RA Hospitality är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i 25 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till allt från kommunen, hotell och festvåningar. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Om jobbet: Vi har turen att jobba med otroligt olika typer av kunder. Allt ifrån Stockholms finaste festvåningar, banketter, roliga À la carte restauranger och härliga lunchrestauranger. Arbetsplatserna är ofta belagda i Stockholms innerstad men vissa förfrågningar kan även dyka upp utanför city. Tjänsten passar dig som vill kombinera med studier eller annat arbete. Vem är du? Tycker du om att utvecklas, jobba i olika miljöer och gå utanför din comfort-zone? Vi söker dig som har erfarenhet från servering och/eller event. Du bemästrar att bära 3 tallrikar och bekväm med att duka och duka av bord. Erfarenhet från fatservering/Silver service är mycket meriterande men inte nödvändigt. Du har yrkesstolthet och har en attityd som är professionell men personlig. Varför ska du jobba på RA Hospitality? Om du tycker om att jobba på olika arbetsplatser, kunna välja själv hur mycket eller lite du jobbar samt vill utveckla din service med kurser. Då ska du skicka in din ansökan direkt så att vi kan få träffa dig. Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden! Utbildning Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien. Trygga och bra villkor med kollektivavtal Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.
ROPPONGI söker nu passionerade ramenkockar till en unik restaurangsatsning mitt på Kungstorget i Göteborg. Vi bygger ett koncept där ramen, izakaya och ett pulserande showkitchen står i centrum – en plats där maten är i fokus och gästen är med på hela resan. Har du erfarenhet av japansk matlagning, brinner för smaker, tempo och teamwork? Då vill vi höra från dig! Det här är en chans att vara med från start och skapa något riktigt speciellt. Hör av dig! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Nu söker vi på Restaurang Mysoxen i Sveg en servitris eller servitör. Vi är en lunch och a la carte restaurang som har öppet måndag-lördag. Tjänsten omfattar ca 75% med provanställning. De flesta pass kommer vara fördelade på kvällstid men vissa pass även på dagtid. Vi ser gärna att man har erfarenhet av yrket sedan tidigare, men finns intresset för att lära sig något nytt så är vi öppen för det också. Vi kommer lägga stor viktig på personlig lämplighet. Utbildning inom restaurang/kök är meriterande men inget krav. Man bör behärska det svenska och engelska språket väl. Låter detta intressant? Tveka inte att höra av dig till oss!
Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 279 rum, varav 70 är sviter och 11 är signatursviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 23 konferens- och festvåningar. Lokalerna består av historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset som kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, styckbod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service. Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World. OM ROLLEN Som en del av vårt kontinuerliga arbete med att utveckla och kvalitetssäkra vår mat- och dryckesavdelning söker vi dig som redan arbetar som souschef eller är redo att ta nästa steg i karriären. Med passion och kunskap ska du bidra till att skapa minnesvärda smakupplevelser för våra gäster och samtidigt vara en organiserad driftsledare för teamet. Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat, känner dig bekväm i ett eventkök och vill utvecklas som ledare. Vi delar en passion för yrket och lagar svensk mat med internationella inslag med förstklassiga råvaror. Våra event är unika, med varierande antal gäster, men service och kvalitet genomsyrar alltid verksamheten – och vi förväntar oss att detta är lika självklart för dig. I din roll kommer du att leda ett team bestående av fem medarbetare, inklusive köksmästare och assisterande köksmästare. Arbetet kräver flexibilitet och stundtals ett högt tempo, vilket gör stresstålighet och en lösningsorienterad inställning till en klar fördel. För rätt person erbjuder tjänsten både utveckling, glädje och en givande arbetsmiljö. Då vårt kök har flera olika avdelningar finns goda möjligheter för dig att både utveckla