Saneringsarbetare

Sök bland 40 lediga jobb som Saneringsarbetare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Rivnings- och saneringstekniker med erfarenhet sökes

Din bakgrundDu som söker har tidigare erfarenhet inom sanering, rivning, rengöring eller motsvarande och som ta ett nytt steg i din karriär. Viktigt att du är en social och utåtriktad person som trivs att arbeta ute på fält med kollegor. Du har god fysisk form då arbetet kan innehålla tunga lyft. Kompetenskrav- B-körkort- Du kan kommunicera och göra dig förstådd på svenska, kan du fler språk är det meriterande. ArbetsuppgifterDu kommer att arbeta som rivning- och saneringstekniker ute hos våra kunder runt om Göteborg. Arbetet kommer främst ske ute på fält med att utföra olika typer av uppdrag inom rivning & sanering efter olyckan vart framme. KundföretagFöretaget är ledande aktör i branschen. UrvalVi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Skicka därför in din ansökan redan idag!

21 maj 2024
Sista ansökan:
7 juni 2024
Saneringsarbetare - Restaurang och storkök

Vi söker en medarbetare som kommer att arbeta hos oss på Livsmedelsstädarna. Du kommer att arbeta som saneringsarbetare ute hos våra kunder var saneringsarbetet sköts. Du kommer att arbeta inom restaurangbranschen och det är viktigt att du förstår hur viktigt det är med hygien. Vi ser gärna att du har erfarenhet av restaurangbranchen i någon form. Arbetsuppgifter: Rengöring av arbetsbänkar, redskap, maskiner och arbetsytor Desinficering av arbetsbänkar, redskap, maskiner och arbetsytor Djuprengöring av restaurangkök Specialsanering av restaurangkök med het ånga enligt schema Kontroll av utfört arbete med ATP-mätningar samt rapportering till arbetsledare För uppdraget krävs att du är serviceinriktad, flexibel, självständig, strukturerad, stresstålig, engagerad och lösningsfokuserad. Självklart har du en positiv människosyn och är genuint intresserad av att öka kvaliteten för våra kunder och vår personal. Som personal är du driftig, engagerad och har en god social förmåga. Du trivs med att arbeta både enskilt och i grupp samt bidrar du gärna med god stämning och öppenhet gentemot dina kollegor. Vidare har du även ett gott ordningssinne och arbetar strukturerat. En god flexibilitet är också önskvärt då arbetsuppgifterna är av varierad karaktär. Livsmedelsstädarna är ett familjeföretag som grundades i Malmö år 2008. Huvudinriktningen är industrisanering och specialstäd, ett område som vi har stor erfarenhet av. Företagets verksamhetsidé är att erbjuda våra kunder tjänster av absolut högsta kvalité till ett konkurrenskraftigt pris. Våra kunder finns i södra Sverige och främst inom livsmedelsbranchen. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

17 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
C-chaufför till sopkärlstvätt

Klottrets Fiende No 1söker nu duktiga saneringstekniker för att tvätta sopkärl och soprum till olika kunder runtom Skåne (och stundtals även utanför).Hos oss kommer du jobba huvudsakligen med tvättning av sopkärl- och soprum med specialbyggda lastbilar. Vid intresse kan det på längre siktfinnas möjlighet att lära sig företagets andratjänster; såsom klottersanering men även fasad- och taktvätt, garagestädning, snöskottning och mycket mera. Vi är ett litet till medelstortföretag med ca 30 anställda fördelat på fyra kontor,med härlig stämning och stundtals gränsöverskridande arbetsuppgifter. Arbetstiderna kommer antingen vara 1) måndag-fredag ca 05.30-13, 2)måndag-fredag ca 13-21 eller 3) tisdag-fredag 06-17. Kvalifikationer B &C-körkort God svenska i tal och skrift God lokalkännedom God fysik då arbetet är fysiskt ansträngande Kan arbeta under egen ansvar och upprätthålla ordning och reda Positiv och noggrann Meriterande Tidigareerfarenhet från renhållnings- ellersaneringsbranschen Utbildningen ”Arbete på Väg”, "YKB" m.fl. Urval och intervjuer sker löpande. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

17 maj 2024
Sista ansökan:
3 november 2024
Jourtekniker till Ocab i Stockholm!

