och bli bättre på i vårt team! Vi söker till de olika enheterna som är spridda över Göteborg och Partille. Välkomna att söka till en stor samt expansiv organisation, vi ser fram emot ert CV. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

9 juli 2024
Sista ansökan:
8 augusti 2024
Erfaren Barback

Obs! Ansökningar tas endast på mail & Erfarenhet krävs! Som barback ska du vara kapabel att alltid vara i rörelse mellan golvet, disken och fylla på barer. Det är ett tungt jobb men även väldigt roligt om man gör det rätt. Ni kommer alltid vara i rörelse med både gäster, personal och olika arbetsytor. Vi ser framemot att träffa dig! Stark och uthållig Gärna ha grundläggande förståelse i de olika alkohol sorterna som finns (rom, vodka etc) God energi och vilja jobba med ett team, både lokalt i disken men även tillsammans med baren! Passen är lagda på helgerna, majoriteten är från 23.30 - 05.00. Finns även vardagspass från 19:00. Obs! Ansökningar tas endast på mail.

8 juli 2024
Sista ansökan:
25 augusti 2024
Diskare/Plockare/Köksbiträde

Vårat team består av en härlig mix av tjejer och killar som vill erbjuda våra gäster topp service. Brother Tuck är bland Södermalms äldsta och bästa krogar. Vi erbjuder en varierande meny med klassiska svenska smaker och internationella rätter med en internationell bar. Vår verksamhet har öppet måndag till söndag, från eftermiddag till kväll. Vi söker dig som vill arbeta som diskare/plockare men även har ambitioner att lära dig servisen eller köket! - Plocka och diska - Hjälpa till där det behövs - Servera mat och dryck - Stå till arbetsteamets förfogande Viktigt att du har tidigare erfarenhet av service yrket samt att du kan jobba sena timmar (17.00-03.00). Måndag till tisdag öppnar vi 14.00 och stänger 00.00 om inte det är några större sports evangemang annars öppnar vi 13.00 och stänger klockan 03.00 fredag, lördag och söndag. 17-03 på fredag och lördag är det väldigt högt tempo och då krävs det att man kan vara stresstålig och att man arbetar effektivt. Arbetet startar 1a Augusti men innan dess är ni välkomna på intervju!

4 juli 2024
Sista ansökan:
3 augusti 2024
ChopChop Kristianstad söker diskare

ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang. Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna. Vi söker nu Diskare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att ansvara för den dagliga disken, och renhållning av kök & diskrum. Vi ser dig som söker har: En god samarbetsförmåga, vi på ChopChop sätter stor vikt på laganda och teamwork. Rätt inställning, vi ser denna egenskap som det absolut viktigaste, med det rätta engagemanget och viljan att ta för sig i arbetet kan man komma långt på en arbetsplats oavsett vad man kan och inte kan.

4 juli 2024
Sista ansökan:
18 juli 2024
DISKARE- CHiôi

CHiÔi är en modern vietnamesisk restaurang som ligger oss varmt om hjärtat. Relativt nyöppnad restaurang mitt i city, Mäster Samuelsgatan 39. Med äkta vietnamesisk mat med ett modernt / skandinaviskt upplägg, i en modern, cool miljö. Vi är ett glatt och drivet team som gillar mat och matens historia. Som diskare ser vi att: Du kan jobba självständigt och göra flera saker samtidigt. Gilla att jobba i högt tempo, vara flexibel och kunna jobba båda Lunch, kvällar och helger. Om de har jobbat som diskare redan är de ett stort plus Vad kan vi erbjuda dig? Du kommer att få delta i ett väldigt familjärt team. Vi är fortfarande en relativt ny restaurang där vi ständigt jobbar på att utveckla CHiÔi och där ser vi gärna att personalen är delaktig. I arbetet som diskare ingår: Plocka disk Diska En del städ Är du vår nya stjärna? Skicka in din ansökan så berättar jag mer! En inskickad video är högt betydande för oss. CHiôi tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 9 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror. Välkommen med din ansökan så berättar jag mer för dig!

1 juli 2024
Sista ansökan:
1 oktober 2024
Köksbiträden och Diskare till Birka Gotland

Är du en serviceinriktad lagspelare som ser köket som en enhet och gärna arbetar i högt tempo? Trivs du med att jobba effektivt under en längre period för att sedan vara ledig lika länge? Vill du lära dig nytt och utvecklas inom ditt yrke? Då är det dig vi söker! Birka Gotland är Östersjöns nya nöjeskryssare med rekreation och upplevelser för vardagssmitaren. Fartyget drivs av bolaget Gotland Alandia Cruises, grundat 2023 som en gemensam satsning mellan rederierna Viking Line och Gotlandsbolaget. Birka Gotland erbjuder kryssningar och reguljärresor mellan Stockholm, Mariehamn och Visby från och med våren 2024. Nu söker vårt kök – ett sammansvetsat team på cirka 40 personer - nya kollegor. Vi är nu ute efter dig som antingen är yrkeskunnig biträde/kallskänk, eller dig som kanske inte har bakgrund inom kök men är van vid fysiskt tungt arbete och vill jobba i disken. Oavsett bakgrund är du flexibel, stresstålig och har en vilja att tillsammans med oss servera den bästa maten på Östersjön. Att arbeta på Birka Gotland Ett arbetspass ombord kan vara allt från en kryssning ända upp till 14 stycken. Vi arbetar enligt 1:1 system, där varje arbetsperiod följs av en lika lång betald ledighet. I samtliga roller ingår säkerhetsuppgifter. Säkerhetsspråket ombord är engelska. Arbetskläder samt all mat ombord ingår och du bor i egen hytt. Just nu söker vi i första hand vikarier för kortare eller längre inhopp men för rätt person kan det finnas möjlighet längre vikariat eller fast anställning.

1 juli 2024
Sista ansökan:
31 juli 2024
Allmänna arbetare i Restauran

Vi söker personal som kan hjälpa i Restaurant under sommartid. Jobba inkl städa, tvätta, hämta tallrik och ingen krävs, Så länge du är flitig och arbetsvillig. Om du är intresserad värmevälkommer till Restauranger för intervju, tisdag-söndag mellan kl.14.00- 16:00 är best tid

1 juli 2024
Sista ansökan:
31 juli 2024