VVS-montör

Sök bland 46 lediga jobb som VVS-montör och börja ditt nya yrkesliv idag!

Branschlegitimerad Rörmokare/ VVS-montör

Vi på Partille VVS söker dig som är kunnig och erfaren VVS-montör till Göteborg med omnejd. Vi ser att du som söker har flera års erfarenhet av yrket och känner dig bekväm i rollen som VVS-montör. Du skall vara lösningsorienterad, tycker om att arbeta strukturerat med god ordning, du har yrkescertifikat och är självgående. Du som söker är serviceinriktad och har en hög yrkesstolthet! Start: Omgående Arbetstider: Vardagar, dagtid. Arbetsgrad: Heltid 100% Krav: Branschlegitimation Du som söker behärskar svenska i tal och skrift, andra språk är meriterande. Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan nu! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

21 april 2024
Sista ansökan:
21 maj 2024
Rörmontör

Nu söker vi flera duktiga rörmontörer till LRV AB som har sin bas i nya fina lokaler i Ekobackens företagsby på Värmdö. Vi utför alla typer av tjänster gällande VVS och värmepumpar m.m. Jobbet är flexibelt och vi verkar i huvudsak inom stor-Stockholm. Vi har även VVS-Båten som erbjuder allehanda rörjobb i Sthlms skärgård. Du ska vara certifierad vvs-montör och vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet. B-körkort är ett krav. Säker vatten är ett + Vill du bli en i teamet och känner att du har det vi söker så skicka oss gärna en arbetsansökan så berättar vi mer.

19 april 2024
Sista ansökan:
19 maj 2024
TermoRör söker en Montör

Termorör startade år 2007 med bara tre av oss. Nu, efter en period och en del slit, är vi hela 17 personer i vårt lag. Men vet du vad? Nu harvi fått fler kunder på kroken och behöver bredda vårt team för att klara av att ge dem den service de förtjänar. Dagen hos oss på Termorör kickar igång med att du tar tag i jobbet hemifrån efter att du fått en arbetsorder. Det kan handla om allt från mindre entreprenader till serviceuppdrag. I vårt bolag finns det gott om möjligheter att utvecklas om man visar framfötterna. Arbetsuppgifterna är varierade och du får chansen att växa med oss. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp, vilket ger dig en mångsidig arbetsmiljö att trivas och utvecklas i. Som Montör kommer du bland annat att: Sedvanliga arbetsuppgifter som en certifierad VVS:are. Arbeta som montör på mindre entreprenader såsom kontorsutrymmen, lägenheter, brandskador och försäkringsärenden. Arbeta med diverseserviceuppdrag åt både privatpersoner och företag. Krav: VVS-certifikat. B-körkort. Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Vi kommer även att begärautdrag ur belastningsregistret. Vi söker dig som: Är självgående och tar eget ansvar; för att du förväntas kunna arbeta ensam i vissa projekt. Har en positiv attityd och hög arbetsmoral; eftersom det är något som alla på företaget har gemensamt. Har förmågan att gå den extra milen; för vi tror på att belöna det lilla extra engagemanget med något extra tillbaka. Meriterande om du har: Erfarenhet inom el. Heta arbeten. Kunskaper i ytterligare språk utöver svenska. Certifiering inom säker vatten. Liftkort. Övrigt:Start: OmgåendeArbetstider: 7-16Placering: Skyttbrink, TumbaAnställningsform:Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställningAnsökan:Skicka ansökan här! Rekryteringengörs i samarbete med Tillväxt Botkyrka.Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.

18 april 2024
Sista ansökan:
5 oktober 2024
Vi söker VVS-montörer till Stockholmsområdet!