Tjänstebeskrivning & erbjudande Har du tidigare erfarenhet från en praktisk roll så som fastighetsskötare eller tekniker eller liknande bakgrund och är på jakt efter ett nytt arbete? Har du dessutom möjlighet att arbeta beredskap på kvällar, nätter och helger? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som jourtekniker till Ocab i Stockholm! Som jourtekniker kommer du att ligga i beredskap med Ocabs jourbil hemifrån varannan vecka och vara beredd att åka ut på jourärenden från fredag till nästkommande fredag. Dessa jourärenden kan vara allt från vattenskador till bränder där du hjälper till efter behov. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att installera avfuktare, klottersanering, bygga skalskydd och enklare rivningsarbeten där verktyg och maskiner kan förekomma. Du kommer att jobba en vecka fredag-fredag för att sedan vara ledig en hel vecka. När det inte finns några jourärenden är du beredd hemma för att snabbt kunna åka ut på de ärenden som uppkommer. Personprofil Vi söker dig som är kundorienterad och har en god förståelse av servicebranschen. Har du tidigare erfarenhet av att jobba fastighetsskötare eller vaktmästare eller liknande och har materialförståelse samt maskinvana är det mycket meriterande. För att lyckas i rollen krävs vidare: • Mycket goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt • Körkort B • Vana av att jobba digitalt Tydlighet och noggrannhet är något som eftersträvas och vi ser gärna att du har ett personligt driv som speglar av sig på övriga verksamheten. Som person är du serviceminded och tycker att god kvalité är viktigt i ditt dagliga arbete. I rollen som jourtekniker är det även viktigt att du är engagerad, positiv och noggrann. Övrigt Start: Omgående enligt överenskommelse Arbetstid: Jourtider fredag-fredag varannan vecka Plats: Du utgår hemifrån och kommer främst vara prioriterad på ärenden i Söderort Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos Ocab. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig denna roll. Välkommen med din ansökan! Företagspresentation Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framför allt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri.

16 maj 2024
Sista ansökan:
7 juni 2024
Sanerare/Extra/Älvsjö

Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund – det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helger eller håltimmar – allt för att vi ska ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Vi ser gärna att du som studerar och söker denna tjänst är inskriven på längre studier och att du minst har ett år kvar av dina studier. Om oss aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher – bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Vad vi kan erbjuda dig Att arbeta hos oss innebär att du erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en bredare arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vad vi söker hos dig Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det även möjlighet att prova på olika typer av arbeten, bl a inom lager, sanering, montering, grovarbete och rivning. För att du skall kunna bli anställd som extra personal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alt försörja dig på annan huvudsaklig sysselsättning, tex ett annat deltidsarbete. Dina arbetsuppgifter Just nu söker vi för kunds räkning tolv st personer som kommer arbeta med klottersanering. Arbetet utförs oftast ute hos våra kunders kunder, varpå en vilja att ge ett gott bemötande och en servicelagd inställning är en förutsättning. Arbetet inkluderar tunga lyft, självständigt arbete och runtåkning till olika arbetsplatser.

15 maj 2024
Sista ansökan:
14 juni 2024
Sanerare/Extra/Älvsjö

Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund – det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helger eller håltimmar – allt för att vi ska ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Vi ser gärna att du som studerar och söker denna tjänst är inskriven på längre studier och att du minst har ett år kvar av dina studier. Om oss aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher – bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Vad vi kan erbjuda dig Att arbeta hos oss innebär att du erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en bredare arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vad vi söker hos dig Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det även möjlighet att prova på olika typer av arbeten, bl a inom lager, sanering, montering, grovarbete och rivning. För att du skall kunna bli anställd som extra personal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alt försörja dig på annan huvudsaklig sysselsättning, tex ett annat deltidsarbete. Dina arbetsuppgifter Just nu söker vi för kunds räkning tolv st personer som kommer arbeta med klottersanering. Arbetet utförs oftast ute hos våra kunders kunder, varpå en vilja att ge ett gott bemötande och en servicelagd inställning är en förutsättning. Arbetet inkluderar tunga lyft, självständigt arbete och runtåkning till olika arbetsplatser.

14 maj 2024
Sista ansökan:
13 juni 2024
Sanerare/Extra/Farsta

Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund – det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helger eller håltimmar – allt för att vi ska ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Vi ser gärna att du som studerar och söker denna tjänst är inskriven på längre studier och att du minst har ett år kvar av dina studier. Om oss aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher – bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Vad vi kan erbjuda dig Att arbeta hos oss innebär att du erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en bredare arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vad vi söker hos dig Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det även möjlighet att prova på olika typer av arbeten, bl a inom lager, sanering, montering, grovarbete och rivning. För att du skall kunna bli anställd som extra personal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alt försörja dig på annan huvudsaklig sysselsättning, tex ett annat deltidsarbete. Dina arbetsuppgifter Just nu söker vi för kunds räkning fyra st personer som kommer arbeta med vattenskador. Arbetet utförs oftast ute hos våra kunders kunder, varpå en vilja att ge ett gott bemötande och en servicelagd inställning är en förutsättning. Arbetet inkluderar tunga lyft, självständigt arbete och runtåkning till olika arbetsplatser. Viktigt för denna tjänst är att du som söker har en bra fysik då det förkommer väldigt mycket tunga lyft.