och utvecklas. Arbetstiderna varierar och förläggs till såväl dagtid, kvällar som helger. VEM ÄR DU? Vi söker dig som är positiv och strukturerad Har ett genuint intresse och passion för att skapa högkvalitativa gastronomiska upplevelser. Du har minst 5 års yrkesvana av arbete i kök och har erfarenhet av arbete som souschef eller 1:e kock Uppskattar variationen som ett eventkök erbjuder, där varje event är unikt och antalet gäster varierar. Vi ser gärna att du har ett intresse av ledarskap och vill utvecklas både som ledare och inom företaget Erfarenhet från event och bankettkök är meriterande Du har dokumenterad utbildning inom yrket alternativt motsvarande dokumenterad erfarenhet. Du har tidigare vana från att leda ett team och känner dig bekväm i att ta beslut som rör det dagliga arbetet. Alla som arbetar hos oss måste ha fyllt 18 år samt tala svenska och engelska. VI ERBJUDER En spännande utmaning och stimulerande arbete i ett Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda. En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster Arbetsplatsen är placerad på hotellet där vi har högt i tak och en stor variation i arbetsuppgifter Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse. Anställningsförmåner och rabatter inom Grand Group. Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World. Som en del av vår rekryteringsprocess utför vi bakgrundskontroller. Vi motser din ansökan senast den 30/6- 2025 Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Är du en naturlig ledare som vill ta chansen att växa och utvecklas i branschen? Häng med på vår resa mot en mer hållbar och hälsosam värld! Vi erbjuder: Programmet ”Växa och Gro” som ger dig möjlighet att utvecklas inom företaget. En arbetsplats som arbetar för en mer hållbar och hälsosam värld. Kollektivavtal och friskvård. Arbete främst dagtid. Ansök idag. Vi ser fram emot att träffa dig! ÖVRIG INFORMATION Anställningsgrad: Heltid med tillträde snarast Plats: Dockan, Malmö Lön: Fast lön. Vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal Förmåner: Friskvårdsbidrag, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter och trevligaste kollegorna. Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.
Nu söker ICA Nära Näsbydal Köksansvarig till vårt butikskök! ICA Nära Näsbydal är en omtyckt expansiv butik som har en sälj yta på 600kvm. Vårt butikskök som vi startade för 2år sen har blivit en succé. Butikens fokus är maten och måltiden där färskvarorna/maten fått ordentligt med plats. I vårt kök lagar vi riktig mat från grunden och tar tillvara på svinn. Om tjänsten Du kommer vara ansvarig för butiksköket och jobba tillsammans med vår andra kock Amanda. Vi producerar idag matlådor, röror, såser, sallader mm. Vi delar även lite ost/chark/ till vår halvmanuella disk. Vi står i startgroparna för att ta ytterligare kliv fram i vårt kunderbjudande vad gäller butiksköket. Helgkassar, ostbrickor mm. Köket kommer att ha stor frihet i att hela tiden utveckla erbjudandet till kund. Vi tror att du är en glad trevlig person som älskar mat och människor. Vi tror också att du har en vilja att utvecklas i din matkunskap och dela med dig av inspiration och nya idéer. Du kommer tillsammans med butikens ledningsgrupp samt Amanda att driva kökets utveckling framåt. Är du rätt person finns goda möjligheter till utveckling och ökat ansvar. Kravprofil Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom dagligvaruhandeln såsom ICA eller annan matbutik, men även från restaurang går bra. Meriterande för tjänsten • Erfarenhet av ledande arbete med beredning i butikskök • Brinnande intresse för matlagning • Erfarenhet av butiksarbete • Utbildning kock / kallskänka • Erfarenhet av kalkylerande • ICA’s interna system Om anställningen Tjänstens omfattning är 30-40tim/v. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Start: enligt överenskommelse. Tjänsten innebär varierande arbetstid. Sista ansökningsdatum: 8/6 Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Ansök via länken nedan eller till: [email protected] Om Personalica Tjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av ICA-butiken. Personalica är en jobbsajt för arbetssökare som söker jobb på ICA-butik. Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund.
