Industrilackerare

Sök bland 24 lediga jobb som Industrilackerare och börja ditt nya yrkesliv idag!

INDUSTRIMÅLNING SPRUTMÅLNING AV INDUSTRIELLA STÅLKOMPONENTER

Om arbetet I rollen som industri lackerare kommer du mestadels att arbeta självständigt. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av: Sprutlackering av både små och stora industri komponenter Vi söker dig som: Har en hög arbetsmoral och bidrar med positiv energi Har en känsla för detaljer och är noggrann Är lyhörd för instruktioner och feedback Har erfarenhet av sprutlackering Din profil Du bör vara en person som är motiverad och strävar efter att utvecklas.

19 februari 2024
Sista ansökan:
26 april 2024
Lackerare/Industrimålare

Om tjänsten Nu söker vi en lackerare/industrimålare till vår kund i Lund! I denna tjänst så kommer du att arbeta med ytbehandling, lackering, samt blästring av små och stora detaljer. Låter detta som något för dig? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan snarast! Arbetstiderna är förlagda till dagtid. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Din profil Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och/eller tidigare erfarenhet inom industrilackering, blästring eller liknande. Det är meriterande om du har härdplastutbildning, men det är inget krav. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag! Om Ikett Personalpartner AB Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration. Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet. För mer information och nyheter, följ oss gärna på: Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

19 februari 2024
Sista ansökan:
10 mars 2024
Kontrollant till Saab

Vad du blir en del av På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats. Rollen som kontrollant för området Ytbehandling/målning inom vår Detaljtillverkning omfattar i huvudsak kontroller för Gripenproduktion, men även för militär- och civil prototyptillverkning. Verksamheten sysselsätter i dag ca 50 medarbetare och är uppdelat på följande fyra arbetsområden. * Ytbehandling * Målning * Blästring * Kontroll Din framtida utmaning I rollen som kontrollant kommer du att kontrollera processparametrar, utförande samt utseende på de artiklar som ytbehandlats och målats inom vår egen verksamhet. Arbetet som kontrollant innebär ett stort kvalitetsansvar och därför hanteras avdelningens kundanmärkningar av berörd kontrollant i nära samarbete med avdelningens verksamhetsstöd. Här paketeras även artiklar och förbereds med nödvändig information för leverans till eget förråd eller direkt till kund. Denna del av verksamheten ger en omväxlande vardag som ställer höga krav på personlig flexibilitet. Den du är idag Vi söker dig som vill lära dig och utvecklas i denna roll. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av administration och/eller kvalitetsarbete av någon form. Har du dessutom tidigare kontrollerfarenhet med arbete inom ytbehandling samt målning så ses detta som meriterande. Vi ser även goda kunskaper inom affärssystemet IFS ERP samt ritningsläsning, både i pappersform och i 3D-format som en fördel. Då du är ansvarig för kontroll av verksamhetens artiklar behöver du ha förmågan att se och stoppa eventuella felaktigheter och återmata dessa till berörd verksamhet. Som person är du därför noggrann och brinner för kvalitetsarbete. Du är en lagspelare som har lätt för att ta initiativ och som är flexibel i ditt sätt att arbeta. Du tycker om att komma med idéer och strävar efter ständig förbättring i ditt dagliga arbete. Ansökningsförfarande I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum gått ut. Så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

17 februari 2024
Sista ansökan:
1 mars 2024
Lackerare sökes till spännande uppdrag utanför Jönköping

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden. Vad vi erbjuder dig Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag. Arbetsuppgifter Vi på Aditro Logistics AB söker nu efter en lackerare till vår kund utanför Jönköping. . I rollen kommer du att arbeta tillsammans med engagerade kollegor i en trevlig arbetsmiljö. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag! Dina huvudsakliga arbetsuppgifte kommer vara: • Materialhantering • Förberedelser så som tvättning och maskering • Målning • Lackering Du ansvarar även för egenkontroll och deltar i underhåll av maskiner. Arbetet är förlagt dag tid, mån - fre och tjänsten motsvarar heltid. Du blir anställd av oss på Aditro Logistics Staffing på 6 månaders visstidasnställning med ambitionen att sedan fortsätta din resa hos vår kund. Din profil Vi söker dig med tidigare liknande arbetslivserfarenhet och som är redo för nya utmaningar. För att passa in på tjänsten krävs det att du är en självgående och flexibel person som är van vid att ta egna initiativ. Du är ansvarstagande och utför ditt arbete med noggrannhet. Vidare ser vi att du är händig och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter.

