Kort om tjänsten Vi söker en glad personlighet med ett stänk entreprenörskap och som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt. I dialog med våra gäster vill vi att du kan engagera och vara kreativ i frågor som matsvinn och växtbaserade alternativ. Till din hjälp har du en egen grupp av garanterat trevliga kollegor! En vanlig dag kan du exempelvis pyssla med: Planering av menyer och bokningar Inköp av livsmedel Inventering Ansvara för egenkontrollprogram avseende livsmedelshygien Introduktion av personal i köket Gästkontakt Tillsammans med enhetschef ansvarar du för att vi följer bolagets rutiner, policys samt lagkrav. Vad säger kollegorna om Nordrest ”Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ” Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag. Möjlighet att delta i motionslopp. Stor kick-off för alla varje år. Möjlighet till kompetensutveckling. Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ. Vem är då denna multibegåvade individ vi letar efter? Vi tror att du är en matkreatör med fem till tio års erfarenhet av att leda och utveckla medarbetare i restaurangkök. Som person är du driven med ett starkt kundfokus och positiv attityd och har en närmast magisk förmåga att se möjligheter och hitta olika typer av lösningar. Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe: Minst tre års arbetslivserfarenhet som köksmästare. Tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion Tidigare erfarenhet av menyplanering och administrativa uppgifter Kunskap i Office-paketet Goda kunskaper i svenska och engelska Ett gediget intresse och gärna kunskap och av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001 Om Nordrest Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Känner du dig redan som en i gänget? Vi ser fram mot din ansökan! Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning Omfattning: Heltid Arbetstider: Varierande Ansökan: Skicka din ansökan så snart som möjligt men senast 20250601 Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Lön: Enligt överenskommelse Kollektivavtal: Unionen
Umizu söker efter köksbiträden som är intresserade av att ett heltidsjobb. Speciellt intressant är personer som är intresserade av att utvecklas i köket då vi har erfarna kockar som kan lära andra. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att hålla ordning på rutiner och ge feedback till kollegor. Därmed så vill vi att du är ansvarstagande. Umizu is looking for a team kitchen assistants for fulltime positions. If you're interested in learning skills in the kitchen from experienced chefs it you'd be especially interesting for us. It's important you feel comfortable to maintain routines and give feedback to colleagues. As such it's important that you have a strong sense of responsibility.
Vad innebär jobbet som Kökspersonal hos oss? Tjänsten innebär att du jobbar i köket och roterar mellan stationer som stekbord, fritering och sallad. Du ser till att det är rent i köket och att egenkontroller följs. Som kökspersonal på Brödernas arbetar du i team och det är därför viktigt att du är en lagspelare och förstår vikten av kommunikation och gruppsamverkan. Vem är du? Vi söker dig som gillar ett högt arbetstempo, är serviceinriktad och älskar att jobba med människor. Du tycker om att jobba med andra och vill ha en karriär i restaurangbranschen. Vad erbjuder vi? Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter att utvecklas med företaget. Rekryteringsprocessen När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter. Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet. Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Kolla gärna denna artikel innan intervjun för tips och tricks: https://www.hubert.ai/insights/tips-och-rad-infor-din-forsta-hubert-intervju Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju. Vi ser fram emot att höra från dig! Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök! What does the job as a Kitchen staff with us mean? The service means that you work in the kitchen and rotate between stations such as frying tables, frying and salad. You make sure that the kitchen is clean and that self-checks are followed. As a kitchen staff at Brödernas, you work in teams and it is therefore important that you are a team player and understand the importance of communication and group collaboration. Who are you? We are looking for you who like a high work pace, are service-oriented and love working with people. You enjoy working with others and want a career in the restaurant industry. What do we offer? We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities to develop with the company. The recruitment process Once you have applied for the job, you will have access to a link for a digital interview with the robot Hubert, which takes about 20-30 minutes. The purpose of the Hubert interview is to give all candidates the opportunity to tell more about themselves and for us to ensure that all candidates are judged in the same way, regardless of gender, age and ethnicity. We are happy to see that you respond to this within 48 - 72 hours to quickly move forward in the process. You will then be contacted by one of our recruiters if you become relevant for a second interview. We look forward to hearing from you! Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply!