Nu söker vi förstärkning till vårt team i Stockholm! Arbetsuppgifter: Som VVS-montör hos GG Rörteknik är det varierande arbetsuppgifter som montering, installationsarbete, felsökning samt reparation inom VVS. Vi söker dig som är samarbetsvillig och kan jobba självständigt, samtidigt som du har ett ansvar över att planera din arbetsdag. Vi söker dig som är: Självgående B-körkort Har minst 2 års erfarenhet inom VVS Känner du att du är rätt person för jobbet och vill bli en del av GG rörteknik, samt förstärka vårt team är du välkommen med ditt CV och personliga brev.

18 april 2024
Sista ansökan:
18 maj 2024
Rörmokare / VVS Tekniker till Allklimat

Allklimat är specialiserade på inomhusklimat, energieffektivisering och har mer än 40 års erfarenhet av branschen. Detta omfattar även data- och produktionsmiljöer. Vi erbjuder ett av marknadens bredaste produktsortiment från ledande leverantörer inom kyla, värmepumpar, luftrening och luftbefuktning. Allklimat är märkesoberoende. Vårt erbjudande omfattar projektering, installation av värmepumpar och klimatanläggningar, service och finansiering samt korttidsuthyrning av samtliga produkter. Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt besök där vi kan titta på lösningar utifrån dina behov och önskemål. Arbetsuppgifter: Utföra installation, underhåll och reparation av VVS-system, inklusive rör, avlopp och värmesystem. Diagnostisera och lösa problem effektivt och snabbt. Säkerställa överensstämmelse med gällande VVS-standarder och föreskrifter. Arbeta självständigt och i team för att säkerställa att projekt slutförs inom tidsramen. Kvalifikationer: Fullföljd VVS-utbildning och relevant certifiering. B körkort, meriterande med BE kort Minst 3 års erfarenhet av arbete som VVS-tekniker/rörmokare. Erfarenhet av värmeinstallationer God förståelse för VVS-koder och standarder. Stark problemlösningsförmåga och noggrannhet. Flytande svenska i tal och skrift Det är meriterande om du även har Säker vatten - certifikat Heta arbeten och löd licens Fördelar med att ansluta till vårt team: Konkurrenskraftig lön och förmånspaket. Möjlighet till yrkesutveckling och vidareutbildning. Positiv och stöttande arbetsmiljö. Varierande och utmanande projekt. Vi söker dig som: Har erfarenhet av att arbeta med Värmepumpar, fjärrvärme och värmepannor Har erfarenhet av självständigt arbete och utförande för olika projekt hos kund. Är social, utåtriktad och inser värdet av att hålla kunden välinformerad Ser möjligheter istället för problem Tar ansvar och löser eventuella problem på ett professionellt och snabbt sätt Är flexibel, lyhörd och trivs med teamarbete Övrigt: Företaget är mån om sina anställda och erbjuder därför bl.a. Gymkort, naturligtvis under förutsättning att det nyttjas. Start: Omgående efter överenskommelse Arbetstider: Mån-Fre 07.30 - 16.00, (frivillig teamfrukost 06.30) Placering: Utgår från företagets lokaler på Jupitervägen 8 i Upplands Väsby Anställningsform: Heltid tillsvidare (ev. med 6 mån provanställning) Sista ansökningsdag: 2024-04-28 Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan. Pga teknikaliteter hos Arbetsförmedlingen står Tillväxt Väsbys partner Thread AB som arbetsgivare i annonsens faktatext längst ner på annonsen i platsbanken. Tjänsten som beskrivs ovan är hos den arbetsgivare som omnämns i ovanstående text och det är också de som blir din arbetsgivare om det blir du som får tjänsten. Arbetsgivaren får rekryteringsstöd av Tillväxt Väsby för att hitta just dig.