16 februari 2024
Sista ansökan:
22 februari 2024
Industrilackerare

Om företaget Osby Mekan AB är en legoleverantör i Osby som verkar inom skärande bearbetning i gjutjärn, aluminium och smide. Vår kundbas är till största delen stora globala företag i Sverige. Medarbetarna har ett gemensamt uppdrag att leverera artiklar med rätt prisbild och kvalité till befintliga och nya kunder. På Osby Mekan AB skapar vi förutsättningar och möjligheter till personlig utveckling. Arbetsmiljö, miljö samt kvalité är naturliga inslag i vår verksamhet. Vi söker nu en industrilackerare till vår produktion i Osby. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. Dina arbetsuppgifter I rollen som industrilackerare arbetar med manuell lackering i vår lackeringsbox. Produkterna som ska lackeras är företrädesvis detaljer till kunder inom svensk industri och i arbetsuppgifterna ingår alla delar i lackeringsprocessen. Du utför förebyggande underhåll av utrustningen och boxen. Du lackerar med alla färgsystem, såväl vattenbaserat, lösningsmedelsbaserat som 2-komponent. Du utför också enklare rapportering i vårt affärssystem, Monitor. Din bakgrund/Dina egenskaper Vi söker dig som har några års erfarenhet av lackering och/eller relevant utbildning inom området. Du har ett vant handlag och känner till de lackerade materialens egenskaper. Du är trygg i din yrkesroll, självgående, flexibel och noggrann samt har en god samarbetsförmåga. Truckkort, säkra lyft samt härdplastutbildning är en förutsättning för att klara arbetsuppgifterna. Om något av detta saknas finns eventuellt möjlighet att få utbildning. Erfarenhet av affärssystemet Monitor är meriterande. Information och kontakt Tjänsten är på heltid och arbetstiden är dagtid, 2-skift kan förekomma. Tillträde sker snarast möjligt efter överenskommelse. Efter en inhyrningsperiod hos Wikan personal förväntas anställningen övergå i en tillsvidareanställning hos Osby Mekan AB. Ansökningar tas endast emot via vår hemsida, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är 240310. Eventuella frågor besvaras av Tomas Nilsson, 0451-70 74 81. Välkommen med din ansökan! Om Wikan Personal Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

15 februari 2024
Sista ansökan:
10 mars 2024
snickeriarbete-lackning och slipning

Nu söker vi lackerare till vårt team i järfälla Vi söker dig som vill och kan jobba med lackning och slipning av köksluckor, möbler, dörrar, snickerier nyproduktion mdf mm Personlighet Du värdesätter ett gott samarbete kollegor emellan. Det krävs att du är noggrann, serviceinriktad, och kunna hantera stressamma situationer. Du vet hur ett arbete kan och bör planeras och vilka initiativ du självständigt kan ta för att lyckas på bästa sätt. Vi lägger större vikt av din erfarenhet och person än vad du har för utbildning. Du behöver ha: • Kunskap och erfarenhet av manuell sprutmålning. • Sinne för kvalitet och detaljer • En god kommunikation med kollegor och kunder - ett gott samarbete • Ett stort intresse av att utvecklas i ditt jobb. • Svenska både i tal och skrift. • Självgående • Ansvarstagande Meriterande: • Tidigare erfarenhet av liknande produktion. • Körkort B Hos oss får du jobba i moderna lokaler med en modern maskinpark. Vi satsar på vår personal och anser att rätt medarbetare är A och O i vår framtida utveckling. vi ser fram emot din ansökan !

14 februari 2024
Sista ansökan:
15 mars 2024
Produktionsmedarbetare pulverlackering Line

Runlack fortsätter att växa, därför letar vi efter ytterligare en nyckelspelare till vårt pulverlackeringsteam. Vi söker dig som är noggrann, effektiv och tycker om att arbeta i grupp för att tillsammans nå uppsatta mål. Du trivs med ett högt arbetstempo och är van vid att ta initiativ samt arbeta självgående. Att ha många bollar i luften skrämmer inte dig. Arbetet på linen är fysiskt krävande så god fysik är en förutsättning. Vi erbjuder ett omväxlande arbete där det för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten innefattar både upphängning, avplock och kvalitetssäkring av gods. Du kommer även lära dig lackeringsboxen som bland annat innebär rengöring vid kulörbyte, programinställningar samt manuell pulverlackering. Det är viktigt att du kan se helheten över hela lackeringsflödet och är flexibel kring arbetsuppgifterna. Vi ser gärna att du aktivt deltar i förbättrings- och effektiviseringsarbete för att ständigt utveckla processerna och arbetsmiljön. Vi kommer att erbjuda internutbildning under den första tiden så inga förkunskaper om pulverlackering behövs men det är meriterande om du har erfarenhet av liknande industriarbete sedan tidigare. Tjänsten omfattar heltid dagtid, mån-tors 6.45-16.00, fre 6.00-13.30 Tveka inte på att höra av dig om du känner igen dig i beskrivningen ovan för mer information om tjänsten. Välkommen med din ansökan! Märk din ansökan med ” arbetsansökan line”. ___________________________________________________ Runlack Industrilackering är en av Skånes största legoytbehandlare. Vi erbjuder både våtlackering och pulverlackering. Vår vision är att vara den bästa partnern inom ytbehandling. Det jobbar vi för varje dag genom att arbeta nära och tillsammans med våra kunder. Genom att använda vår kompetens och erfarenhet till att hitta en lösning som passar deras krav. Det ger dig en högkvalitativ lösning just för dem - till rätt pris. Vi har en modern produktionsanläggning och utvecklar hela tiden våra processer för att säkra kvalitet samt bli effektivare. Hos oss är tempot högt, vi är ett sammansvetsat gäng som varje dag gör vårt yttersta för att serva våra kunder. Vi lägger stor vikt vid våra medarbetares trivsel och delaktighet. Varje år hittar vi på ett antal aktiviteter både på och utanför jobb med fokus på teambuilding. Idag arbetar 15 medarbetare i våra olika produktionsprocesser.

