Fordonslackerare

Sök bland 53 lediga jobb som Fordonslackerare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Billackerare till företag i Strängnäs

Vår fantastiska kund i Strängnäshar nu ett behov av en duktig billackerare!Vill du bli en del av ett vinnande lag och göra lackkonst som imponerar? Huvudsakliga arbetsuppgifterSom en viktig del av vårt team kommer du att ansvara för förberedelse inför billackering och lackering, där noggrannhet är nyckeln för att säkerställa att lacken fäster optimalt. Det innefattar slipning, rengöring och eventuell reparation av skador på ytan. Du kommer också att hantera maskering, färgblandning, lackning, torkning och härdning av lacken. Erfarenhet av plastreparationer är också meriterande. Din profil Vi ser att du som söker har erfarenhet av billackering.Vidare ser vi att du har en känsla för god service, kvalité och är genuint intresserad av ditt yrke för att passa in riktigt bra i vårt team där vi fokuserar på gott samarbete mellan kollegor och en härlig ochtrivsam arbetsmiljö för alla. Ersättning och arbetstider Attraktiva lönererbjuds inom denna tjänst. Anställningens omfattning är på heltid,40h/veckan där arbetstimmarna förläggs underdagtid 07.00 - 16.00. Om FordonsakademinVi är specialister på att kompetensförsörja fordonsbranschen. Företaget startades av specialister inom fordonsbranschen med mångårig erfarenhet från verkstadsarbete. Vi brinner för att arbetsgivare ska få rätt person med rätt kompetens, i rätt tid. Detta uppnår vi genom att tillhandahålla tjänster inom rekrytering, bemanning och utbildning. Genom våra tjänster är vi med och verkar för en kompetenshöjning i branschen. Vi är en del av Arenakoncernen som med sin närvaro på över 160 orter i Sverige finns tillgängliga i hela landet. Vi tror på varje människas förmåga. Starka individer lyfter varandra. Steg för steg hjälper vi medarbetare och företag att utvecklas och bli starkare – så starka att de i sin tur lyfter andra. VärderingarVi brinner för att matcha ihop arbetssökanden med företag, och vårt arbete sker helhjärtat i alla delar för att hela processen ska lyckas. Vi är alltid personliga, engagerade och professionella i alla våra uppdrag och möten.

12 juli 2024
Sista ansökan:
6 december 2024
Lackerare till auktoriserad märkesverkstad i Stockholm

Är du en stjärna med erfarenhet av billackering?Vi söker efter dig som kan detta med billackering till vårt härligateam på en auktoriserad märkesverkstad i Stockholm!Arbetsuppgifter:Som en viktig del av vårt team kommer du att ansvara för förberedelse inför billackering och lackering,där noggrannhet är nyckeln för att säkerställa att lacken fäster optimalt. Det innefattar slipning, rengöring och eventuell reparation av skador på ytan.Du kommer också att hantera maskering, färgblandning, lackning, torkning och härdning av lacken.Erfarenhet av plastreparationer är också meriterande.Arbetstider: Arbetstiderna sträcker sig från måndag till fredag, 7-16.Krav:- Tidigare erfarenhet från rollen som billackerare.- Du kan maskera, slipa, spackla och lacka karosser och detaljer på olika fordon- Du har goda kunskaper om plastreparationer.Om FordonsakademinVi är specialister på att kompetensförsörja fordonsbranschen. Företaget startades av specialister inom fordonsbranschen med mångårig erfarenhet från verkstadsarbete. Vi brinner för att arbetsgivare ska få rätt person med rätt kompetens, i rätt tid. Detta uppnår vi genom att tillhandahålla tjänster inom rekrytering, bemanning och utbildning. Genom våra tjänster är vi med och verkar för en kompetenshöjning i branschen. Vi är en del av Arenakoncernen som med sin närvaro på över 160 orter i Sverige finns tillgängliga i hela landet. Vi tror på varje människas förmåga. Starka individer lyfter varandra. Steg för steg hjälper vi medarbetare och företag att utvecklas och bli starkare – så starka att de i sin tur lyfter andra. VärderingarVi brinner för att matcha ihop arbetssökanden med företag, och vårt arbete sker helhjärtat i alla delar för att hela processen ska lyckas. Vi är alltid personliga, engagerade och professionella i alla våra uppdrag och möten.