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM VEM VI SÖKER: Erfaren och driven person med passion för sitt yrke. Minst några års erfarenhet inom branschen, men inte nödvändigtvis från stjärnkrogar. Trivs med att jobba i olika miljöer och ser det som en möjlighet att utvecklas. Anpassar sig snabbt till nya rutiner och miljöer. En teamspelare med hög social kompetens. Har rätt inställning och ser den som en viktig del av jobbet. HUR DET FUNGERAR: Arbeta på olika platser, ibland flera under samma vecka, eller på längre uppdrag. Du får jobbförslag i god tid och bestämmer själv hur mycket och när du vill arbeta. Möjlighet att arbeta dagtid, kvällar eller specifika dagar beroende på dina önskemål. Flexibilitet och möjlighet att arbeta när det passar dig bäst. Ett extrajobb med en arbetsgivare som bryr sig. FRAM ERBJUDER 150 - 210 kr per timme med möjlighet att få lön inom 48h efter jobbet. Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart. Betalda resor till och från jobbet vid längre resor. Jobba när du vill, som du vill. FLEXIBEL LÖN. Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat med möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va? VILKA ÄR FRAM BEMANNING? FRAM är ett personligt bemanningsföretag som specialiserar sig på hotell- och restaurangbranschen. Vi är övertygade om att arbeta med mat och dryck är ett av de roligaste jobben som finns. Vi har framgångsrikt etablerat oss i Göteborg, Malmö och nu även i Stockholm. Vår målsättning är att vara den bästa arbetsgivaren i branschen, med fokus på transparens, ärlighet och en positiv arbetsmiljö. Vi är flera hundra anställda och fortsätter att växa. Våra kunder är allt från lokala kvarterskrogar till stora hotellkedjor och företagsrestauranger. Vi väljer noggrant vilka vi samarbetar med för att säkerställa att du får arbeta på bra arbetsplatser med go stämning. ANSÖKAN I den här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande. Start: Enligt överenskommelse. Lön: 145-190 kr i timmen. Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal. Sökord: servis, matsal, servitör, restaurang, hotell, biträde, restaurangbiträde, bartender, hovmästare, a la carté, lunchrestaurang, konferens, service, runner
Om jobbet: Nattreceptionist på varierande arbetsplatser i Stockholm. Vi bemannar Stockholms mest attraktiva hotell med alltifrån enstaka pass till längre uppdrag. Arbeta när det passar dig och på den arbetsplats du trivs bäst. Arbetet är nattetid och varierar om du arbetar själv på hotellet eller med kollegor. Tjänsten passar dig som vill kombinera med studier eller annat arbete. Vem är du? Är du en nattuggla som trivs bäst när alla andra sover? Arbetar du kanske redan på ett hotell som nattreceptionist men vill arbeta extra under din lediga vecka? Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet från hotellreception och känner dig trygg med något av följande bokningssystem: Opera, Opera Cloud, Mews, Hotsoft, HMS. Som person ser vi att du är flexibel, serviceminded och ordningsam. Du behöver kunna kommunicera obehindrat på engelska i tal och skrift. Varför ska du jobba på RA Hospitality? Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser? Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen! Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar! Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning. Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden! Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien. Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RA Hospitality är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
RA Hospitality är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i 25 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till allt från kommunen, hotell och festvåningar. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Om jobbet: Vi har turen att jobba med otroligt olika typer av kunder. Allt ifrån Stockholms finaste festvåningar, banketter, roliga À la carte restauranger och härliga lunchrestauranger. Arbetsplatserna är ofta belagda i Stockholms innerstad men vissa förfrågningar kan även dyka upp utanför city. Tjänsten passar dig som vill kombinera med studier eller annat arbete. Vem är du? Tycker du om att utvecklas, jobba i olika miljöer och gå utanför din comfort-zone? Vi söker dig som har erfarenhet från servering och/eller event. Du bemästrar att bära 3 tallrikar och bekväm med att duka och duka av bord. Erfarenhet från fatservering/Silver service är mycket meriterande men inte nödvändigt. Du har yrkesstolthet och har en attityd som är professionell men personlig. Varför ska du jobba på RA Hospitality? Om du tycker om att jobba på olika arbetsplatser, kunna välja själv hur mycket eller lite du jobbar samt vill utveckla din service med kurser. Då ska du skicka in din ansökan direkt så att vi kan få träffa dig. Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden! Utbildning Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien. Trygga och bra villkor med kollektivavtal Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.
