Kropps- och skönhetsvård

Sök lediga jobb inom Kropps- och skönhetsvård

Barberare sökeS

Om jobbet Vi söker nu härliga och engagerad barberare som vill jobba med oss i vår salong. Vi söker dig som är en driftig och engagerad frisör med hög arbetsmoral och teamkänsla. Vi söker dig som är glad, positiv och engagerad i ditt arbete. Det är viktig att du som söker är van att utföra all typ av frisör\ barberare\tjänster och är van vid ett högt tempo, då vi har en stor och inarbetad kundrets. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

1 mars 2024
Sista ansökan:
15 mars 2024
Nikita Hair C4 Shopping Kristianstad söker frisör

Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair C4 Shopping arbetar ett superhärligt och kompetent team med frisörer som du nu har möjlighet att bli en del av! Vi söker både färdigutbildade frisörer och trainees som vill arbeta sina timmar och fortsätta att utvecklas tillsammans med oss! Vem är du? • Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Meriterande med delprov och/eller gesäll - annars hjälper vi dig på vägen!  • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket! Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla • Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal) • Vi står för kostnaden för delprov, gesällbrev och mästarbrev! • Personalrabatter och Friskvårdsbidrag • Karriärmöjligheter i Sverige och Norge • Utbildningar och personlig utveckling • Teamaktiviteter och gemenskap!  Varmt välkommen med din ansökan redan idag! #Sverigesbästafrisörarbetsplats

1 mars 2024
Sista ansökan:
30 mars 2024
Massör - Extrajobb

Jobba extra hos oss ? Vi söker dig som är massör & är intresserade av att jobba extra hos oss . Arbetstiderna är flexibla och kan kombineras med annat jobb eller studier. Jobbet innefattar massage , underhåll av salong & försäljning. Du som ansöker behöver vara öppen för att jobba även kväll & helg. Minimum krav på arbetstid 12-16 timmar/vecka Extrajobb är öppet även för dig med F-skatt. Tillträde - 1maj & löpande 2024.

1 mars 2024
Sista ansökan:
31 juli 2024
Frisör sökes till Sickla Gallerian

Vi söker en dam & herrfrisör till vår fräscha salong i Sickla Gallerian. Du ska kunna det mesta inom yrket samt kunna jobba helger.

1 mars 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024
Massör - Sommarjobb

Jobba sommaren med oss? Vi söker massörer som är intresserade av att jobba hos oss under sommaren. Arbetstiderna är flexibla och kan kombineras med annat jobb eller studier. Arbetstiden är 50%-75%, arbetsperioden gäller t.o.m 31/7. Jobbet innefattar massagebehandlingar , underhåll av salong & försäljning. Du som ansöker behöver vara öppen för att jobba även kvällar & någon enstaka helg. Även du som är utbildad spaterapeut är välkommen att ansöka. Tillträde mellan 1 maj - 1juni

1 mars 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Vi söker manikyrist

Vi söker ny kollega/medarbetare. Du behöver inte bara vara en duktig Manikyrist som brinner för yrket utan även en driftig, glad och trevlig person som har ett gott öga för kundkontakt och allt vad det innebär. Du behöver vara bekväm med att fatta beslut och jobba både individuellt och i grupp. Vi vill ge dig möjligheten att vara med och driva salongen framåt, hos oss kommer du ha möjlighet att påverka både stora och små beslut.

29 februari 2024
Sista ansökan:
12 mars 2024
Bli terapeut hos Fasciaklinikerna – Betald utbildning ingår