12 juli 2024
Sista ansökan:
6 december 2024
Billackerare till Carla - Kungsängen

Nu söker vi en Billackeraretill vår kund Carla i Kungsängen. Ta chansen och sök idag! Detta är en direktrekrytering och du blir anställd direkt hos Carla Om tjänstenSom Billackerare hos Carla kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att jobba med lackering av bilar. Du kommer att lacka, slipa, spackla, grunda samt eventuellt utföra plastreparationer. Kvalifikationer Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som Billackerare Din profilVi söker dig som gillar högt tempo och teamwork. Du har ett sinne för detaljer och gillar att slå rekord. Vi gillar förändringar så om du är nyfiken och triggas av utmaningar kommer du att trivas hos oss. Din inställning och vilja att utvecklas värderas högt. AnsökanVid frågor om tjänsten kontakta Sebastian på 0702764869 eller via mail: [email protected] Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Om CarlaMed ett team på över 100 personer utspridda över Sverige och Europa jobbar vi varje dag för att göra det enklare och tryggare för dig att köpa prisvärda elbilar online.Carla är dagens och framtidens sätt att köpa och sälja elbil ochladdhybrid på.Hos Carla får dumöjligheten att skapa din egen väg på ett relativt nystartat bolag, men med möjligheten att växa och lära från duktiga, och trevliga medarbetare.Carla ärarbetsplatsen som på riktigt tror på mångfald. Vi har anställt, och fortsätter anställa helt oberoende av etnisk bakgrund, utbildning, erfarenhet, sexuell läggning, och allt annat som borde vara självklart 2024.

12 juli 2024
Sista ansökan:
29 december 2024
Slipare till billackering i Kalmar

Pierre Billackering AB är ett dotterbolag till danska pierre.dk som i sin tur ingår i Tyska IRS Holding GmbH och är marknadsledare i Europa inom billackering. Förutom verksamhet i Sverige och Danmark så har man även anläggningar i Tyskland, England och Belgien. Pierre billackering AB har i dagsläget 25 anläggningar i Sverige. Mer info om företaget finns på www.pierre.dk Arbetsuppgifter: Vi söker en person för arbete vid en av våra anläggning i Kalmar, Kalmar Syd. I arbetsuppgifterna innebär att slipa, maskera och förbereda bilar samt lösa delar inför lackering. Efterjustera och polera ingår också i arbetet samt andra uppgifter som förekommer hos en lackering. Vi använder oss av PPG/NEXA som material. Utbildning/Erfarenhet: Du bör ha god kompetens inom området och ett antal års erfarenhet inom yrket. Man måste vara stresstålig då man ska ha förmågan att arbeta i ett högt tempo kombinerat med en hög kvalitet på sitt arbete. Därför bör du ha erfarenhet av billackering. Vi förutsätter också att man är en positiv person som förstår värdet av att ge hög service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För ytterligare frågor kontakta vår regionchef Christopher Sjöholm, [email protected]. Skriv Kalmar Syd i ämnesraden när du skickar in din ansökan. Om anställningen Lönetyp: Fast månadslön, individuell lönesättning. Vi har kollektivavtal och lyder under lackavtalet.

12 juli 2024
Sista ansökan:
11 augusti 2024
Billackerare - Kungsängen

Vi söker dig som vill jobba som lackerare hos vår kund i Kungsängen. Om jobbet Är du en noggrann och ansvarsfull person som gillar att arbeta med händerna? Vill du arbeta som lackerare i Kungsängen? Just nu söker vi dig som vill arbeta med målning och lackering av fordon. Du kommer att arbeta fysiskt med förberedelse, applicering och efterbehandling av olika typer av lacker på både personbilar. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med kunniga kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara: Förbereda ytor genom att slipa och maskera Applicera grundfärg, täcklack och klarlack Kontrollera färgresultat och utföra nödvändiga justeringar Utföra efterbehandling och polering av lackerade ytor Kvalifikationer Erfarenhet av lackering eller liknande arbete Bra färgseende och uppmärksamhet på detaljer Förmåga att arbeta självständigt och som en del av ett team Hög arbetsmoral och ansvarsfull inställning B-körkort Meriterande Erfarenhet av fordonslackering Information Omfattning: Heltid under sommaren, god chans till tillsvidareanställning Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00 Placering: Kungsängen Start: Omgående Vi tillsätter rollen löpande och är även intresserade av dig som är lärling eller har mindre arbetserfarenhet som lackera. Det är även intressant om du enbart kan förarbeten till lackering som t.ex. slipning och polering. Om oss Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara. Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter. Välkommen till Simplex!