Rasta Grums är en anläggning som ingår i den välkända Rasta kedjan med 30 mötesplatser runt om i Sverige där vi driver Restaurang, butik & hotellverksamhet. Här på Rasta har vi en restaurang med fokus på svensk husmanskost, ett hotell samt en välsorterad trafik butik som drivs under varumärket OKQ8. ArbetsbeskrivningSom Arbetsledare på Rasta är du en viktig del av teamet och ser till att våra gäster får en trevlig upplevelse. Du arbetar i en varierad och serviceinriktad miljö där du möter gäster, hanterar mat och dryck samt bidrar till en ren och trivsam restaurang. Tempot kan vara högt, men med rätt inställning och ett gott samarbete skapar vi tillsammans en välkomnande atmosfär där både gäster och kollegor trivs. Arbetsuppgifter• Rollen som Arbetsledare innebär att du till största delen kommer att jobba i driften med tillredning av smörgåsar och salladsberedning, servering av dagens rätt, lättare tillagning av vår á la carte samt kassatjänst i kombination med att du leder och fördelar arbetet i restaurangen. Du ska fungera som en hjälpande hand till restaurangchefen och se till att vi jobbar efter givna ekonomiska ramar och hjälpa till med bemanning vid sjukdom mm. Du ska även stötta och motivera övriga arbetskamrater i arbetet. • Det förekommer också många sekundära arbetsuppgifter som tillhör en restaurang såsom städning och disk m.m. Kvalifikationer och Erfarenhet • Fyllda 20 år – För att kunna vara serveringsansvarig krävs det att du har fyllt 20 år. • Serviceinriktad inställning – Förmåga att bemöta gäster på ett trevligt och professionellt sätt. • Stresstålighet & flexibilitet – Restaurangmiljön kan vara hektisk, särskilt under rusningstid. • Grundläggande kassavana – Erfarenhet av kassasystem och betalhantering är en fördel. • Tidigare restaurangerfarenhet – Erfarenhet inom restaurang och snabbmat är en stor fördel. • Tidigare erfarenhet av arbetsledning är meriterande. Arbetstid och Förmåner Anställningsform: Vikariat Sysselsättningsgrad: 100% Arbetstid: Varierande timmar, inklusive helger och kvällar. Lön: Enligt kollektivavtal. Tillträde: 1/7 eller enligt överenskommelse. Förmåner: Möjligheter till personlig utveckling och att bli en del av ett passionerat team. Ansökningsprocess Sök tjänsten redan idag! Vi behandlar ansökningar fortlöpande och ser fram emot att höra från dig.
Rasta Grums är en anläggning som ingår i den välkända Rasta kedjan med 30 mötesplatser runt om i Sverige där vi driver Restaurang, butik & hotellverksamhet. Här på Rasta har vi en restaurang med fokus på svensk husmanskost, ett hotell samt en välsorterad trafik butik som drivs under varumärket OKQ8. ArbetsbeskrivningSom Arbetsledare på Rasta är du en viktig del av teamet och ser till att våra gäster får en trevlig upplevelse. Du arbetar i en varierad och serviceinriktad miljö där du möter gäster, hanterar mat och dryck samt bidrar till en ren och trivsam restaurang. Tempot kan vara högt, men med rätt inställning och ett gott samarbete skapar vi tillsammans en välkomnande atmosfär där både gäster och kollegor trivs. Arbetsuppgifter• Rollen som Arbetsledare innebär att du till största delen kommer att jobba i driften med tillredning av smörgåsar och salladsberedning, servering av dagens rätt, lättare tillagning av vår á la carte samt kassatjänst i kombination med att du leder och fördelar arbetet i restaurangen. Du ska fungera som en hjälpande hand till restaurangchefen och se till att vi jobbar efter givna ekonomiska ramar och hjälpa till med bemanning vid sjukdom mm. Du ska även stötta och motivera övriga arbetskamrater i arbetet. • Det förekommer också många sekundära arbetsuppgifter som tillhör en restaurang såsom städning och disk m.m. Kvalifikationer och Erfarenhet • Fyllda 20 år – För att kunna vara serveringsansvarig krävs det att du har fyllt 20 år. • Serviceinriktad inställning – Förmåga att bemöta gäster på ett trevligt och professionellt sätt. • Stresstålighet & flexibilitet – Restaurangmiljön kan vara hektisk, särskilt under rusningstid. • Grundläggande kassavana – Erfarenhet av kassasystem och betalhantering är en fördel. • Tidigare restaurangerfarenhet – Erfarenhet inom restaurang och snabbmat är en stor fördel. • Tidigare erfarenhet av arbetsledning är meriterande. Arbetstid och Förmåner Anställningsform: Tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas Sysselsättningsgrad: 100% Arbetstid: Varierande timmar, inklusive helger och kvällar. Lön: Enligt kollektivavtal. Tillträde: 1/6 eller enligt överenskommelse. Förmåner: Möjligheter till personlig utveckling och att bli en del av ett passionerat team. Ansökningsprocess Sök tjänsten redan idag! Vi behandlar ansökningar fortlöpande och ser fram emot att höra från dig.