14 februari 2024
Sista ansökan:
15 mars 2024
Industrilackerare LMV industri AB

* LMV Industri AB köptes 1997 av Thomas och Benny Jansson, företagets namn var tidigare Silverdalens Mekaniska Verkstads AB (SMV) och tillverkade den välkända SMV trucken. Detta företaget var således bakgrunden till nuvarande Konecranes Lifttrucks AB som numera är största enskilda kund hos LMV Industri AB Sedan 1997 har det skett stora förändringar i Lönneberga, lokalerna har byggts ut med två nya hallar med måtten 66 x 25 m resp. 30 x 25 m och med en lyfthöjd på ca 10 m. Företaget har ca 35 anställda och arbetar idag med ren legoproduktion till ett flertal olika kunder. Exempel på produkter är maskinstativ, produkter till stålverksindustrin, tyngre fordonsindustri (truckar), sågverksindustrin, olika former av specialstativ för materialhantering (enligt kundens önskemål) m.m. Om tjänsten Denna tjänst är en hyrrekrytering via Montico där LMV Industri AB har som ambition att erbjuda en anställning direkt hos sig efter en tids inhyrning. Arbetsbeskrivning Du kommer att jobba som industrilackerare. Därför ställs det höga krav att man är en erfaren lackerare. I arbetsuppgifterna ingår även spackling slipning och maskering. Meriterande om man har truckkort då lyft kan förekomma. Vi söker dig som Är van vid att arbeta självständigt och driva ditt eget arbete framåt. För dig är ett gott samarbete och att vara en god kollega viktigt då detta skapar en positiv arbetsmiljö. Krav för tjänsten: Erfarenhet inom industrilackering. Noggrannhet och kvalitetsmeden. Stark arbetsmoral och förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i team. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Körkort. Tjänsten är förlagd på dagtid, måndag-fredag. Vidare så delar du Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar. Om du är intresserad av att bli en del av vårt team och tror att du har rätt kompetens och erfarenhet, skicka din ansökan inklusive CV och personligt brev.

13 februari 2024
Sista ansökan:
14 mars 2024
Industrilackerare

KM Lack AB är ett familjeföretag som startades 1989 av nuvarande ägaren Kaj Munther. Företaget har idag 11 anställda som arbetar på våra två avdelningar; industrilackering samt personbilslackering/skadelackering. Vi behöver nu utöka personalstyrkan på industrilackeringen och söker dig som kan arbeta självständigt, är punktlig, driven och händig. Ditt arbete kommer att bestå av att maskera, slipa och lackera hjullastare samt diverse detaljer. Viss blästring kan förekomma. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb in med din ansökan.

12 februari 2024
Sista ansökan:
12 mars 2024
Lackerare sökes till expansivt produktionsbolag

Eurostair är ett familjeföretag som grundades 1992 i Karlstads kommun. Då bedrevs försäljning av olika stålprodukter för den nordiska marknaden. Sedan 1997 tillverkar vi och säljer spiraltrappor, raka trappor, modulramper och gallerdurk i höghållfast stål för både inomhus- och utomhusanvändning. Vi drivs av ständig produktutveckling med design och funktion i fokus och är mycket stolta över kvaliteten vi levererar. Kundens behov står i centrum hos oss och vi är specialister på leveranser av kundanpassade lösningar. Idag är vi en av de ledande tillverkarna av spiraltrappor i Skandinavien och vi ökar hela tiden våra marknadsandelar i norra Europa. På Eurostair gillar vi utmaningar. Ingenting borde vara omöjligt. Tillsammans med våra kunder vill vi ge kunskapen och produkterna med det lilla extra för att leverera bästa möjliga lösning. Vi söker nu efter en industrilackerare till vår nya pulverlackanläggning i Säffle. I ditt arbete kommer du att arbeta med industrilackering där du pulverlackar ståltrappor för inomhus-och utomhusbruk. Du kommer även vara ett stöd för vår logistikavdelning och emballera och packa lackade produkter inför leverans ut till slutkund. Vi söker dig som: - har minst 1-2 års erfarenhet av industrilackering med pulverlack. - har en högskoleutbildning, yrkeshögskola eller annan likvärdig utbildning - trivs med ett fysiskt arbete och att arbeta självständigt men även i grupp - har en förmåga att hålla många bollar i luften, har lätt att förstå flöden och arbetssätt. - är lösningsorienterad och har ett öga för kvalitet i alla led. - innehar truckkort och tidigare erfarenhet av att köra truck. Det är meriterande om du har teknisk förståelse och kan läsa ritningar. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv och ordningsam. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och har kollektivavtal. Arbetstider är dagtid: 07.00-16.00 Hos oss får du arbeta i moderna lokaler med modern utrustning tillsammans med drivna kollegor.

12 februari 2024
Sista ansökan:
27 mars 2024