Vi växer med flera kliniker runt om i Sverige och söker just nu terapeuter till vår klinik Fasciaklinikerna S:t Eriksplan i Stockholm. Erfarenhet av fysisk, terapeutisk verksamhet är meriterande, men inget krav. Vi söker framförallt dig som är villig att lära nytt, som värdesätter service och att hjälpa människor att må bra. Vi erbjuder rätt kandidat en betald utbildning in i vårt koncept och terapeutrollen som Fasciaspecialist. Du kommer att spela en viktig roll i att hjälpa våra kunder att återfå sin rörlighet och livskvalitet genom att arbeta med Fasciabehandling. Vi erbjuder löpande fortbildning. Vi söker dig som.. … vill hjälpa andra att uppnå sin fulla potential … drivs av att hjälpa människor att må bättre … vill jobba med likasinnade och vill utvecklas … vill öka rörlighet och livskvalitet för kunder Var med på en storskalig och inspirerande resa – Fasciaklinikerna ska öppna 250 kliniker i Sverige inom de närmaste åren. ---------------- Hur en behandling går till: https://fasciaclinics.com/se/behandling En Fasciabehandling är ett effektivt sätt att öka rörlighet och avslappning, förbättra cirkulationen och öka vätskeflödet. Behandling sker med moderna patenterade behandlingsverktyg, optimerade för skonsam och effektiv behandling av hela kroppen. De beprövade behandlingsprocesserna bygger på över 10 års samlad erfarenhet från manuella terapeuter från olika yrkesgrupper och på den senaste forskningen inom Fascia. ---------------- Anställningsvillkor Vi har öppet 7 dagar i veckan och har behandlingar från 07.00-21.00 Arbetstid för våra terapeuter kan variera, men man bör som sökande ha möjlighet att även jobba kvällar och helger. Vi har anställningsavtal med 7 timmars arbetsdag som standard, där du jobbar med behandlingar 6 timmar av arbetspasset. ---------------- Ansök här: https://fasciaclinics.com/se/jobba/terapeut För mer information om Fasciaklinikerna: https://fasciaclinics.com/se/ ---------------- Vi anställer löpande och erbjuder lön under utbildningstiden. Varmt välkommen med din ansökan!

29 februari 2024
Sista ansökan:
30 mars 2024
Certifierad Massör

Vi söker nu certifierad massör för anställning. Vi söker efter dig som känner engagemang och verkligen brinner för att jobba med människor. Du har godkänd massageterapeut utbildning. Det är meriterande om du är certifierad för Hot Stone behandlingar. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter består av kvalificerade massagebehandlingar och rådgivning samt försäljning av relaterade produkter. Hel eller deltid anställning är möjlig.

29 februari 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Vi söker just nu en stylist till ett av våra team i Stockholm!

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker just nu dig som är redo att ta dig an en ny utmaning, och ingen tidigare erfarenhet krävs. Vill du bli en del av Rapide-familjen och påbörja din karriär inom skönhet? Vi söker ny stjärnor som vill utvecklas tillsammans med oss och som vill börja arbeta på våra enhet i Västermalms gallerian.  Rapide Brow and Lash Bar är den ledande skönhetskedjan med 18 barer runt om i Sverige. Vi specialiserar oss på trådning och vår passion är att framhäva ögonen med unika produkter och behandlingar. Nyckelord för dig vi letar efter: Professionell, driven, nyfiken, flexibel och ansvarstagande. Vi söker dig som: · Brinner för skönhet · Är stresstålig · Är en lagspelare · Vill göra karriär · Brinner för utmaningar · Älskar kundmöten Krav för rollen: Fyllt 18 år, och att du är redo att lära dig något nytt inom hantverket vi arbeta med och försäljning. Vi utbildar alla våra anställda inom våra behandlingar och produkter och sälj i Stockholm på en 6 dagars utbildning. Du kommer lära dig allt om den bästa skönhetsupplevelsen. Rapide Academy utbildas utav vår Education Manager. Vi erbjuder dig: · Utbildning i våra behandlingar samt vårat koncept och produkter · En fantastisk arbetsplats · Utveckling · Ett yrke i världens mest växande bransch · Chans till att klättra inom bolaget Arbetsuppgifterna innefattar: Att utföra frans-och brynbehandlingar som vi erbjuder, försäljning utav Rapide Cosmetic och följa de hygienregler, strukturer och policys som Rapide står för. Tjänst: 50%  Rekryteringen sker löpande med start när vi hittat den rätte för jobbet.     Varma hälsningar, Philippa Ottenfalk & Rosanna Laaksoonen

29 februari 2024
Sista ansökan:
21 mars 2024
Frilansutbildare för frisörvarumärket Fanola

