Lediga sommarjobb i Göteborg

Här kan du söka totalt 66 lediga sommarjobb i Göteborg hitta ditt nästa feriejobb här

cloud engineer

Arbetsbeskrivning Vi söker en erfaren och motiverad Cloud Computing Specialist som vill vara en del av vårt dynamiska team inom fordonsindustrin. Hos oss kommer du att arbeta med den senaste tekniken och bidra till att utveckla framtidens fordonslösningar. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och har en passion för molnteknologi, vill vi höra från dig! Randstad Digital är din karriärpartner inom IT och digital transformation. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Som din karriärpartner tillämpar vi vår talangcentrerade strategi som sätter din utveckling i fokus, vilket hjälper dig att uppnå din fulla potential och öppnar upp för nya spännande karriärmöjligheter. Ansök senast 2024-08-29 på www.randstad.se. Har du frågor, kontakta [email protected] eller [email protected]. För oss är det viktigt att all kompetens och färdigheter på arbetsmarknaden tas tillvara. Vi välkomnar alla sökande och strävar efter mångfald. Observera att du behöver vara tillgänglig inom 1 till 2 månader. Intervjuer och återkoppling kommer ske mellan 33-v.34. Ansvarsområden Utföra tekniska uppgifter kopplade till vår molnstrategi Designa molnmjukvara och system, samt implementera och underhålla dem Arbeta med och ha erfarenhet av olika molnplattformar Kvalifikationer Bakgrund inom IT eller mjukvaruutveckling Minst 5 års erfarenhet inom området Erfarenhet av AWS och/eller Azure eller Google Cloud Platform Erfarenhet av Docker-containrar och Kubernetes Kunskap i att skriva infrastrukturkod med verktyg som Terraform eller CloudFormation Användning av automatiseringsverktyg för konfigurationshantering och applikationsdistribution Erfarenhet av HTTP API och webb ramverk Förståelse för systemarkitektur Programmeringskunskaper i Python och shell-skript Kunskap om REST och WebSocket API samt webb ramverk Om företaget Randstad På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

12 juli 2024
Sista ansökan:
29 augusti 2024
Embedded software engineer

Arbetsbeskrivning Vi söker nu efter en Embedded software engineer för ett nytt uppdrag inom fordonsindustrin. Som konsult hos oss på Randstad Digital får du en konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtal. Din konsultchef finns alltid där för dig och säkerställer att du får varierande och utvecklande uppdrag hos olika företag, inom olika branscher. På Randstad Digital är din personliga utveckling i fokus och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. Ansök senast 2024-08-29 på www.randstad.se. Har du frågor, kontakta [email protected] eller [email protected]. För oss är det viktigt att all kompetens och färdigheter på arbetsmarknaden tas tillvara. Vi välkomnar alla sökande och strävar efter mångfald. Observera att du behöver vara tillgänglig inom 1 till 2 månader. Intervjuer och återkoppling kommer ske mellan v.33-v.34. I rollen kommer du att vara en del av ett litet team som leder introduktionen av maskininlärning i våra produkter, tjänster och ingenjörssystem. Du arbetar agilt med fokus på att visa upp implementerade resultat. Du interagerar med andra utvecklingsteam och hjälper dem att konfigurera och träna maskininlärningsplattformen för deras tillämpningar. Ser framemot din ansökan! Ansvarsområden Samla in och förbereda dataset, modellering, träning och driftsättning. Förbättra plattformen samarbeta med personer från olika tillämpningsområden för att hjälpa dem att konfigurera och träna modellen för deras behov. Vi söker dig som har ett nyfiket sinne för framtiden och samtidigt är medveten om dagens utmaningar. Du är en ansvarstagande lagspelare som gillar att samarbeta för att nå gemensamma mål. Du ser möjligheter och är redo att ta initiativ och agera på dem. Med en stark grund i maskininlärning och mjukvaruutveckling är du flexibel och kan arbeta med en mängd olika uppgifter inom olika tillämpningsområden. Kvalifikationer MSc i Data Science, Datorvetenskap, Mjukvaruutveckling eller liknande. Duktig på programmering (helst Python). Vana att arbeta i en Linux-miljö. Bekant med klassisk maskininlärning och djupinlärning. Goda muntliga och skriftliga kommunikationsfärdigheter på engelska. En social person som älskar att samarbeta och bygga relationer. Om företaget Randstad På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