14 maj 2024
Sista ansökan:
13 juni 2024
Sanerare/Extra/Huddinge

Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund – det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helger eller håltimmar – allt för att vi ska ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Vi ser gärna att du som studerar och söker denna tjänst är inskriven på längre studier och att du minst har ett år kvar av dina studier. Om oss aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher – bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Vad vi kan erbjuda dig Att arbeta hos oss innebär att du erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en bredare arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vad vi söker hos dig Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det även möjlighet att prova på olika typer av arbeten, bl a inom lager, sanering, montering, grovarbete och rivning. För att du skall kunna bli anställd som extra personal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alt försörja dig på annan huvudsaklig sysselsättning, tex ett annat deltidsarbete. Dina arbetsuppgifter Just nu söker vi för kunds räkning fyra st personer som kommer arbeta med vattenskador. Arbetet utförs oftast ute hos våra kunders kunder, varpå en vilja att ge ett gott bemötande och en servicelagd inställning är en förutsättning. Arbetet inkluderar tunga lyft, självständigt arbete och runtåkning till olika arbetsplatser. Viktigt för denna tjänst är att du som söker har en bra fysik då det förkommer väldigt mycket tunga lyft.

14 maj 2024
Sista ansökan:
13 juni 2024
Jourtekniker till Ocab i Stockholm!

Tjänstebeskrivning & erbjudande Har du tidigare erfarenhet från en praktisk roll så som fastighetsskötare eller tekniker eller liknande bakgrund och är på jakt efter ett nytt arbete? Har du dessutom möjlighet att arbeta beredskap på kvällar, nätter och helger? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som jourtekniker till Ocab i Stockholm! Som jourtekniker kommer du att ligga i beredskap med Ocabs jourbil hemifrån varannan vecka och vara beredd att åka ut på jourärenden från fredag till nästkommande fredag. Dessa jourärenden kan vara allt från vattenskador till bränder där du hjälper till efter behov. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att installera avfuktare, klottersanering, bygga skalskydd och enklare rivningsarbeten där verktyg och maskiner kan förekomma. Du kommer att jobba en vecka fredag-fredag för att sedan vara ledig en hel vecka. När det inte finns några jourärenden är du beredd hemma för att snabbt kunna åka ut på de ärenden som uppkommer. Personprofil Vi söker dig som är kundorienterad och har en god förståelse av servicebranschen. Har du tidigare erfarenhet av att jobba fastighetsskötare eller vaktmästare eller liknande och har materialförståelse samt maskinvana är det mycket meriterande. För att lyckas i rollen krävs vidare: • Mycket goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt • Körkort B • Vana av att jobba digitalt Tydlighet och noggrannhet är något som eftersträvas och vi ser gärna att du har ett personligt driv som speglar av sig på övriga verksamheten. Som person är du serviceminded och tycker att god kvalité är viktigt i ditt dagliga arbete. I rollen som jourtekniker är det även viktigt att du är engagerad, positiv och noggrann. Övrigt Start: Omgående enligt överenskommelse Arbetstid: Jourtider fredag-fredag varannan vecka Plats: Du utgår hemifrån och kommer främst vara prioriterad på ärenden i Söderort Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos Ocab. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig denna roll. Välkommen med din ansökan! Företagspresentation Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framför allt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri.

14 maj 2024
Sista ansökan:
7 juni 2024
Sanerare

Håltagning Sanering Fuktteknik i Sverige AB (HSF) är ett serviceföretag som främst utför tjänster mot fastighetsbolag direkt eller i samarbete med andra företag i Byggbranschen. Vi kommer in efter fukt och brandskador eller utför planerade ombyggnationer/förbättringsåtgärder. Vi söker dig som är positiv, ordningsam och noggrann och trivs i ett tajt team där alla hjälps åt. Vi söker främst kollegor som har flerårig erfarenhet och relevant utbildning men stor vikt läggs vid personlig lämplighet och för rätt person finns möjlighet till utbildning inom tjänsten. Som saneringstekniker hos HSF utför du alla typer av saneringar. Du ingår i ett team med erfarna kollegor inom andra specialområden så som håltagare, fukttekniker och rivningstekniker där det även förekommer andra arbetsuppgifter främst inom lättrivning.

10 maj 2024
Sista ansökan:
9 juni 2024