Om oss På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion! Vi erbjuder våra gäster vällagad mat i bufféformat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta. Vi finns för närvarande i Malmö, Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Gävle, Sandviken, Sundsvall, Östersund och Umeå. Om dig och om tjänsten Du vill laga mat från grunden och har minst 3 års erfarenhet som kock i större kök. Som person är du prestigelös, positiv, lösningsfokuserad, ansvarsfull och gillar att jobba i team. All kommunikation hos oss såväl talad som skriven sker på svenska, så du behöver vara flytande i tal och skrift. Tjänsten är på 75 % dag, kväll och helg enligt rullande schema. Vi erbjuder Ett roligt och omväxlande arbete i ett ambitiöst växande företag med kollektivavtal (Visita/Unionen), friskvårdsbidrag, rabatterade naprapatbesök, rabatter på vårt sortiment, årlig kickoff och ett gott och roligt samarbete med kollegor och chefer. Goda utvecklingsmöjligheter finns för rätt person! Varmt välkommen med din ansökan och till Heatfamiljen!
Vi söker nu en kock till köket på Melanders NK, med passion för matlagning och som tillsammans med oss vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Du arbetar i ett härligt, litet team med hög kunskapsnivå och kreativitet. Vi ser att du är en bra lagspelare, trivs i ett stundtals högt tempo och är kvalitetsmedveten. Att du har hjärtat på rätt ställe och en glad och positiv inställning. Här finns det plats för dig som vill utvecklas och har viljan att bidra med dina egna kunskaper och erfarenheter. Sysselsättningsgrad 50%. Vi söker dig som: Har ett genuint intresse och god kunskap om mat och matlagning Har minst 2 års yrkeserfarenhet av att arbeta i ett kök med klassisk svensk matlagning och klassiska svenska råvaror Trivs i både varm- & kallkök. Är utbildad kock Är flexibel, kreativ och lösningsorienterad Brinner för att överträffa gästens förväntningar Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga Om oss: Ända sedan den första Melanders-butiken öppnade 1961 i Östermalms Saluhall har vår främsta drivkraft varit att erbjuda de absolut finaste råvaror naturen kan uppbringa. NK:s saluhall är ett kulinariskt mecka för alla sanna mat-entusiaster. På Melanders NK kan du njuta av både fantastisk miljö och gastronomiska upplevelser, oavsett vad du är på för humör. Lunch eller middag i restaurangen, AW med bubbel och ostron i skaldjursbaren eller varför inte slå på stort och ta in en platå med pinfärska skaldjur? Vi erbjuder dig: Ett stimulerande och utvecklande jobb i ett fantastiskt team En anställning i en av Sveriges största restaurangkoncerner Utvecklingsmöjligheter inom koncernen Kollektivavtal Friskvårdsbidrag Internutbildningar Är du intresserad? Tveka inte att höra av dig till oss! Rekryteringsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen in med din ansökan!
Om tjänsten Drömmer du om en sommar där du får laga god mat i en miljö fylld av glada semestergäster, vacker utsikt och ett välfungerande köksteam? Till den charmiga semesterresorten Orsa, i hjärtat av Dalarna, söker vi just dig som är en erfaren, självgående kock med passion för matlagning och ett skarpt öga för kvalitet. Hos oss får du chansen att bidra till en arbetsplats där gemenskap, stolthet och serviceanda står i centrum. Tjänsten är en säsongsanställning på 75 % mellan 15/6 – 11/8, med varierande arbetstider där man arbetar med lunchbuffé på dagen och à la carte till middag. Arbetstiderna är varierande och förlagda till både vardagar och helger då verksamheten har öppet sju dagar i veckan. Under denna perioden kommer du arbeta i ett köksteam där respekt, glädje och samarbete är ledord. Köksmästare finns på plats, så du kan fokusera fullt ut på matlagningen utan att behöva tänka på inköp eller budget. Vi söker dig som älskar att stå i köket, oavsett om det gäller att lägga upp en perfekt à la carte-rätt, förbereda en buffé eller se till att det flyter smidigt i produktionen under en intensiv sommarkväll. Du är trygg i din yrkesroll, arbetar strukturerat även i högt tempo och tar ansvar för både smak och presentation. Så om du