12 juli 2024
Sista ansökan:
10 oktober 2024
Backend developer

Arbetsbeskrivning Är du en passionerad backend-utvecklare som brinner för att skapa innovativa lösningar inom fordonsindustrin? Vill du arbeta i en dynamisk och framåtblickande miljö där dina idéer och din expertis värderas högt? Då kan denna tjänst vara perfekt för dig! Randstad Digital är din karriärpartner inom IT och digital transformation. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Som din karriärpartner tillämpar vi vår talangcentrerade strategi som sätter din utveckling i fokus, vilket hjälper dig att uppnå din fulla potential och öppnar upp för nya spännande karriärmöjligheter.  Ansök senast 2024-08-29 på www.randstad.se. Har du frågor, kontakta [email protected] eller [email protected]. För oss är det viktigt att all kompetens och färdigheter på arbetsmarknaden tas tillvara. Vi välkomnar alla sökande och strävar efter mångfald. Observera att du behöver vara tillgänglig inom 1 till 2 månader. Intervjuer och återkoppling kommer ske mellan v33-v34. Ansvarsområden Djupdyka i ett eller flera av våra verktyg för att förstå och översätta användarbeteende och forskning till konkreta funktioner. Arbeta agilt. Nära samarbete med våra intressenter för att förvandla en användarberättelse till verklighet. Innovativt samarbete med dina kollegor för att designa sammanhängande, sömlösa och intuitiva toppmoderna användarupplevelser för våra kunder. Nära samarbete med DevOps-experter. Samarbeta med back- och front-end utvecklare för att förbättra prestanda, stabilitet och användbarhet i våra verktyg. Hålla dig uppdaterad om nya teknologier. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av: Erfarenhet av C# .NET Erfarenhet av ASP .NET Core Erfarenhet av Typescript/Javascript (meriterande) Erfarenhet av Mongo DB/Postgres DB Kunskap i TDD (önskvärt) Erfarenhet av att arbeta med Windows operativsystem Erfarenhet av Scrum och DevOps Erfarenhet av verktyg som Visual Studio 2022/Visual Studio Code, GIT, och SonarQube eller liknande kodtäckningsverktyg (meriterande) Vi ser fram emot din ansökan och att få veta mer om hur du kan bidra till vårt team och våra spännande projekt inom fordonsindustrin! Om företaget Randstad På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

12 juli 2024
Sista ansökan:
29 augusti 2024
Servicetekniker

Arbetsbeskrivning Nu söker vi en servicetekniker till NMH Packaging i Älvängen, Göteborg! Är du serviceinriktad, teknisk kunnig och vill bli en del av ett ledande företag inom förpackningsindustrin? Då kan detta vara jobbet för dig! NMH Packaging erbjuder en spännande och varierande tjänst i ett växande företag där du har goda möjligheter till personlig utveckling och vidareutbildning! Majoriteten av ditt arbete kommer att utföras på plats hos oss i Älvängen, men resor inom landet förekommer (cirka 10-20 övernattningar per år). Arbetstider: Dagtid med viss möjlighet till flex. Ansvarsområden Som servicetekniker hos NMH Packaging kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa att förpackningsmaskinerna fungerar optimalt och möter kundernas höga krav. Du kommer att arbeta både med förebyggande underhåll och akuta reparationer, samt bistå med teknisk support och rådgivning till kunder. Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat: Förebyggande underhåll och akutavhjälpande reparationer av förpackningsmaskiner. Teknisk support och rådgivning till kunder. Installation och uppstart av nya maskiner och system. Utbildning av kunder i användning och underhåll av utrustningen. Dokumentation av utfört arbete och tekniska rapporter. Kvalifikationer Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och mekanik och som har tidigare erfarenhet från en liknande roll. Vi värdesätter goda kunskaper i felsökning och reparation samt förmågan att arbeta både självständigt och i team. Som person är du lösningsorienterad, initiativtagande och trivs med variation i arbetet. Du kommer att arbeta nära kunderna och behöver därför trivas i det sociala och med att bygga långsiktiga kundrelationer.  Krav för tjänsten: teknisk utbildning inom mekanik, elektronik eller motsvarande område. Du bör ha erfarenhet av arbete med service och underhåll av maskiner, gärna med inriktning på förpackningsindustrin.  Erfarenhet av att tyda el-scheman. Goda kunskaper i felsökning och reparation samt förmågan att arbeta både självständigt och i team. Goda kunskaper i svenska och engelska B- körkort (manuell) Om företaget NMH Packaging AB NMH Packaging AB är ett ledande företag inom förpackningsindustrin i sitt område, med ett särskilt fokus på lastsäkring av pallar. Med över 30 års erfarenhet har vi byggt upp en stark position som en pålitlig och innovativ partner för många av Europas största företag inom branschen.