18 april 2024
Sista ansökan:
28 april 2024
Installationstekniker (VVS/HVAC)

Kenvue rekryterar för tillfället: Installationstekniker (VVS/HVAC) Den här befattningen lyder under Technical Utility Supervisor och är baserad i Helsingborg Vilka vi är At Kenvue, we realize the extraordinary power of everyday care. Built on over a century of heritage and rooted in science, we’re the house of iconic brands — including OTC brands such as NICORETTE®, IPREN®, LIVOSTIN®, IMODIUM®, PEPCID® and consumer health brands like NEUTROGENA®, LISTERINE®, NATUSAN®, PIZ BUIN® and o.b. ®. Our employees share a digital-first mindset, an approach to innovation grounded in deep human insights, and a commitment to continually earning a place for our products in consumers’ hearts and homes. The Kenvue site in Helsingborg, Sweden is the home of the strong and growing brand NICORETTE®, a global market leader in smoking cessation. In 2021 our production facility was recognized as a Lighthouse by World Economic Forum, marking us as a beacon in The Fourth Industrial Revolution. The Helsingborg site is one of the largest employers in the city of Helsingborg, and the business is divided in two separate departments: Operations, where we house our manufacturing activities and R & D, our global development center for excellence working in three therapeutic areas for selfcare treatments: Smoking Cessation, Digestive Health and Cough & Cold. For more information, click here Vad du kommer att göra Du kommer att vara en del av Kenvue Facilities, som ansvarar för Kenvues lokaler, idag kontorslokaler, labb samt produktion på Kenvue Campus i Helsingborg. Vi är ett prestigelöst team och arbetar tillsammans för att ge och bibehålla en hög intern servicenivå samt en mycket bra och stimulerande arbetsmiljö för Kenvues anställda. Avdelningen inom Kenvue Facilities som du kommer att tillhöra, ansvarar bland annat för tillsyn, drift och underhåll, skötsel, lokal och- anpassningsprojekt. Som Installationsingenjör/tekniker får du en stor variation i ditt dagliga arbete. Du kommer att tillhöra en del av driftorganisation som idag består av 6 personer och som ansvarar för den tekniska driften inklusive energi- och driftoptimering i våra fastigheter så att Kenvue fastigheter utvecklas i en positiv riktning. Huvudsakliga ansvarsområden Är en del av den dagliga driften av HVAC/Utilities-avdelningens aktiviteter såsom utrymmesplanering, konstruktion, underhåll av utrustning, maskiner, byggnader och HVAC/Utilities-relaterade media samt övervakning av HVAC-system. Stöder anläggning såväl som produktion i den dagliga hanteringen av HVAC/Utilities-system. Är involverad i det dagliga arbetet att ta fram löpande kostnadsbesparingar och hållbara investeringar samt att fastigheter lever upp till uppställda energi- och miljökrav Underhållsplanering av HVAC-system. Stöttar projektledare i tekniska projekt och anpassningar. Att ingå i en roterande jour grupp. Vad vi söker efter Som person är du positiv, energirik och ordningsam och för att trivas i rollen är det viktigt att du är serviceinriktad och tycker om variation i arbetet. Du är en skicklig kommunikatör med förmåga att anpassa din kommunikation till mottagaren. Du har stort intresse för hållbarhet och teknisk förvaltning samt installationer. Du är nyfiken, utvecklings- och lösningsorienterad och sätter kvalitet högt och är bra på att skapa goda relationer omkring dig. Vi ser att du har goda kunskaper inom VVS, fastighetsdrift samt goda erfarenheter från tekniska installationer, energioptimering och myndighetskrav. Du ska ha kunskap att kunna förstå systemtänket inom de olika HVAC systemen inom vår site. Kvalifikationer som krävs Flera års erfarenhet från fastighetsbranschen eller inom installationledet Mertierande med erfarenhet utav projektering och/eller styr och regler Goda kunskaper i Office-paketet Körkort Talar och förstår obehindrat både svenska och engelska språket Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Vad du får ut av det Konkurrenskraftigt förmånspaket Betald semester Möjligheter till lärande och utveckling Resursgrupper för medarbetare Kenvue är stolta över att vara en arbetsgivare som erbjuder lika möjligheter för alla. Samtliga kvalificerade kandidater kommer att övervägas för anställning utan hänsyn till ras, hudfärg, religion, kön, sexuell läggning, könsidentitet, ålder, ursprung, eller skyddad veteranstatus och kommer inte att diskrimineras på grund av funktionsnedsättning.