vill tillbringa sommaren i Dalarna, omgiven av skog, vatten och arbetsglädje, och om du vill laga mat som skapar minnen för både gäster och kollegor – då är det dig vi söker! Du behöver kunna vara tillgänglig för arbete hela perioden 15/6-11/8. Observera att personalboende finns att hyra till ett förmånligt pris. Eget eller delat boende. Vi söker dig som: Har tidigare erfarenhet som kock i restaurang eller storkök Har god samarbetsförmåga och trivs med högt tempo Är självgående, ansvarsfull och lösningsorienterad Har passion för matlagning och en vilja att skapa kvalitet i varje tallrik Pratar svenska eller engelska Vi värdesätter din personlighet och inställning! Vi söker positiva, lösningsorienterade och serviceinriktade personer som trivs i högt tempo och vill göra skillnad i köket. Om Carotte Staff Carotte Staff är en del av Carotte Group – en helhetsleverantör inom mat, dryck, personal och upplevelser. Vi levererar kvalitativa bemannings- och rekryteringstjänster till branschledande kunder inom hotell, restaurang, fastighet och event. Vår styrka ligger i att hitta rätt person till rätt plats, och vårt mål är alltid detsamma – att skapa stolta ambassadörer för Carotte. Hos oss får du arbeta med högkvalitativa uppdrag, engagerade kollegor och stora möjligheter att utvecklas. Övrig information Uppdrag: Säsongsarbete - Brasseri Udden i Orsa Omfattning: 75% Period: 15/6- 11/8 Lön: Enligt kollektivavtal Placering: First Camp- Orsa Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att kontakta ansvarig rekryterare. Välkommen med din ansökan!
Om tjänsten: Vill du ha ett sommarjobb där du får laga god mat i vackra omgivningar, tillsammans med engagerade kollegor och nöjda semestergäster? Då är detta rätt uppdrag för dig. Vi söker nu en driven kock till en idyllisk semesteranläggning i natursköna Leksand i Dalarna. Tjänsten är en säsongsanställning på 75 % mellan 16/6 - 17/10. Du kommer jobba på en lunchbuffé, samt eventuella middagar på förfrågan av större sällskap. Arbetstiderna är varierande och förlagda till både vardagar och helger då verksamheten har öppet sju dagar i veckan. Här arbetar du i ett stabilt köksteam där glädje, struktur och samarbete är centrala värden. Med en köksmästare på plats kan du fokusera helt på själva matlagningen, och du behöver inte fundera på varken budget eller beställningar. Hos oss trivs du som är trygg i ditt hantverk, gillar fartfyllda dagar och vill vara en del av ett team där vi hjälper varandra och har roligt även när det är som mest att göra. Så om du vill tillbringa sommaren i Dalarna, omgiven av skog, vatten och arbetsglädje, och om du vill laga mat som skapar minnen för gäster– då är det dig vi söker! Du behöver kunna vara tillgänglig för arbete hela perioden 16/6 - 17/10. Observera att personalboende finns att hyra till ett förmånligt pris. Eget eller delat boende. Vi söker dig som: Har tidigare erfarenhet som kock i restaurang eller storkök Har god samarbetsförmåga och trivs med högt tempo Är självgående, ansvarsfull och lösningsorienterad Har passion för matlagning och en vilja att skapa kvalitet i varje tallrik Pratar svenska eller engelska Vi värdesätter din personlighet och inställning! Vi söker positiva, lösningsorienterade och serviceinriktade personer som trivs i högt tempo och vill göra skillnad i köket. Om Carotte Staff: Carotte Staff är en del av Carotte Group – en helhetsleverantör inom mat, dryck, personal och upplevelser. Vi levererar kvalitativa bemannings- och rekryteringstjänster till branschledande kunder inom hotell, restaurang, fastighet och event. Vår styrka ligger i att hitta rätt person till rätt plats, och vårt mål är alltid detsamma – att skapa stolta ambassadörer för Carotte. Hos oss får du arbeta med högkvalitativa uppdrag, engagerade kollegor och stora möjligheter att utvecklas. Övrig information: Uppdrag: Säsongsarbete - Moskogen i Leksand Omfattning: 75% Period: 16/6 - 17/10 Lön: Enligt kollektivavtal Placering: Leksand resort- Leksand Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att kontakta ansvarig rekryterare. Välkommen med din ansökan!
Välj ett jobb för att visa detaljer