Vi på Lyko är inte en e-handlare bland alla andra. Under 2021 förvärvade Lyko två olika produktutvecklande och producerande bolag – ett i Stockholm samt ett i Göteborg. En viktig pusselbit för att äga hela kedjan och en rejäl möjliggörare i vår satsning på en allt bredare portfölj av egna varumärken. Vi har under 2023 slagit ihop våra B2B Team från båda bolagen och bildat ✨trumvirvel✨ LYKO PROFESSIONAL. Brinner du för att dela din kunskap och passion för hårvård? Vill du vara en del av ett team som strävar efter att lyfta frisörbranschen till nya höjder med Fanola? Är du en erfaren och engagerad frisör som är redo att omfamna Fanola som ditt varumärke? Häng då med på resan! Allt börjar i Italien i april – en crashcourse för dig om Fanola! Vi känner redan nu vårsolen skina mot huden! Dröm! Känns det rätt? Välkommen in med din ansökan! Låt oss börja med att berätta vad vi gör Lyko Professional ansvarar för försäljningen av alla Lykos egna varumärken till frisörsalonger och B2B i Sverige samt till distributörer på exportmarknader. Alla som arbetar inom Education hos oss är professionella frisörer och vi har som vision att vara frisörens ”one stop shop”. Till professionella frisörer erbjuder vi kvalitativa egenutvecklade varumärken och produkter från våra egna fabriker i Sverige inom hårvård och styling (Waterclouds, XL, Neccin, Crush, Pusher). Vi erbjuder även ett högkvalitativt egenutvecklat professionellt färgkoncept (Add Some Colour). Förutom våra egenutvecklade produkter ingår även välkända internationella varumärken (Davroe och Fanola) i portföljen. Vi har även en bred tillbehörsportfölj och flera varumärken för inredning till salonger. Vår hemmamarknad är Sverige och vi finns på ytterligare 25 exportmarknader i Norden, Europa, Asien och Mellanöstern. För att driva ovan marknader och ge support till våra frisörkunder och distributörer har vi en organisation i Sverige som inkluderar sälj, utvecklade team för utbildning och trade marketing. Den här organisationen arbetar mot Sverige och våra exportmarknader. Vad du kommer göra i rollen Som vår frilansutbildare kommer du att vara en nyckelfigur i att introducera och representera det välrenommerade italienska varumärket Fanola på den svenska marknaden. Ditt uppdrag kommer vara att utbilda och stödja frisörer med övergången till Fanolas produkter och tekniker, samtidigt som du spelar en central roll i att marknadsföra och sälja varumärket till andra frisörer och salonger. Placering för tjänsten är på vårt kontor på Sveavägen i Stockholm men i och med att du kommer hålla dina egna utbildningar kräver flexibilitet när det kommer till arbetstider och resor. Vem är du? Vi letar efter en passionerad och erfaren frisör med gedigen kunskap inom färgning, klippning, styling och hårvård. Du bör vara väl förtrogen med olika varumärken inom branschen och vara redo att omfamna Fanola till fullo. Din förmåga att kommunicera tydligt och engagera en publik kommer vara avgörande när du planerar och genomför utbildningar för frisörer på olika nivåer. Vi tror stenhårt på att magi uppstår genom samarbete och därför jobbar vi tight mellan våra affärsområden såväl som med varandra inom teamet. Vi tror att vi får störst genomslagskraft när vi tillåts vara specialister på våra respektive områden och kan kroka arm med grymma kollegor. Den största tillgången vi har är vår prestigelösa och tillåtande kultur – gör hellre fel än att inte göra alls! Men självklart är det bra när det blir mest rätt 😉. Vi älskar utveckling, förändring och möjligheterna det leder till. Både när det kommer till att utveckla sig själv, sina kollegor och organisationen. På Lyko tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet, så var inte rädd att söka även om du inte bockar av allt i vår önskelista! I linje med det har vi skrotat kravet på CV och personligt brev och använder oss istället av urvalsfrågor när vi rekryterar. Vi hoppas att det ger dig en bättre möjlighet att visa vad du går för inom de områden som är viktiga för oss och vet att det även ger objektivare, schystare och mer rättvisa rekryteringar! ⭐ Låter det här som rätt utmaning för dig? Ansök idag eller senast 13 mars 2024. Har du frågor om tjänsten maila till Michaela Pettersson, Talent Acquisition Specialist på [email protected] Psst! Eftersom vi inte vill att några personuppgifter ska riskera att hamna på vift så tar vi inte emot ansökningar via mail utan ansöker gör du enkelt genom att klicka på ”Ansök nu”. Lycka till! Lyko är en hårvård- och skönhetspecialist med ambition att förändra branschen.

29 februari 2024
Sista ansökan:
13 mars 2024