17 april 2024
Sista ansökan:
17 maj 2024
Ventilationsmontör till THP Kleaa VVS AB

Gör skillnad som Ventilationsmontör hos THP Kleaa VVS AB! Är du en erfaren ventilationsmontör som letar efter nya utmaningar? Vill du bidra med din kompetens i ett företag där kvalitet och kundnöjdhet är av yttersta vikt? THP Kleaa VVS AB växer och söker nu en engagerad ventilationsmontör för att förstärka vårt team. Här får du möjligheten att arbeta i ett dynamiskt och framåtsträvande företag där ditt arbete spelar en central roll. Om oss: THP Kleaa VVS AB är ett ungt och ambitiöst företag beläget i Järfälla som specialiserar sig på VVS-tjänster av högsta kvalitet. Vi bygger vår framgång på att alltid sätta kunden i första rummet och leverera tjänster som överträffar förväntningarna. Nu erbjuder vi en spännande möjlighet att bli en del av vårt växande team. Ditt uppdrag: I rollen som ventilationsmontör kommer du att fokusera på installation, reparation och underhåll av ventilationssystem. Du kommer att arbeta nära våra kunder för att säkerställa att alla projekt genomförs med högsta professionalism och kvalitet. Vi söker dig som trivs i en roll där du kan arbeta självständigt, samtidigt som du är en viktig del av ett team. Vi söker dig som: Har relevant utbildning och erfarenhet av arbete som ventilationsmontör. Talar och skriver svenska flytande. Är serviceinriktad och har god förmåga att arbeta mot kunder. Innehar B-körkort. Vad vi erbjuder: Tillsvidareanställning på heltid med marknadsmässig lön. Förmåner såsom fri parkering och möjligheter till fortbildning. En plats i ett växande företag där din röst hörs och dina idéer värderas. Ansökan: Skicka din ansökan till [email protected] med rubriken ”Ventilationsmontör”. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Oksana Olsson på 076 321 8004. Ansök nu och ta steget mot en spännande framtid hos THP Kleaa VVS AB!

17 april 2024
Sista ansökan:
17 maj 2024
Drifttekniker till THP Kleaa VVS

Drifttekniker till THP Kleaa VVS AB THP Kleaa VVS AB söker Drifttekniker – Var med och forma framtiden! Vill du vara med och driva framgångar i ett växande företag där din expertis som drifttekniker kommer till sin rätt? THP Kleaa VVS AB expanderar och söker nu en driven och kvalificerad drifttekniker. Gå med i vårt team och bidra till att optimera och underhålla tekniska system för våra kunders bästa. Om THP Kleaa VVS AB: Vi är ett dynamiskt företag i Järfälla som erbjuder tjänster inom VVS med fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Vår affärsfilosofi bygger på att leverera förstklassiga tjänster som överträffar våra kunders förväntningar. Vi erbjuder nu en unik möjlighet för dig att bli en del av vårt professionella team. Din roll: Som drifttekniker kommer du att spela en central roll i att säkerställa att alla våra tekniska system fungerar optimalt. Ditt arbete innefattar övervakning, underhåll, och reparation av dessa system. Vi värdesätter teknisk skicklighet, noggrannhet och förmågan att lösa problem effektivt. Vi söker dig som: Har relevant utbildning och praktisk erfarenhet inom drift och underhåll av tekniska system. Behärskar svenska i både tal och skrift. Är ansvarsfull, noggrann och har ett proaktivt arbetssätt. Innehar B-körkort. Erbjudande: En tillsvidareanställning på heltid. Konkurrenskraftig lön baserad på erfarenhet och kompetens. Möjligheter till personlig och professionell utveckling. Ansök nu: Är du den drifttekniker vi söker? Skicka din ansökan till [email protected] med ämnesraden ”Drifttekniker”. För mer information, kontakta Oksana Olsson på 076 321 8004. Ta chansen att vara med och påverka i ett företag där din expertis värderas högt. Ansök idag!