8 juli 2024
Sista ansökan:
7 augusti 2024
Billackerare sökes

Vi söker en billackerare till vårt familjeföretag Billackeraren arbetar huvudsakligen med krockskadade och rostskadade bilar. Det som åtgärdas kan vara plast- och plåtskador, rostskador, repor och andra skador. Noggrannhet och tålamod samt sinne för form är bra egenskaper för den som vill jobba hos oss. Varaktighet, arbetstid Provanställning därefter tillsvidare.

4 juli 2024
Sista ansökan:
24 juli 2024
Stans bästa billackerare - Se hit!

Dina arbetsuppgifter Som Billackerare kommer du att arbeta med lackering av fordon, inklusive förberedelse av ytor genom slipning och reparation av skadade delar. Du kommer att använda dig av olika tekniker och material för att säkerställa en jämn och högkvalitativ finish. Det är också ditt ansvar att följa arbetsinstruktioner och säkerhetsföreskrifter för att garantera en säker arbetsmiljö. Din bakgrund Vi söker dig som har minst 1-2 års erfarenhet inom lackering och är van vid slipning och reparation av skador. Du bör vara noggrann, kvalitetsmedveten och ha förmågan att arbeta självständigt såväl som i team. Erfarenhet av att arbeta med olika lacktyper och verktyg är nödvändigt. Krav Minst 1-2 års erfarenhet av billackering Erfarenhet av slipning och reparation God kännedom om olika lackeringsmetoder och material Meriterande Erfarenhet från arbete inom fordonsindustrin Relevant yrkesutbildning inom lackering eller motsvarande Körkort klass B Urval Vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag!

4 juli 2024
Sista ansökan:
4 augusti 2024
Erfaren Billackerare sökes

Automera AB är en modern skade- och lackverkstad som kännetecknas av verksamhetskompetens och kvalité. Hos oss är det kunder och medarbetare som står i fokus och vi värdesätter nyskapande och utveckling. Nu söker vi dig som är utbildad billackerare eller har skaffat sig motsvarande kunskaper genom erfarenhet inom yrket. Vi ser gärna att du har ett strukturerat arbetssätt, är initiativrik och kan arbeta självständigt. Vad kan vi erbjuda dig? Vi erbjuder ett omväxlande arbete i ett företag som ständigt förnyas och utvecklas. Du kommer ingå i ett härligt team som präglas av positivt synsätt. Vi arbetar aktivt med kompetensutveckling då vi vill att vår personal håller samma höga standard som vårt varumärke. Dina främsta arbetsuppgifter blir att utföra reparationsarbete och service inom billackering, så som slipning, målning och plastreparation.

3 juli 2024
Sista ansökan:
2 augusti 2024
Slipare/Billackering

Dina arbetsuppgifter består i att slipa och spackla bilar, reparera skador på plast och grundmåla fordonen innan lackering. Du ska vara skicklig och ha dokumenterad erfarenhet och goda referenser från tidigare arbetsgivare inom billackering. Sökes en positiv person med god samarbetsvilja. Då vi har hög arbetsbelastning emotses endast skriftliga ansökningar där vi besvarar mail och kallar till intervju.

3 juli 2024
Sista ansökan:
2 augusti 2024
Fordonslackerare

Vi söker en Personbils Lackerare med yrkesvana, för lackering av personbilar och lättare Transportfordon. Vi lackerar och Skade reparerar Lastbilar, tunga fordon, snickerier, industridetaljer, personbilar och lättare fordon mm. Anläggningen finns på Hisingen vid Volvo Tuve och DSV i ljusa moderna lokaler, verksamheten är uppdelad i 2 olika lokaler. Personbilslackeringen är toppmodernt utrustad och där finns mellan 7-8 personer. Du skall vara en glad, positiv, flexibel person med god yrkeskännedom och erfarenhet när det gäller fordonslackering. Fordonslackerare sökes till vår grupp där vi är 7-8 personer, du skall ha erfarenhet och god yrkesvana, vara possessiv och ha en god förmåga att jobba i grupp. Ljusa, toppmoderna lokaler, dagtid, heltid, Vi önskar endast ansökningar om du har kunskapen och erfarenhet av detta yrke.

3 juli 2024
Sista ansökan:
2 augusti 2024