Servis hos O’Learys Mörby Om tjänsten: Din yttersta roll som servitris på O’Learys Mörby är att se till att våra gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker oss. Detta innebär att ständigt ha full fokus på gästerna, välkomna och uppmärksamma varje gäst, vara lyhörd och hjälpsam samt på ett professionellt sätt bemöta gästens önskemål! Du hjälper gästerna till bords, presenterar menyn och tar beställningar, serverar mat och dryck samt ger gästerna bra service under hela sitt besök hos oss. Om dig: Vi letar efter dig som värderar likabehandling och respekt gentemot både kollegor och gäster. Din passion för mat, service och att skapa minnesvärda gästupplevelser kommer att vara avgörande för din roll hos oss. Vi söker dig som kommer vara stolt medlem i O’Learys-familjen och som strävar efter att upprätthålla en hög standard och kvalitet i allt du gör, både individuellt och som en del av vårt team. I arbetsuppgifterna ingår att: Servera mat och dryck enligt service sequence Välkomna och bemöta gäster med ett leende, visa de till bord eller aktiviteter i frånvaro av hovmästare Ansvara för presentation av meny och erbjudanden till gästerna Ansvara för att ge gästerna den bästa möjliga service och helhetsupplevelsen Ansvara för att ta beställning via Ipad och leverera korrekta bongar till köket Ansvara för att följa alkohollagen och kontrollera legitimation för personer under 25 år Ta betalt av gästerna och levererar kvitto vid avslutad försäljning Uppmärksamma ansvarig eller säkerhetspersonal om en gäst har intagit för mycket alkohol eller skapar olämplig stämning Aktivt driva försäljning av add-ons och merförsäljning såsom dippsåser, förrätter, drycker och efterrätter Informera våra gäster om våra aktiviteter och andra erbjudanden på ett vänligt och välkomnande sätt Ansvara för att ställa i ordning och förbereda lokalen innan öppning/stängning samt följer rutinlistor och manualer för servis noggrant Servera bord, tömmer, städar och samlar in disk och sopor och placerar det i avsedda områden Se till att servicestationer är välorganiserade och påfyllda Stötta inom alla delar av restaurangen såsom disk, greeter, aktivitet, kök, bar och nattklubb Lämna Ipads, kassor och kortterminaler i gott skick samt säkerställa att kassor stämmer Önskad erfarenhet och egenskaper: Minst ett års arbetslivserfarenhet som servispersonal i restaurang/bar samt har god kassavana Flytande tal och skrift i svenska samt har goda kunskaper i engelska Minst gymnasieutbildning Relationsskapande, stresstålig och gillar att arbeta som en del av ett team Förmåga att kunna hantera många arbetsuppgifter samtidigt Problemlösare med fokus att skapa en bra upplevelse för gästen Ha en passion för mat, dryck, sport och människor Låter det här som något för dig? Tveka inte att söka tjänsten redan idag, intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig! Vad erbjuder vi dig? Personlig utveckling Möjlig karriärstege Kollektivavtal Start: Enligt överenskommelse Omfattning: Extra kvällar och helger Arbetstider: Enligt överenskommelse. Plats: Mörby Om O’Learys O’Learys är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats fylld av aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan. Utöver vårt stora aktivitetsutbud med allt för både stora och små, erbjuder vi även live evenemang och konserter med några av Sveriges största DJ’s, band och artister. Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen.
Hej vi söker personal till vår restaurang inom köket och jobbet består av att förbereda grönsaker,bröd,dipper, och steka kött etc,,, vi kommer att lära allt detta och utbilda på plats det är heltid med varierande schema Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Välj ett jobb för att visa detaljer