11 juli 2024
Sista ansökan:
31 augusti 2024
vikariat Lokalvårdare Gbg Nordstan,Partille,

Butiksstäd 3 dagara i veckan. Måndag, Onsdag, Fredag 5 timmar per dag Start omgående. vikariat veckor 28-32 Kan leda till fortsatt anställning Tristar Clean AB Erbjuder kundunika lösningar för alla branscher. Familjeägt företag med huvudkontoret i Vänersborg ca 100 anställda med kunder i hela södra Sverige. Från Västerås till Malmö. Tjänster vi erbjuder: hemstäd, flyttstäd, företagsstäd, golvård, fönsterputs, frukt och material leveranser, uthyrning av entrémattor och kaffe maskiner. Vill du läsa mer om oss gå till: http://www.tristarab.se Söker ansvarsfulla medarbetare som lokalvårdare. Du är en gladlynt person som tycker om att städa och hålla ordning. Är noggrann, engagerad, lyhörd, ärlig samt har en hög servicenivå och stor ansvarskänsla. Du har blick för kvalitet och lätt för att kommunicera. Arbetet kan kräva högt tempo, varför du bör vara stresstålig, tycka om att arbeta självständigt, kunna planera, och ej vara rädd för förändringar i dagens arbete. Du ser möjligheter istället för problem. För att kunna läsa och förstå arbetsinstruktioner, säkerhetsdatablad samt kommunicera med våra kunder, skall du ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. SRY- el PRYL utbildning ses som en merit. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du skall: Vara bosatt i staden/orten. Detta kräver att du kan ta dig till de olika arbetsplatserna på egen hand. Mejla in foto, meritlista i form av vilka utbildningar och tidigare arbetsplatser. De ansökningar som inte är kompletta kommer ej att granskas. Tjänsten innebär att utföra daglig lokalvård som att torka golv, städa toaletter, lunch rum, kontor, putsa fönster, stor städning, hemstäd, flyttstäd, kontorsstädning, butiksstädning, trappstädning m.m. hos våra kunder.

11 juli 2024
Sista ansökan:
10 augusti 2024
Truckförare

Arbetsbeskrivning Vi söker nu personer som söker ett heltidsarbete på Volvo Cars RA.  Dina arbetsuppgifter kommer bestå av truckkörning på Volvo Cars reservdelslager. Du kommer köra skjutstativtruck, motsviktstruck och drag/flaktruck. Ingår även hantering av material som skall levereras ut till kund, i arbetsuppgiften ingår även plock samt pack. Du kommer arbeta i ett högt tempo och det är viktigt att du är stresstålig, noggrann, har ett säkerhetstänk såväl som ett starkt kvalitetstänk. Tjänsten kommer vara på heltid, där fast arbetsschema tillämpas. Dagsskift där arbetstiden är förlagd 06.30-15.12. Övertider kan förekomma. Ansvarsområden I rollen som truckförare kommer du att arbeta med att packa och plocka orders som ska skickas iväg till kund.  Se till att leveranserna uppnår till de kvalitetsmål som kunden efterfrågar. Hantera de radmål som är på respektive avdelning för utleverans. Kvalifikationer Krav Fullgjort gymnasieutbildning med godkända betyg i Svenska 1/a, Engelska 5/a, Matematik 1/a och Samhällskunskap 1/a eller motsvarande. Saknar du något av ovannämnda kriterier är du inte behörig att söka denna tjänst. B-körkort Förmåga att göra dig förstådd i tal och skrift i svenska och engelska Truckkort (A och B truck) TYA Meriterande Teknisk utbildning Tidigare arbetslivserfarenhet inom produktion och tillverkning samt logistik, gärna inom fordonsindustrin. Personliga Egenskaper Som person är du drivande och noggrann när det gäller säkerhet och kvalitet. Du är tekniskt intresserad, kan ta egna initiativ och är mån om att alltid göra ditt bästa. Du värdesätter gemenskap, laganda och ett utåtriktat och positivt förhållningssätt gentemot din omgivning. Innan en eventuell anställning kommer en bakgrundskontroll samt ett drogtest att genomföras. Du behöver kunna starta omgående för uppdrag, Om företaget Randstad På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