17 april 2024
Sista ansökan:
17 maj 2024
Mätartekniker Fjärrvärme/Fjärrkyla/Gas

Visst är det viktigt med säkra och prisvärda energileveranser? Nu förstärker vi vårt team som jobbar med våra mätare och infrastruktur för mätvärdesinsamling. Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete där din arbetsinsats är viktigt för att säkerställa korrekta mätvärden för vår fakturering. Din uppgift Hos oss kommer du att jobba med hela Göteborg som ditt arbetsfält. Det här jobbet passar perfekt för dig som söker flexibilitet och trivs bra med ett fritt och omväxlande jobb som ställer krav på hög social förmåga där anpassningsbarhet och god samarbetsförmåga prioriteras. I din roll arbetar du med installation, service och underhåll på mätare och infrastruktur inom Göteborg Energis ansvarsområde.  Du kommer att ansvara för dina anslutnings- och mätutrustningsuppdrag. Ibland kommer du att jobba ensam och då krävs att du kan ta eget ansvar för att planera dina uppdrag och säkerställa ett effektivt utförande. Ibland jobbar du i grupp tillsammans med drivna och hjälpsamma kollegor, beroende på uppdrag. I uppgifterna ingår även att arbeta med felavhjälpning av mät- och kommunikationsutrustning liksom direkt kundstyrda uppdrag såsom till- och frånkopplingar av kundanläggningar. För att säkerställa våra mätvärden innebär arbetet också en del programmering av mätutrustning samt dokumentation och registrering av information. Ditt team Du kommer att tillhöra enheten Tekniker inom avdelningen Kundnära anläggningar. Kundnära anläggningar ansvarar för drift och underhåll av koncernens kundcentraler och mätare för fjärrvärme, gas och fjärrkyla. Avdelningen ansvarar för att installera, prova och underhålla mätare med tillhörande mätinfrastruktur för el, fjärrvärme, fjärrkyla, gas och energitjänster. Dessutom ingår ansvar för drift och underhåll av koncernens infrastruktur för laddning av elfordon och solceller på företagskunders tak. Avdelningen ansvarar även för utförande av koncernens energitjänstavtal. Inom enheten Tekniker är vi totalt 27 medarbetare varav 22 är mätartekniker. Enheten leds av https://www.linkedin.com/in/eddie-hallgren-a83938163/. Så här beskriver Eddie hur han ser på sitt uppdrag: - För mig är det viktigt att underlätta för mina medarbetare så att de har de bästa förutsättningarna för att göra ett bra jobb, trivas och utvecklas i sina roller. Jag har fokus på att vi tillsammans når våra mål och hela tiden utvecklar verksamheten. Din kompetens Vi söker dig med god samarbetsförmåga, som trivs med omväxling i din vardag och som ser lösningar där andra ser problem. För att trivas i rollen behöver du ha förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du kommer att vara vårt ansikte utåt genom att dagligen synas och finnas till hands för våra kunder och kollegor. Vi söker dig som har god datorvana, treårigt gymnasium eller en KY-utbildning inom relevant område. Alternativt arbetar du som elektriker eller vvs-montör/rörläggare idag. Arbetet kräver att du har B-auktorisation eller att vi bedömer att du har tillräcklig kompetens för att utföra elarbete. För att kunna förflytta dig smidigt mellan olika uppdrag behöver du ha B-körkort.  Göteborg Energi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och många av våra tjänster är säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vår arbetsplats Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi! Som anställd hos oss kan du räkna med en arbetsplats som är både spännande och utvecklande. Vi har förmåner som uppmuntrar till ett hållbart arbetsliv. Det ska vara tryggt att jobba med oss. Men det ska kännas roligt också. Hos oss har du goda möjligheter att växa på jobbet och utvecklas inom organisationen. Läs mer om vårt erbjudande på https://www.goteborgenergi.se/om-oss/jobba-med-oss . Vi tror på en arbetsplats med mångfald och jämställdhet. Medarbetare med olika erfarenheter utvecklar vår verksamhet! Styrkan i olikheter skapar framgång. Delar du våra värderingar och vill vara med och bidra till en inkluderande arbetsplats? Vi ser fram emot din ansökan!