10 juli 2024
Sista ansökan:
8 oktober 2024
Embedded Software Application Engineer

Arbetsbeskrivning Är du redo att ta din karriär till nästa nivå inom en snabbt växande och dynamisk bransch? Vi inom fordonsindustrin söker en driven och kunnig person som vill vara med och forma framtidens tillverkningsprocesser inom det inbäddade mjukvaruområdet. Hos oss får du möjligheten att arbeta i ett globalt team där innovation och utveckling står i centrum. Som en del av vårt team kommer du att spela en avgörande roll i att säkra och förbättra våra processer för att möta morgondagens utmaningar. Randstad Digital är din karriärpartner inom IT och digital transformation. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Som din karriärpartner tillämpar vi vår talangcentrerade strategi som sätter din utveckling i fokus, vilket hjälper dig att uppnå din fulla potential och öppnar upp för nya spännande karriärmöjligheter. Ansök senast 2024-08-29 på www.randstad.se. Har du frågor, kontakta [email protected] eller [email protected]. För oss är det viktigt att all kompetens och färdigheter på arbetsmarknaden tas tillvara. Vi välkomnar alla sökande och strävar efter mångfald. Observera att du behöver vara tillgänglig inom 1 till 2 månader. Intervjuer och återkoppling kommer ske mellan v.33-v.34. Ansvarsområden Säkerställa och förbättra tillverkningsprocesser inom det inbäddade mjukvaruområdet Integrera cybersäkerhetsrelaterade krav i våra nominella processer Hantera verktyg och system för mjukvarunedladdning, kalibrering och monteringsverifiering Samarbeta med globala team för att driva innovation och utveckling Om du har den erfarenhet och kompetens vi söker och vill vara en del av ett växande och dynamiskt team, skicka in din ansökan idag! Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega som delar vår passion för innovation och kvalitet inom fordonsindustrin. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har minst 5 år av: erfarenhet av cybersäkerhet Erfarenhet av ISO-efterlevnad för tillverkning Kunskap inom inbäddad mjukvara Erfarenhet av AGILE-metodik Kunskap om ESW-verktyg och system Förståelse för tillverkningsprocesser Erfarenhet från fordonsindustrin Ambition att växa och lära som en lagspelare Social kompetens för arbete i globala team och nätverk Erfarenhet Embedded C Om företaget Randstad På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

10 juli 2024
Sista ansökan:
29 augusti 2024
Instrument engineer/technician in MedTech