17 april 2024
Sista ansökan:
8 maj 2024
Servicechef till Enwa Water Technology AB

Enwa Water Technology AB är en koncern med bolag i Sverige, Norge, Tyskland och England. Koncernen omsätter cirka 300 Mkr och antalet anställda uppgår till närmare 100 personer. Enwa Water Technology AB ingår i SKion Water Group och EnviroChemie GmbHs bolagsstruktur. Med nordiskt huvudkontor i Hisings Backa är Enwa Water Technology AB en ledande leverantör av vattenbehandling inom industri och VA. Vi levererar allt från projektering, systemlösningar och pilotanläggningar till unika produkter inom nästan alla former av vattenbehandling. Enwa Water Technology AB, med över 50 års erfarenhet i branschen och en stark marknadsposition inom  avsaltning och  på senare år vuxit inom bl.a. industri, vattenverk och sjukhus. Enwa Water Technology AB är inne i en kraftfull expansion inom vattenreningsindustrins olika marknadsområden. Läs mer https://enwa.se/ Arbetsbeskrivning - Nya och befintliga servicekunder. Du jobbar självständigt med att ta hand om våra servicekunder vilket kan innebära en del resor inom tjänsten. - Samarbete och kommunikation. Du har en naturlig förmåga att samarbeta på alla plan. Tydlig kommunikation är en naturlig del av vardagen. Som servicechef är du involverad i alla bolagets processer då du ansvarar för att hålla kunden nöjd genom hela produktens livslängd. - Rapportering. Du ingår i en väl sammansvetsad grupp med inriktning mot industri. Rapportering sker till landschef industri. Du ansvarar för att sätta upp och följa relevanta nyckeltal för en serviceverksamhet. Profil - Du trivs med ledarskapets olika delar och vill alltid utveckla individer och processer. - Noggrann, pålitlig, strukturerad och kommunikativ. - Du är handlingskraftig och inte rädd för att föreslå förbättringsåtgärder. - Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceverksamheter sedan tidigare och drivs av att etablera nya kontakter där du marknadsför bolaget och dess tjänster. - Vi ser gärna att du är analytisk och strategisk vilket kommer väl till användning för att hitta nya kunder och spännande affärer. - Du är lyhörd gentemot både medarbetare och övriga kontakter.  Kvalifikationer - Ledarskap från en serviceorganisation som utför arbete ute hos kund. - Relevant utbildning inom maskin, kemi eller process. - Flera års yrkeserfarenhet inom något av ovanstående områden med service som inriktning. - Erfarenhet av serviceförsäljning. - Förmåga att planera och organisera. - Kännedom om olika relevanta avtalsformer. - Noggrannhet och ansvarstagande. - Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift, tyska är meriterande.  Vi erbjuder dig? Enwa Water Technology AB erbjuder dig ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med intressant teknik inom miljö och vattenrening - en riktig framtidsbransch! Här finns många duktiga och härliga kollegor att samverka med i ett positivt företagsklimat. Känner igen dig i beskrivningen av rollen och företaget? Då ska du definitivt söka tjänsten.  Om du dessutom uppskattar olika former av sociala aktiviteter tillsammans med dina kollegor så är du definitivt en av oss! Ansökan och kontakt Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Hisings Backa. Tillträde enligt överenskommelse. Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 5 maj.  Urval och intervjuer kommer ske löpande.  För frågor angående tjänsten vänligen kontakta:  Stefan Hansen  Landschef industri 0734 24 47 00 [email protected] All kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes.

17 april 2024
Sista ansökan:
6 maj 2024