Job description We at Randstad Life Sciences are currently looking for instrument engineers and/or technicians in the field of life science for future full-time consultant positions. Randstad Life Sciences is specialized in competences within Life Science. As a consultant you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Life Sciences, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities. The scope of the initial assignment varies depending on the client and the assignment. As this is an "open advertisement" to cover future assignments, we have not set yet an assignment length, but the average is approx. 6 months. You will acquire competencies necessary to perform independent work in an industrial environment. As an instrument engineer/technician you will be responsible for installing, monitoring, and maintaining control systems and machinery needed in a medical technology company.  Responsibilities Develop I/O Lists and Instrument Indexes Develop schematics, drawings, work instructions/method statements in accordance with best practice Preparation of instrumentation specifications  Develop Instrument data sheets and take responsibility of the complete and verification life cycle   Consult with clients, project team and contracts managers to develop a full understanding of technical requirements                                     Cooperation with internal and external stakeholders.   For us, it is important that all competence and skills in the labor market are given equal chances. We welcome all applicants and strive for diversity. Deadline 31 October - the selection process and interviews will be ongoing For more information: Please contact Meriem Echbarthi, [email protected]. Please note that applications sent through email will not be processed and deleted due to GDPR. Qualifications Academic degree in a relevant instrumentation Engineering discipline, preferably related with medical technologies Minimum of 2 years experience in a  company involved in delivering Instrumentation & Control (I&C) designs for the MedTech, Pharmaceutical and Life Science Sectors Ability to deliver automation and systems scopes of works and contribute to or develop functional specifications (FS) and user requirements specifications (URS) for these Excellent level of attention to detail and accuracy Good communication skills in both English and Swedish. Your personal qualities are important and to succeed as a consultant at Randstad Life Sciences, you need to be passionate about science, curious, well-organized and quality focused. You are a person with good communication skills who can easily work both individually and in teams, you have an open mindset with a flexible and adaptable approach. Moreover you are eager to learn and have a good ability to take initiative. Since the role involves close collaboration with colleagues and other stakeholders, you are comfortable reaching out to other people and can effectively build a network of personal relations. It is also important that you are open to try new roles and that you easily adapt to new situations. About the company Randstad At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

10 juli 2024
Sista ansökan:
1 november 2024
Manufacturing Tooling and Equipment Engineer

Arbetsbeskrivning Randstad Digital söker nu efter en erfaren Verktygs- och Utrustningsingenjör till fordonsindustrin. Rollen fokuserar på att designa och utveckla mekanisk utrustning och verktyg för användning i tillverkningsprocesser. Randstad Digital är din karriärpartner inom IT och digital transformation. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Som din karriärpartner tillämpar vi vår talangcentrerade strategi som sätter din utveckling i fokus, vilket hjälper dig att uppnå din fulla potential och öppnar upp för nya spännande karriärmöjligheter. Ansök senast 2024-08-29 på www.randstad.se. Har du frågor, kontakta [email protected] eller [email protected]. För oss är det viktigt att all kompetens och färdigheter på arbetsmarknaden tas tillvara. Vi välkomnar alla sökande och strävar efter mångfald. Observera att du behöver vara tillgänglig inom 1 till 2 månader. Intervjuer och återkoppling kommer ske mellan v.33-v.34. Ansvarsområden Forskning kring produktionsutrustningslösningar samt utveckling av nya eller modifiering av befintliga utrustningsdesigner Design, utveckling och implementering av mekanisk utrustning och verktyg (t.ex. maskiner, maskintillbehör, formar, mätinstrument, jiggar, fixturer, etc.) Övervakning av installation, drift och underhåll av utrustning och tillhörande processer för att optimera användning, drifttid och produktionsavkastning Samarbete med och utbildning av Tekniköverförings- och Produktionsgrupperna om ny utrustning och tillhörande processer Hantering av projekt och processer, arbete självständigt med begränsad tillsyn Coaching och granskning av arbetet utfört av juniora medarbetare Problemhantering som är svåra och ibland komplexa Vi erbjuder en dynamisk och utmanande arbetsmiljö där du får möjlighet att bidra till utvecklingen inom fordonsindustrin. Om du har den erfarenhet och kompetens vi söker, är du välkommen att skicka in din ansökan. Kvalifikationer Civilingenjörsexamen eller motsvarande inom maskinteknik, produktionsteknik eller relaterat område. Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom tillverkning och produktionsutrustning, helst inom fordonsindustrin. Gedigen erfarenhet av design och utveckling av mekanisk utrustning och verktyg. Stark teknisk kompetens och förståelse för tillverkningsprocesser och produktionsmetoder. Erfarenhet av projektledning och förmåga att arbeta självständigt med begränsad tillsyn. Förmåga att coacha och granska arbetet utfört av juniora medarbetare. Problemlösningsförmåga med erfarenhet av att hantera komplexa och svåra tekniska utmaningar. Goda kunskaper i CAD-program och andra relevanta designverktyg. Erfarenhet av att utbilda och stödja tekniköverförings- och produktionsgrupper. Om företaget Randstad På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

10 juli 2024
Sista ansökan:
29 augusti 2024
Service Advisor Elgiganten

Elgiganten är Sveriges ledande återförsäljare av hemelektronik, vitvaror och kök. Vi har i dag närmare 3 700 anställda och totalt 177 Phonehouse-butiker och varuhus över hela landet. Som anställd på Elgiganten är du en del av något mycket större och verksamheten utgörs av flera viktiga funktioner såsom varuhus, butiker, e-handel, nordiskt centrallager och kundtjänst.  Bli en del av oss och var med på vår framgång! Älskar du att bidra till en fantastisk kundupplevelse? Vi söker nu en Service Advisor som levererar service i världsklass och brinner för att ta hand om våra kunder på bästa sätt!  Att arbeta på Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt. Det är inte bara vårt gemensamma intresse för det vi säljer som binder oss samman. Här finner du människor – med en äkta vilja att hjälpa andra hitta glädjen i den magiska världen av teknik. I just den här rollen får du även möjlighet att kunna påverka våra kunders uppfattning om oss.   Din roll som Service Advisor  Som Service Advisor kommer du arbeta inom området Operations som består av kassa, lager, support och merchandising. Det är en varierande roll där du kommer arbeta med flera olika uppgifter där du med din kompetens gör skillnad och utgör en viktig del för framgång. En stor del av vardagen handlar om att skapa den bästa möjliga kundupplevelsen, du är helt enkelt en stjärna på kundvård. Förutom att vara ansvarig för att ta betalt, assistera vid servicetjänster, produktlogistik och garantiärenden ska du även se till att det är lätt för våra kunder att handla och att de kan få med sig rätt produkt hem. Genom att optimera köpupplevelsen i varuhuset och säkerställa nöjda kunder kan vi nå våra mål, att ha förmåga att lösa problem på vägen till framgång är en annan avgörande del i rollen. Du kommer att få grundläggande kunskaper inom samtliga delar inom Operations och därmed en stor flexibilitet i din vardag.    Vem är du?  Som Service Advisor på Elgiganten är dina personliga egenskaper och motivation det viktigaste.  Du älskar att möta kund och uppnå dina mål, och såklart har roligt när du gör det!    Vi tror att du  • Alltid har kunden i fokus och drivs av att ge varje besökare personlig service  • Har en genuin känsla för service och älskar att jobba med människor  • Har lätt för att lära och en vilja att utvecklas  • Är engagerad, ansvarstagande och en vilja att göra ditt bästa  • Trivs när det är ordning och reda och gillar att skapa struktur  Ett intresse för de varor och tjänster som vi säljer är en stor fördel men vi kommer vid din introduktion att förse dig med de kunskaper och utbildningar som krävs i rollen, allt för att du ska lyckas och trivas tillsammans med oss.    Vilka är vi?  På Elgiganten tror vi att våra olikheter gör oss starkare och sammanhållningen är en styrka. Här jobbar drivna personer med intresse både för våra kunder och varandra. Vi söker nu en kollega som vill bli en del av denna gemenskap. Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet.   De som ser möjligheter, gillar snabba förändringar och drivs av att bidra till positiva resultat brukar trivas väl hos oss. Det är personer med energi som har en förmåga att naturligt ta egna initiativ och som vill utvecklas.  Utveckling hos oss  Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare och vi tror att vi når dit bland annat genom vårt goda ledarskap. På Elgiganten skapar en god ledare engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare. Utveckling och interna utbildningar är något som vi valt att investera i, här innefattas träning i produktkunskap, kundmöte och ledarskapsutbildningar.  Elgiganten erbjuder • Avtalsenlig lön och pension  • Generöst bonusavtal  • Förmåner inom friskvård och personalköp  • Internt utbildningsprogram för medarbetare och ledare  • Goda karriärmöjligheter  Övrig information Anställningsform: Tillsvidare med inledanande provanställning Omfattning: 60%. arbetstiderna innefattar även kvällar och helger Tillträde: Enligt överenskommelse Sista ansökningsdag: 2024-09-30 På Elgiganten strävar vi efter mångfald och välkomnar därför alla sökande, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi ser fram emot din ansökan! Registerna ditt CV och sök tjänsten genom att klicka på länken.

9 juli 2024
Sista ansökan:
30 september 2024